Hotels Eastern Cape-Port Elizabeth

Op de kaart opzoeken
Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethVanaf  35€

Aanbevolen Hotel - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • The Paxton Hotel
  Vanaf43€Per nacht

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kaart
  4,6/5
  Waardering van klantenvan 12 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 297 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 297 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is compleet gerenoveerd in 2010. Er zijn in het totaal 79 kamers op het terrein. De accommodatie bestaat uit 48 eenpersoonskamers, 30 tweepersoonskamers en 1 suite. Dit aantrekkelijke hotel biedt de ideale uitvalsbasis voor zowel sightseeing als voor het doen van zaken. Er is airconditioning in openbare ruimten. De Hotel biedt 24 - uurs receptie. De Hotel kluis biedt gasten een kluis om waardevolle spullen te bewaren. Het Hotel biedt een lift. Er is een winkel op het terrein. Gasten kunnen zich ontspannen in de prachtige tuin. Gasten kunnen zich ontspannen op het terras. Er is een sleuteloverdracht service beschikbaar. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Gasten kunnen gebruik maken van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis. Gasten kunnen de luxe van roomservice permitteren. Het Hotel biedt een wasservice. Het Hotel is toegankelijk voor rolstoelen. De parkeerplaats op eigen terreinkan nuttig zijn voor diegenen die met de auto komen. Er is een fitnessruimte op het terrein voor het gemak van de gasten. Het Hotel biedt gasten een beveiligde parking. Er is 24-uurs beveiliging.

  Meer bekijken
 • Radisson Blu Hotel Port Elizabeth
  Vanaf119€Per nacht

  Radisson Blu Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Corner marine drive & 9th avenue summerstrand - Kaart
  4,6/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 939 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 939 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 2009. Het Hotel is volledig opgeknapt in 2009. De accommodatie bestaat uit 173 kamers. De accommodatie bestaat uit 173 eenpersoonskamers, 173 tweepersoonskamers en 2 kamers voor mindervalide. Dit aantrekkelijke hotel is perfect voor een weekendje weg of een langere vakantie. Het Hotel biedt airconditioning in openbare ruimtes. De front desk biedt 24-uurs receptie. Gasten kunnen waardevolle spullen veilig bewaren in de Hotel kluis. Gasten kunnen gebruik maken van het geldwisselkantoor. Er is een garderobe bij de receptie. Gasten kunnen gebruik maken van de lift. Gasten kunnen zich ontspannen met een krant die door de krantenkiosk wordt geboden. Het Hotel biedt een sleuteloverdracht service. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Het Hotel biedt roomservice. Het Hotel biedt een wasservice. Het Hotel is toegankelijk voor rolstoelen. Gasten kunnen energie opdoen voor de dag in de aanwezige fitnessruimte. Gasten kunnen het behulpzame, meertalige personeel vragen om aanbevelingen en een routebeschrijvingen. Gasten kunnen genieten van een kopje koffie met de ochtendkrant, die verekt wordt door het Hotel. Er is 24-uurs beveiliging.

  Meer bekijken
 • The Kelway
  Vanaf34€Per nacht

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kaart
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 19 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 230 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 230 reizigersbeoordelingen

  De accommodatie bestaat uit 63 kamers. Het Hotel is trots op 24 tweepersoonskamers en 36 superior rooms. Dit populaire hotel biedt de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen. De accommodatie is voorzien van airconditioning in openbare ruimten. De Hotel biedt 24 - uurs receptie. Gasten kunnen waardevolle spullen veilig bewaren in de Hotel kluis. Sommige kamers kijken uit op de prachtige tuin van het Hotel. Het Hotel biedt een terras voor het plezier van gasten. Het Hotel biedt een sleuteloverdracht service. Gasten kunnen profiteren van roomservice door te genieten van het ontbijt op bed. Er is een wasservice. Het Hotel biedt een medische service voor de veiligheid en het gemak van gasten. Gasten kunnen profiteren van de parkeerplaats op eigen terrein. Er is een luchthaven transfer service voor het gemak van de gasten. Er is een beveiligde parking op het terrein. Gasten kunnen het behulpzame, meertalige personeel vragen om aanbevelingen en een routebeschrijvingen. Beveiliging wordt 24 uur geboden.

  Meer bekijken
 • No 5 Boutique Art Hotel
  Vanaf147€Per nacht

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brygton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 260 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 260 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 2007. Er zijn in het totaal 10 kamers op het terrein. De accommodatie bestaat uit 10 eenpersoonskamers, 10 tweepersoonskamers, 7 suites en 3 villa‘s. Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. De accommodatie is voorzien van airconditioning in openbare ruimten. Gasten kunnen genieten van het gemak van de 24 - uurs receptieDe Hotel kluis biedt gasten een kluis om waardevolle spullen te bewaren. Het Hotel biedt een lift. Gasten kunnen zich ontspannen in de prachtige tuin. Er is een heerlijk terras waar gasten zich kunnen ontspannen en genieten van de warme zon. Er is een sleuteloverdracht service beschikbaar. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Gasten kunnen genieten van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis. Gasten kunnen profiteren van roomservice door te genieten van het ontbijt op bed. Het Hotel biedt een wasservice. Gasten kunnen profiteren van de parkeerplaats op eigen terrein. Er is een fitnessruimte op het terrein voor het gemak van de gasten. Er is een luchthaven transfer service voor het gemak van de gasten. Er is een beveiligde parking op het terrein. Het Hotel heeft behulpzaam en meertalig personeel beschikbaar om gasten te helpen met eventuele vragen of boekingen. Er is 24-uurs beveiliging.

  Meer bekijken
 • The Beach
  Vanaf106€Per nacht

  The Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Marine drive, summerstrand n/a - Kaart
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 427 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 427 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 1924. Het Hotel is compleet gerenoveerd in 2011. De accommodatie wordt gevormd door een hoofdverdieping. Er zijn in het totaal 58 kamers op het terrein. De accommodatie bestaat uit 58 eenpersoonskamers, 57 tweepersoonskamers en 1 suite. Dit aantrekkelijke hotel is perfect voor een weekendje weg of een langere vakantie. De accommodatie is voorzien van airconditioning in openbare ruimten. De front desk biedt 24-uurs receptie. De Hotel kluis biedt een veilige plek voor gasten om waardevolle spullen te bewaren. Gasten kunnen zich ontspannen met een krant die door de krantenkiosk wordt geboden. Gasten kunnen zich ontspannen in de prachtige tuin. Het Hotel biedt een sleuteloverdracht service. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Gasten kunnen de luxe van roomservice permitteren. Gasten kunnen profiteren van de wasservice van het Hotel.

  Meer bekijken
 • Singa Lodge
  Vanaf143€Per nacht

  Singa Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Cnr 10th avenue scarborough crescent summerstrand - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 173 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 173 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 2008. Het Hotel is volledig opgeknapt in 2015. Het Hotel heeft bijgebouwen 1. De accommodatie bestaat uit een hoofdgebouw met 1 bijgebouwen. De accommodatie bestaat uit een hoofdverdieping. Het bijgebouw bestaat uit 1 verdiepingen. Er zijn in het totaal 12 kamers op het terrein. De accommodatie bestaat uit 2 tweepersoonskamers, 8 suites en 2 executive rooms. Dit populaire hotel biedt voor zakenreizigers net zo’n de perfecte plek als voor vakantiegangers. Gasten kunnen genieten van het gemak van de 24 - uurs receptieEr is een prachtige tuin om gasten te plezieren. Gasten kunnen gebruik maken van de sleuteloverdracht service. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Gasten kunnen gebruik maken van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis. Gasten kunnen profiteren van de wasservice van het Hotel. Het etablishment is toegankelijk voor rolstoelen. Gasten kunnen profiteren van de parkeerplaats op eigen terrein. Het Hotel biedt gasten een beveiligde parking.

  Meer bekijken
 • Hacklewood Hill Country House
  Vanaf122€Per nacht

  Hacklewood Hill Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Prospect road, port elizabeth 152 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 271 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 271 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 1898. Het Hotel is volledig opgeknapt in 2012. De accommodatie heeft een hoofdverdieping. De accommodatie bestaat uit 8 kamers. De accommodatie bestaat uit 8 tweepersoonskamers. Dit aantrekkelijke hotel biedt de ideale uitvalsbasis voor zowel sightseeing als voor het doen van zaken. Er is airconditioning in openbare ruimten. Gasten kunnen genieten van het gemak van de 24 - uurs receptieEr is een prachtige tuin om gasten te plezieren. Het Hotel biedt een sleuteloverdracht service. Het Hotel heeft bereik voor mobiele telefoon. Het Hotel biedt roomservice. Het Hotel biedt een wasservice.

  Meer bekijken
 • Hlosi Game Lodge
  Vanaf397€Per nacht

  Hlosi Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 312 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 312 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 2001. Het Hotel is volledig opgeknapt in 2015. Het Hotel bestaat uit een hoofdgebouw met een bijgebouw. De vestiging bestaat uit een hoofdgebouw met -1 bijgebouwen. De accommodatie bestaat uit 6 kamers. De accommodatie bestaat uit 4 suites en 2 gezinskamers. Dit aantrekkelijke hotel is perfect voor een weekendje weg of een langere vakantie. Gasten kunnen waardevolle spullen veilig bewaren in de Hotel kluis. Er is een prachtige tuin om gasten te plezieren. Het Hotel biedt een sleuteloverdracht service. Gasten kunnen genieten van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis. Gasten kunnen profiteren van roomservice door te genieten van het ontbijt op bed. Het Hotel biedt een wasservice. De parkeerplaats op eigen terreinkan nuttig zijn voor diegenen die met de auto komen. Voor het gemak van ouders, biedt het Hotel op verzoek een oppasservice. Gasten kunnen profiteren van de luchthaven transfer service. Er is een beveiligde parking op het terrein. De portier service biedt extra gemak.

  Meer bekijken
 • Leeuwenbosch Country House
  Vanaf353€Per nacht

  Leeuwenbosch Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve 1 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 153 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 153 reizigersbeoordelingen

  Het Landelijke verblijfplaats is gebouwd in 1908. Het Landelijke verblijfplaats is volledig opgeknapt in 2014. De accommodatie bestaat uit 4 kamers. De accommodatie bestaat uit 2 superior rooms. Gasten kunnen zich werkelijk ontspannen in dit comfortabele landhuis. De Landelijke verblijfplaats kluis biedt gasten een kluis om waardevolle spullen te bewaren. Sommige kamers kijken uit op de prachtige tuin van het Landelijke verblijfplaats. Er is een sleuteloverdracht service beschikbaar. Er is bereik voor mobiele telefoon in het hele Landelijke verblijfplaats. Gasten kunnen genieten van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis. Gasten kunnen de luxe van roomservice permitteren. Er is een wasservice. Er is een parkeerplaats op eigen terrein. Het Landelijke verblijfplaats biedt een crèche voor het gemak van gezinnen. Voor het gemak van ouders, biedt het Landelijke verblijfplaats op verzoek een oppasservice. Gasten kunnen profiteren van de luchthaven transfer service.

  Meer bekijken
 • Bukela Game Lodge
  Vanaf537€Per nacht

  Bukela Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 225 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 225 reizigersbeoordelingen

  Het Hotel is gebouwd in 2001. Het Hotel is volledig opgeknapt in 2014. Het Hotel heefteen aangrenzend bijgebouw. De accommodatie heeft 1 bijgebouwen. De accommodatie bestaat uit een hoofdverdieping. De accommodatie bestaat uit 4 kamers. De accommodatie bestaat uit 4 suites. Dit aantrekkelijke hotel is perfect voor een weekendje weg of een langere vakantie. De Hotel kluis biedt gasten een kluis om waardevolle spullen te bewaren. Het Hotel biedt een sleuteloverdracht service. Gasten kunnen gebruik maken van toegang tot internet om aangesloten blijven met werk of thuis. Gasten kunnen profiteren van de parkeerplaats op eigen terrein. Er is een luchthaven transfer service voor het gemak van de gasten. The Hotel biedt een beveiligde parking voor de veiligheid van de gasten.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  34  Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth
Pagina  1  van  4
 

Informatie over Eastern Cape-Port Elizabeth

  Port Elizabeth ligt in Zuid – Afrika, aan de Oostelijke Kaap, ten oosten van Kaapstad, en is een van de voornaamste havens van dit land. De beste beschrijving is die van een natuurparadijs. Het landschap is ongelooflijk mooi. Bij de prachtige stranden kunt u duiken, vissen en surfen, en van nog veel meer watersportactiviteiten genieten. Het klimaat is heerlijk, met een overvloed aan zonnige dagen. De stad is omgeven door mooie natuurparken, natuurreservaten en parken met heel veel vogels. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft veel winkels, restaurants, theaters en musea. Een van de populairste plekken is het Nationale Park Addo Elephant, met een grote verscheidenheid aan wilde dieren, zoals meer dan 200 olifanten in hun eigen habitat. Hier heeft u avontuur in de open lucht. De volledige charme van Zuid – Afrika op één en dezelfde plek. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft alle kenmerken van een mooie stad met veel natuur, maar met het comfort van een moderne stad.

Populairste zones van  Eastern Cape-Port Elizabeth

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op