Hotels Eastern Cape-Port Elizabeth

Op de kaart opzoeken
Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethVanaf  35€

Aanbevolen Hotel - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • Kuzuko Lodge
  Vanaf241€Per nacht

  Kuzuko Lodgestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , Kommadagga area, northern part - Kaart
  4,6/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 329 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 329 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 2007. De accommodatie bestaat uit 24 kamers. De accommodatie bestaat uit 21 tweepersoonskamers en 3 kamers voor mindervalide. Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Het Hotel biedt airconditioning in openbare ruimtes. De Hotel biedt 24 - uurs receptie. Gasten kunnen waardevolle spullen veilig bewaren in de Hotel kluis. Gasten kunnen gebruik maken van het geldwisselkantoor. Gasten kunnen jassen ophangen in de garderobe. Er is een prachtige tuin om gasten te plezieren. Er is bereik voor mobiele telefoon in het hele Hotel. Gasten kunnen gebruik maken van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis. Gasten kunnen de luxe van roomservice permitteren. Het Hotel biedt een wasservice.

  Meer bekijken
 • Garden Court Kings Beach
  Vanaf95€Per nacht

  Garden Court Kings Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , La roche drive, humewood - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 517 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 517 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is compleet gerenoveerd in 2005. De accommodatie bestaat uit 280 kamers. De accommodatie bestaat uit 132 eenpersoonskamers, 142 tweepersoonskamers en 6 suites. Dit aantrekkelijke hotel biedt de ideale uitvalsbasis voor zowel sightseeing als voor het doen van zaken. Het Hotel biedt airconditioning in openbare ruimtes. De Hotel biedt 24 - uurs receptie. De Hotel kluis biedt gasten een kluis om waardevolle spullen te bewaren. Gasten kunnen gebruik maken van het geldwisselkantoor. Gasten kunnen jassen ophangen in de garderobe. Het Hotel biedt een lift. Er is een krantenkiosk op het terrein. Het Hotel biedt een sleuteloverdracht service. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Gasten kunnen genieten van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis. Gasten kunnen de luxe van roomservice permitteren. Het Hotel biedt een wasservice. Gasten kunnen n geval van ziekte gebruik maken van de medische service.

  Meer bekijken
 • The Kelway
  Vanaf34€Per nacht

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kaart
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 18 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 230 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 230 reizigersbeoordelingen

  De accommodatie bestaat uit 63 kamers. Het Hotel is trots op 24 tweepersoonskamers en 36 superior rooms. Dit populaire hotel biedt de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen. De accommodatie is voorzien van airconditioning in openbare ruimten. De Hotel biedt 24 - uurs receptie. Gasten kunnen waardevolle spullen veilig bewaren in de Hotel kluis. Sommige kamers kijken uit op de prachtige tuin van het Hotel. Het Hotel biedt een terras voor het plezier van gasten. Het Hotel biedt een sleuteloverdracht service. Gasten kunnen profiteren van roomservice door te genieten van het ontbijt op bed. Er is een wasservice. Het Hotel biedt een medische service voor de veiligheid en het gemak van gasten. Gasten kunnen profiteren van de parkeerplaats op eigen terrein. Er is een luchthaven transfer service voor het gemak van de gasten. Er is een beveiligde parking op het terrein. Gasten kunnen het behulpzame, meertalige personeel vragen om aanbevelingen en een routebeschrijvingen. Beveiliging wordt 24 uur geboden.

  Meer bekijken
 • The Paxton Hotel
  Vanaf43€Per nacht

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kaart
  4,6/5
  Waardering van klantenvan 12 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 297 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 297 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is compleet gerenoveerd in 2010. Er zijn in het totaal 79 kamers op het terrein. De accommodatie bestaat uit 48 eenpersoonskamers, 30 tweepersoonskamers en 1 suite. Dit aantrekkelijke hotel biedt de ideale uitvalsbasis voor zowel sightseeing als voor het doen van zaken. Er is airconditioning in openbare ruimten. De Hotel biedt 24 - uurs receptie. De Hotel kluis biedt gasten een kluis om waardevolle spullen te bewaren. Het Hotel biedt een lift. Er is een winkel op het terrein. Gasten kunnen zich ontspannen in de prachtige tuin. Gasten kunnen zich ontspannen op het terras. Er is een sleuteloverdracht service beschikbaar. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Gasten kunnen gebruik maken van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis. Gasten kunnen de luxe van roomservice permitteren. Het Hotel biedt een wasservice. Het Hotel is toegankelijk voor rolstoelen. De parkeerplaats op eigen terreinkan nuttig zijn voor diegenen die met de auto komen. Er is een fitnessruimte op het terrein voor het gemak van de gasten. Het Hotel biedt gasten een beveiligde parking. Er is 24-uurs beveiliging.

  Meer bekijken
 • Hacklewood Hill Country House
  Vanaf122€Per nacht

  Hacklewood Hill Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Prospect road, port elizabeth 152 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 271 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 271 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 1898. Het Hotel is volledig opgeknapt in 2012. De accommodatie heeft een hoofdverdieping. De accommodatie bestaat uit 8 kamers. De accommodatie bestaat uit 8 tweepersoonskamers. Dit aantrekkelijke hotel biedt de ideale uitvalsbasis voor zowel sightseeing als voor het doen van zaken. Er is airconditioning in openbare ruimten. Gasten kunnen genieten van het gemak van de 24 - uurs receptieEr is een prachtige tuin om gasten te plezieren. Het Hotel biedt een sleuteloverdracht service. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Het Hotel biedt roomservice. Het Hotel biedt een wasservice.

  Meer bekijken
 • No 5 Boutique Art Hotel
  Vanaf120€Per nacht

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brygton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 260 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 260 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 2007. Er zijn in het totaal 10 kamers op het terrein. De accommodatie bestaat uit 10 eenpersoonskamers, 10 tweepersoonskamers, 7 suites en 3 villa‘s. Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. De accommodatie is voorzien van airconditioning in openbare ruimten. Gasten kunnen genieten van het gemak van de 24 - uurs receptieDe Hotel kluis biedt gasten een kluis om waardevolle spullen te bewaren. Het Hotel biedt een lift. Gasten kunnen zich ontspannen in de prachtige tuin. Er is een heerlijk terras waar gasten zich kunnen ontspannen en genieten van de warme zon. Er is een sleuteloverdracht service beschikbaar. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Gasten kunnen genieten van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis. Gasten kunnen profiteren van roomservice door te genieten van het ontbijt op bed. Het Hotel biedt een wasservice. Gasten kunnen profiteren van de parkeerplaats op eigen terrein. Er is een fitnessruimte op het terrein voor het gemak van de gasten. Er is een luchthaven transfer service voor het gemak van de gasten. Er is een beveiligde parking op het terrein. Het Hotel heeft behulpzaam en meertalig personeel beschikbaar om gasten te helpen met eventuele vragen of boekingen. Er is 24-uurs beveiliging.

  Meer bekijken
 • Cosmos Cuisine
  Vanaf81€Per nacht

  Cosmos Cuisinestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , R336 6115 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 185 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 185 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 1997. Het Hotel heeft een renovatie ondergaan in 2014. De accommodatie bestaat uit een hoofdverdieping. Er zijn in het totaal 14 kamers op het terrein. De accommodatie bestaat uit 14 suites en 1 gezinskamer. Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Er is airconditioning in openbare ruimten. De Hotel kluis biedt een veilige plek voor gasten om waardevolle spullen te bewaren. Het Hotel biedt een winkel voor het gemak van zijn gasten. Gasten kunnen zich ontspannen in de prachtige tuin. Er is een sleuteloverdracht service beschikbaar. Gasten kunnen profiteren van de wasservice van het Hotel. Voor het gemak van hen die lang verblijven, is er een wasserette. De parkeerplaats op eigen terreinkan nuttig zijn voor diegenen die met de auto komen.

  Meer bekijken
 • Kariega Game Reserve - Ukhozi Lodge
  Vanaf526€Per nacht

  Kariega Game Reserve - Ukhozi Lodgestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , Bushmans river - Kaart
   

  De accommodatie bestaat uit 10 kamers. Het Hotel biedt Suites} suites voor speciale gelegenheden. Dit populaire hotel biedt voor zakenreizigers net zo’n de perfecte plek als voor vakantiegangers. De accommodatie is voorzien van airconditioning in openbare ruimten. Sommige kamers kijken uit op de prachtige tuin van het Hotel. Er is een heerlijk terras waar gasten zich kunnen ontspannen en genieten van de warme zon. Het Hotel biedt een sleuteloverdracht service. Gasten kunnen genieten van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis.

  Meer bekijken
 • Brookes Hill Suite
  Vanaf74€Per nacht

  Brookes Hill Suitestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Off beach road, humewood - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 90 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 90 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 1993. Het Hotel heeft een renovatie ondergaan in 2004. Er zijn in het totaal 99 kamers op het terrein. Het Hotel biedt . Dit populaire hotel is voor zowel zakelijke reizigers als voor vakantiegangers ideaal. De accommodatie is voorzien van airconditioning in openbare ruimten. Het Hotel biedt een sleuteloverdracht service.

  Meer bekijken
 • Singa Lodge
  Vanaf75€Per nacht

  Singa Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Cnr 10th avenue scarborough crescent summerstrand - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 173 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 173 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 2008. Het Hotel is volledig opgeknapt in 2015. Het Hotel heeft bijgebouwen 1. De accommodatie bestaat uit een hoofdgebouw met 1 bijgebouwen. De accommodatie bestaat uit een hoofdverdieping. Het bijgebouw bestaat uit 1 verdiepingen. Er zijn in het totaal 12 kamers op het terrein. De accommodatie bestaat uit 2 tweepersoonskamers, 8 suites en 2 executive rooms. Dit populaire hotel biedt voor zakenreizigers net zo’n de perfecte plek als voor vakantiegangers. Gasten kunnen genieten van het gemak van de 24 - uurs receptieEr is een prachtige tuin om gasten te plezieren. Gasten kunnen gebruik maken van de sleuteloverdracht service. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Gasten kunnen gebruik maken van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis. Gasten kunnen profiteren van de wasservice van het Hotel. Het etablishment is toegankelijk voor rolstoelen. Gasten kunnen profiteren van de parkeerplaats op eigen terrein. Het Hotel biedt gasten een beveiligde parking.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  36  Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth
Pagina  1  van  4
 

Informatie over Eastern Cape-Port Elizabeth

  Port Elizabeth ligt in Zuid – Afrika, aan de Oostelijke Kaap, ten oosten van Kaapstad, en is een van de voornaamste havens van dit land. De beste beschrijving is die van een natuurparadijs. Het landschap is ongelooflijk mooi. Bij de prachtige stranden kunt u duiken, vissen en surfen, en van nog veel meer watersportactiviteiten genieten. Het klimaat is heerlijk, met een overvloed aan zonnige dagen. De stad is omgeven door mooie natuurparken, natuurreservaten en parken met heel veel vogels. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft veel winkels, restaurants, theaters en musea. Een van de populairste plekken is het Nationale Park Addo Elephant, met een grote verscheidenheid aan wilde dieren, zoals meer dan 200 olifanten in hun eigen habitat. Hier heeft u avontuur in de open lucht. De volledige charme van Zuid – Afrika op één en dezelfde plek. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft alle kenmerken van een mooie stad met veel natuur, maar met het comfort van een moderne stad.

Populairste zones van  Eastern Cape-Port Elizabeth

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op