Hotels Eastern Cape-Port Elizabeth

Op de kaart opzoeken
Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethVanaf  54€

Aanbevolen Hotel - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • Radisson Blu Hotel Port Elizabeth
  Vanaf117€Per nacht

  Radisson Blu Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Corner marine drive & 9th avenue summerstrand - Kaart
  4,6/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1088 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1088 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. Het etablissement ligt op 4. 8 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 1. 5 kilometer van het etablissement. Het hotel ligt op 44. 7 kilometer van openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 1. 2 kilometer van het etablissement. De klanten verblijven op 6. 1 kilometer van de luchthaven. Het hotel bestaat uit 173 kamers. De klanten kunnen overal gebruik maken van de wifi-verbinding. De receptie van Radisson Blu Hotel Port Elizabeth is 24 uur per dag geopend. Alle slaapkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in dit etablissement. Huisdieren zijn niet toegestaan in Radisson Blu Hotel Port Elizabeth. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de zakelijke voorzieningen in het etablissement. De gasten kunnen genieten van een overheerlijke maaltijd in het gastronomische restaurant van het etablissement. Aangezien dit etablissement over gezonheids- en welzijnsdiensten beschikt, is het ideaal voor een ontspannende pauze om de sleur van het dagelijkse, stresserende leven te doorbreken. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • The Paxton Hotel
  Vanaf66€Per nacht

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kaart
  4,5/5
  Waardering van klantenvan 17 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 401 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 401 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is speciaal ontworpen voor gezinnen en ligt in Port Elizabeth. Het etablissement bevindt zich op 2. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 3. 5 kilometer van de accommodatie. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van de accommodatie. De bezoekers kunnen de openbare transportmiddelen te voet bereiken. Het hotel ligt op 1. 2 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 4. 1 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 4. 3 kilometer van de haven. In totaal staan er 79 slaapkamers ter beschikking van de gasten in The Paxton Hotel. Dit hotel werd volledig gerenoveerd in 2010 in de lijn met het kwaliteitsengagement. In The Paxton Hotel is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. Reizigers kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieAlle kamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Alle accommodatie-eenheden in The Paxton Hotel zijn rolstoeltoegankelijk. Huisdieren zijn niet welkom. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. The Paxton Hotel is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. De bezoekers kunnen genieten van een overheerlijke maaltijd in het gastronomische restaurant van het etablissement. Een topgamma van entertainmentopties is beschikbaar in The Paxton Hotel voor het gemak van de gasten. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Beach
  Vanaf119€Per nacht

  The Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Marine drive, summerstrand n/a - Kaart
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 505 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 505 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Port Elizabeth. Het etablissement bevindt zich op 5 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 3. 5 kilometer van het hotel. Op wandelafstand zijn er openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 100 meter van de accommodatie. In totaal staan er 58 kamers ter beschikking van de gasten. Dit hotel werd volledig gerenoveerd in 2011. Wie in dit hotel verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. De gasten kunnen hun smaakpapillen verwennen in het gastronomische restaurant van het etablissement. De reizigers krijgen de mogelijkheid om te genieten van de maaltijden die worden geserveerd in de dineervoorzieningen van het etablissement. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Kelway
  Vanaf53€Per nacht

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kaart
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 19 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 285 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 285 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gevestigd in Port Elizabeth. Het hotel ligt op 5. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten verblijven op 42. 7 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 5 kilometer van het etablissement. Het etablissement ligt op 42. 7 kilometer van de belangrijkste openbare transportverbindingen. Het etablissement ligt op 200 meter van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 4. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 5. 0 kilometer van de haven. De accommodatie beschikt in totaal over 63 behaaglijke kamers. In het etablissement is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. De receptie is de hele dag geopend. The Kelway beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in The Kelway zeer op prijs stellen. De bezoekers zullen de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. Het etablissement beschikt over zakelijke faciliteiten. Wie in deze accommodatie verblijft, kan genieten van een overheerlijke maaltijd in het gastronomische restaurant van het etablissement. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Courtyard Hotel Port Elizabeth
  Vanaf141€Per nacht

  Courtyard Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Cnr lodge and beach roads 1 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 165 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 165 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel ligt in Port Elizabeth. Het etablissement ligt op 500 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het etablissement ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. Het dichtstbijzijnde openbare transportmiddel bevindt zich op wandelafstand van de accommodatie. De accommodatie ligt op 350 meter van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 4. 5 kilometer van de luchthaven. Er zijn in totaal 91 kamers. In Courtyard Hotel Port Elizabeth is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie is de hele dag geopend. Bovendien beschikt Courtyard Hotel Port Elizabeth op aanvraag over bedjes voor kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in Courtyard Hotel Port Elizabeth. Huisdieren zijn niet welkom. Er is parkeerruimte in Courtyard Hotel Port Elizabeth. Courtyard Hotel Port Elizabeth biedt een luchthaventransferdienst aan. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de zakelijke voorzieningen in het etablissement. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • City Lodge Port Elizabeth
  Vanaf117€Per nacht

  City Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Beach rd 50 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 136 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 136 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel ligt in Port Elizabeth. Er zijn 147 uitnodigende accommodatie-eenheden. De gemeenschappelijke ruimtes van het etablissement beschikken over een wifi-internetverbinding. De receptie van het etablissement is 24 uur per dag geopend. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. De reizigers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. De reizigers zullen de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. De klanten kunnen de verschillende cateringdiensten van City Lodge Port Elizabeth zelf ontdekken. Deze accommodatie beschikt over een ruime keuze van zakelijke voorzieningen voor de perfecte combinatie van comfort en gemak tijdens uw zakenreis. Het is mogelijk dat voor sommige services van City Lodge Port Elizabeth moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Leeuwenbosch Country House
  Vanaf400€Per nacht

  Leeuwenbosch Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve 1 - Kaart
   

  Deze charmante landelijke verblijfplaats bevindt zich in Port Elizabeth. Wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur vindt rust en ontspanning in deze accommodatie. Leeuwenbosch Country House werd volledig gerenoveerd in 2014. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Leeuwenbosch Country House beschikbare internetverbinding. De receptie is niet 24 uur per dag geopend. Leeuwenbosch Country House beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Huisdieren zijn niet welkom. Leeuwenbosch Country House stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. De gasten kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienst.

  Meer bekijken
 • Brookes Hill Suite
  Vanaf91€Per nacht

  Brookes Hill Suitestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Off beach road, humewood - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 104 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 104 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. Het hotel ligt 43. 0 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 8. 0 kilometer van de accommodatie. Het dichtstbijzijnde openbare transportmiddel bevindt zich op 43. 0 kilometer van het etablissement. Het hotel ligt op 200 meter van het dichtstbijzijnde strand. De gasten verblijven op 6. 8 kilometer van de luchthaven. Het etablissement herbergt 99 gezellige accommodatie-eenheden. Dit hotel werd volledig heringericht in 2004. Huisdieren zijn niet toegestaan in Brookes Hill Suite.

  Meer bekijken
 • Hacklewood Hill Country House
  Vanaf141€Per nacht

  Hacklewood Hill Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Prospect road, port elizabeth 152 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 330 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 330 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is gevestigd in Port Elizabeth. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 43. 0 kilometer van het etablissement. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 900 meter van de accommodatie. De accommodatie ligt op 43. 0 kilometer van de belangrijkste openbare vervoersverbindingen. De gasten verblijven op 4. 0 kilometer van de luchthaven. Dit is een leuke verblijfplaats met in totaal //TEMPLATE OR VARIABLE Num_Rooms NOT FOUND// kamers. Het in 1898 gebouwde hotel werd volledig heringericht en gerenoveerd in 2012. Hacklewood Hill Country House beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. De receptie van Hacklewood Hill Country House is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. De reizigers kunnen op aanvraag over een kinderbedje in hun accommodatie-eenheden beschikkenWie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • No 5 Boutique Art Hotel
  Vanaf150€Per nacht

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brygton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 328 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 328 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel is gevestigd in Port Elizabeth. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 44. 0 kilometer van het etablissement. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 6 kilometer van het hotel. Op 44. 0 kilometer zijn er openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 500 meter van het hotel. De bezoekers verblijven op 5. 6 kilometer van de luchthaven. Wie in deze accommodatie verblijft, kan er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 10 kamers. Het hotel werd gebouwd in 2007. Wie in deze accommodatie verblijft, kan er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. Bezoekers zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Huisdieren zijn niet toegestaan. No 5 Boutique Art Hotel stelt een parking en garagevoorzieningen ter beschikking. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Iedereen mag gebruik maken van de conferentiediensten en -voorzieningen voor de organisatie van evenementen. Deze accommodatie beschikt over een ruim aanbod van dineerervaringen om de tevredenheid van de reizigers in alle opzichten te garanderen. Wie op zoek is naar rust en ontspanning kan terecht in No 5 Boutique Art Hotel dat over verschillende gezondheids- en welzijnsopties beschikt. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  45  Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth
Pagina  1  van  5
 

Informatie over Eastern Cape-Port Elizabeth

  Port Elizabeth ligt in Zuid – Afrika, aan de Oostelijke Kaap, ten oosten van Kaapstad, en is een van de voornaamste havens van dit land. De beste beschrijving is die van een natuurparadijs. Het landschap is ongelooflijk mooi. Bij de prachtige stranden kunt u duiken, vissen en surfen, en van nog veel meer watersportactiviteiten genieten. Het klimaat is heerlijk, met een overvloed aan zonnige dagen. De stad is omgeven door mooie natuurparken, natuurreservaten en parken met heel veel vogels. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft veel winkels, restaurants, theaters en musea. Een van de populairste plekken is het Nationale Park Addo Elephant, met een grote verscheidenheid aan wilde dieren, zoals meer dan 200 olifanten in hun eigen habitat. Hier heeft u avontuur in de open lucht. De volledige charme van Zuid – Afrika op één en dezelfde plek. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft alle kenmerken van een mooie stad met veel natuur, maar met het comfort van een moderne stad.

Populairste zones van  Eastern Cape-Port Elizabeth

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op