Hotels Kathmandu

Op de kaart opzoeken
Hotels in Kathmandu

KathmanduVanaf  38€

Aanbevolen Hotel - Kathmandu

 • Yak & Yeti
  Vanaf180€Per nacht

  Yak & Yetistars

  Kathmandu, Kathmandu , Gpo box no. 1016, durbar marg - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1312 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1312 reizigersbeoordelingen

  The hotel is located at Durbar Marg, in the heart of Kathmandu. It is situated nearby to various shops, tourist spots and other points of attraction and adventure of the city.

  Meer bekijken
 • Hotel Arts Kathmandu
  Vanaf66€Per nacht

  Hotel Arts Kathmandustars

  Kathmandu, Kathmandu , Chaksibari marg, thamel - - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 222 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 222 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel ligt in Kathmandu. Het etablissement beschikt in totaal over 60 slaapkamers. De receptie van dit etablissement wordt niet 24 uur per dag bemand. Helaas zijn er geen slaapkamers waar gasten om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement.

  Meer bekijken
 • Annapurna
  Vanaf118€Per nacht

  Annapurnastars

  Kathmandu, Kathmandu , P.o. box 140, durbar marg , - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 586 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 586 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel bevindt zich in Kathmandu. In totaal staan er 150 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten. De receptie is 24 uur per dag geopend. Bovendien beschikt Annapurna op aanvraag over bedjes voor kinderen. Gasten zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie.

  Meer bekijken
 • Mirage Lords Inn
  Vanaf66€Per nacht

  Mirage Lords Innstars

  Kathmandu, Kathmandu , 310 battisputali road - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 149 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 149 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gelegen in Kathmandu. In totaal staan er 48 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten in Mirage Lords Inn. De receptie van Mirage Lords Inn is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet welkom.

  Meer bekijken
 • Maya Manor
  Vanaf118€Per nacht

  Maya Manorstars

  Kathmandu, Kathmandu , Hattisar road - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 115 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 115 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Kathmandu. Het etablissement herbergt in totaal 46 accommodatie-eenheden. De receptie van dit etablissement is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Maya Manor. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement.

  Meer bekijken
 • Heritage Home Hotel and Guest House
  Vanaf37€Per nacht

  Heritage Home Hotel and Guest Housestars

  Kathmandu, Kathmandu , P. o. box 6438 thamel, kathmandu, nepal - Kaart
   

  The hotel is located in the heart of Thamel, Kathmandu's main tourist centre. Its convenient location provides guests with easy access to local tourist destinations as well as restaurants, cafés and bars plus an abundance of street markets and shopping centres. The hotel is just 25 minutes from the city's Tribhuvan International Airport.

  Meer bekijken
 • The Malla
  Vanaf127€Per nacht

  The Mallastars

  Kathmandu, Kathmandu , Gpo box 787, lekhnath marg - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 218 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 218 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel bevindt zich in Kathmandu. Er zijn 125 uitnodigende gastenkamers. De receptie is de hele dag geopend. The Malla beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. Het is mogelijk dat voor sommige services van The Malla moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Hotel Manang
  Vanaf74€Per nacht

  Hotel Manangstars

  Kathmandu, Kathmandu , Paknajol, thamel p.o. box: 5608, kathmandu - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 441 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 441 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Kathmandu. De accommodatie bestaat uit 55 accommodatie-eenheden. Deze accommodatie werd heringericht in 2012. Er wordt internet (vast en draadloos) aangeboden in de gemeenschappelijke ruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie van dit etablissement is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Hotel Manang beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Hotel Manang is geen huisdiervriendelijk etablissement. De reizigers zullen de dineeropties die beschikbaar zijn in deze accommodatie zeer op prijs stellen. Het is mogelijk dat voor sommige services van Hotel Manang moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Royal Singi
  Vanaf116€Per nacht

  Royal Singistars

  Kathmandu, Kathmandu , P.o. box 13168, lal durbar, kamaladi - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 237 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 237 reizigersbeoordelingen

  Hotel is conveniently situated in the heart of the city, adjacent to Durbar Marg and close to local shops and market areas, local restaurants and business as well as the tourist centers. Airport is at a distance of 6 km away from the hotel.

  Meer bekijken
 • Marshyangdi
  Vanaf74€Per nacht

  Marshyangdistars

  Kathmandu, Kathmandu , G.p. box 13321 ,thamel - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 253 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 253 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Kathmandu. In de 95 uitnodigende slaapkamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Marshyangdi beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door de accommodatie. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  24  Hotels in Kathmandu
Pagina  1  van  3
 

Informatie over Kathmandu

  Kathmandu is de hoofdstad van Nepal, ligt op meer dan 1300 m boven de zeespiegel en wordt druk bezocht vanwege de talrijke boeddhistische en hindoeïstische tempels en paleizen. In het dal van Kathmandu liggen zeven plekken die werelderfgoed zijn. Dichtbij stroomt de rivier Vishnumati. Bezoek ook het plein Durbar, het oudste paleis van de menselijke beschaving, het Koninklijke Paleis en het belangrijkste Tibetaanse centrum, Boudhanath, met de grootste stoepa ter wereld. U zult ook het heilig centrum van het hindoeïsme ontdekken, Pashupatinath, met de beroemde vergulde pagode. Bezoek ook het religieuze centrum Swayambhu en de regio van de meren, die ideaal is om te wandelen en door de bergen te trekken. Nepal is het paradijs van de klimmers, met de Everest als absolute uitdaging. Ook de moeite waard is een bezoek aan de stad Pokhara. Het gebied Thamel is beroemd dankzij de markten, restaurants en het bruisende nachtleven. Bezoek ook Bhaktapur, de middeleeuwse hoofdstad van Nepal, Nagarkot en Patan. Er zijn talrijke andere activiteiten mogelijk: rafting; kanovaren; op een olifant rijden; safari’s; vogels observeren; fietsen; klimmen; parapente; bungee; in een heteluchtballon vliegen; en nog veel meer. In Kathmandu is een uitgebreide keuze aan hotels, voor alle smaken en voorkeuren. Kathmandu is een spectaculaire optie voor wie zowel van cultuur als geschiedenis wil genieten, in combinatie met het mooiste avonturentoerisme.

Populairste zones van  Kathmandu

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op