Hotels Hong Kong

Op de kaart opzoeken
Hotels in Hong Kong

Hong KongVanaf  15€

Aanbevolen Hotel - Hong Kong

 • B P International
  Vanaf112€Per nacht

  B P Internationalstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , No.8 austin road, tsim sha tsui 8 -
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 20 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1773 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1773 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel bevindt zich in Tsim Sha Tsui. De reizigers beschikken binnen een straal van 400 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het hotel ligt op 600 meter van de haven. In totaal staan er 529 gastenkamers ter beschikking van de gasten. B P International werd volledig gerenoveerd in 2006. Daarenboven is er ter plaatse draadloos internet beschikbaar. Gasten kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in B P International. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in B P International zeer op prijs stellen. Wie in deze accommodatie verblijft, zal de dineervoorzieningen van het etablissement die verschillende gerechten en dranken aanbieden zeer op prijs stellen. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de zakelijke voorzieningen in het etablissement. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Madera Hong Kong
  Vanaf122€Per nacht

  Madera Hong Kongstars

  Jordan, Hong Kong , cheong lok street, jordan, kowloon 1 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1056 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1056 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gevestigd in Jordan. Het hotel bestaat uit 88 slaapkamers. Deze accommodatie werd geconstrueerd in 2012. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. De receptie is 24 uur per dag geopend. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Madera Hong Kong beschikt over rolstoeltoegankelijke, gemeenschappelijke ruimtes. Huisdieren zijn niet welkom. Madera Hong Kong beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. Het is mogelijk dat voor sommige services van Madera Hong Kong moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Regal Airport
  Vanaf129€Per nacht

  Regal AirportstarsGreenProgram Icon

  Hong Kong International Airport, Hong Kong , 9 cheong tat road, check lap kok 9 -
  2,6/5
  Waardering van klantenvan 6 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 5353 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 5353 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is gelegen in Hong Kong International Airport. In totaal staan er 1171 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten. Regal Airport werd geconstrueerd in 1997. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de kamers. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Regal Airport beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in Regal Airport. Dit hotel heeft een minimale impact op het milieu dankzij de duurzame beleidslijnen. Dit hotel is trots op zijn gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar u kunt ontspannen en aan een gezond en fit lichaam kunt werken. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de cateringdienst. Wie in dit etablissement verblijft, kan genieten van smaakvolle maaltijden in de eetzaal. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Intercontinental Grand Stanford Hotel
  Vanaf190€Per nacht

  Intercontinental Grand Stanford Hotelstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , 70 mody road, tsimshatsui east 70 -
  4,9/5
  Waardering van klantenvan 12 Meningen

  Dit luxueuze hotel bevindt zich in Tsim Sha Tsui. In totaal staan er 570 gastenkamers ter beschikking van de gasten. Dit etablissement werd volledig gerenoveerd in 2014 in de lijn met het kwaliteitsengagement. De klanten zullen bereikbaar blijven dankzij het vaste en draadloze internet in de openbare ruimtes. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Helaas zijn er geen gastenkamers waar wie in deze accommodatie verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. Dit hotel staat geen huisdieren toe. De bezoekers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. In dit etablissement zijn conferentievoorzieningen beschikbaar. Intercontinental Grand Stanford Hotel biedt verschillende dineerervaringen aan. Gasten die in deze accommodatie verblijven, kunnen genieten van de beschikbare welzijnsvoorzieningen. Dankzij de verschillende dineeropties kan Intercontinental Grand Stanford Hotel aan de noden van alle gasten voldoen. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Best Western Plus Hotel Kowloon
  Vanaf96€Per nacht

  Best Western Plus Hotel Kowloonstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Chatham road south, tsimshatsui 73-75 -
  3,6/5
  Waardering van klantenvan 3 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 682 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 682 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel verwelkomt u in Tsim Sha Tsui. Er zijn 206 uitnodigende eenheden. Deze accommodatie werd geconstrueerd in 2008. Wie in deze accommodatie verblijft, kan er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Bovendien beschikt Best Western Plus Hotel Kowloon op aanvraag over bedjes voor kinderen. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel. Gasten die in Best Western Plus Hotel Kowloon verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van vergaderruimtes, ideaal voor de organisatie van een seminarie of het vieren van een speciale gelegenheid. Best Western Plus Hotel Kowloon kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Kimberley
  Vanaf90€Per nacht

