Hotels Wanchai

Op de kaart opzoeken
 • Grand Hyatt Hong Kong
  Vanaf276€Per nacht

  Grand Hyatt Hong Kongstars

  Wanchai, Hong Kong , 1 harbour road 1 -
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3563 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3563 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel ligt in Wanchai. Het etablissement bevindt zich vlakbij de belangrijkste openbare transportverbindingen. In totaal staan er 545 slaapkamers ter beschikking van de gasten. Grand Hyatt Hong Kong werd volledig heringericht in 2016. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Alle kamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Er zijn toegankelijke, openbare ruimtes. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel. Wie in deze accommodatie verblijft, kan gebruik maken van de parkeerruimte. De bezoekers zullen de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. De reizigers kunnen genieten van een overheerlijke maaltijd in het gastronomische restaurant van het etablissement. Wie even aan de dagelijkse routine wil ontsnappen kan gebruik maken van de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen. Het hotel beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Empire Hotel Hong Kong - Wan Chai
  Vanaf63€Per nacht

  Empire Hotel Hong Kong - Wan Chaistars

  Wanchai, Hong Kong , Henessey road, wan chai 33 -
  3,8/5
  Waardering van klantenvan 9 Meningen

  Dit mooie hotel ligt in Wanchai. In totaal staan er 363 gastenkamers ter beschikking van de gasten. Dit hotel werd opgefrist in 2010. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Empire Hotel Hong Kong - Wan Chai beschikbare internetverbinding. Bezoekers worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Empire Hotel Hong Kong - Wan Chai beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Empire Hotel Hong Kong - Wan Chai is geen huisdiervriendelijk etablissement. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Harbourview
  Vanaf66€Per nacht

  The Harbourviewstars

  Wanchai, Hong Kong , 4 harbour road, wan chai 4 -
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 11 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1508 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1508 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel verwelkomt u in Wanchai. In de 320 uitnodigende gastenkamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Het hotel werd gebouwd in 1985. De gasten kunnen er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. De receptie van het hotel is 24 uur per dag geopend. Bovendien beschikt deze kindvriendelijke accommodatie op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in The Harbourview. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten in The Harbourview. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de vergaderruimtes in het etablissement. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • OZO Wesley Hong Kong
  Vanaf72€Per nacht

  OZO Wesley Hong Kongstars

  Wanchai, Hong Kong , hennessy road, wanchai, hong kong 22 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1311 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1311 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gevestigd in Wanchai. De accommodatie bevindt zich op enkele passen van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het hotel ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 26. 5 kilometer van het hotel. De gasten beschikken binnen een straal van 5 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 9. 5 kilometer van het etablissement. De bezoekers verblijven op 3. 3 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 1. 3 kilometer van de haven. In de 251 uitnodigende slaapkamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Daarenboven is er ter plaatse draadloos internet beschikbaar. De receptie van OZO Wesley Hong Kong is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Dit etablissement is ideaal voor gezinnen met kinderen en beschikt op aanvraag over enkele accommodatie-eenheden met kinderbedjes voor de allerkleinsten. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in OZO Wesley Hong Kong. Huisdieren zijn niet toegestaan in OZO Wesley Hong Kong. Wie in dit etablissement verblijft, kan genieten van de luchthaventransferdienst. Er zijn zakelijke voorzieningen en diensten aanwezig voor het gemak van de gasten. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Kew Green Hotel Wanchai Hong Kong
  Vanaf58€Per nacht

  Kew Green Hotel Wanchai Hong Kongstars

  Wanchai, Hong Kong , Hennessy road, wan chai, hong kong 41-49 -
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 17 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1497 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1497 reizigersbeoordelingen

  Dit hotel is een ideale accommodatie die zowel centraal gelegen als toegankelijk is en ligt in het hart van Hong Kong's luxe financiële-, winkel- en uitgaansdistricten in de wijken Wanchai, Causeway Bay en Admiralty. Het Wan Chai MTR-station ligt op slechts 2 minuten afstand en het conventie- en expositiecentrum van Hong Kong ligt op slechts 10 minuten loopafstand van het hotel. Dit hotel biedt uitstekende conferentiefaciliteiten en is de ideale locatie voor zowel zakelijke- als vakantiegangers .

