Hotels Causeway Bay

Op de kaart opzoeken
 • Best Western Hotel Causeway Bay
  Vanaf54€Per nacht

  Best Western Hotel Causeway Baystars

  Causeway Bay, Hong Kong , Cheung woo lane, canal road west, causeway bay -
  3,1/5
  Waardering van klantenvan 8 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 502 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 502 reizigersbeoordelingen

  The hotel is located in Causeway Bay, the center of Hong Kong Island, only minutes away from Wanchai and Central Business District. It takes a 3 minutes´ walk to get to Causeway Bay MTR Subway Station, which is across the road at the Times Square. The hotel connects to all major districts on the Hong Kong Island and Kowloon Peninsula. The Hong Kong International Airport is situated withn a 40minutes drive from the hotel.

  Meer bekijken
 • Mini Hotel Causeway Bay
  Vanaf45€Per nacht

  Mini Hotel Causeway Baystars

  Causeway Bay, Hong Kong , 8 sun wui road 8 -
  3,7/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 868 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 868 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Causeway Bay. Er zijn openbare vervoersverbindingen op wandelafstand. Het hotel bestaat uit 208 kamers. Mini Hotel Causeway Bay onderging een renovatie in 2014. Wie in deze accommodatie verblijft, kan overal gebruik maken van de wifi-verbinding. Reizigers kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieEr zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit hotel. Huisdieren zijn niet toegestaan.

  Meer bekijken
 • Regal Hongkong Hotel
  Vanaf132€Per nacht

  Regal Hongkong HotelstarsGreenProgram Icon

  Causeway Bay, Hong Kong , Yee wo street 88 -
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1679 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1679 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel verwelkomt u in Causeway Bay. Het hotel ligt op 3. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De gasten beschikken binnen een straal van 200 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De bezoekers verblijven op 42. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie herbergt in totaal 481 accommodatie-eenheden. Dit hotel onderging een renovatie in 2012. Regal Hongkong Hotel is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van Regal Hongkong Hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Regal Hongkong Hotel beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Er zijn toegankelijke, openbare ruimtes. Huisdieren zijn niet welkom. Daarenboven heeft Regal Hongkong Hotel milieuvriendelijke maatregelen getroffen om de impact op het milieu te minimaliseren en is het in het bezit van een Earth Check certificering. Regal Hongkong Hotel biedt een luchthaventransferdienst aan. De bezoekers kunnen in het etablissement proeven van een ruime selectie van smaakvolle gerechten. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Tuve
  Vanaf110€Per nacht

  Tuvestars

  Causeway Bay, Hong Kong , 16 tsing fung street, tin hau 16 -
  4,9/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 498 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 498 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Causeway Bay. Het etablissement ligt op 1000 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het etablissement. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 4. 0 kilometer van het etablissement. Op wandelafstand zijn er openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 8. 8 kilometer van het etablissement. De gasten verblijven op 3. 5 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 1000 meter lopen van de haven. Er zijn in totaal 64 eenheden. Dit hotel werd volledig heringericht in 2015. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Sommige gastenkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kinderen. Huisdieren zijn niet welkom. Wie in deze accommodatie verblijft, kan gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Tuve is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Lanson Place Hotel, Hong Kong
  Vanaf173€Per nacht

  Lanson Place Hotel, Hong Kongstars

  Causeway Bay, Hong Kong , Leighton road 133 -
  4,2/5
  Waardering van klantenvan 3 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1694 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1694 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Causeway Bay. De accommodatie ligt op 100 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Vanuit de accommodatie zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. De accommodatie ligt op 7. 8 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 300 meter van de luchthaven. Er zijn 194 uitnodigende gastenkamers. Lanson Place Hotel, Hong Kong werd gebouwd in 2005. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Lanson Place Hotel, Hong Kong beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Alle badkamers in Lanson Place Hotel, Hong Kong zijn handicapvriendelijk. Dit hotel staat geen huisdieren toe. De klanten kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienstDe zakelijke voorzieningen van het etablissement zijn geschikt voor allerlei bedrijfsevenementen zoals seminaries, vergaderingen, conferenties. . . Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Pullman Park Lane Hotel
  Vanaf249€Per nacht

