Hotels Admiralty

Op de kaart opzoeken
 • Conrad Hong Kong
  Vanaf364€Per nacht

  Conrad Hong Kongstars

  Admiralty, Hong Kong , Pacific place, queensway 88 -
  4,2/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3907 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3907 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel is gevestigd in Admiralty. Er zijn in totaal 512 accommodatie-eenheden. Conrad Hong Kong werd geconstrueerd in 1989. Zowel zaken- als plezierreizigers zullen de internettoegang zeer op prijs stellen. De receptie van Conrad Hong Kong is 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit etablissement. Dit hotel is rolstoeltoegankelijk. Er zijn 1 handicapvriendelijke kamers beschikbaar. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit hotel staat geen huisdieren toe. De reizigers die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. Gasten die in dit etablissement verblijven, kunnen genieten van de beschikbare welzijnsvoorzieningen. De accommodatie beschikt over eigen zakelijke voorzieningen die geschikt zijn voor de organisatie van seminaries, trainingen, vergaderingen. . . Conrad Hong Kong kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Island Shangri-La Hong Kong
  Vanaf430€Per nacht

  Island Shangri-La Hong Kongstars

  Admiralty, Hong Kong , Pacific place, supreme court road, central -
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2346 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2346 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel ligt in Admiralty. De bezoekers zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De gasten beschikken binnen een straal van 500 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De bezoekers verblijven op 44. 0 kilometer van de luchthaven. Er zijn 565 uitnodigende kamers. Dit hotel werd geconstrueerd in 1991. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. Bezoekers zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Wie even aan de dagelijkse routine wil ontsnappen kan gebruik maken van de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen. De reizigers kunnen proeven van heerlijke gerechten in de verschillende eetgelegenheden van het etablissement. Dankzij de functionele vergaderruimtes is dit hotel een perfecte plaats voor zakenreizigers. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Upper House
  Vanaf613€Per nacht

  The Upper Housestars

  Admiralty, Hong Kong , Pacific place, 88 queensway, hong kong -
   

  The hotel sits above Pacific Place, Hong Kong's premier integrated commercial, retail and hospitality complex. Conveniently located in the heart of Hong Kong's business district, the hotel is just 40 minutes away from Hong Kong International Airport and within walking distance of many tourist attractions. Different type of transportation are all close by too.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Admiralty

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op