Hotels Aubagne

Op de kaart opzoeken
 • The Originals City, Hôtel Côté Sud, Marseille Est
  Vanaf68€Per nacht

  The Originals City, Hôtel Côté Sud, Marseille Eststars

  Aubagne, Marseille , 657, avenue marcel pagnol 657 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 123 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 123 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel verwelkomt u in Aubagne. Het etablissement ligt op 2. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. The Originals City, Hôtel Côté Sud, Marseille Est herbergt in totaal 24 eenheden. De gasten kunnen gebruik maken van de draadloze internetverbinding die beschikbaar is in de openbare ruimtes van het hotel. De receptie van The Originals City, Hôtel Côté Sud, Marseille Est wordt niet 24 uur per dag bemand. Helaas zijn er geen accommodatie-eenheden waar bezoekers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Huisdieren zijn niet welkom. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt.

  Meer bekijken
 • The Originals City, Hôtel Le Relais d'Aubagne
  Vanaf47€Per nacht

  The Originals City, Hôtel Le Relais d'Aubagnestars

  Aubagne, Marseille , La martelle zi les paluds 1125, avenue des paluds - Kaart
  2,6/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 291 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 291 reizigersbeoordelingen

  Situated in the centre of Aubagne, just to 9,7 km from Cassis, Aix-en-Provence and the famous Calanques cliffs at 12,7 km. The hotel enjoys an ideal location to explore Provence and beautiful Southern France. Notre Dame de la Garde is at 18 km and Airport Marsella is only 34 km.

  Meer bekijken
 • Best Western Linko Hotel
  Vanaf77€Per nacht

  Best Western Linko Hotelstars

  Aubagne, Marseille , 4 cours voltaire 4 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 130 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 130 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gevestigd in Aubagne. Het etablissement bevindt zich in het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Het dichtstbijzijnde openbare transportmiddel bevindt zich op wandelafstand van het hotel. De reizigers verblijven op 45. 0 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 72 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten in The Originals Boutique, Hôtel Linko, Aubagne. The Originals Boutique, Hôtel Linko, Aubagne werd gebouwd in 2005. Het etablissement beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van The Originals Boutique, Hôtel Linko, Aubagne is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. The Originals Boutique, Hôtel Linko, Aubagne beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Alle accommodatie-eenheden in The Originals Boutique, Hôtel Linko, Aubagne zijn rolstoeltoegankelijk. Dit is een huisdiervriendelijke accommodatie. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Dit hotel is ideaal voor zakenreizen. Afgevaardigden kunnen er vergaderingen organiseren.

  Meer bekijken
 • CAMPANILE MARSEILLE EST - AUBAGNE
  Vanaf64€Per nacht

  CAMPANILE MARSEILLE EST - AUBAGNEstars

  Aubagne, Marseille , 1120 route de gemenos - Kaart
   

  Dit mooie hotel is gevestigd in Aubagne. De accommodatie ligt op 2. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 12. 5 kilometer van de accommodatie. De accommodatie bevindt zich vlakbij de belangrijkste openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 10. 0 kilometer van de accommodatie. De bezoekers verblijven op 45. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 18. 0 kilometer van de haven. Er zijn in totaal 70 slaapkamers. CAMPANILE MARSEILLE EST - AUBAGNE werd geconstrueerd in 2019. De accommodatie beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Alle accommodatie-eenheden beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. CAMPANILE MARSEILLE EST - AUBAGNE is ontworpen om het verblijf van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken en beschikt over enkele handicapvriendelijke badkamers. De gasten mogen hun huisdieren meebrengen. Daarenboven kunnen zij die met de auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. CAMPANILE MARSEILLE EST - AUBAGNE is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Aubagne

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op