  The Kimberleystars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , 28 kimberley road, tsimshatsui 28 -
  3,5/5
  Waardering van klantenvan 23 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1149 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1149 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Tsim Sha Tsui. Er zijn openbare vervoersverbindingen op wandelafstand. De accommodatie beschikt in totaal over 546 behaaglijke accommodatie-eenheden. The Kimberley werd geconstrueerd in 1990. In de accommodatie is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. De receptie van The Kimberley is 24 uur per dag geopend. The Kimberley beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Dit hotel staat geen huisdieren toe. De gasten zullen de dineeropties die beschikbaar zijn in dit etablissement zeer op prijs stellen. Dankzij de functionele vergaderruimtes is dit etablissement een perfecte plaats voor zakenreizigers. In dit hotel zijn er verschillende gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar de gasten gebruik van kunnen maken. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Imperial Hong Kong
  Vanaf84€Per nacht

  The Imperial Hong Kongstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Nathan road 32-34 -
  3,3/5
  Waardering van klantenvan 7 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 790 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 790 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gevestigd in Tsim Sha Tsui. De klanten beschikken binnen een straal van 40 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De gasten verblijven op 31. 8 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 350 meter lopen van de haven. De accommodatie beschikt in totaal over 225 behaaglijke accommodatie-eenheden. The Imperial Hong Kong werd volledig heringericht in 2015. In The Imperial Hong Kong is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Sommige gastenkamers kunnen over een kinderbedje voor de allerkleinsten beschikken. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Harbour Grand Hong Kong
  Vanaf142€Per nacht

  Harbour Grand Hong Kongstars

  Hong Kong North Point, Hong Kong , North point, oil street 23 -
  4,7/5
  Waardering van klantenvan 3 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3815 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3815 reizigersbeoordelingen

  The hotel is located in the heart of Hong Kong Island and is ideally situated on the waterfront; the hotel will be one of the most prestigious hotels in Hong Kong. It is within walking distance to the convenient underground MTR transportation system, fashionable shopping centre and commercial offices at Causeway Bay, Wanchi and Central.

  Meer bekijken
 • City Garden Hotel
  Vanaf122€Per nacht

  City Garden Hotelstars

  Hong Kong North Point, Hong Kong , City garden road, north point 9 -
  4,1/5
  Waardering van klantenvan 8 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1680 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1680 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel bevindt zich in North Point. Er zijn 613 uitnodigende accommodatie-eenheden. City Garden Hotel is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Wie in deze accommodatie verblijft, kan op aanvraag over een kinderbedje in zijn accommodatie-eenheid beschikken. De gemeenschappelijke ruimtes van dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. Er is parkeerruimte. City Garden Hotel is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. Het is mogelijk dat voor sommige services van City Garden Hotel moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Marco Polo Hongkong Hotel
  Vanaf198€Per nacht

  Marco Polo Hongkong Hotelstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Harbour city, canton road, tsim sha tsui 3 -
  3,9/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3027 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3027 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel is gevestigd in Tsim Sha Tsui. De reizigers beschikken binnen een straal van 750 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De gasten verblijven op 34. 0 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 665 kamers ter beschikking van de gasten in Marco Polo Hongkong Hotel. Deze accommodatie werd het laatst gerenoveerd in 2011. Marco Polo Hongkong Hotel beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van Marco Polo Hongkong Hotel is 24 uur per dag geopend. Dit kindvriendelijke hotel is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele slaapkamers met bedjes voor kinderen. Klanten zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. De bezoekers kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. In dit hotel zijn conferentievoorzieningen beschikbaar. Wie in dit etablissement verblijft, kan genieten van overheerlijke gerechten in de eetzaal. De gasten kunnen in Marco Polo Hongkong Hotel proeven van smakelijke maaltijden. Het is mogelijk dat voor sommige services van Marco Polo Hongkong Hotel moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  187  Hotels in Hong Kong
Pagina  1  van  19
 

Informatie over Hong Kong

  Hong Kong is een regio in China en bestaat uit een schiereiland en verscheidene eilanden die in de Zee van China liggen, waarvan het bekendste eiland Hong Kong is. Dit is, naast Macao, het enige Speciale Administratieve Gebied van China. Een van de populairste bezienswaardigheden in Hong Kong is de berg Victoria Peak, met 552 meter de hoogste op het eiland. Daar heeft u een spectaculair uitzicht op de stad en de haven. Een andere aanrader is het district Aberdeen: dit is nu een moderne haven met verscheidene faciliteiten en recreatieve mogelijkheden. Een andere interessante plek is Causeway Bay, een grote winkelbuurt, de ideale plek voor de liefhebbers van winkelen. Enkele van de beste voorbeelden van wat u aan architectuur kan vinden in Hong Kong is het Bank of China gebouw, dat lange tijd het hoogste gebouw van de stad is geweest, of het gebouw van de Bank Hong Kong Shanghai. U kunt ook een bezoek brengen aan Deep Water Bay en Repulse Bay, waar u de beste stranden van Hong Kong vindt. Neem de stap en bezoek het magnifieke Hong Kong!

Bezienswaardigheden

Populairste zones van  Hong Kong

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews