Slaapzaal:

Kamergrootte:

Inbegrepen

  Niet inbegrepen

   • * Niet inbegrepen in de prijs

   CASA DONA ENEIDA 1 STER

       calle 5ta a n? 4210 entre calles 42 y 44 miramar, 10400  Havana, La havana, cubaKaartcalle 5ta a n? 4210 entre calles 42 y 44 miramar, la havana, 10400, cuba Latitude: 23.114328; Longitude: -82.430016
   CASA DONA ENEIDA
   Gegarandeerd de beste prijs
   Bij Hotelopia zijn wij ervan bewust dat wij de meest competitieve prijzen kunnen bieden, want als u voor dezelfde hotelaccommodatie, bestemming en data op een andere website een lagere prijs dan bij Hotelopia kunt vinden, krijgt u het verschil van ons terug. Om deze garantie toe te passen, moet worden voldaan aan de voorwaarden van de   Beste-prijsgarantie

   InternetRestaurantSpaParkerenFaciliteiten voor mindervalidenTVFitnessruimteAirconditioningZwembad
    

   Hotel CASA DONA ENEIDA

   Dit pretentieloze hotel verwelkomt u in Miramar.

   Hoteltype

   • • hotel

   Hotels dichtbij CASA DONA ENEIDA

   • op 1,32 Km
    Luxury Miramar1 STER
    Luxury Miramar

    Dit pretentieloze vakantiehuis/Deze pretentieloze vakantievilla bevindt zich in La Habana Vieja. Klanten kunnen er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 7 gastenkamers. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Luxury Miramar beschikbare internetverbinding. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Alle gastenkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Luxury Miramar is geen huisdiervriendelijk etablissement. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de parkeerruimte.

     

    Vanaf438,00€
    Meer bekijken

   • op 1,32 Km
    New luxury in old havana1 STER
    New luxury in old havana

    Dit eenvoudige vakantiehuis/Deze eenvoudige vakantievilla bevindt zich in La Habana Vieja. Deze accommodatie herbergt slechts 2 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. Wie in deze accommodatie verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Huisdieren zijn niet toegestaan in New luxury in old havana. De reizigers die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

     

    Vanaf150,00€
    Meer bekijken

   • op 2,75 Km
    San Alejandro1 STER
    San Alejandro

    Dit gezellige hotel bevindt zich in Havana. De accommodatie bestaat uit 78 kamers. De accommodatie biedt internet aan voor het gemak van de gasten. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. San Alejandro is geen huisdiervriendelijk etablissement. San Alejandro biedt verschillende dineerervaringen aan. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

    Waardering van klanten
    2,8/5
    van  5 Meningen

    Vanaf40,00€
    Meer bekijken