Hotels Kathmandu

Op de kaart opzoeken
Hotels in Kathmandu

KathmanduVanaf  39€

Aanbevolen Hotel - Kathmandu

 • Hyatt Regency
  Vanaf142€Per nacht

  Hyatt Regencystars

  Kathmandu, Kathmandu , Po box 9609, taragaon, boudha 0 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1474 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1474 reizigersbeoordelingen

  Er zijn in het totaal 280 kamers op het terrein. Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Gasten kunnen genieten van het gemak van de 24 - uurs receptieHet Hotel biedt een sleuteloverdracht service.

  Meer bekijken
 • Heritage Home Hotel and Guest House
  Vanaf44€Per nacht

  Heritage Home Hotel and Guest Housestars

  Kathmandu, Kathmandu , Thamel, kathmandu, nepal - Kaart
   

  The hotel is located in the heart of Thamel, Kathmandu's main tourist centre. Its convenient location provides guests with easy access to local tourist destinations as well as restaurants, cafés and bars plus an abundance of street markets and shopping centres. The hotel is just 25 minutes from the city's Tribhuvan International Airport.

  Meer bekijken
 • Nana
  Vanaf38€Per nacht

  Nanastars

  Kathmandu, Kathmandu , Chaksibari marg,thamel-29 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 62 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 62 reizigersbeoordelingen

  De accommodatie bestaat uit 24 kamers. Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. De front desk biedt 24-uurs receptie. Er is een sleuteloverdracht service beschikbaar.

  Meer bekijken
 • Hotel Northfield
  Vanaf59€Per nacht

  Hotel Northfieldstars

  Kathmandu, Kathmandu , Pob 1764 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 41 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 41 reizigersbeoordelingen

  Er zijn in het totaal 36 kamers op het terrein. Dit populaire hotel is voor zowel zakelijke reizigers als voor vakantiegangers ideaal. Het Hotel biedt airconditioning in openbare ruimtes. De front desk biedt 24-uurs receptie. De Hotel kluis biedt een veilige plek voor gasten om waardevolle spullen te bewaren. Gasten kunnen gebruik maken van het geldwisselkantoor. Er is een lift beschikbaar voor de gasten voor extra gemak. Gasten kunnen zich ontspannen met een krant die door de krantenkiosk wordt geboden. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Gasten kunnen genieten van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis. Gasten kunnen de luxe van roomservice permitteren. Er is een wasservice. Gasten kunnen gebruik maken van de wasserette. In geval van ziekte kunnen gasten gebruik maken van de medische service. De accommodatie is toegankelijk voor rolstoelen. Gasten kunnen profiteren van de parkeerplaats op eigen terrein. Het Hotel biedt dagelijks kranten. Beveiliging wordt 24 uur geboden.

  Meer bekijken
 • Cascade
  Vanaf61€Per nacht

  Cascadestars

  Kathmandu, Kathmandu , G.p.o box: 11450, lazimpat - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 35 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 35 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 2011. Er zijn in het totaal 20 kamers op het terrein. Het Hotel biedt . Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Er is airconditioning in openbare ruimten. De front desk biedt 24-uurs receptie. Gasten kunnen waardevolle spullen veilig bewaren in de Hotel kluis. Er is een lift beschikbaar voor de gasten voor extra gemak. Gasten kunnen gebruik maken van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis. Gasten kunnen profiteren van roomservice door te genieten van het ontbijt op bed. Gasten kunnen profiteren van de wasservice van het Hotel. Er is een parkeerplaats op eigen terrein.

  Meer bekijken
 • Kathmandu Guest House
  Vanaf76€Per nacht

  Kathmandu Guest Housestars

  Kathmandu, Kathmandu , Po box 21218,thamel - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1126 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1126 reizigersbeoordelingen

  Er zijn in het totaal 31 kamers op het terrein. Er is airconditioning in openbare ruimten. De front desk biedt 24-uurs receptie. Gasten kunnen het gemak van de winkel ter plaatse appreciëren. Gasten kunnen profiteren van roomservice door te genieten van het ontbijt op bed. Er is een wasservice. Gasten kunnen n geval van ziekte gebruik maken van de medische service. De accommodatie is toegankelijk voor rolstoelen.

  Meer bekijken
 • Radisson Kathmandu
  Vanaf168€Per nacht

  Radisson Kathmandustars

  Kathmandu, Kathmandu , Lazimpat - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1025 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1025 reizigersbeoordelingen

  Er zijn in het totaal 260 kamers op het terrein. Dit aantrekkelijke hotel biedt de ideale uitvalsbasis voor zowel sightseeing als voor het doen van zaken. Gasten kunnen gebruik maken van de sleuteloverdracht service.