  Meer bekijken
 • Gloucester Luk Kwok Hong Kong
  Vanaf145€Per nacht

  Gloucester Luk Kwok Hong Kongstars

  Wanchai, Hong Kong , 72 gloucester road, wanchai -
   

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Wanchai. De accommodatie herbergt in totaal 196 gastenkamers. Dit hotel onderging een renovatie in 2008. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. De receptie van Gloucester Luk Kwok Hong Kong is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Helaas zijn er geen gastenkamers waar bezoekers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. De gemeenschappelijke ruimtes van dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Deze accommodatie is ideaal voor zakenreizen. Afgevaardigden kunnen er vergaderingen organiseren. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Charterhouse Causeway Bay
  Vanaf60€Per nacht

  The Charterhouse Causeway Baystars

  Wanchai, Hong Kong , Wan chai road 209-219 -
  3,6/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 865 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 865 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Wanchai. Het hotel ligt op 800 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het hotel. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. De gasten verblijven op 41. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 800 meter lopen van de haven. Er zijn in totaal 294 gastenkamers in The Charterhouse Causeway Bay. The Charterhouse Causeway Bay werd geconstrueerd in 1992. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. Reizigers zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet welkom. Er is parkeerruimte. De reizigers kunnen de verschillende cateringdiensten van The Charterhouse Causeway Bay zelf ontdekken. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van vergaderruimtes, ideaal voor de organisatie van een seminarie of het vieren van een speciale gelegenheid. The Charterhouse Causeway Bay kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Wharney Guang Dong Hong Kong
  Vanaf63€Per nacht

  The Wharney Guang Dong Hong Kongstars

  Wanchai, Hong Kong , 57-73 lockhart road, wanchai . -
  3,3/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1219 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1219 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel in Wanchai is alleen toegankelijk voor volwassenen. Het etablissement ligt op 20 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De klanten verblijven op 38. 0 kilometer van de luchthaven. Er zijn 356 uitnodigende slaapkamers. Deze accommodatie werd volledig gerenoveerd in 2013 in de lijn met het kwaliteitsengagement. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. De receptie van dit etablissement is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. The Wharney Guang Dong Hong Kong is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele accommodatie-eenheden met kinderbedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. De gasten kunnen de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. Het etablissement beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. The Wharney Guang Dong Hong Kong kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Wifi Boutique
  Vanaf43€Per nacht

  Wifi Boutiquestars

  Wanchai, Hong Kong , Lockhart road,causeway bay, hong kong 366 -
  2,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 225 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 225 reizigersbeoordelingen

  Hong Kong's major shopping centers, tourist attractions and the Hong Kong Convention and Exhibition Centre are also all within walking distance from the Hotel.The hotel offer relaxing environment with over different mix and match in style for their choices. All rooms are equipped with the latest facilities such as high speed wireless broadband internet access, 32 inches wall mounted HD LCD color TV and iPod docking with radio.

  Meer bekijken
 • iclub Wan Chai Hotel
  Vanaf58€Per nacht

  iclub Wan Chai Hotelstars

  Wanchai, Hong Kong , 211 johnston road, wan chai, hong kong -
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 650 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 650 reizigersbeoordelingen

  The hotel is situated in Wan Chai, a renowned location for business. Many shopping and dining facilities can be accessed nearby. Guest can reach Hong Kong Convention and Exhibition by only 10 minutes walk. The hotel is also close to famous attraction like Happy Valley Racecourse and Lan Kwai Fong.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  19  Hotels in Wanchai
Pagina  1  van  2
 

Populairste hotels - Wanchai

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews