Hotels Arr 2-3-4 Halles- Marais- Notre Dame

Op de kaart opzoeken
 • Sinner
  Vanaf447€Per nacht

  Sinnerstars

  Arr 2-3-4 Halles- Marais- Notre Dame, Parijs , Rue du temple 116 - Kaart
   

  Dit luxueuze hotel ligt in Arr2/3/4:Halles-Marais-Notre Dame. Het etablissement bevindt zich op 500 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten kunnen op wandelafstand gebruikmaken van verschillende openbare vervoersmiddelen. De reizigers verblijven op 15. 0 kilometer van de luchthaven. Er zijn 43 uitnodigende slaapkamers. De bezoekers kunnen overal gebruik maken van de wifi-verbinding. De receptie van Sinner is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. De eenheden beschikken, indien noodzakelijk, over voorzieningen voor kinderen zoals kinderbedjes. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in Sinner. Wie zijn huis niet kan verlaten zonder zijn huisdieren zal zeker op prijs stellen dat hij ze mag meebrengen naar dit hotel. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Wie in deze accommodatie verblijft, kan zich ontspannen en zijn batterijen opladen in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen van het etablissement. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Charles V
  Vanaf211€Per nacht

  Charles Vstars

  Arr 2-3-4 Halles- Marais- Notre Dame, Parijs , 20 rue saint-paul - Kaart
   

  Dit comfortabele hotel is gevestigd in Arr2/3/4:Halles-Marais-Notre Dame. Charles V herbergt in totaal 22 slaapkamers. Dit hotel onderging een renovatie in 2018. Het hotel beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de slaapkamers. De receptie is 24 uur per dag geopend. Deze kindvriendelijke accommodatie is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele accommodatie-eenheden met bedjes voor kinderen. Dit handicapvriendelijke hotel wil voorzien in de speciale noden van de bezoekers en beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke slaapkamers. Dit etablissement staat kleine huisdieren toe. De reizigers kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. De reizigers kunnen genieten van overheerlijke gerechten in de eetzaal van het etablissement. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Originals Boutique Hôtel du Vieux Saule, Paris
  Vanaf125€Per nacht
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 209 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 209 reizigersbeoordelingen

  Dit gezellige hotel verwelkomt u in Arr2/3/4:Halles-Marais-Notre Dame. Het hotel bestaat uit 27 eenheden. The Originals Boutique Hôtel du Vieux Saule, Paris onderging een renovatie in 2011. Een wifi-internetverbinding is beschikbaar voor extra comfort en gemak. Bezoekers worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Deze kindvriendelijke accommodatie is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele kamers met bedjes voor kinderen. Alle badkamers in The Originals Boutique Hôtel du Vieux Saule, Paris zijn handicapvriendelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan in The Originals Boutique Hôtel du Vieux Saule, Paris. Er zijn parkeer- en garagevoorzieningen. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de zakelijke voorzieningen in het etablissement. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Arr 2-3-4 Halles- Marais- Notre Dame

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op