Hotels Admiralty

Op de kaart opzoeken
 • Conrad Hong Kong
  Vanaf319€Per nacht

  Conrad Hong Kongstars

  Admiralty, Hong Kong , Pacific place, queensway 88 -
  4,2/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3844 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3844 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel ligt in Admiralty. De accommodatie beschikt in totaal over 512 accommodatie-eenheden. Het bouwjaar van dit hotel is 1989. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de internetverbinding. De receptie van Conrad Hong Kong is 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Dit handicapvriendelijke hotel wil voorzien in de speciale noden van de bezoekers en beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke slaapkamers. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Conrad Hong Kong zeer op prijs stellen. Wie in deze accommodatie verblijft, vindt het evenwicht tussen lichaam en ziel in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen van de accommodatie. Conrad Hong Kong is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Island Shangri-La Hong Kong
  Vanaf348€Per nacht

  Island Shangri-La Hong Kongstars

  Admiralty, Hong Kong , Pacific place, supreme court road, central -
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2323 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2323 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel ligt in Admiralty. Het hotel ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. De gasten beschikken binnen een straal van 500 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De reizigers verblijven op 44. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel herbergt 565 gezellige accommodatie-eenheden. Het bouwjaar van dit etablissement is 1991. De bezoekers kunnen bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de gastenkamers. Gasten kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieDe jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Huisdieren zijn niet welkom. De gasten zullen de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. De gasten kunnen zich volledig ontspannen in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen. De reizigers zullen de dineervoorzieningen van het etablissement die verschillende gerechten en dranken aanbieden zeer op prijs stellen. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van vergaderruimtes, ideaal voor de organisatie van een seminarie of het vieren van een speciale gelegenheid. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Upper House
  Vanaf557€Per nacht

  The Upper Housestars

  Admiralty, Hong Kong , Pacific place, 88 queensway, hong kong -
   

  The hotel sits above Pacific Place, Hong Kong's premier integrated commercial, retail and hospitality complex. Conveniently located in the heart of Hong Kong's business district, the hotel is just 40 minutes away from Hong Kong International Airport and within walking distance of many tourist attractions. Different type of transportation are all close by too.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Admiralty

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op