  Meer bekijken
 • Hotel Manang
  Vanaf81€Per nacht

  Hotel Manangstars

  Kathmandu, Kathmandu , Paknajol, thamel p.o. box: 5608, kathmandu - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 406 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 406 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 1993. Het Hotel heeft een renovatie ondergaan in 2012. Er zijn in het totaal 55 kamers op het terrein. De accommodatie bestaat uit . Dit aantrekkelijke hotel biedt de ideale uitvalsbasis voor zowel sightseeing als voor het doen van zaken. Het Hotel biedt airconditioning in openbare ruimtes. De front desk biedt 24-uurs receptie. De Hotel kluis biedt een veilige plek voor gasten om waardevolle spullen te bewaren. Er is een winkel op het terrein. Er is bereik voor mobiele telefoon in het hele Hotel. Gasten kunnen gebruik maken van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis. Het Hotel biedt roomservice. Er is een wasservice.

  Meer bekijken
 • Annapurna
  Vanaf163€Per nacht

  Annapurnastars

  Kathmandu, Kathmandu , P.o. box 140, durbar marg , - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 509 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 509 reizigersbeoordelingen

  De accommodatie bestaat uit 150 kamers. Dit populaire hotel biedt de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen. De accommodatie is voorzien van airconditioning in openbare ruimten. De front desk biedt 24-uurs receptie. De Hotel kluis biedt een veilige plek voor gasten om waardevolle spullen te bewaren. Het Hotel biedt een lift. Er is een winkel op het terrein. Er is een sleuteloverdracht service beschikbaar. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Gasten kunnen profiteren van roomservice door te genieten van het ontbijt op bed. Er is een wasservice. Er is een fitnessruimte op het terrein voor het gemak van de gasten.

  Meer bekijken
 • Summit Residency Airport Hotel Kathmandu
  Vanaf86€Per nacht

  Summit Residency Airport Hotel Kathmandustars

  Kathmandu, Kathmandu , Airport, sinamangal, kathmandu - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 91 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 91 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 2011. Er zijn in het totaal 55 kamers op het terrein. Dit etablishment bestaat uit . Dit populaire hotel biedt voor zakenreizigers net zo’n de perfecte plek als voor vakantiegangers. De accommodatie is voorzien van airconditioning in openbare ruimten. De Hotel biedt 24 - uurs receptie. De Hotel kluis biedt een veilige plek voor gasten om waardevolle spullen te bewaren. Gasten kunnen gebruik maken van het geldwisselkantoor. Er is een lift beschikbaar voor de gasten voor extra gemak. Er is bereik voor mobiele telefoon in het hele Hotel. Gasten kunnen de luxe van roomservice permitteren. Gasten kunnen profiteren van de wasservice van het Hotel. Gasten kunnen n geval van ziekte gebruik maken van de medische service. Het Hotel is toegankelijk voor rolstoelen. Gasten kunnen profiteren van de parkeerplaats op eigen terrein. Er is 24-uurs beveiliging.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  27  Hotels in Kathmandu
Pagina  1  van  3
 

Informatie over Kathmandu

  Kathmandu is de hoofdstad van Nepal, ligt op meer dan 1300 m boven de zeespiegel en wordt druk bezocht vanwege de talrijke boeddhistische en hindoeïstische tempels en paleizen. In het dal van Kathmandu liggen zeven plekken die werelderfgoed zijn. Dichtbij stroomt de rivier Vishnumati. Bezoek ook het plein Durbar, het oudste paleis van de menselijke beschaving, het Koninklijke Paleis en het belangrijkste Tibetaanse centrum, Boudhanath, met de grootste stoepa ter wereld. U zult ook het heilig centrum van het hindoeïsme ontdekken, Pashupatinath, met de beroemde vergulde pagode. Bezoek ook het religieuze centrum Swayambhu en de regio van de meren, die ideaal is om te wandelen en door de bergen te trekken. Nepal is het paradijs van de klimmers, met de Everest als absolute uitdaging. Ook de moeite waard is een bezoek aan de stad Pokhara. Het gebied Thamel is beroemd dankzij de markten, restaurants en het bruisende nachtleven. Bezoek ook Bhaktapur, de middeleeuwse hoofdstad van Nepal, Nagarkot en Patan. Er zijn talrijke andere activiteiten mogelijk: rafting; kanovaren; op een olifant rijden; safari’s; vogels observeren; fietsen; klimmen; parapente; bungee; in een heteluchtballon vliegen; en nog veel meer. In Kathmandu is een uitgebreide keuze aan hotels, voor alle smaken en voorkeuren. Kathmandu is een spectaculaire optie voor wie zowel van cultuur als geschiedenis wil genieten, in combinatie met het mooiste avonturentoerisme.

Populairste zones van  Kathmandu

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op