  Pullman Park Lane Hotelstars

  Causeway Bay, Hong Kong , 310 gloucester road 310 -
  4,1/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2150 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2150 reizigersbeoordelingen

  Het Park Lane Hong Kong, een Pullman Hotel, heeft een begerenswaardige locatie in de Causeway Bay, een accommodatie met adembenemend uitzicht op de stad, het Victoriapark en de haven. Het hotel wil de klant altijd een nieuwe impuls geven en geeft de faciliteiten van juni tot augustus 2019 een upgrade in de kamers, functieruimten en de Executive verdieping. Hotelservice werkt als normaal.

  Meer bekijken
 • Crowne Plaza Hong Kong Causeway Bay
  Vanaf192€Per nacht

  Crowne Plaza Hong Kong Causeway Baystars

  Causeway Bay, Hong Kong , Leighton road, causeway bay, hong kong 8 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1121 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1121 reizigersbeoordelingen

  The hotel is situated on Leighton Road, Causeway Bay, right next to Happy Valley Racecourse and Times Square. Hotel provides easy acess to major landmarks and acctractions via all means of transportation including taxis, buses, trams and the MTR.The guest rooms and suites ranging from 34 to 84 sq.m. are the largest in Causeway Bay. Well equipped with deluxe amenities which include the citywide in-room mobile, Wi-Fi coverage, iPod/iPod Docking Entertainment Center and TV.

  Meer bekijken
 • Metropark Causeway Bay Hong Kong
  Vanaf106€Per nacht

  Metropark Causeway Bay Hong Kongstars

  Causeway Bay, Hong Kong , 148 tung lo wan road, causeway bay -
  4,5/5
  Waardering van klantenvan 13 Meningen

  Dit comfortabele hotel is gevestigd in Causeway Bay. Er zijn in totaal 266 gastenkamers in Metropark Causeway Bay Hong Kong. Dit etablissement werd gebouwd in 2001. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie is de hele dag geopend. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Metropark Causeway Bay Hong Kong is geen huisdiervriendelijk etablissement. Er is parkeerruimte. Metropark Causeway Bay Hong Kong beschikt over een ruime keuze van zakelijke voorzieningen voor de perfecte combinatie van comfort en gemak tijdens uw zakenreis. De eetzaal nodigt de gasten uit om te genieten van overheerlijke gerechten in een elegante sfeer. Metropark Causeway Bay Hong Kong kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Galaxy Hotel Causeway Bay HK
  Vanaf37€Per nacht

  Galaxy Hotel Causeway Bay HKstars

  Causeway Bay, Hong Kong , Flat 6b2, 6/f, kingston building na na -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 44 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 44 reizigersbeoordelingen

  Dit pretentieloze hotel is gelegen in Causeway Bay. In de 38 uitnodigende gastenkamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Galaxy Hotel Causeway Bay HK beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. De receptie van Galaxy Hotel Causeway Bay HK is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Galaxy Hotel Causeway Bay HK beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Reizigers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door het etablissement. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • L'hotel Causeway Bay Harbour View
  Vanaf105€Per nacht

  L'hotel Causeway Bay Harbour Viewstars

  Causeway Bay, Hong Kong , king's road 18 -
  4,2/5
  Waardering van klantenvan 8 Meningen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Causeway Bay. Er zijn openbare vervoersverbindingen op wandelafstand. De reizigers verblijven op 26. 6 kilometer van de luchthaven. De accommodatie herbergt 275 gezellige accommodatie-eenheden. Dit etablissement werd opgericht in 2005. Wie in dit hotel verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. De receptie van L'hotel Causeway Bay Harbour View is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit etablissement. Dit handicapvriendelijke hotel wil voorzien in de speciale noden van de bezoekers en beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke gastenkamers. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  16  Hotels in Causeway Bay
Pagina  1  van  2
 

Populairste hotels - Causeway Bay

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews