Hotels Rambouillet

Op de kaart opzoeken
 • Le Barn
  Vanaf166€Per nacht

  Le Barnstars

  Rambouillet, Parijs , Le moulin du bretigny - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 95 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 95 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel in Rambouillet is een goede keuze voor gezinnen. Het hotel bevindt zich op 3. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 3. 7 kilometer van het hotel. De klanten verblijven op 46. 0 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 73 eenheden ter beschikking van de gasten in Le Barn. Dit etablissement werd gebouwd in 2018. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. De receptie van het hotel is 24 uur per dag geopend. Bovendien beschikt dit kindvriendelijke etablissement op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Gasten met beperkte mobiliteit kunnen in Le Barn verblijven. Het beschikt over enkele handicapvriendelijke accommodatie-eenheden. Huisdieren zijn toegestaan in Le Barn. Er is parkeerruimte. In dit etablissement zijn er verschillende gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar de gasten gebruik van kunnen maken. Le Barn beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Mercure Rambouillet Relays du Château
  Vanaf95€Per nacht

  Mercure Rambouillet Relays du Châteaustars

  Rambouillet, Parijs , 1 place de la liberation - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 504 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 504 reizigersbeoordelingen

  Hotel Mercure Rambouillet Relays du Château is een voormalig koetshuis uit de zestiende eeuw en ligt in het hart van Rambouillet, 10 min van de ingang van het park en de meren van het kasteel en 10 minuten van de A10 tussen Versailles en Chartres. Dit hotel beschikt over kamers met airconditioning en is voorzien van alle gemakken. Na een dag zakendoen of sightseeing kunt u ontspannen op het terras van het restaurant. Deze accommodatie is ideaal voor uw vergaderingen of gezinsvakanties.

  Meer bekijken
 • Best Western Amarys
  Vanaf62€Per nacht

  Best Western Amarysstars

  Rambouillet, Parijs , Rue de la louviere 73 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 160 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 160 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Rambouillet. Er zijn in totaal 56 gastenkamers. Best Western Amarys is geen huisdiervriendelijk etablissement. De reizigers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Rambouillet

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op