Hotels Kathmandu

Op de kaart opzoeken
Hotels in Kathmandu

KathmanduVanaf  37€

Aanbevolen Hotel - Kathmandu

 • Hyatt Regency
  Vanaf131€Per nacht

  Hyatt Regencystars

  Kathmandu, Kathmandu , Po box 9609, taragaon, boudha 0 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1699 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1699 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel bevindt zich in Kathmandu. De accommodatie bestaat uit 280 accommodatie-eenheden. De receptie van dit etablissement is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Helaas zijn er geen slaapkamers waar wie in dit etablissement verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Het is mogelijk dat voor sommige services van Hyatt Regency moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Thamel
  Vanaf45€Per nacht

  Thamelstars

  Kathmandu, Kathmandu , Ward no. 29, block no. 16/57 thamel, p.o 11767 723/28 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 380 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 380 reizigersbeoordelingen

  The hotel is located on a quiet lane in the heart of Thamel. It is close to many of the area's best trekking and mountain climbing sites and close to some of the best restaurants, shopping centre and the bookshops.

  Meer bekijken
 • Grand Hotel
  Vanaf88€Per nacht

  Grand Hotelstars

  Kathmandu, Kathmandu , Tachachalpobox 12872 - Kaart
   

  Dit mooie hotel bevindt zich in Kathmandu. In totaal staan er 91 gastenkamers ter beschikking van de gasten. De receptie is de hele dag geopend. Helaas zijn er geen gastenkamers waar wie in deze accommodatie verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. Huisdieren zijn niet toegestaan in Grand Hotel. Grand Hotel stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Hotel Arts Kathmandu
  Vanaf63€Per nacht

  Hotel Arts Kathmandustars

  Kathmandu, Kathmandu , Chaksibari marg, thamel - - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 201 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 201 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Kathmandu. De accommodatie beschikt in totaal over 60 behaaglijke eenheden. De receptie is overdag niet geopend. Deze accommodatie beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Reizigers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Mirage Lords Inn
  Vanaf63€Per nacht

  Mirage Lords Innstars

  Kathmandu, Kathmandu , 310 battisputali road - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 135 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 135 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Kathmandu. Er zijn in totaal 48 kamers. De receptie van Mirage Lords Inn is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Mirage Lords Inn. Huisdieren zijn niet toegestaan in Mirage Lords Inn.

  Meer bekijken
 • Maya Manor
  Vanaf113€Per nacht

  Maya Manorstars

  Kathmandu, Kathmandu , Hattisar road - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 94 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 94 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Kathmandu. Maya Manor herbergt in totaal 46 gastenkamers. Bezoekers worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Huisdieren zijn niet toegestaan in Maya Manor.

  Meer bekijken
 • Shangri-la Kathmandu
  Vanaf135€Per nacht

  Shangri-la Kathmandustars

  Kathmandu, Kathmandu , Po box 655 lazimpat - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 502 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 502 reizigersbeoordelingen

  The hotel is located in the quite diplomatic enclave and it is just 7 km away from the Tribhuvan international airport and 2 km from the city centre of Kathmandu.

  Meer bekijken
 • The Malla
  Vanaf121€Per nacht

  The Mallastars

  Kathmandu, Kathmandu , Gpo box 787, lekhnath marg - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 213 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 213 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel bevindt zich in Kathmandu. Het etablissement beschikt in totaal over 125 eenheden. Wie in dit etablissement verblijft, zal zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. The Malla beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. The Malla non è un esercizio pet-friendly. Gasten die in deze accommodatie verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hotel Manang
  Vanaf70€Per nacht

  Hotel Manangstars

  Kathmandu, Kathmandu , Paknajol, thamel p.o. box: 5608, kathmandu - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 427 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 427 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Kathmandu. Hotel Manang herbergt in totaal 55 slaapkamers. Deze accommodatie werd het laatst gerenoveerd in 2012. Er is vast en draadloos internet beschikbaar in Hotel Manang Aangezien de receptie van dit hotel 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Hotel Manang. Dit hotel staat geen huisdieren toe. De klanten beschikken over overheerlijke dineeropties in de omgeving. Het is mogelijk dat voor sommige services van Hotel Manang moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Annapurna
  Vanaf136€Per nacht

  Annapurnastars

  Kathmandu, Kathmandu , P.o. box 140, durbar marg , - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 572 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 572 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Kathmandu. De accommodatie herbergt 150 gezellige gastenkamers. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  26  Hotels in Kathmandu
Pagina  1  van  3
 

Informatie over Kathmandu

  Kathmandu is de hoofdstad van Nepal, ligt op meer dan 1300 m boven de zeespiegel en wordt druk bezocht vanwege de talrijke boeddhistische en hindoeïstische tempels en paleizen. In het dal van Kathmandu liggen zeven plekken die werelderfgoed zijn. Dichtbij stroomt de rivier Vishnumati. Bezoek ook het plein Durbar, het oudste paleis van de menselijke beschaving, het Koninklijke Paleis en het belangrijkste Tibetaanse centrum, Boudhanath, met de grootste stoepa ter wereld. U zult ook het heilig centrum van het hindoeïsme ontdekken, Pashupatinath, met de beroemde vergulde pagode. Bezoek ook het religieuze centrum Swayambhu en de regio van de meren, die ideaal is om te wandelen en door de bergen te trekken. Nepal is het paradijs van de klimmers, met de Everest als absolute uitdaging. Ook de moeite waard is een bezoek aan de stad Pokhara. Het gebied Thamel is beroemd dankzij de markten, restaurants en het bruisende nachtleven. Bezoek ook Bhaktapur, de middeleeuwse hoofdstad van Nepal, Nagarkot en Patan. Er zijn talrijke andere activiteiten mogelijk: rafting; kanovaren; op een olifant rijden; safari’s; vogels observeren; fietsen; klimmen; parapente; bungee; in een heteluchtballon vliegen; en nog veel meer. In Kathmandu is een uitgebreide keuze aan hotels, voor alle smaken en voorkeuren. Kathmandu is een spectaculaire optie voor wie zowel van cultuur als geschiedenis wil genieten, in combinatie met het mooiste avonturentoerisme.

Populairste zones van  Kathmandu

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op