Hotels Mersin

Op de kaart opzoeken
Hotels in Mersin

MersinVanaf  33€

Aanbevolen Hotel - Mersin

 • Divan Mersin
  Vanaf60€Per nacht

  Divan Mersinstars

  Mersin, Mersin , Akkent mh.gmk bulv.no:612 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 170 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 170 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel ligt in Mersin. De accommodatie ligt op 2. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers beschikken binnen een straal van 50 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De accommodatie ligt op 12. 0 kilometer van de haven. Het etablissement bestaat uit 170 gastenkamers. Het bouwjaar van dit etablissement is 2015. Het hotel beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de eenheden. De receptie is 24 uur per dag geopend. De reizigers kunnen op aanvraag over een kinderbedje in hun slaapkamers beschikkenAlle badkamers in Divan Mersin zijn handicapvriendelijk. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de parkeerruimte. De reizigers zullen de dineeropties die beschikbaar zijn in deze accommodatie zeer op prijs stellen. Wie in deze accommodatie verblijft, kan zich ontspannen en zijn batterijen opladen in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen van het etablissement. Deze accommodatie is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. Het entertainmentaanbod van het etablissement zorgt ervoor dat er geen tijd voor verveling is. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Mersin Hilton
  Vanaf86€Per nacht

  Mersin Hiltonstars

  Mersin, Mersin , Palmiye mahallesi 1225 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 781 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 781 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel verwelkomt u in Mersin. De klanten beschikken binnen een straal van 500 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De accommodatie ligt op 500 meter van het dichtstbijzijnde strand. In totaal staan er 186 gastenkamers ter beschikking van de gasten. Wie in dit etablissement verblijft, zal bereikbaar blijven dankzij het vaste en draadloze internet in de openbare ruimtes. De receptie is 24 uur per dag geopend. Mersin Hilton beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in Mersin Hilton. Alleen kleine huisdieren zijn toegestaan in dit hotel. Mersin Hilton stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de vergaderruimtes in het etablissement. De reizigers kunnen gebruik maken van de aangeboden gezondheidsvoorzieningen en zich laten verwennen. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Aktas Hotel
  Vanaf32€Per nacht

  Aktas Hotelstars

  Mersin, Mersin , Bahce mah.istiklal cad.no:126/a - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 20 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 20 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel ligt in Mersin. Aktas Hotel herbergt in totaal 42 eenheden. Aktas Hotel beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de eenheden. Gasten kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Aktas Hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Ulu Resort Hotel
  Vanaf500€Per nacht

  Ulu Resort Hotelstars

  Mersin, Mersin , Ortaburun turz.merk.yanisli no:91/a - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 307 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 307 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Mersin. De reizigers beschikken binnen een straal van 1. 5 kilometer over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 15 meter van het hotel. Er zijn in totaal 237 gastenkamers in Ulu Resort Hotel. De accommodatie werd gebouwd in 2014. De bezoekers kunnen gebruik maken van de wifi-verbinding in de openbare ruimtes. Wie in dit etablissement verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Ulu Resort Hotel beschikt over rolstoeltoegankelijke, gemeenschappelijke ruimtes. Huisdieren zijn niet toegestaan. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Ulu Resort Hotel zeer op prijs stellen. Ulu Resort Hotel beschikt over een ruime keuze van gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar de gasten mentaal en fysiek kunnen herbronnen. Dankzij de aangeboden vrijetijdsopties in deze accommodatie, kunnen de reizigers van een leuke ervaring genieten. De reizigers kunnen de verschillende cateringdiensten van Ulu Resort Hotel zelf ontdekken. Ulu Resort Hotel beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. Voor de meest actieve gasten is er een uitgebreid sport- en activiteitenaanbod beschikbaar. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Marpessa Blue Beach Hotel
  Vanaf1.000€Per nacht

  Marpessa Blue Beach Hotelstars

  Mersin, Mersin , Yesilovacik mah. akdeniz (ovacik) cad. 167 - Kaart
   

  Dit charmante hotel is gevestigd in Mersin. De accommodatie herbergt in totaal 74 gastenkamers. In het hotel is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. Aangezien de receptie van deze accommodatie 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Bovendien beschikt Marpessa Blue Beach Hotel op aanvraag over bedjes voor kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan. De klanten die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Gasten die in deze accommodatie verblijven, kunnen genieten van de beschikbare welzijnsvoorzieningen. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Othello
  Vanaf48€Per nacht

  Othellostars

  Mersin, Mersin , Istiklal cd leri ilkogretim okulu yani 5248 sk no: - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 9 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 9 reizigersbeoordelingen

  The hotel has a good central location close to all amenities and less than a 10 minute walk from the seafront.

  Meer bekijken
 • Mersin Merada Hotel
  Vanaf1.000€Per nacht

  Mersin Merada Hotelstars

  Mersin, Mersin , Ataturk mah gmk bulvari 678a 678a - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 15 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 15 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Mersin.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste zones van  Mersin

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op