Hotels Eastern Cape-Port Elizabeth

Op de kaart opzoeken
Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethVanaf  40€

Aanbevolen Hotel - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • The Paxton Hotel
  Vanaf40€Per nacht

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kaart
  4,6/5
  Waardering van klantenvan 15 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 379 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 379 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Port Elizabeth. Het etablissement ligt op 2. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De gasten verblijven op 3. 5 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van de accommodatie. Er zijn openbare vervoersverbindingen op wandelafstand. De accommodatie ligt op 1. 2 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 4. 1 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 4. 3 kilometer van de haven. De accommodatie beschikt in totaal over 79 behaaglijke eenheden. Dit hotel onderging een renovatie in 2010. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie van The Paxton Hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Bovendien beschikt dit kindvriendelijke etablissement op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Dit hotel begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom zijn er rolstoeltoegankelijke eenheden en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. The Paxton Hotel stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Verschillende conferentievoorzieningen zijn beschikbaar voor het gemak van zakenreizigers. , De gasten kunnen genieten van een overheerlijke maaltijd in het gastronomische restaurant van het etablissement. en Een topgamma van entertainmentopties is beschikbaar in The Paxton Hotel voor het gemak van de gasten. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Brookes Hill Suite
  Vanaf100€Per nacht

  Brookes Hill Suitestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Off beach road, humewood - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 100 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 100 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gelegen in Port Elizabeth. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 43. 0 kilometer van de accommodatie. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 8. 0 kilometer van de accommodatie. Er zijn openbare vervoersverbindingen op 43. 0 kilometer. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 200 meter van de accommodatie. De bezoekers verblijven op 6. 8 kilometer van de luchthaven. In de 99 uitnodigende kamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Deze accommodatie werd volledig gerenoveerd in 2004. Dit etablissement staat geen huisdieren toe.

  Meer bekijken
 • Lalibela Game Reserve
  Vanaf628€Per nacht

  Lalibela Game Reservestars

  Grahamstown, Eastern Cape-Port Elizabeth , Off n2 national road , driekoppen . - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 547 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 547 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel ligt in Grahamstown. Het hotel beschikt in totaal over 22 slaapkamers. Dit hotel werd volledig gerenoveerd in 2017 in de lijn met het kwaliteitsengagement. Er is vast en draadloos internet beschikbaar. Reizigers zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Lalibela Game Reserve. Huisdieren zijn niet welkom. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Lalibela Game Reserve biedt verschillende dineerervaringen aan. , Dankzij de functionele vergaderruimtes is deze accommodatie een perfecte plaats voor zakenreizigers. , Wie in deze accommodatie verblijft, kan van een ruim aanbod van culinaire specialiteiten proeven dat aan de noden van alle reizigers voldoet. en Het hotel beschikt over gezondheids- en welzijnsdiensten. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Hlosi Game Lodge
  Vanaf630€Per nacht

  Hlosi Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 400 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 400 reizigersbeoordelingen

  Deze charmante lodge is ideaal voor gezinnen. Ze bevindt zich in Port Elizabeth. Deze accommodatie herbergt slechts 14 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. Hlosi Game Lodge onderging een renovatie in 2015. Er wordt internet (vast en draadloos) aangeboden in de gemeenschappelijke ruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie van Hlosi Game Lodge is niet 24 uur per dag geopend. De klanten kunnen op aanvraag over een kinderbedje in hun gastenkamers beschikken. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. De gasten kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. Dit etablissement past milieuduurzame beleidslijnen toe. De bezoekers zullen de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. Het is mogelijk dat voor sommige services van Hlosi Game Lodge moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Pumba Private Game Reserve
  Vanaf596€Per nacht

  Pumba Private Game Reservestars

  Grahamstown, Eastern Cape-Port Elizabeth , Highlands, makana municipality n/a - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1405 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1405 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel is gevestigd in Grahamstown. De reizigers verblijven op 20. 0 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. Het etablissement ligt op 20. 0 kilometer van de belangrijkste openbare vervoersverbindingen. Het hotel herbergt in totaal 23 slaapkamers. Dit etablissement werd volledig gerenoveerd in 2013 in de lijn met het kwaliteitsengagement. Wie in dit etablissement verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de accommodatie-eenheden. Aangezien de receptie van deze accommodatie 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Helaas zijn er geen gastenkamers waar wie in deze accommodatie verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. Indien gewenst kunnen de klanten gebruik maken van gezondheids- en welzijnsdiensten. en Wie in deze accommodatie verblijft, kan zich amuseren met het entertainmentprogramma. Pumba Private Game Reserve kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • No 5 Boutique Art Hotel
  Vanaf160€Per nacht

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brygton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 312 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 312 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is gevestigd in Port Elizabeth. Het hotel ligt op 44. 0 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 6 kilometer van de accommodatie. De gasten beschikken op 44. 0 kilometer over verschillende openbare vervoersverbindingen. De accommodatie ligt op 500 meter van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 5. 6 kilometer van de luchthaven. No 5 Boutique Art Hotel staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar //TEMPLATE OR VARIABLE Num_Rooms NOT FOUND// gastenkamers zijn. No 5 Boutique Art Hotel werd geconstrueerd in 2007. No 5 Boutique Art Hotel is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. No 5 Boutique Art Hotel stelt een parking en garagevoorzieningen ter beschikking. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de vergaderruimtes in het etablissement. , De reizigers zullen de dineervoorzieningen van het etablissement die verschillende gerechten en dranken aanbieden zeer op prijs stellen. en Deze accommodatie beschikt over een ruime keuze van gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar de reizigers mentaal en fysiek kunnen herbronnen. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Town Lodge Port Elizabeth
  Vanaf87€Per nacht

  Town Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Beach road 50 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 120 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 120 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. In totaal staan er 203 slaapkamers ter beschikking van de gasten. In de gemeenschappelijke ruimtes van het etablissement is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. Wie in dit etablissement verblijft, kan genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in dit hotel. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Town Lodge Port Elizabeth stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de luchthaventransferdienst. De gasten beschikken over overheerlijke dineeropties in de omgeving. en Het etablissement beschikt over eigen zakelijke voorzieningen die geschikt zijn voor de organisatie van seminaries, trainingen, vergaderingen. . . Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Founders Lodge By Mantis
  Vanaf1.109€Per nacht

  Founders Lodge By Mantisstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Sidbury road 0 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 14 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 14 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is gevestigd in Port Elizabeth. Dit etablissement herbergt slechts 6 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. Founders Lodge By Mantis beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de slaapkamer. De receptie is overdag niet geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Klanten zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. Gasten die in Founders Lodge By Mantis verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Kuzuko Lodge
  Vanaf333€Per nacht

  Kuzuko Lodgestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , Kommadagga area, northern part - Kaart
  4,6/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 391 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 391 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is speciaal ontworpen voor gezinnen en ligt in Addo Elephant National Park. De accommodatie herbergt 24 gezellige kamers. Kuzuko Lodge werd gebouwd in 2007. Wie in deze accommodatie verblijft, kan niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet in de openbare ruimtes. De receptie is de hele dag geopend. Huisdieren zijn niet welkom. De reizigers kunnen hun smaakpapillen verwennen in het gastronomische restaurant van het etablissement.

  Meer bekijken
 • City Lodge Port Elizabeth
  Vanaf102€Per nacht

  City Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Beach rd 50 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 130 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 130 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gelegen in Port Elizabeth. In de 147 uitnodigende slaapkamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. De gasten kunnen gebruik maken van de draadloze internetverbinding die beschikbaar is in de openbare ruimtes van het etablissement. De receptie van het etablissement is 24 uur per dag geopend. Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is parkeerruimte in City Lodge Port Elizabeth. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. De bezoekers zullen verrukt zijn van de maaltijden die worden geserveerd in het hotel. en Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de zakelijke voorzieningen in het etablissement. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  38  Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth
Pagina  1  van  4
 

Informatie over Eastern Cape-Port Elizabeth

  Port Elizabeth ligt in Zuid – Afrika, aan de Oostelijke Kaap, ten oosten van Kaapstad, en is een van de voornaamste havens van dit land. De beste beschrijving is die van een natuurparadijs. Het landschap is ongelooflijk mooi. Bij de prachtige stranden kunt u duiken, vissen en surfen, en van nog veel meer watersportactiviteiten genieten. Het klimaat is heerlijk, met een overvloed aan zonnige dagen. De stad is omgeven door mooie natuurparken, natuurreservaten en parken met heel veel vogels. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft veel winkels, restaurants, theaters en musea. Een van de populairste plekken is het Nationale Park Addo Elephant, met een grote verscheidenheid aan wilde dieren, zoals meer dan 200 olifanten in hun eigen habitat. Hier heeft u avontuur in de open lucht. De volledige charme van Zuid – Afrika op één en dezelfde plek. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft alle kenmerken van een mooie stad met veel natuur, maar met het comfort van een moderne stad.

Populairste zones van  Eastern Cape-Port Elizabeth

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op