Hotels Saint Brieuc

Op de kaart opzoeken
Hotels in Saint Brieuc

Saint BrieucVanaf  53€

Aanbevolen Hotel - Saint Brieuc

 • De Clisson
  Vanaf84€Per nacht

  De Clissonstars

  Saint Brieuc, Saint Brieuc , Rue de gouet 36-38 - Kaart
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 368 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 368 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel ligt in Saint Brieuc. Het hotel bevindt zich op 92 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers beschikken binnen een straal van 92 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. In totaal staan er 25 gastenkamers ter beschikking van de gasten in De Clisson. Dit etablissement werd heringericht in 2010. De Clisson beschikt over vast en draadloos internet. Helaas is de receptie niet 24 uur per dag geopend. De Clisson begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom beschikt het over rolstoeltoegankelijke gastenkamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Zowel grote als kleine huisdieren zijn toegestaan in De Clisson. Daarenboven kunnen zij die met de auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen. Dit hotel is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • The Originals City, Hôtel Les Caps, Saint-Brieuc
  Vanaf69€Per nacht

  The Originals City, Hôtel Les Caps, Saint-Brieucstars

  Unknown zone, Unknown destination , 14 rue de la ville-ès-lan échangeur - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 132 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 132 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Lamballe. Het etablissement ligt op 3. 0 kilometer van de belangrijkste openbare transportverbindingen. Er zijn in totaal 32 kamers in The Originals City, Hôtel Les Caps, Saint-Brieuc. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Huisdieren zijn niet welkom. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten.

  Meer bekijken
 • Kyriad Saint Brieuc - Tregueux
  Vanaf53€Per nacht

  Kyriad Saint Brieuc - Tregueuxstars

  Unknown zone, Unknown destination , 8, rue alain colas 8 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 158 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 158 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel ligt in Tregueux. Het hotel beschikt in totaal over 47 gastenkamers. Dit etablissement werd volledig heringericht in 2010. Het hotel beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. Reizigers kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit hotel. Reizigers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie.

  Meer bekijken
 • Spa Marin du Val Andre Thalasso Resort
  Vanaf201€Per nacht

  Spa Marin du Val Andre Thalasso Resortstars

  Pleneuf val Andre, Saint Brieuc , Rue charles de gannes 43 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1171 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1171 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Pleneuf Val Andre. Het etablissement bevindt zich op enkele passen van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten beschikken vlakbij over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het hotel ligt aan het strand. Er zijn 95 uitnodigende slaapkamers. Deze accommodatie werd geconstrueerd in 2011. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de gemeenschappelijke ruimtes. De receptie van Spa Marin du Val Andre Thalasso Resort is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Huisdieren zijn niet toegestaan in Spa Marin du Val Andre Thalasso Resort. Aangezien dit etablissement over gezonheids- en welzijnsdiensten beschikt, is het ideaal voor een ontspannende pauze om de sleur van het dagelijkse, stresserende leven te doorbreken.

  Meer bekijken
 • Kyriad Hotel Lamballe
  Vanaf55€Per nacht

  Kyriad Hotel Lamballestars

  Pleneuf val Andre, Saint Brieuc , 29, boulevard jobert 29 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 90 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 90 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel verwelkomt u in Pleneuf Val Andre. Het etablissement herbergt 27 gezellige slaapkamers. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie is niet 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Kyriad Hotel Lamballe. Huisdieren zijn niet toegestaan in Kyriad Hotel Lamballe.

  Meer bekijken
 • Campanile Saint Breuc - Langueux
  Vanaf92€Per nacht

  Campanile Saint Breuc - Langueuxstars

  Saint Brieuc, Saint Brieuc , 3, rue de la landelle - Kaart
  2,8/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 199 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 199 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Saint Brieuc. Het etablissement ligt op 6. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 30. 0 kilometer van het hotel. Het etablissement ligt op 6. 0 kilometer van de belangrijkste openbare vervoersverbindingen. De accommodatie ligt op 8. 0 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De gasten verblijven op 10. 0 kilometer van de luchthaven. Er zijn 39 uitnodigende slaapkamers. Dit hotel werd het laatst gerenoveerd in 2001. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie is overdag niet geopend. Campanile Saint Breuc - Langueux beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Campanile Saint Breuc - Langueux beschikt over rolstoeltoegankelijke, gemeenschappelijke ruimtes. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel.

  Meer bekijken
 • Best Western Le Duguesclin
  Vanaf83€Per nacht

  Best Western Le Duguesclinstars

  Saint Brieuc, Saint Brieuc , 2 place duguesclin - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 255 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 255 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Saint Brieuc. Het hotel bestaat uit 33 slaapkamers. Wie in dit hotel verblijft, kan op het internet surfen dankzij de gebruiksklare wifi-verbinding in de openbare ruimtes. De receptie is 24 uur per dag geopend. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste zones van  Saint Brieuc

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op