Hotels Hung Hom

Op de kaart opzoeken
 • Kerry Hotel, Hong Kong
  Vanaf256€Per nacht

  Kerry Hotel, Hong Kongstars

  Hung Hom, Hong Kong , 38 hung luen road, hung hom bay, kowloon 0 -
   

  Dit uitstekende hotel ligt in Hung Hom. Het hotel ligt op 2. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het hotel ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers beschikken binnen een straal van 100 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De reizigers verblijven op 35. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 100 meter lopen van de haven. Het hotel beschikt in totaal over 546 behaaglijke kamers. Deze accommodatie werd opgericht in 2016. In Kerry Hotel, Hong Kong is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie is de hele dag geopend. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Deze handicapvriendelijke accommodatie wil voorzien in de speciale noden van de bezoekers en beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke kamers. Huisdieren zijn niet toegestaan. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. De bezoekers kunnen de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. De klanten zullen verrukt zijn van de maaltijden die worden geserveerd in de accommodatie. Het hotel beschikt over eigen zakelijke voorzieningen die geschikt zijn voor de organisatie van seminaries, trainingen, vergaderingen. . . Wie op zoek is naar rust en ontspanning kan terecht in Kerry Hotel, Hong Kong dat over verschillende gezondheids- en welzijnsopties beschikt. Kerry Hotel, Hong Kong kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Harbour Grand Kowloon
  Vanaf187€Per nacht

  Harbour Grand Kowloonstars

  Hung Hom, Hong Kong , 20 tak fung street, whampoa garden, hunghom 20 -
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 9 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3368 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3368 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel is gevestigd in Hung Hom. Het etablissement bevindt zich op 3. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers beschikken binnen een straal van 70 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De klanten verblijven op 34. 5 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 50 meter lopen van de haven. Er zijn in totaal 555 kamers. Deze accommodatie werd opgericht in 1995. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. Wie in deze accommodatie verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Harbour Grand Kowloon beschikt in totaal over 3 handicapvriendelijke slaapkamer. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. De reizigers kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van zakelijke voorzieningen en diensten. Harbour Grand Kowloon is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke culinaire specialiteiten serveren. Wie even aan de dagelijkse routine wil ontsnappen kan gebruik maken van de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen. Dit etablissement beschikt over een ruim dineeraanbod om aan de noden van alle klanten te voldoen. Harbour Grand Kowloon kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Sav
  Vanaf101€Per nacht

  Savstars

  Hung Hom, Hong Kong , No. 83 wuhu street, hunghom, kowloon 83 -
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 14 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 564 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 564 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Hung Hom. De accommodatie bevindt zich op enkele passen van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het hotel ligt op wandelafstand van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 12. 3 kilometer van de accommodatie. Het hotel ligt op 6. 8 kilometer van de pistes. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. De accommodatie ligt op 400 meter van het dichtstbijzijnde strand. De reizigers verblijven op 3. 2 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 400 meter lopen van de haven. Er zijn in totaal 388 eenheden in Sav. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Sav beschikbare internetverbinding. De receptie van het hotel is 24 uur per dag geopend. Helaas zijn er geen slaapkamers waar wie in dit etablissement verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. Alle badkamers in Sav zijn handicapvriendelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan in Sav. Sav stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Wie in deze accommodatie verblijft, kan gebruik maken van de luchthaventransferdienst. De gasten kunnen hun smaakpapillen verwennen in het gastronomische restaurant van het etablissement. Iedereen mag gebruik maken van de conferentiediensten en -voorzieningen voor de organisatie van evenementen. Sav kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Bridal Tea House Hung Hom Winslow Street
  Vanaf78€Per nacht

  Bridal Tea House Hung Hom Winslow Streetstars

  Hung Hom, Hong Kong , winslow street, hung hom, kowloon 57-61 -
  3,8/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 239 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 239 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gelegen in Hung Hom. Het etablissement herbergt 76 gezellige slaapkamers. Deze accommodatie werd opgericht in 2007. De klanten kunnen er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. De receptie van Bridal Tea House Hung Hom Winslow Street is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Dit etablissement beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Wie in deze accommodatie verblijft, zal niet gestoord worden tijdens zijn verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South
  Vanaf85€Per nacht

  Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue Southstars

  Hung Hom, Hong Kong , Gillies avenue south, hung hom 69 -
  2,5/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 97 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 97 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel ligt in Hung Hom. De gasten verblijven op 1000 meter van de luchthaven. Er zijn in totaal 67 gastenkamers in Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie van Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Helaas zijn er geen slaapkamers waar wie in deze accommodatie verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Hung Hom

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op