Hotels Mersin

Op de kaart opzoeken
Hotels in Mersin

MersinVanaf  32€

Aanbevolen Hotel - Mersin

 • Divan Mersin
  Vanaf50€Per nacht

  Divan Mersinstars

  Mersin, Mersin , Akkent mh.gmk bulv.no:612 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 146 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 146 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel verwelkomt u in Mersin. Het hotel ligt op 2. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De bezoekers beschikken binnen een straal van 50 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het etablissement ligt op 12. 0 kilometer van de haven. In de 170 uitnodigende eenheden kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Divan Mersin werd geconstrueerd in 2015. De reizigers kunnen overal gebruik maken van de wifi-verbinding. De receptie van Divan Mersin is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Divan Mersin begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom beschikt het over rolstoeltoegankelijke eenheden en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Divan Mersin non è un esercizio pet-friendly. De bezoekers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. Divan Mersin is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke culinaire specialiteiten serveren. , De gasten kunnen gebruik maken van de aangeboden gezondheidsvoorzieningen en zich laten verwennen. , Verschillende conferentievoorzieningen zijn beschikbaar voor het gemak van zakenreizigers. en De bezoekers zullen van een leuk verblijf genieten in deze accommodatie die over een groot aanbod van entertainmentvoorzieningen beschikt. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Mersin Hilton
  Vanaf63€Per nacht

  Mersin Hiltonstars

  Mersin, Mersin , Palmiye mahallesi 1225 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 733 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 733 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel ligt in Mersin. De reizigers beschikken binnen een straal van 500 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het hotel ligt op 500 meter van het dichtstbijzijnde strand. In totaal staan er 186 gastenkamers ter beschikking van de gasten. Er is vast en draadloos internet beschikbaar in de openbare ruimtes. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Mersin Hilton beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in Mersin Hilton. Het hotel staat alleen kleine huisdieren toe. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Het hotel beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. en Dit hotel is trots op zijn gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar u kunt ontspannen en aan een gezond en fit lichaam kunt werken. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Aktas Hotel
  Vanaf31€Per nacht

  Aktas Hotelstars

  Mersin, Mersin , Bahce mah.istiklal cad.no:126/a - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 19 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 19 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Mersin. In totaal staan er 42 slaapkamers ter beschikking van de gasten in Aktas Hotel. Wie in dit etablissement verblijft, kan op het internet surfen dankzij de gebruiksklare wifi-verbinding in de openbare ruimtes. Huisdieren zijn niet toegestaan.

  Meer bekijken
 • Ulu Resort Hotel
  Vanaf500€Per nacht

  Ulu Resort Hotelstars

  Mersin, Mersin , Ortaburun turz.merk.yanisli no:91/a - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 303 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 303 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel in Mersin is een goede keuze voor gezinnen. De gasten beschikken binnen een straal van 1. 5 kilometer over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 15 meter van het hotel. Het hotel herbergt 237 gezellige eenheden. Ulu Resort Hotel werd geconstrueerd in 2014. De klanten kunnen gebruik maken van de wifi-verbinding in de openbare ruimtes. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Er zijn toegankelijke, openbare ruimtes. Ulu Resort Hotel non è un esercizio pet-friendly. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. De klanten kunnen genieten van de beschikbare gezondheids- en welzijnsbehandelingen. , De bezoekers zullen van een leuk verblijf genieten in dit etablissement dat over een groot aanbod van entertainmentvoorzieningen beschikt. , De klanten zullen de dineeropties die beschikbaar zijn in dit etablissement zeer op prijs stellen. , De zakelijke voorzieningen van het etablissement zijn geschikt voor allerlei bedrijfsevenementen zoals seminaries, vergaderingen, conferenties. . . en De gasten kunnen sporten of deelnemen aan de georganiseerde activiteiten. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Othello
  Vanaf48€Per nacht

  Othellostars

  Mersin, Mersin , Istiklal cd leri ilkogretim okulu yani 5248 sk no: - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 9 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 9 reizigersbeoordelingen

  The hotel has a good central location close to all amenities and less than a 10 minute walk from the seafront.

  Meer bekijken
 • Kilikya Hotel Mersin
  Vanaf200€Per nacht

  Kilikya Hotel Mersinstars

  Mersin, Mersin , Akdeniz mah, ali kiya cad. kizkalesi-erdemli 27 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 57 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 57 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gelegen in Mersin. Het etablissement bevindt zich op 500 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het hotel ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. Het hotel ligt aan het strand. Er zijn in totaal 75 gastenkamers in Kilikya Hotel Mersin. Kilikya Hotel Mersin werd volledig heringericht in 2009. Er is vast en draadloos internet beschikbaar in de openbare ruimtes. Aangezien de receptie van dit hotel 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Huisdieren zijn niet toegestaan in Kilikya Hotel Mersin. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. De reizigers zullen de gezondheids- en welzijnsdiensten in het etablissement zeer op prijs stellen. , De bezoekers kunnen in Kilikya Hotel Mersin proeven van smakelijke maaltijden. en Wie in deze accommodatie verblijft, kan genieten van de entertainmentopties van het etablissement. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Calamie Hotel
  Vanaf219€Per nacht

  Calamie Hotelstars

  Mersin, Mersin , Akdeniz mah.ataturk cad.narlikuyu 1 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 16 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 16 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Mersin. De accommodatie ligt op 350 meter van het dichtstbijzijnde strand. In totaal staan er 47 gastenkamers ter beschikking van de gasten in Calamie Hotel. Calamie Hotel werd volledig heringericht in 2012. De accommodatie biedt internet aan voor het gemak van de gasten. De receptie van Calamie Hotel is 24 uur per dag geopend. Calamie Hotel non è un esercizio pet-friendly. Wie in dit etablissement verblijft, kan proeven van heerlijke gerechten in de verschillende eetgelegenheden. , Een topgamma van entertainmentopties is beschikbaar in Calamie Hotel voor het gemak van de gasten. en De gasten kunnen sporten of deelnemen aan de georganiseerde activiteiten. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Mersin Merada Hotel
  Vanaf1.000€Per nacht

  Mersin Merada Hotelstars

  Mersin, Mersin , Ataturk mah gmk bulvari 678a -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 15 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 15 reizigersbeoordelingen

  Description not available

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste zones van  Mersin

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op