Herbergen en pensions in La Havana

Op de kaart opzoeken
Herbergen en pensions in La Havana

Herbergen en pensions in La HavanaVanaf  27€

Aanbevolen Herbergen en pensions in La Havana

 • Casa Colonial Carmen
  Vanaf51€Per nacht

  Casa Colonial Carmenstars

  La Havana Vieja, La Havana , Crespo 111 altos % trocadero y colon 111 - Kaart
   

  Dit gezellige gastenverblijf bevindt zich in La Habana Vieja. Reizigers kunnen er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 7 gastenkamers. Het etablissement beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van Casa Colonial Carmen is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Helaas zijn er geen slaapkamers waar wie in deze accommodatie verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. Huisdieren zijn niet welkom. Casa Colonial Carmen stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten.

  Meer bekijken
 • Hostal Torres
  Vanaf56€Per nacht

  Hostal Torresstars

  La Havana Vieja, La Havana , Chacón entre habana y aguiar 118 - Kaart
   

  Dit eenvoudige hostel bevindt zich in La Habana Vieja. Wie in dit etablissement verblijft, kan er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 4 gastenkamers. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Hostal Torres. Huisdieren zijn niet toegestaan. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt.

  Meer bekijken
 • Hostal Boutique DRobles
  Vanaf60€Per nacht

  Hostal Boutique DRoblesstars

  La Havana, La Havana , Escobar st. e/ ánimas & virtudes 161 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1 reizigersbeoordelingen

  Dit eenvoudige hotel bevindt zich in Havana. Het etablissement ligt op 1. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het hotel ligt op 2. 0 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van het hotel. De reizigers beschikken binnen een straal van 200 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 5. 0 kilometer van de accommodatie. De bezoekers verblijven op 15. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 12. 0 kilometer van de haven. Dit etablissement herbergt slechts 5 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. Deze accommodatie werd het laatst gerenoveerd in 2016. De receptie van Hostal Boutique DRobles is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Helaas zijn er geen accommodatie-eenheden waar bezoekers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. De klanten kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hostal Casa Elsita
  Vanaf66€Per nacht

  Hostal Casa Elsitastars

  Vedado, La Havana , Calle 25 st., 220 between n & o - apto 2 (vedado) 220 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 10 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 10 reizigersbeoordelingen

  Dit pretentieloze vakantiehuis/Deze pretentieloze vakantievilla is gelegen in Vedado. Het etablissement ligt op 4. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 15. 0 kilometer van het etablissement. Vanuit het etablissement zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. De gasten verblijven op 8. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 4. 0 kilometer van de haven. Bezoekers kunnen er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 4 eenheden. Deze accommodatie werd volledig gerenoveerd in 2011. De receptie is 24 uur per dag geopend. Hostal Casa Elsita beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Hostal Casa Elsita zeer op prijs stellen. De reizigers kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Het is mogelijk dat voor sommige services van Hostal Casa Elsita moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Hostal Sandy
  Vanaf40€Per nacht

  Hostal Sandystars

  La Havana Vieja, La Havana , Amistad neptuno y san miguel 211 - Kaart
   

  Dit pretentieloze hostel is gelegen in La Habana Vieja. Wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur vindt rust en ontspanning in dit etablissement. Wie in deze accommodatie verblijft, zal zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Hostal Sandy. Huisdieren zijn niet toegestaan in Hostal Sandy. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt.

  Meer bekijken
 • Hostal Chez Chantal
  Vanaf45€Per nacht

  Hostal Chez Chantalstars

  La Havana, La Havana , Virtudes e/ aguila y amistad 211 - Kaart
   

  Dit eenvoudige hostel verwelkomt u in Havana. Bezoekers kunnen er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 3 accommodatie-eenheden. Hostal Chez Chantal onderging een renovatie in 2017. De receptie van Hostal Chez Chantal is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Dit etablissement beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Hostal Señor Vicente
  Vanaf45€Per nacht

  Hostal Señor Vicentestars

  La Havana Vieja, La Havana , Calle villegas entre teniente rey y muralla 425 - Kaart
   

  Dit eenvoudige hostel verwelkomt u in La Habana Vieja. Het hostel ligt op 200 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De bezoekers beschikken binnen een straal van 100 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De bezoekers verblijven op 28. 5 kilometer van de luchthaven. Hostal Señor Vicente staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 2 accommodatie-eenheden zijn. Deze accommodatie werd volledig heringericht in 2017. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Helaas zijn er geen slaapkamers waar gasten om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Huisdieren zijn niet welkom. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Hostal Casa Ana
  Vanaf45€Per nacht

  Hostal Casa Anastars

  La Havana, La Havana , San nicolás entre san lázaro y lagunas 68 - Kaart
   

  Dit gezellige hostel is gevestigd in Havana. Deze gezellige accommodatie staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 4 kamers zijn. Gasten kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieDeze accommodatie beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Wie in deze accommodatie verblijft, zal niet gestoord worden tijdens zijn verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten.

  Meer bekijken
 • Hostal Casa del Prado 66
  Vanaf50€Per nacht

  Hostal Casa del Prado 66stars

  La Havana Vieja, La Havana , Prado e/ genio y consulado 66 - Kaart
   

  Dit eenvoudige hostel ligt in La Habana Vieja. Hostal Casa del Prado 66 staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 2 slaapkamers zijn. Bezoekers kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieEr zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit etablissement. Huisdieren zijn niet toegestaan. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten.

  Meer bekijken
 • Hostal Colonial Cari y Nilo
  Vanaf56€Per nacht

  Hostal Colonial Cari y Nilostars

  La Havana, La Havana , Gervacio entre concordia y virtudes 216 - Kaart
   

  Dit pretentieloze hostel ligt in Havana. Deze accommodatie herbergt slechts 3 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. Klanten kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieHostal Colonial Cari y Nilo beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet welkom. De reizigers die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  17  Hotels in La Havana
Pagina  1  van  2
 

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op