Hotels Wanchai

Op de kaart opzoeken
 • Grand Hyatt Hong Kong
  Vanaf277€Per nacht

  Grand Hyatt Hong Kongstars

  Wanchai, Hong Kong , 1 harbour road 1 -
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3563 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3563 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel is gelegen in Wanchai. De klanten kunnen op wandelafstand gebruikmaken van verschillende openbare vervoersmiddelen. In totaal staan er 545 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten. Dit etablissement werd helemaal heringericht in 2016. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van Grand Hyatt Hong Kong is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Grand Hyatt Hong Kong beschikt over rolstoeltoegankelijke, gemeenschappelijke ruimtes. Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is parkeerruimte in Grand Hyatt Hong Kong. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. De bezoekers kunnen hun smaakpapillen verwennen in het gastronomische restaurant van het etablissement. De klanten kunnen zich volledig ontspannen in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen. De zakelijke voorzieningen van het etablissement zijn geschikt voor allerlei bedrijfsevenementen zoals seminaries, vergaderingen, conferenties. . . Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Kew Green Hotel Wanchai Hong Kong
  Vanaf58€Per nacht

  Kew Green Hotel Wanchai Hong Kongstars

  Wanchai, Hong Kong , Hennessy road, wan chai, hong kong 41-49 -
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 17 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1497 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1497 reizigersbeoordelingen

  Dit hotel is een ideale accommodatie die zowel centraal gelegen als toegankelijk is en ligt in het hart van Hong Kong's luxe financiële-, winkel- en uitgaansdistricten in de wijken Wanchai, Causeway Bay en Admiralty. Het Wan Chai MTR-station ligt op slechts 2 minuten afstand en het conventie- en expositiecentrum van Hong Kong ligt op slechts 10 minuten loopafstand van het hotel. Dit hotel biedt uitstekende conferentiefaciliteiten en is de ideale locatie voor zowel zakelijke- als vakantiegangers .

  Meer bekijken
 • iclub Wan Chai Hotel
  Vanaf39€Per nacht

  iclub Wan Chai Hotelstars

  Wanchai, Hong Kong , 211 johnston road, wan chai, hong kong -
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 650 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 650 reizigersbeoordelingen

  The hotel is situated in Wan Chai, a renowned location for business. Many shopping and dining facilities can be accessed nearby. Guest can reach Hong Kong Convention and Exhibition by only 10 minutes walk. The hotel is also close to famous attraction like Happy Valley Racecourse and Lan Kwai Fong.

  Meer bekijken
 • The Harbourview
  Vanaf53€Per nacht

  The Harbourviewstars

  Wanchai, Hong Kong , 4 harbour road, wan chai 4 -
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 11 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1508 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1508 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gelegen in Wanchai. Er zijn in totaal 320 eenheden in The Harbourview. Het etablissement werd gebouwd in 1985. The Harbourview is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Aangezien de receptie van dit hotel 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. The Harbourview beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in dit etablissement. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. The Harbourview biedt een luchthaventransferdienst aan. Er zijn zakelijke voorzieningen en diensten aanwezig voor het gemak van de gasten. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Empire Hotel Hong Kong - Wan Chai
  Vanaf211€Per nacht

  Empire Hotel Hong Kong - Wan Chaistars

  Wanchai, Hong Kong , Henessey road, wan chai 33 -
  3,8/5
  Waardering van klantenvan 9 Meningen

  Dit mooie hotel ligt in Wanchai. In totaal staan er 363 gastenkamers ter beschikking van de gasten. Dit hotel werd opgefrist in 2010. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Empire Hotel Hong Kong - Wan Chai beschikbare internetverbinding. Bezoekers worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Empire Hotel Hong Kong - Wan Chai beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Empire Hotel Hong Kong - Wan Chai is geen huisdiervriendelijk etablissement. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Mira Moon
  Vanaf121€Per nacht

  Mira Moonstars

  Wanchai, Hong Kong , Jaffe road, causeway bay 388 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1452 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1452 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel bevindt zich in Wanchai. De accommodatie ligt op 900 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 1. 1 kilometer van de accommodatie. Het dichtstbijzijnde openbare transportmiddel bevindt zich op wandelafstand van het hotel. Het etablissement ligt op 7. 0 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De gasten verblijven op 1000 meter van de luchthaven. De accommodatie herbergt 91 gezellige slaapkamers. Wie in deze accommodatie verblijft, kan er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. Wie in deze accommodatie verblijft, kan genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Bovendien beschikt deze kindvriendelijke accommodatie op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Alle badkamers in dit hotel zijn handicapvriendelijk. Huisdieren zijn niet welkom. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Gloucester Luk Kwok Hong Kong
  Vanaf111€Per nacht

  Gloucester Luk Kwok Hong Kongstars

  Wanchai, Hong Kong , 72 gloucester road, wanchai -
   

  Dit mooie hotel is gelegen in Wanchai. Gloucester Luk Kwok Hong Kong herbergt in totaal 196 eenheden. Deze accommodatie werd volledig gerenoveerd in 2008 in de lijn met het kwaliteitsengagement. De gasten kunnen bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de eenheden. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Helaas zijn er geen slaapkamers waar wie in deze accommodatie verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Gloucester Luk Kwok Hong Kong is geen huisdiervriendelijk etablissement. Dankzij de functionele vergaderruimtes is dit hotel een perfecte plaats voor zakenreizigers. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Vela Boutique Hotel
  Vanaf40€Per nacht

  Vela Boutique Hotelstars

  Wanchai, Hong Kong , 84 - 86 morrison hill road, hong kong 84 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 155 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 155 reizigersbeoordelingen

  The hotel is located a 5-minute walk from Times Square and Causeway Bay MTR Station (Exit A) and a 20-minute walk from Hong Kong Convention and Exhibition Centre.

  Meer bekijken
 • The Charterhouse Causeway Bay
  Vanaf37€Per nacht

  The Charterhouse Causeway Baystars

  Wanchai, Hong Kong , Wan chai road 209-219 -
  3,6/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 865 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 865 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Wanchai. Het hotel ligt op 800 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het hotel. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. De gasten verblijven op 41. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 800 meter lopen van de haven. Er zijn in totaal 294 gastenkamers in The Charterhouse Causeway Bay. The Charterhouse Causeway Bay werd geconstrueerd in 1992. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. Reizigers zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet welkom. Er is parkeerruimte. De reizigers kunnen de verschillende cateringdiensten van The Charterhouse Causeway Bay zelf ontdekken. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van vergaderruimtes, ideaal voor de organisatie van een seminarie of het vieren van een speciale gelegenheid. The Charterhouse Causeway Bay kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Wifi Boutique
  Vanaf45€Per nacht

  Wifi Boutiquestars

  Wanchai, Hong Kong , Lockhart road,causeway bay, hong kong 366 -
  2,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 225 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 225 reizigersbeoordelingen

  Hong Kong's major shopping centers, tourist attractions and the Hong Kong Convention and Exhibition Centre are also all within walking distance from the Hotel.The hotel offer relaxing environment with over different mix and match in style for their choices. All rooms are equipped with the latest facilities such as high speed wireless broadband internet access, 32 inches wall mounted HD LCD color TV and iPod docking with radio.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  23  Hotels in Wanchai
Pagina  1  van  3
 

Populairste hotels - Wanchai

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews