Hotels Causeway Bay

Op de kaart opzoeken
  • Pullman Park Lane Hotel
    Vanaf247€Per nacht

    Pullman Park Lane Hotelstars

    Causeway Bay, Hong Kong , 310 gloucester road 310 -
    4,1/5
    Waardering van klantenvan 2 Meningen
    Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2000 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2000 reizigersbeoordelingen

    Het Park Lane Hong Kong, een Pullman Hotel, heeft een begerenswaardige locatie in de Causeway Bay, een accommodatie met adembenemend uitzicht op de stad, het Victoriapark en de haven. Het hotel wil de klant altijd een nieuwe impuls geven en geeft de faciliteiten van juni tot augustus 2019 een upgrade in de kamers, functieruimten en de Executive verdieping. Hotelservice werkt als normaal.

    Meer bekijken
  • Best Western Hotel Causeway Bay
    Vanaf89€Per nacht

    Best Western Hotel Causeway Baystars

    Causeway Bay, Hong Kong , Cheung woo lane, canal road west, causeway bay -
    3,1/5
    Waardering van klantenvan 8 Meningen
    Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 487 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 487 reizigersbeoordelingen

    The hotel is located in Causeway Bay, the center of Hong Kong Island, only minutes away from Wanchai and Central Business District. It takes a 3 minutes´ walk to get to Causeway Bay MTR Subway Station, which is across the road at the Times Square. The hotel connects to all major districts on the Hong Kong Island and Kowloon Peninsula. The Hong Kong International Airport is situated withn a 40minutes drive from the hotel.

    Meer bekijken
  • Lanson Place Hotel, Hong Kong
    Vanaf216€Per nacht

    Lanson Place Hotel, Hong Kongstars

    Causeway Bay, Hong Kong , Leighton road 133 -
    4,2/5
    Waardering van klantenvan 3 Meningen
    Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1653 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1653 reizigersbeoordelingen

    Dit mooie hotel is gevestigd in Causeway Bay. De accommodatie ligt op 100 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Vanuit de accommodatie zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. De accommodatie ligt op 7. 8 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 300 meter van de luchthaven. Er zijn 194 uitnodigende gastenkamers. Lanson Place Hotel, Hong Kong werd gebouwd in 2005. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Lanson Place Hotel, Hong Kong beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Alle badkamers in Lanson Place Hotel, Hong Kong zijn handicapvriendelijk. Dit hotel staat geen huisdieren toe. De klanten kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienstDe zakelijke voorzieningen van het etablissement zijn geschikt voor allerlei bedrijfsevenementen zoals seminaries, vergaderingen, conferenties. . . Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

    Meer bekijken
  • Metropark Causeway Bay Hong Kong
    Vanaf160€Per nacht

    Metropark Causeway Bay Hong Kongstars

    Causeway Bay, Hong Kong , 148 tung lo wan road, causeway bay -
    4,5/5
    Waardering van klantenvan 13 Meningen

    Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Causeway Bay. Het etablissement beschikt in totaal over 266 behaaglijke accommodatie-eenheden. De accommodatie werd gebouwd in 2001. Metropark Causeway Bay Hong Kong is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van Metropark Causeway Bay Hong Kong is 24 uur per dag geopend. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Metropark Causeway Bay Hong Kong stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Dit etablissement beschikt over een ruime keuze van zakelijke voorzieningen voor de perfecte combinatie van comfort en gemak tijdens uw zakenreis. De aanwezige dineeropties zijn de perfecte aanvulling op het verblijf van de gasten. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

    Meer bekijken
  • Tuve
    Vanaf168€Per nacht

    Tuvestars

    Causeway Bay, Hong Kong , 16 tsing fung street, tin hau 16 -
    4,9/5
    Waardering van klantenvan 5 Meningen
    Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 460 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 460 reizigersbeoordelingen

    Dit comfortabele hotel is gelegen in Causeway Bay. Het hotel ligt op 1000 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 4. 0 kilometer van de accommodatie. De klanten kunnen de openbare transportmiddelen te voet bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 8. 8 kilometer van het etablissement. De gasten verblijven op 3. 5 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 1000 meter van de haven. De accommodatie herbergt in totaal 66 accommodatie-eenheden. Deze accommodatie werd helemaal heringericht in 2015. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. De receptie van Tuve is 24 uur per dag geopend. Tuve is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele slaapkamers met kinderbedjes voor kleine kinderen. Dit hotel is ontworpen om het verblijf van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken en beschikt over enkele handicapvriendelijke badkamers. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel. De bezoekers zullen de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. Tuve beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. Het is mogelijk dat voor sommige services van Tuve moet worden bijbetaald.

    Meer bekijken
  • Mini Hotel Causeway Bay
    Vanaf81€Per nacht

    Mini Hotel Causeway Baystars

    Causeway Bay, Hong Kong , 8 sun wui road 8 -
    3,7/5
    Waardering van klantenvan 5 Meningen
    Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 842 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 842 reizigersbeoordelingen

    Dit mooie hotel verwelkomt u in Causeway Bay. Er zijn openbare vervoersverbindingen op wandelafstand. Het hotel bestaat uit 208 kamers. Mini Hotel Causeway Bay onderging een renovatie in 2014. Wie in deze accommodatie verblijft, kan overal gebruik maken van de wifi-verbinding. Reizigers kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieEr zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit hotel. Huisdieren zijn niet toegestaan.

    Meer bekijken
  • Regal Hongkong Hotel
    Vanaf166€Per nacht

    Regal Hongkong HotelstarsGreenProgram Icon

    Causeway Bay, Hong Kong , Yee wo street 88 -
    5,0/5
    Waardering van klantenvan 1 Meningen
    Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1599 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1599 reizigersbeoordelingen

    Dit gesofisticeerde hotel verwelkomt u in Causeway Bay. Het hotel ligt op 3. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De gasten beschikken binnen een straal van 200 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De bezoekers verblijven op 42. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie herbergt in totaal 481 accommodatie-eenheden. Dit hotel onderging een renovatie in 2012. Regal Hongkong Hotel is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van Regal Hongkong Hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Regal Hongkong Hotel beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Er zijn toegankelijke, openbare ruimtes. Huisdieren zijn niet welkom. Daarenboven heeft Regal Hongkong Hotel milieuvriendelijke maatregelen getroffen om de impact op het milieu te minimaliseren en is het in het bezit van een Earth Check certificering. Regal Hongkong Hotel biedt een luchthaventransferdienst aan. De bezoekers kunnen in het etablissement proeven van een ruime selectie van smaakvolle gerechten. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

    Meer bekijken
  • Galaxy Hotel Causeway Bay HK
    Vanaf90€Per nacht

    Galaxy Hotel Causeway Bay HKstars

    Causeway Bay, Hong Kong , Flat 6b2, 6/f, kingston building na na -
     
    Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 43 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 43 reizigersbeoordelingen

    Dit pretentieloze hotel is gelegen in Causeway Bay. In de 38 uitnodigende gastenkamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Galaxy Hotel Causeway Bay HK beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. De receptie van Galaxy Hotel Causeway Bay HK is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Galaxy Hotel Causeway Bay HK beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Reizigers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door het etablissement. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

    Meer bekijken
  • Empire Causeway Bay
    Vanaf120€Per nacht

    Empire Causeway Baystars

    Causeway Bay, Hong Kong , 8 wing hing street, causeway bay 8 -
    4,4/5
    Waardering van klantenvan 3 Meningen

    The hotel is located in one of the most sought after locations in Causeway Bay - nestled between a quiet local neighbourhood and excitement of the bright city lights. Hotel guest will be just minutes away from MTR, Victoria Park Sogo and Times Sqaure.All of the bedding including pillow covers, sheets and duvet covers are made of the highest-quality tightly sewn cotton. Guest can evern make a choice from a pillow menu that features a range of natural, aromatic options designed to soothe their sleep and bestow possible health benefits. There are en-suite bathrooms in every room and each is fitted with an overhead rainforest shower and separated by magic glass. At a flick of the switch, the glazed bathroom glass turns translucent - adding unexpected excitement to a morning or evening shower.

    Meer bekijken
  • Crowne Plaza Hong Kong Causeway Bay
    Vanaf349€Per nacht

    Crowne Plaza Hong Kong Causeway Baystars

    Causeway Bay, Hong Kong , Leighton road, causeway bay, hong kong 8 -
     
    Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1103 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1103 reizigersbeoordelingen

    The hotel is situated on Leighton Road, Causeway Bay, right next to Happy Valley Racecourse and Times Square. Hotel provides easy acess to major landmarks and acctractions via all means of transportation including taxis, buses, trams and the MTR.The guest rooms and suites ranging from 34 to 84 sq.m. are the largest in Causeway Bay. Well equipped with deluxe amenities which include the citywide in-room mobile, Wi-Fi coverage, iPod/iPod Docking Entertainment Center and TV.

    Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  12  Hotels in Causeway Bay
Pagina  1  van  2
 

Populairste hotels - Causeway Bay

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews