Nano Yado Hotel Iya Onsen 3 STERREN

  367-2 matsumoto, matsuo, ikeda-cho, miyoshi-shi, Tokushima, Tokushima, japan367-2 matsumoto, matsuo, ikeda-cho, miyoshi-shi, tokushima, japan
Nano Yado Hotel Iya Onsen
Gegarandeerd de beste prijs
Bij Hotelopia zijn wij ervan bewust dat wij de meest competitieve prijzen kunnen bieden, want als u voor dezelfde hotelaccommodatie, bestemming en data op een andere website een lagere prijs dan bij Hotelopia kunt vinden, krijgt u het verschil van ons terug. Om deze garantie toe te passen, moet worden voldaan aan de voorwaarden van de   Beste-prijsgarantie

InternetRestaurantSpaParkerenRolstoeltoegankelijkTVFitnessruimteGemeenschappelijke ruimten met airconditioningZwembad

Reizigersbeoordelingen van TripAdvisor

Gebaseerd op 131 reizigersbeoordelingen
Gebaseerd op 131 reizigersbeoordelingen
 
AlgemeenAlgemeenAlgemeenAlgemeenAlgemeenAlgemeenAlgemeenAlgemeenAlgemeenAlgemeenAlgemeenAlgemeen

Hotel Nano Yado Hotel Iya Onsen

Algemeen

Deze accommodatie geniet van een gunstige ligging in Tokushima. Er zijn in het totaal 20 kamers op het terrein. De accommodatie is voorzien van airconditioning in openbare ruimten. Er is een lift beschikbaar voor de gasten voor extra gemak. Er is bereik voor mobiele telefoon in het hele Hotel. Het etablishment is toegankelijk voor rolstoelen. De parkeerplaats op eigen terreinkan nuttig zijn voor diegenen die met de auto komen. Check-out is om . Huisdieren zijn toegestaan ​​in dit etablissement. Grote huisdieren zijn toegestaan ​​in dit etablissement.

Faciliteiten

 • • GSM-ontvangst
 • • Gemeenschappelijke ruimten met airconditioning
 • • Lift
 • Rolstoeltoegankelijk

Hotels dichtbij Nano Yado Hotel Iya Onsen

 • op 0 meter
  Hotel Hikyonoyu3 STERREN
  Hotel Hikyonoyu

  Deze accommodatie geniet van een gunstige ligging in Tokushima. Er zijn in het totaal 53 kamers op het terrein. Het Hotel biedt airconditioning in openbare ruimtes. Het Hotel biedt een lift. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Het Hotel biedt roomservice. De accommodatie is toegankelijk voor rolstoelen. Gasten kunnen profiteren van de parkeerplaats op eigen terrein. Check-out is om . In dit etablissement zijn huisdieren zijn toegestaan. Grote huisdieren zijn toegestaan op het terrein.

   

  Vanaf456,00€
  Meer bekijken

 • op 0 meter
  Shin Iya Onsen Hotel Kazurabashi3 STERREN
  Shin Iya Onsen Hotel Kazurabashi

  Gelegen in Tokushima , biedt deze accommodatie een ideale plek van rust en ontspanning. Er zijn in het totaal 28 kamers op het terrein. De accommodatie is voorzien van airconditioning in openbare ruimten. Er is een lift beschikbaar voor de gasten voor extra gemak. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. De accommodatie is toegankelijk voor rolstoelen. De parkeerplaats op eigen terreinkan nuttig zijn voor diegenen die met de auto komen. Check-out is om . In dit etablissement zijn huisdieren zijn toegestaan. Grote huisdieren zijn toegestaan op het terrein.

   

  Vanaf372,00€
  Meer bekijken

 • op 68,11 Km
  Tokushima Grand Hotel Kairakuen3 STERREN
  Tokushima Grand Hotel Kairakuen

  Deze accommodatie ligt in Tokushima. Er zijn in het totaal 74 kamers op het terrein. De accommodatie is voorzien van airconditioning in openbare ruimten. Er is een lift beschikbaar voor de gasten voor extra gemak. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Gasten kunnen gebruik maken van de wasserette. Het etablishment is toegankelijk voor rolstoelen. Er is een parkeerplaats op eigen terrein. Check-out is om . Huisdieren zijn toegestaan ​​in dit etablissement. Het Hotel staat grote huisdieren toe.

   

  Vanaf269,00€
  Meer bekijken