Hotels Issy Les Moulineaux

Op de kaart opzoeken
 • Hotel Gabriel Issy
  Vanaf51€Per nacht

  Hotel Gabriel Issystars

  Issy Les Moulineaux, Parijs , Boulevard des freres voisin 32 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 294 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 294 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gelegen in Issy Les Moulineaux. De accommodatie beschikt in totaal over 56 eenheden. Daarenboven is er ter plaatse draadloos internet beschikbaar. De receptie van Hotel Gabriel Issy is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Hotel Gabriel Issy beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

  Meer bekijken
 • Residhome Paris Issy Les Moulineaux
  Vanaf161€Per nacht

  Residhome Paris Issy Les Moulineauxstars

  Issy Les Moulineaux, Parijs , 22-24 rue du passeur de boulogne - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 180 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 180 reizigersbeoordelingen

  Deze eenvoudige verblijfplaats ligt in Issy Les Moulineaux. Er zijn 176 uitnodigende accommodatie-eenheden. Het bouwjaar van deze accommodatie is 2013. Er is vast en draadloos internet beschikbaar. Wie in dit etablissement verblijft, zal zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Residhome Paris Issy Les Moulineaux beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Reizigers moeten hun kleine huisdieren niet achterlaten tijdens hun verblijf in Residhome Paris Issy Les Moulineaux. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • MAMA SHELTER PARIS WEST
  Vanaf159€Per nacht

  MAMA SHELTER PARIS WESTstars

  Issy Les Moulineaux, Parijs , 20 avenue de la porte de la plaine - Kaart
   

  Mama Parijs West is ontworpen door architect Jean Michel Wilmotte en is slechts 15 minuten lopen van het centrum van Parijs. Onze 207 kamers met hun geavanceerde designelementen van de beroemde interieurontwerpers Dion & Arles zijn het toonbeeld van huiselijk comfort voor bezoekers van de hoofdstad. Geniet in ons restaurant van 45 m² van een goede huisgemaakte maaltijd en geniet op het dak van een panoramisch uitzicht op Parijs.

  Meer bekijken
 • Novotel Suites Paris Issy
  Vanaf168€Per nacht

  Novotel Suites Paris Issystars

  Issy Les Moulineaux, Parijs , 86 rue camille desmoulins - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1098 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1098 reizigersbeoordelingen

  Verblijf op slechts enkele minuten van de rivier de Seine in het charmante viersterrenhotel Novotel Suites Paris Issy-les-Moulineaux. Zeer geschikt voor een gezinsvakantie of zakenreis. Kom helemaal tot rust in de comfortabele suites. In onze winkel Monop'Daily zijn 24 uur per dag gerechten drankjes en snacks verkrijgbaar, om mee te nemen naar uw kamer of ter plekke te nuttigen. Ga trainen in de fitnessruimte of wandel door de straten van de stad. Ervaar Parijs in een nieuw licht met Novotel Suites.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Issy Les Moulineaux

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op