Slaapzaal:

Kamergrootte:

Inbegrepen

  Niet inbegrepen

   • * Niet inbegrepen in de prijs

   Beoordelingen over Stesicorea Palace 3 STERREN

     CL  pz. stesicoro  56, 95100  Catania, Sicilië, italiëKaartCLpz. stesicoro, 56, sicilië, 95100, italië Latitude: 37.507071; Longitude: 15.086196
   Terug naar de informatie van het hotel
   37.50707115.086196
   Stesicorea Palace
   Waardering4,2/5van 4 
   • Kamer
     
    3,8 / 5
   • Voorzieningen
     
    3,5 / 5
   • Netheid
     
    4,5 / 5
   • Kwaliteit van het eten
     
    3,7 / 5
   • Professionaliteit van het personeel
     
    4,5 / 5
   • Kwaliteit - prijs
     
    4,2 / 5
   100% ECHTE MENINGEN
   Echte meningen van echte klanten

   2 meningen over Stesicorea Palace

   Geordend op
   • Stesicorea Palace4,7/5

    Partner

    AnoniemGepubliceerd in 2009-05-10

    Algemene waardering

    Mensen die slecht ter been zijn of zelfs in een rolstoel zitten kunnen dit hotel beter niet boeken, want er is geen lift en je moet twee trappen op om bij de receptie te komen.

    Negatief commentaar

    Dit is een uitermate vriendelijk, prettig hotel, een zeer aangename verrassing. De lokatie is heel centraal, de kamers zijn prettig en een deel van het personeel spreekt heel behoorlijk engels. Dit hotel is goed georganiseerd, maar de sfeer is ontspannen. We hebben het in dit hotel erg goed naar onze zin gehad en zullen er zeker terugkomen als we weer in Catania zijn. En HEEL belangrijk: veel lekker eten op wandelafstand!

    Informatie over de omgeving

    Er is een grote, drukke markt om de hoek (fruit, groente, wat vis, maar ook kleding en zooi voor toeristen), de resten van een Romeins theater midden op het plein, een zeventiende eeuwse kerk aan het plein en de twee belangrijkste straten van het centrum lopen langs het plein. Nog geen kwartier lopen van het piazza Duomo of de Villa Bellini. Het plein zelf, gezien vanaf het balkonnetje van de hotelkamer, is een bezienswaardigheid op zichzelf: uiteraard is het mogelijk om een stadsbus langs driedubbel geparkeerde auto's te sturen, terwijl er links en rechts scooters langsscheuren, er mensen met kinderwagens opeens oversteken en voetgangers midden op straat een praatje gaan maken! Vanaf de voorkant van het hotel zie je in de verte een stukje van de Etna, als het helder is zelfs met sneeuw en al.

   • Stesicorea Palace3,7/5

    Partner

    AnoniemGepubliceerd in 2009-04-08Commentaar in het Italiano

    Negatieve opmerkingen

    desayuno muy escaso, sobretodo por ser un 3 estrellas.