Hotels Hong Kong Central

Op de kaart opzoeken
 • Mini Central
  Vanaf45€Per nacht

  Mini Centralstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 38 ice house street, central -
  3,4/5
  Waardering van klantenvan 17 Meningen

  Dit charmante hotel ligt in Central. De accommodatie bevindt zich op 100 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de accommodatie. De bezoekers kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. De bezoekers verblijven op 40. 0 kilometer van de luchthaven. Mini Central herbergt in totaal 196 kamers. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Helaas zijn er geen slaapkamers waar gasten om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel.

  Meer bekijken
 • The Pottinger Hong Kong
  Vanaf251€Per nacht

  The Pottinger Hong Kongstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , (main entrance 21 stanley street) 74 queen's road -
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 571 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 571 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel is gevestigd in Central. Op wandelafstand zijn er openbare transportverbindingen. De bezoekers verblijven op 36. 5 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 1. 2 kilometer van de haven. Er zijn in totaal 68 slaapkamers. The Pottinger Hong Kong onderging een renovatie in 2014. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. De receptie van The Pottinger Hong Kong is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. De bezoekers kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong
  Vanaf121€Per nacht

  Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fongstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 3 kau u fong, central hong kong 000000 -
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1222 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1222 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Central. Het hotel bevindt zich op 500 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen te voet bereiken. Het etablissement ligt op 10. 0 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 2. 0 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 162 slaapkamers ter beschikking van de gasten. Dit etablissement werd volledig heringericht in 2013. Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Wie in deze accommodatie verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Huisdieren zijn niet welkom. Het is mogelijk dat voor sommige services van Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Mojo Nomad Central
  Vanaf87€Per nacht

  Mojo Nomad Centralstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 286 queen's road central 286 -
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 49 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 49 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is homovriendelijk en is gevestigd in Central. Het etablissement ligt op 800 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Het etablissement ligt op wandelafstand van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 9 kilometer van de accommodatie. De bezoekers kunnen op wandelafstand gebruikmaken van verschillende openbare vervoersmiddelen. De accommodatie ligt op 8. 3 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 38. 4 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 1. 3 kilometer van de haven. In totaal staan er 66 gastenkamers ter beschikking van de gasten. Deze accommodatie werd helemaal heringericht in 2018. Het etablissement beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van Mojo Nomad Central is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Mojo Nomad Central beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Er zijn toegankelijke, openbare ruimtes. Mojo Nomad Central is geen huisdiervriendelijk etablissement. Mojo Nomad Central biedt verschillende dineerervaringen aan. Het etablissement beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. De reizigers hoeven het etablissement niet te verlaten om van een heerlijke maaltijd te kunnen genieten. Het etablissement beschikt over verschillende culinaire opties. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Bishop Lei International House
  Vanaf68€Per nacht

  Bishop Lei International Housestars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 4 robinson road, mid-levels 4 -
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 6 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1193 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1193 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Central. Het etablissement ligt op 1. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De reizigers zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De reizigers beschikken vlakbij over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De reizigers verblijven op 5. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement beschikt in totaal over 227 behaaglijke accommodatie-eenheden. Dit etablissement werd volledig gerenoveerd in 2009. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. Gasten zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Bishop Lei International House is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele eenheden met kinderbedjes voor kleine kinderen. Er zijn toegankelijke, openbare ruimtes. Huisdieren zijn niet welkom. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door het hotel. In dit etablissement zijn conferentievoorzieningen beschikbaar. De eetzaal nodigt de gasten uit om te genieten van overheerlijke gerechten in een elegante sfeer. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Madera Hollywood
  Vanaf194€Per nacht

  Madera Hollywoodstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 53-55 hollywood road, central 53-55 -
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 199 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 199 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel is gevestigd in Central. De accommodatie bevindt zich op 100 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het hotel. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 8. 6 kilometer van de accommodatie. Het etablissement bevindt zich vlakbij de belangrijkste openbare transportverbindingen. Het hotel ligt op 2. 0 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De gasten verblijven op 3. 5 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 1. 5 kilometer van de haven. De accommodatie bestaat uit 38 eenheden. Madera Hollywood is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van Madera Hollywood is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. De reizigers kunnen op aanvraag over een kinderbedje in hun gastenkamers beschikken. Huisdieren zijn niet toegestaan in Madera Hollywood. Het is mogelijk dat voor sommige services van Madera Hollywood moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Mandarin Oriental Hong Kong
  Vanaf332€Per nacht

  Mandarin Oriental Hong Kongstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 5 connaught road, central hong kong 0 -
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3615 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3615 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel bevindt zich in Central. In totaal staan er 501 kamers ter beschikking van de gasten in Mandarin Oriental Hong Kong. Deze accommodatie werd geconstrueerd in 1963. In de gemeenschappelijke ruimtes is zowel vast als draadloos internet beschikbaar voor het comfort van de gasten. Gasten kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieHuisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Travelodge Central, Hollywood Road
  Vanaf94€Per nacht

  Travelodge Central, Hollywood Roadstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 263 hollywood road, central, hong kong 263 -
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Central. Er zijn 148 uitnodigende accommodatie-eenheden. Er is vast en draadloos internet beschikbaar. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Deze accommodatie beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Reizigers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel.

  Meer bekijken
 • Ovolo Central
  Vanaf212€Per nacht

  Ovolo Centralstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 2 arbuthnot road central -
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 947 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 947 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is ideaal voor de homogemeenschap. Het bevindt zich in Central. Het etablissement ligt op 1000 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De accommodatie ligt op wandelafstand van de belangrijkste uitgaansgebieden. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 8. 1 kilometer van het hotel. Op wandelafstand zijn er openbare transportverbindingen. De accommodatie ligt op 8. 3 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 39. 7 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 1. 2 kilometer van de haven. De accommodatie bestaat uit 42 accommodatie-eenheden. Ovolo Central onderging een renovatie in 2012. De reizigers kunnen overal gebruik maken van de wifi-verbinding. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Alle badkamers in dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Wie in deze accommodatie verblijft, kan zijn smaakpapillen verwennen in het gastronomische restaurant van het etablissement. Zakenreizigers zullen het gemak van de zakelijke voorzieningen zeer op prijs stellen. Het etablissement is ideaal voor een productieve werkdag. De bezoekers hoeven het etablissement niet te verlaten om van een heerlijke maaltijd te kunnen genieten. Het hotel beschikt over verschillende culinaire opties. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Four Seasons Hong Kong
  Vanaf530€Per nacht

  Four Seasons Hong Kongstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 8 finance street, central hong kong 0 -
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3914 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3914 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel is gelegen in Central. Het etablissement bevindt zich op 100 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Op wandelafstand zijn er openbare transportverbindingen. De accommodatie ligt op 200 meter van de haven. Het hotel bestaat uit 399 gastenkamers. Four Seasons Hong Kong werd gebouwd in 2005. Four Seasons Hong Kong is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie is de hele dag geopend. Four Seasons Hong Kong beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Bezoekers die in dit etablissement verblijven, kunnen genieten van de beschikbare welzijnsvoorzieningen. Four Seasons Hong Kong kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  11  Hotels in Hong Kong Central
Pagina  1  van  2
 

Populairste hotels - Hong Kong Central

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op