Hotels Baracoa

Op de kaart opzoeken
Hotels in Baracoa

BaracoaVanaf  58€

Aanbevolen Hotel - Baracoa

 • Villa Maguana
  Vanaf90€Per nacht

  Villa Maguanastars

  Baracoa, Baracoa , Carretera de moa, km. 22, guantánamo - Kaart
  3,7/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 148 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 148 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Baracoa. In totaal staan er 16 kamers ter beschikking van de gasten. De receptie van Villa Maguana wordt niet 24 uur per dag bemand. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Villa Maguana. Huisdieren zijn niet toegestaan in Villa Maguana. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hostal 1511
  Vanaf68€Per nacht

  Hostal 1511stars

  Baracoa, Baracoa , Ciro frias entre maceo y ruber lopez 26 - Kaart
  2,3/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 20 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 20 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Baracoa. Het hotel ligt op 50 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Er zijn openbare vervoersverbindingen op wandelafstand. Hostal 1511 staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 15 eenheden zijn. Hostal 1511 werd gebouwd in 2011. Wie in deze accommodatie verblijft, kan niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet in de openbare ruimtes. De receptie van dit etablissement is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Hostal 1511. Huisdieren zijn niet toegestaan.

  Meer bekijken
 • La Habanera
  Vanaf69€Per nacht

  La Habanerastars

  Baracoa, Baracoa , Maceo entre maravi y frank pais 26 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 30 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 30 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gevestigd in Baracoa. Het etablissement bevindt zich op 20 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het hotel bevindt zich vlakbij de belangrijkste openbare transportverbindingen. Deze accommodatie herbergt slechts 15 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. Dit etablissement werd heringericht in 2010. In La Habanera wordt internet aangeboden om het verblijf van de gasten nog aangenamer te maken. De receptie van La Habanera is 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in La Habanera. Huisdieren zijn niet welkom. La Habanera kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • La Rusa
  Vanaf57€Per nacht

  La Rusastars

  Baracoa, Baracoa , Calle maximo gomez entre ciro frias y rafael trejo 161 - Kaart
  2,1/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 19 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 19 reizigersbeoordelingen

  Dit gezellige hotel is gelegen in Baracoa. Het hotel ligt op 50 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers kunnen op wandelafstand gebruikmaken van verschillende openbare vervoersmiddelen. La Rusa staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 10 accommodatie-eenheden zijn. La Rusa werd geconstrueerd in 1979. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Helaas zijn er geen gastenkamers waar wie in dit etablissement verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel.

  Meer bekijken
 • Porto Santo
  Vanaf69€Per nacht

  Porto Santostars

  Baracoa, Baracoa , Carretera del aeropuerto - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 159 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 159 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Baracoa. Het etablissement beschikt in totaal over 80 behaaglijke kamers. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Porto Santo beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe.

  Meer bekijken
 • Rio Miel
  Vanaf66€Per nacht

  Rio Mielstars

  Baracoa, Baracoa , Avenida malcón esq. ciro frías - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 20 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 20 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Baracoa. Dit is een leuke verblijfplaats met in totaal 12 kamers. De receptie van Rio Miel wordt niet 24 uur per dag bemand. Helaas zijn er geen eenheden waar bezoekers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Huisdieren zijn niet toegestaan in Rio Miel.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Informatie over Baracoa

  Baracoa ligt in de provincie Guantánamo, in Cuba. Deze oude stad dateert uit 1511 en heeft een grote historische waarde, zowel op lokaal gebied als voor het toerisme. Baracoa werd ook Ciudad Primada genoemd, omdat het de eerste stad is geweest die de Spanjaarden in Cuba oprichtten. Het is een fraaie en rustige stad, midden in een mooi berglandschap. Het opvallendste is wel Yunque de Baracoa (Aambeeld van Baracoa), een 575 meter hoge, afgeplatte berg. De rivieren Toa en Saltadero vormen talloze watervallen die voor een uniek landschap zorgen. Een tocht over de kronkelweg La Farola, dwars door de bergen en over hangbruggen heen, maakt van een bezoek aan Baracoa een unieke ervaring. De stad zit boordevol historie uit de koloniale tijd, waarvan de voornaamste bezienswaardigheden zijn: het Kruis van La Parra; de koloniale forten El Castillo (het Kasteel) en La Punta (de Piek), en de verdedigingstorens Joa en Cementerio. Een perfect evenwicht tussen geschiedenis en natuurlijk schoon wacht op u in Baracoa.

Populairste zones van  Baracoa

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews