Hotels Villejuif

Op de kaart opzoeken
 • La Ferme Des Barmonts
  Vanaf99€Per nacht

  La Ferme Des Barmontsstars

  Villejuif, Parijs , 19 rue ambroise croizat - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 97 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 97 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gelegen in Villejuif. Het etablissement bevindt zich op 8. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het hotel herbergt in totaal 43 accommodatie-eenheden. Het hotel werd gebouwd in 1992. La Ferme Des Barmonts beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de accommodatie-eenheden. Gasten kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Zowel kleine als grote huisdieren zijn welkom in deze accommodatie die ten zeerste geschikt is voor reizigers die hun wollige vrienden liever niet achterlaten. La Ferme Des Barmonts stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door de accommodatie. Het is mogelijk dat voor sommige services van La Ferme Des Barmonts moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Appart’City Confort Villejuif
  Vanaf73€Per nacht

  Appart’City Confort Villejuifstars

  Villejuif, Parijs , Avenue de paris 36-40 - Kaart
  3,5/5
  Waardering van klantenvan 9 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 79 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 79 reizigersbeoordelingen

  This hotel is ideally situated just outside Paris, near Métro line 7. The residence boasts a convenient location- 15 minutes from the centre of Paris. It offers easy access to the entire city via the nearby public transport network.

  Meer bekijken
 • Campanile Villejuf
  Vanaf72€Per nacht

  Campanile Villejufstars

  Villejuif, Parijs , 20, rue du docteur pinel - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 229 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 229 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gelegen in Villejuif. Het etablissement ligt op 2. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De klanten verblijven op 8. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel bestaat uit 72 accommodatie-eenheden. Campanile Villejuf onderging een renovatie in 2012. In Campanile Villejuf is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van Campanile Villejuf is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Deze accommodatie beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in Campanile Villejuf. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Villejuif

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op