Hotels Admiralty

Op de kaart opzoeken
 • Conrad Hong Kong
  Vanaf336€Per nacht

  Conrad Hong Kongstars

  Admiralty, Hong Kong , Pacific place, queensway 88 -
  4,2/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3992 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3992 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel is gelegen in Admiralty. In totaal staan er 512 eenheden ter beschikking van de gasten in Conrad Hong Kong. Conrad Hong Kong werd geconstrueerd in 1989. Wie in deze accommodatie verblijft, kan gebruik maken van de internetverbinding. De receptie is de hele dag geopend. Conrad Hong Kong beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Dit is een handicapvriendelijke accommodatie. De accommodatie beschikt eveneens over 1 handicapvriendelijke slaapkamer. Reizigers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. De bezoekers vinden het evenwicht tussen lichaam en ziel in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen van de accommodatie. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van vergaderruimtes, ideaal voor de organisatie van een seminarie of het vieren van een speciale gelegenheid. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Island Shangri-La Hong Kong
  Vanaf302€Per nacht

  Island Shangri-La Hong Kongstars

  Admiralty, Hong Kong , Pacific place, supreme court road, central -
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2399 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2399 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel ligt in Admiralty. De bezoekers zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De gasten beschikken binnen een straal van 500 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De bezoekers verblijven op 44. 0 kilometer van de luchthaven. Er zijn 565 uitnodigende kamers. Dit hotel werd geconstrueerd in 1991. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. Bezoekers zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Wie even aan de dagelijkse routine wil ontsnappen kan gebruik maken van de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen. De reizigers kunnen proeven van heerlijke gerechten in de verschillende eetgelegenheden van het etablissement. Dankzij de functionele vergaderruimtes is dit hotel een perfecte plaats voor zakenreizigers. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Upper House
  Vanaf514€Per nacht

  The Upper Housestars

  Admiralty, Hong Kong , Pacific place, 88 queensway, hong kong -
   

  The hotel sits above Pacific Place, Hong Kong's premier integrated commercial, retail and hospitality complex. Conveniently located in the heart of Hong Kong's business district, the hotel is just 40 minutes away from Hong Kong International Airport and within walking distance of many tourist attractions. Different type of transportation are all close by too.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Admiralty

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op