Hotels Eastern Cape-Port Elizabeth

Op de kaart opzoeken
Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethVanaf  32€

Aanbevolen Hotel - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • The Paxton Hotel
  Vanaf39€Per nacht

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kaart
  4,6/5
  Waardering van klantenvan 12 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 346 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 346 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is compleet gerenoveerd in 2010. Er zijn in het totaal 79 kamers op het terrein. De accommodatie bestaat uit 48 eenpersoonskamers, 30 tweepersoonskamers en 1 suite. Dit aantrekkelijke hotel biedt de ideale uitvalsbasis voor zowel sightseeing als voor het doen van zaken. Er is airconditioning in openbare ruimten. De Hotel biedt 24 - uurs receptie. De Hotel kluis biedt gasten een kluis om waardevolle spullen te bewaren. Het Hotel biedt een lift. Er is een winkel op het terrein. Gasten kunnen zich ontspannen in de prachtige tuin. Gasten kunnen zich ontspannen op het terras. Er is een sleuteloverdracht service beschikbaar. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Gasten kunnen gebruik maken van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis. Gasten kunnen de luxe van roomservice permitteren. Het Hotel biedt een wasservice. Het Hotel is toegankelijk voor rolstoelen. De parkeerplaats op eigen terreinkan nuttig zijn voor diegenen die met de auto komen. Er is een fitnessruimte op het terrein voor het gemak van de gasten. Het Hotel biedt gasten een beveiligde parking. Er is 24-uurs beveiliging.

  Meer bekijken
 • The Kelway
  Vanaf31€Per nacht

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kaart
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 19 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 253 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 253 reizigersbeoordelingen

  De accommodatie bestaat uit 63 kamers. Het Hotel is trots op 24 tweepersoonskamers en 36 superior rooms. Dit populaire hotel biedt de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen. De accommodatie is voorzien van airconditioning in openbare ruimten. De Hotel biedt 24 - uurs receptie. Gasten kunnen waardevolle spullen veilig bewaren in de Hotel kluis. Sommige kamers kijken uit op de prachtige tuin van het Hotel. Het Hotel biedt een terras voor het plezier van gasten. Het Hotel biedt een sleuteloverdracht service. Gasten kunnen profiteren van roomservice door te genieten van het ontbijt op bed. Er is een wasservice. Het Hotel biedt een medische service voor de veiligheid en het gemak van gasten. Gasten kunnen profiteren van de parkeerplaats op eigen terrein. Er is een luchthaven transfer service voor het gemak van de gasten. Er is een beveiligde parking op het terrein. Gasten kunnen het behulpzame, meertalige personeel vragen om aanbevelingen en een routebeschrijvingen. Beveiliging wordt 24 uur geboden.

  Meer bekijken
 • The Beach
  Vanaf114€Per nacht

  The Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Marine drive, summerstrand n/a - Kaart
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 449 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 449 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 1924. Het Hotel is compleet gerenoveerd in 2011. De accommodatie wordt gevormd door een hoofdverdieping. Er zijn in het totaal 58 kamers op het terrein. De accommodatie bestaat uit 58 eenpersoonskamers, 57 tweepersoonskamers en 1 suite. Dit aantrekkelijke hotel is perfect voor een weekendje weg of een langere vakantie. De accommodatie is voorzien van airconditioning in openbare ruimten. De front desk biedt 24-uurs receptie. De Hotel kluis biedt een veilige plek voor gasten om waardevolle spullen te bewaren. Gasten kunnen zich ontspannen met een krant die door de krantenkiosk wordt geboden. Gasten kunnen zich ontspannen in de prachtige tuin. Het Hotel biedt een sleuteloverdracht service. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Gasten kunnen de luxe van roomservice permitteren. Gasten kunnen profiteren van de wasservice van het Hotel.

  Meer bekijken
 • Hacklewood Hill Country House
  Vanaf149€Per nacht

  Hacklewood Hill Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Prospect road, port elizabeth 152 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 301 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 301 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 1898. Het Hotel is volledig opgeknapt in 2012. De accommodatie heeft een hoofdverdieping. De accommodatie bestaat uit 8 kamers. De accommodatie bestaat uit 8 tweepersoonskamers. Dit aantrekkelijke hotel biedt de ideale uitvalsbasis voor zowel sightseeing als voor het doen van zaken. Er is airconditioning in openbare ruimten. Gasten kunnen genieten van het gemak van de 24 - uurs receptieEr is een prachtige tuin om gasten te plezieren. Het Hotel biedt een sleuteloverdracht service. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Het Hotel biedt roomservice. Het Hotel biedt een wasservice.

  Meer bekijken
 • No 5 Boutique Art Hotel
  Vanaf129€Per nacht

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brygton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 295 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 295 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 2007. Er zijn in het totaal 10 kamers op het terrein. De accommodatie bestaat uit 10 eenpersoonskamers, 10 tweepersoonskamers, 7 suites en 3 villa‘s. Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. De accommodatie is voorzien van airconditioning in openbare ruimten. Gasten kunnen genieten van het gemak van de 24 - uurs receptieDe Hotel kluis biedt gasten een kluis om waardevolle spullen te bewaren. Het Hotel biedt een lift. Gasten kunnen zich ontspannen in de prachtige tuin. Er is een heerlijk terras waar gasten zich kunnen ontspannen en genieten van de warme zon. Er is een sleuteloverdracht service beschikbaar. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Gasten kunnen genieten van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis. Gasten kunnen profiteren van roomservice door te genieten van het ontbijt op bed. Het Hotel biedt een wasservice. Gasten kunnen profiteren van de parkeerplaats op eigen terrein. Er is een fitnessruimte op het terrein voor het gemak van de gasten. Er is een luchthaven transfer service voor het gemak van de gasten. Er is een beveiligde parking op het terrein. Het Hotel heeft behulpzaam en meertalig personeel beschikbaar om gasten te helpen met eventuele vragen of boekingen. Er is 24-uurs beveiliging.

  Meer bekijken
 • Leeuwenbosch Country House
  Vanaf407€Per nacht

  Leeuwenbosch Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve 1 - Kaart
   

  Het Landelijke verblijfplaats is gebouwd in 1908. Het Landelijke verblijfplaats is volledig opgeknapt in 2014. Er zijn in het totaal 4 kamers op het terrein. De accommodatie bestaat uit 2 superior rooms. Dit landhuis is ideaal voor vakantiegangers die willen ontsnappen aan de stad en genieten van de frisse lucht. De Landelijke verblijfplaats kluis biedt een veilige plek voor gasten om waardevolle spullen te bewaren. Sommige kamers kijken uit op de prachtige tuin van het Landelijke verblijfplaats. Er is een sleuteloverdracht service beschikbaar. Er is bereik voor mobiele telefoon in het hele Landelijke verblijfplaats. Gasten kunnen genieten van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis. Het Landelijke verblijfplaats biedt een wasservice. De parkeerplaats op eigen terreinkan nuttig zijn voor diegenen die met de auto komen. Voor het gemak van ouders, biedt het Landelijke verblijfplaats op verzoek een oppasservice. Gasten kunnen gebruik maken van de luchthaven transfer service.

  Meer bekijken
 • Founders Lodge By Mantis
  Vanaf983€Per nacht

  Founders Lodge By Mantisstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Sidbury road 0 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 11 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 11 reizigersbeoordelingen

  Er zijn in het totaal 6 kamers op het terrein. Het Hotel biedt Suites} suites voor speciale gelegenheden. Dit aantrekkelijke hotel biedt de ideale uitvalsbasis voor zowel sightseeing als voor het doen van zaken. Er is airconditioning in openbare ruimten. De Hotel kluis biedt een veilige plek voor gasten om waardevolle spullen te bewaren. Gasten kunnen het gemak van de winkel ter plaatse appreciëren. Gasten kunnen zich ontspannen in de prachtige tuin. Er is een heerlijk terras waar gasten zich kunnen ontspannen en genieten van de warme zon. Het Hotel biedt een sleuteloverdracht service. Gasten kunnen de luxe van roomservice permitteren. Er is een parkeerplaats op eigen terrein. Gasten kunnen energie opdoen voor de dag in de aanwezige fitnessruimte. Gasten kunnen profiteren van de luchthaven transfer service.

  Meer bekijken
 • Garden Court Kings Beach
  Vanaf86€Per nacht

  Garden Court Kings Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , La roche drive, humewood - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 589 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 589 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is compleet gerenoveerd in 2005. De accommodatie bestaat uit 280 kamers. De accommodatie bestaat uit 132 eenpersoonskamers, 142 tweepersoonskamers en 6 suites. Dit aantrekkelijke hotel biedt de ideale uitvalsbasis voor zowel sightseeing als voor het doen van zaken. Het Hotel biedt airconditioning in openbare ruimtes. De Hotel biedt 24 - uurs receptie. De Hotel kluis biedt gasten een kluis om waardevolle spullen te bewaren. Gasten kunnen gebruik maken van het geldwisselkantoor. Gasten kunnen jassen ophangen in de garderobe. Het Hotel biedt een lift. Er is een krantenkiosk op het terrein. Het Hotel biedt een sleuteloverdracht service. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Gasten kunnen genieten van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis. Gasten kunnen de luxe van roomservice permitteren. Het Hotel biedt een wasservice. Gasten kunnen n geval van ziekte gebruik maken van de medische service.

  Meer bekijken
 • Brookes Hill Suite
  Vanaf69€Per nacht

  Brookes Hill Suitestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Off beach road, humewood - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 94 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 94 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 1993. Het Hotel heeft een renovatie ondergaan in 2004. Er zijn in het totaal 99 kamers op het terrein. Het Hotel biedt . Dit populaire hotel is voor zowel zakelijke reizigers als voor vakantiegangers ideaal. De accommodatie is voorzien van airconditioning in openbare ruimten. Het Hotel biedt een sleuteloverdracht service.

  Meer bekijken
 • Ibhayi Guest Lodge
  Vanaf67€Per nacht

  Ibhayi Guest Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Main road walmer 144 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 153 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 153 reizigersbeoordelingen

  De accommodatie bestaat uit 24 kamers. Dit populaire hotel is voor zowel zakelijke reizigers als voor vakantiegangers ideaal. De front desk biedt 24-uurs receptie. Gasten kunnen zich ontspannen in de prachtige tuin. Het Hotel biedt een sleuteloverdracht service. Gasten kunnen gebruik maken van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis. Er is een fitnessruimte op het terrein voor het gemak van de gasten. Er is een luchthaven transfer service voor het gemak van de gasten. The Hotel biedt een beveiligde parking voor de veiligheid van de gasten.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  40  Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth
Pagina  1  van  4
 

Informatie over Eastern Cape-Port Elizabeth

  Port Elizabeth ligt in Zuid – Afrika, aan de Oostelijke Kaap, ten oosten van Kaapstad, en is een van de voornaamste havens van dit land. De beste beschrijving is die van een natuurparadijs. Het landschap is ongelooflijk mooi. Bij de prachtige stranden kunt u duiken, vissen en surfen, en van nog veel meer watersportactiviteiten genieten. Het klimaat is heerlijk, met een overvloed aan zonnige dagen. De stad is omgeven door mooie natuurparken, natuurreservaten en parken met heel veel vogels. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft veel winkels, restaurants, theaters en musea. Een van de populairste plekken is het Nationale Park Addo Elephant, met een grote verscheidenheid aan wilde dieren, zoals meer dan 200 olifanten in hun eigen habitat. Hier heeft u avontuur in de open lucht. De volledige charme van Zuid – Afrika op één en dezelfde plek. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft alle kenmerken van een mooie stad met veel natuur, maar met het comfort van een moderne stad.

Populairste zones van  Eastern Cape-Port Elizabeth

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op