Hotels Chartres

Op de kaart opzoeken
Hotels in Chartres

ChartresVanaf  50€

Aanbevolen Hotel - Chartres

 • The Originals Boutique, Les Poèmes de Chartres
  Vanaf79€Per nacht

  The Originals Boutique, Les Poèmes de Chartresstars

  Chartres, Chartres , 3-5-7, place pierre semard 3,5,7 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 312 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 312 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gelegen in Chartres. In totaal staan er 21 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten in The Originals Boutique, Les Poèmes de Chartres. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in The Originals Boutique, Les Poèmes de Chartres. Dit etablissement begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom zijn er rolstoeltoegankelijke kamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. The Originals Boutique, Les Poèmes de Chartres is geen huisdiervriendelijk etablissement. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in The Originals Boutique, Les Poèmes de Chartres zeer op prijs stellen. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Campanile Chartres
  Vanaf78€Per nacht

  Campanile Chartresstars

  Chartres, Chartres , Zac des propylees, allee promethee 1 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 318 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 318 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel verwelkomt u in Chartres. Het etablissement ligt op 3. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het hotel ligt op 3. 0 kilometer van de belangrijkste openbare transportverbindingen. Er zijn 50 uitnodigende kamers. Daarenboven is er ter plaatse draadloos internet beschikbaar. De receptie is niet 24 uur per dag geopend. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Deze accommodatie staat kleine huisdieren toe. De bezoekers die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Hotel The Originals Chartres
  Vanaf50€Per nacht

  Hotel The Originals Chartresstars

  Chartres, Chartres , 5, avenue marcel proust 5 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 200 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 200 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel ligt in Chartres. In totaal staan er 53 eenheden ter beschikking van de gasten. Het hotel beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van Hotel The Originals Chartres is 24 uur per dag geopend. Hotel The Originals Chartres beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Alleen kleine huisdieren zijn toegestaan in dit etablissement. De klanten die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen.

  Meer bekijken
 • Castel Maintenon – Hôtel Restaurant & Spa
  Vanaf138€Per nacht

  Castel Maintenon – Hôtel Restaurant & Spastars

  Chartres, Chartres , 1 rue de la ferte 1 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 493 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 493 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Chartres. De accommodatie ligt op 300 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 2. 0 kilometer van de accommodatie. Het etablissement ligt op 2. 0 kilometer van de belangrijkste openbare vervoersverbindingen. Er zijn 77 uitnodigende slaapkamers. De accommodatie werd gebouwd in 2015. Er is vast en draadloos internet beschikbaar. De receptie is 24 uur per dag geopend. Sommige kamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kinderen. Dit handicapvriendelijke hotel wil voorzien in de speciale noden van de bezoekers en beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke accommodatie-eenheden. De gasten mogen hun huisdieren meebrengen. Daarenboven kunnen zij die met hun eigen auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen in Castel Maintenon – Hôtel Restaurant & Spa. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door het etablissement. Dit hotel beschikt over een ruim aanbod van dineerervaringen om de tevredenheid van de bezoekers in alle opzichten te garanderen. De reizigers kunnen genieten van de beschikbare gezondheids- en welzijnsbehandelingen. Castel Maintenon – Hôtel Restaurant & Spa beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. De eetzalen van het etablissement serveren een selectie van smaakvolle gerechten en dranken. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • The Originals City, Hôtel des Lys, Dreux
  Vanaf146€Per nacht

  The Originals City, Hôtel des Lys, Dreuxstars

  Dreux, Chartres , 7, rue gabriel moreau 7 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 122 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 122 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Dreux. Het hotel beschikt in totaal over 51 behaaglijke slaapkamers. Wie in dit hotel verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. De receptie van The Originals City, Hôtel des Lys, Dreux is niet 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in The Originals City, Hôtel des Lys, Dreux. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel. De klanten kunnen gebruik maken van de parkeerruimte.

  Meer bekijken
 • Center Parcs Les Bois-Francs
  Vanaf95€Per nacht

  Center Parcs Les Bois-Francsstars

  Dreux, Chartres , Les barils - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 10883 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 10883 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Dreux. Er zijn in totaal 21 eenheden. Daarenboven is er ter plaatse draadloos internet beschikbaar. De receptie van Center Parcs Les Bois-Francs is niet 24 uur per dag geopend. Center Parcs Les Bois-Francs is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele kamers met kinderbedjes voor kleine kinderen. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Het gezondheids- en welzijnsaanbod in het hotel staat garant voor een verjongende en ontspannende ervaring. De reizigers zullen de tijd van hun leven beleven aangezien ze gebruik kunnen maken van de sportvoorzieningen en deel kunnen nemen aan de vrijetijdsactiviteiten die worden aangeboden door dit hotel. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Originals City, Le Relais des Carnutes, Dreux
  Vanaf81€Per nacht
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 20 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 20 reizigersbeoordelingen

  Dit gezellige hotel is gevestigd in Dreux. In totaal staan er 20 kamers ter beschikking van de gasten. Het etablissement beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de kamers. De receptie van The Originals City, Le Relais des Carnutes, Dreux is niet 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit hotel. Alle badkamers in The Originals City, Le Relais des Carnutes, Dreux zijn handicapvriendelijk. Wie zijn huisdieren niet thuis wil laten, mag ze meebrengen. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt.

  Meer bekijken
 • Novotel Chartres
  Vanaf113€Per nacht

  Novotel Chartresstars

  Chartres, Chartres , Chartres cedex - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 653 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 653 reizigersbeoordelingen

  Logeer voor weekenduitstapjes met uw familie of voor zaken eens in het Novotel Chartres hotel, op slechts 80 km van Parijs. Het hotel beschikt over comfortabele kamers, vergaderzalen, een eigentijds restaurant en een fantastisch zwembad met heerlijke ligs toelen. Ontspan op het terras of geniet van onze fitnessruimte. De majestueuze kathedraal van Chartres, een architectonisch hoogtepunt, ligt op slechts 10 minuten. Verrijk lichaam en geest bij Novotel.

  Meer bekijken
 • The Originals Access, Hôtel La Dousseine, Dreux
  Vanaf73€Per nacht

  The Originals Access, Hôtel La Dousseine, Dreuxstars

  Dreux, Chartres , 47, route de sorel 47 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 70 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 70 reizigersbeoordelingen

  Dit eenvoudige hotel is gelegen in Dreux. Het hotel herbergt 20 gezellige gastenkamers. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. De receptie van The Originals Access, Hôtel La Dousseine, Dreux is niet 24 uur per dag geopend. Deze accommodatie beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet welkom.

  Meer bekijken
 • Best Western Premier Grand Monarque Hotel & Spa
  Vanaf118€Per nacht
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1305 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1305 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel ligt in Chartres. De accommodatie ligt op 150 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het etablissement herbergt in totaal 58 kamers. In de openbare ruimtes is een wifi-internetverbinding beschikbaar. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Niet alleen kleine huisdieren maar ook grotere dieren zijn toegestaan. Best Western Premier Grand Monarque Hotel & Spa stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. De bezoekers kunnen zich volledig ontspannen in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen. De klanten kunnen genieten van overheerlijke gerechten in de eetzaal van het etablissement. In dit etablissement zijn conferentievoorzieningen beschikbaar. Het is mogelijk dat voor sommige services van Best Western Premier Grand Monarque Hotel & Spa moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  12  Hotels in Chartres
Pagina  1  van  2
 

Populairste zones van  Chartres

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op