Hotels Saint Brieuc

Op de kaart opzoeken
Hotels in Saint Brieuc

Saint BrieucVanaf  37€

Aanbevolen Hotel - Saint Brieuc

 • Hotel De Diane
  Vanaf101€Per nacht

  Hotel De Dianestars

  Pleneuf val Andre, Saint Brieuc , Allée des acacias. 12 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 405 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 405 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is ideaal voor de homogemeenschap. Het bevindt zich in Pleneuf Val Andre. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 1000 meter van de accommodatie. De reizigers beschikken binnen een straal van 100 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 100 meter van de accommodatie. Het etablissement beschikt in totaal over 46 behaaglijke accommodatie-eenheden. Hotel De Diane onderging een renovatie in 2018. Wie in dit hotel verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. De receptie is overdag niet geopend. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in dit hotel. In deze accommodatie worden huisdieren als een deel van het gezin beschouwd. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Dit etablissement is milieuvriendelijk. Hotel De Diane biedt een luchthaventransferdienst aan. De bezoekers beschikken over overheerlijke dineeropties in de omgeving. De gasten kunnen weer op krachten komen na een lange werkdag of toeristische uitstap met een overheerlijke maaltijd in één van de dineergelegenheden van het etablissement. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Spa Marin du Val Andre Thalasso Resort
  Vanaf127€Per nacht

  Spa Marin du Val Andre Thalasso Resortstars

  Pleneuf val Andre, Saint Brieuc , Rue charles de gannes 43 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1171 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1171 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Pleneuf Val Andre. Het etablissement bevindt zich op enkele passen van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten beschikken vlakbij over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het hotel ligt aan het strand. Er zijn 95 uitnodigende slaapkamers. Deze accommodatie werd geconstrueerd in 2011. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de gemeenschappelijke ruimtes. De receptie van Spa Marin du Val Andre Thalasso Resort is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Huisdieren zijn niet toegestaan in Spa Marin du Val Andre Thalasso Resort. Aangezien dit etablissement over gezonheids- en welzijnsdiensten beschikt, is het ideaal voor een ontspannende pauze om de sleur van het dagelijkse, stresserende leven te doorbreken.

  Meer bekijken
 • Kyriad Hotel Lamballe
  Vanaf65€Per nacht

  Kyriad Hotel Lamballestars

  Pleneuf val Andre, Saint Brieuc , 29, boulevard jobert 29 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 90 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 90 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel verwelkomt u in Pleneuf Val Andre. Het etablissement herbergt 27 gezellige slaapkamers. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie is niet 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Kyriad Hotel Lamballe. Huisdieren zijn niet toegestaan in Kyriad Hotel Lamballe.

  Meer bekijken
 • Kyriad Saint Brieuc - Tregueux
  Vanaf54€Per nacht

  Kyriad Saint Brieuc - Tregueuxstars

  Unknown zone, Unknown destination , 8, rue alain colas 8 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 158 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 158 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel ligt in Tregueux. Het hotel beschikt in totaal over 47 gastenkamers. Dit etablissement werd volledig heringericht in 2010. Het hotel beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. Reizigers kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit hotel. Reizigers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie.

  Meer bekijken
 • De Clisson
  Vanaf69€Per nacht

  De Clissonstars

  Saint Brieuc, Saint Brieuc , Rue de gouet 36-38 - Kaart
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 368 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 368 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel ligt in Saint Brieuc. Het hotel bevindt zich op 92 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers beschikken binnen een straal van 92 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. In totaal staan er 25 gastenkamers ter beschikking van de gasten in De Clisson. Dit etablissement werd heringericht in 2010. De Clisson beschikt over vast en draadloos internet. Helaas is de receptie niet 24 uur per dag geopend. De Clisson begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom beschikt het over rolstoeltoegankelijke gastenkamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Zowel grote als kleine huisdieren zijn toegestaan in De Clisson. Daarenboven kunnen zij die met de auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen. Dit hotel is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Blue Hotel
  Vanaf37€Per nacht

  Blue Hotelstars

  Unknown zone, Unknown destination , 52 rue du gué lambert - Kaart
   

  Dit gezellige hotel bevindt zich in Tregueux. Het etablissement herbergt 59 gezellige gastenkamers. Blue Hotel beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de kamers. De receptie van Blue Hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Bovendien beschikt Blue Hotel op aanvraag over bedjes voor kinderen. Alle eenheden in Blue Hotel zijn rolstoeltoegankelijk. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt.

  Meer bekijken
 • Campanile Saint Breuc - Langueux
  Vanaf64€Per nacht

  Campanile Saint Breuc - Langueuxstars

  Saint Brieuc, Saint Brieuc , 3, rue de la landelle - Kaart
  2,8/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 199 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 199 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Saint Brieuc. Het etablissement ligt op 6. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 30. 0 kilometer van het hotel. Het etablissement ligt op 6. 0 kilometer van de belangrijkste openbare vervoersverbindingen. De accommodatie ligt op 8. 0 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De gasten verblijven op 10. 0 kilometer van de luchthaven. Er zijn 39 uitnodigende slaapkamers. Dit hotel werd het laatst gerenoveerd in 2001. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie is overdag niet geopend. Campanile Saint Breuc - Langueux beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Campanile Saint Breuc - Langueux beschikt over rolstoeltoegankelijke, gemeenschappelijke ruimtes. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel.

  Meer bekijken
 • Premiere Classe Saint Brieuc
  Vanaf50€Per nacht

  Premiere Classe Saint Brieucstars

  Unknown zone, Unknown destination , Rue alain colas la hazaie 14 - Kaart
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 219 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 219 reizigersbeoordelingen

  Dit gezellige hotel is gevestigd in Tregueux. Het etablissement beschikt in totaal over 73 behaaglijke eenheden. Daarenboven is er ter plaatse draadloos internet beschikbaar. De receptie wordt niet dag en nacht bemand. De slaapkamers beschikken, indien noodzakelijk, over voorzieningen voor kinderen zoals kinderbedjes. Alle gastenkamers in dit handicapvriendelijke etablissement zijn rolstoeltoegankelijk. In dit hotel worden huisdieren als een deel van het gezin beschouwd. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Het is mogelijk dat voor sommige services van Premiere Classe Saint Brieuc moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • The Originals City, Hôtel Le Goëlo, Paimpol
  Vanaf57€Per nacht

  The Originals City, Hôtel Le Goëlo, Paimpolstars

  Paimpol, Saint Brieuc , 4, quai duguay-trouin 4 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 216 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 216 reizigersbeoordelingen

  Dit gezellige hotel is gelegen in Paimpol. The Originals City, Hôtel Le Goëlo, Paimpol herbergt in totaal 32 accommodatie-eenheden. De accommodatie beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van The Originals City, Hôtel Le Goëlo, Paimpol is niet 24 uur per dag geopend. Deze accommodatie staat huisdieren toe. Er is parkeerruimte.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste zones van  Saint Brieuc

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op