Hotels dichtbij Stadscentrum

Op de kaart opzoeken
Hotels in Stadscentrum

StadscentrumVanaf  30€

Aanbevolen hotels dicht bij Stadscentrum

 • Hostal de Italy
  Vanaf48€Per nacht

  Hostal de Italystars

  La Havana, La Havana , Concordia 462 entre belascoaín y escobar 462 - Kaart
  Op 0.11 km van Stadscentrum
   

  Dit comfortabele hostel ligt in Havana. Het hostel bevindt zich op 1. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De bezoekers beschikken binnen een straal van 500 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De reizigers verblijven op 22. 0 kilometer van de luchthaven. Dit is een leuke verblijfplaats met in totaal 6 accommodatie-eenheden. Dit etablissement werd ondergebracht in een gebouw dat dateert uit 1900 maar werd volledig heringericht in 2017. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Helaas zijn er geen gastenkamers waar gasten om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Hostal de Italy kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hostal May y Mely
  Vanaf53€Per nacht

  Hostal May y Melystars

  La Havana, La Havana , Concordia 407 entre gervasio y escobar 407 - Kaart
  Op 0.12 km van Stadscentrum
   

  Dit gezellige hostel is gevestigd in Havana. De bezoekers kunnen in Hostal May y Mely genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 6 accommodatie-eenheden. De receptie van dit etablissement is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Hostal May y Mely. Reizigers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Havana Belkis Rooms
  Vanaf59€Per nacht

  Havana Belkis Roomsstars

  La Havana, La Havana , Concordia st. 410 bajos e/gervasio & escobar 410 bajos - Kaart
  Op 0.17 km van Stadscentrum
   

  Dit pretentieloze hotel ligt in Havana. Het hotel bevindt zich op 1. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het etablissement ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. De gasten beschikken binnen een straal van 500 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De reizigers verblijven op 22. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie herbergt in totaal 30 accommodatie-eenheden. Dit etablissement werd opgeleverd in 1900 en gerenoveerd in 2017. Wie in deze accommodatie verblijft, kan gebruik maken van de internetverbinding. De receptie is 24 uur per dag geopend. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Er is parkeerruimte in Havana Belkis Rooms. De gasten zullen de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Hostal Ana Belkis
  Vanaf43€Per nacht

  Hostal Ana Belkisstars

  La Havana, La Havana , Concordia 410 e/t gervasio y escobar 410 - Kaart
  Op 0.17 km van Stadscentrum
   

  Dit mooie hostel verwelkomt u in Havana. Dit is een leuke verblijfplaats met in totaal 3 accommodatie-eenheden. De receptie van Hostal Ana Belkis is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Helaas zijn er geen slaapkamers waar reizigers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

  Meer bekijken
 • Hostal Flor de Elianys
  Vanaf48€Per nacht

  Hostal Flor de Elianysstars

  La Havana, La Havana , Gervasio 213 e/t concordia y virtudes 213 - Kaart
  Op 0.17 km van Stadscentrum
   

  Dit charmante hostel is gevestigd in Havana. Dit etablissement herbergt slechts 3 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Dit etablissement beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet welkom. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten.

  Meer bekijken
 • Hostal Boutique La Siguaraya
  Vanaf78€Per nacht

  Hostal Boutique La Siguarayastars

  La Havana, La Havana , Virtudes 675 entre gervasio y belascoain 675 - Kaart
  Op 0.26 km van Stadscentrum
   

  Dit comfortabele hostel is gevestigd in Havana. De gasten kunnen in Hostal Boutique La Siguaraya genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 5 kamers. De receptie van Hostal Boutique La Siguaraya is 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de parkeerruimte.

  Meer bekijken
 • Hostal Chandelier
  Vanaf53€Per nacht

  Hostal Chandelierstars

  La Havana, La Havana , San miguel, 655 e/ márquez gonzález y lucena 655 - Kaart
  Op 0.28 km van Stadscentrum
   

  Dit pretentieloze hostel ligt in Havana. De gasten kunnen in Hostal Chandelier genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 5 accommodatie-eenheden. Dit etablissement onderging een renovatie in 2018. Wie in dit etablissement verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. De receptie van Hostal Chandelier is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Hostal Chandelier beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan. Hostal Chandelier stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. De gasten kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Hostal Chandelier kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hostal El Viajero
  Vanaf43€Per nacht

  Hostal El Viajerostars

  La Havana, La Havana , Animas bajos entre lealtad y perseverancia 611 - Kaart
  Op 0.31 km van Stadscentrum
   

  Dit comfortabele hostel is gelegen in Havana. Hostal El Viajero staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 6 gastenkamers zijn. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Helaas zijn er geen slaapkamers waar wie in deze accommodatie verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten.

  Meer bekijken
 • Casa la Fabulosa
  Vanaf53€Per nacht

  Casa la Fabulosastars

  La Havana, La Havana , Laguna entre lealtad y perseverncia 215 - Kaart
  Op 0.34 km van Stadscentrum
   

  The spaceDo you want to enjoy a very special space? What makes my space unique is the different treatment we provide to our guests, making them feel like our own family, also showing them our way of life and the unbeatable features of our Cuban roots and culture. These rooms have very comfortable beds, night tables. Bathroom inside the room totally private, hot water. The rooms have all the comforts for a pleasant stay.Services and common areasYou will have access to the living room, dining room and patio.Change of sheets and towels every other day or at the convenience of the tenants. We respect the privacy of our visitors. You should ask and communicate with your host when you need something. We will be happy to help you.Other highlightsUpon arrival at the accommodation, guests will have the right to have a key to the entrance and exit. You are not required to enter or leave the house at a certain time. You will be free because our house will be your home.Contact the host

  Meer bekijken
 • Niurka Apartment
  Vanaf43€Per nacht

  Niurka Apartmentstars

  La Havana, La Havana , Concordia st., 255 e/ perseverancia & campanario 255 - Kaart
  Op 0.35 km van Stadscentrum
   

  Dit charmante hotel verwelkomt u in Havana. Het etablissement ligt op 1000 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 10. 0 kilometer van de accommodatie. De klanten beschikken binnen een straal van 500 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De klanten verblijven op 20. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 1000 meter lopen van de haven. Dit gezellige hotel staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 1 kamers zijn. Dit hotel werd opgefrist in 2015. Aangezien de receptie van dit hotel 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Niurka Apartment beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  84  Hotels in Stadscentrum
Pagina  1  van  9
 

Hotels dichtbij  Stadscentrum

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews