Hotels Mongkok

Op de kaart opzoeken
 • Royal Plaza Hotel
  Vanaf149€Per nacht

  Royal Plaza Hotelstars

  Mongkok, Hong Kong , Prince edward road west 193 -
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 20 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 5049 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 5049 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel in Mongkok is een goede keuze voor gezinnen. De accommodatie ligt op 500 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Het etablissement ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. Het dichtstbijzijnde openbare transportmiddel bevindt zich op wandelafstand van de accommodatie. De reizigers verblijven op 23. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 4. 1 kilometer van de haven. In de 699 uitnodigende accommodatie-eenheden kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Dit etablissement werd het laatst gerenoveerd in 2012. De reizigers kunnen er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. Wie in dit etablissement verblijft, kan genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Royal Plaza Hotel is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele slaapkamers met kinderbedjes voor kleine kinderen. De accommodatie beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 7 handicapvriendelijke accommodatie-eenheden. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Dit hotel biedt verschillende dineerervaringen aan. In dit hotel zijn er verschillende gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar de gasten gebruik van kunnen maken. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de zakelijke voorzieningen in het etablissement. Het gastronomische aanbod van dit etablissement zal de bezoekers betoveren met een verfijnde keuken en magische sfeer. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Stanford Hotel Hong Kong
  Vanaf88€Per nacht

  Stanford Hotel Hong Kongstars

  Mongkok, Hong Kong , Soy street 118 -
  4,1/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 881 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 881 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel bevindt zich in Mongkok. Het etablissement beschikt in totaal over 194 behaaglijke accommodatie-eenheden. Stanford Hotel Hong Kong werd volledig gerenoveerd in 2015. Er is vast en draadloos internet beschikbaar. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Stanford Hotel Hong Kong beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Er is parkeerruimte in Stanford Hotel Hong Kong. Dit etablissement is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke, culinaire specialiteiten serveren. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Metropark Hotel, Kowloon
  Vanaf99€Per nacht

  Metropark Hotel, Kowloonstars

  Mongkok, Hong Kong , 75 waterloo road 75 -
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 19 Meningen

  Deze accommodatie geniet van een gunstige ligging in Kowloon.Het Hotel is gebouwd in 1989. Het Hotel heeft een renovatie ondergaan in 2014. De accommodatie bestaat uit 485 kamers. De accommodatie bestaat uit 175 tweepersoonskamers, 8 suites, 5 kamers voor mindervalide, 109 executive rooms, 312 superior rooms en 51 gezinskamers. De accommodatie is toegankelijk voor rolstoelen. Gasten kunnen profiteren van de parkeerplaats op eigen terrein.

  Meer bekijken
 • Metropark Mongkok
  Vanaf78€Per nacht

  Metropark Mongkokstars

  Mongkok, Hong Kong , Lai chi kok road 22 -
  4,2/5
  Waardering van klantenvan 17 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1761 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1761 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gevestigd in Mongkok. In totaal staan er 430 gastenkamers ter beschikking van de gasten. Deze accommodatie werd volledig heringericht in 2016. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. De receptie van Metropark Mongkok is 24 uur per dag geopend. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Het is mogelijk dat voor sommige services van Metropark Mongkok moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Hotel MK newly-renovated
  Vanaf54€Per nacht

  Hotel MK newly-renovatedstars

  Mongkok, Hong Kong , Changsha street 11 -
  2,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 442 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 442 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel bevindt zich in Mongkok. Het etablissement ligt op 300 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 2. 5 kilometer van de accommodatie. De gasten kunnen op wandelafstand gebruikmaken van verschillende openbare vervoersmiddelen. De reizigers verblijven op 2. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement bestaat uit 100 kamers. Dit etablissement onderging een renovatie in 2019. Het etablissement beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. Gasten kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieEr zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit etablissement. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Iedereen mag gebruik maken van de conferentiediensten en -voorzieningen voor de organisatie van evenementen. Het is mogelijk dat voor sommige services van Hotel MK newly-renovated moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Le Prabelle
  Vanaf72€Per nacht

  Le Prabellestars

  Mongkok, Hong Kong , 372 portland street, mong kok, kowloon, hong kong -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 185 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 185 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gevestigd in Mongkok. De accommodatie ligt op wandelafstand van de belangrijkste uitgaansgebieden. Het hotel bevindt zich vlakbij de belangrijkste openbare transportverbindingen. De klanten verblijven op 32. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie herbergt in totaal 50 gastenkamers. Het bouwjaar van deze accommodatie is 2014. In het hotel is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. De receptie van het etablissement is 24 uur per dag geopend. Bovendien beschikt Le Prabelle op aanvraag over bedjes voor kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes van dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan in Le Prabelle. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Minimal Hotel Bazaar
  Vanaf74€Per nacht

  Minimal Hotel Bazaarstars

  Mongkok, Hong Kong , 950 canton road, mongkok 20 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 13 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 13 reizigersbeoordelingen

  The hotel is centrally located in the Mongkok district of Kowloon, in the heart of the shopping area of the city. All the popular shopping regions like the market street, Longham Place, the various retail shops that sell sport goods and electronic appliances, and various other shopping centres are within the walking distance from the hotel. The E1 exit of the MTR Mongkok Station is located very close to the hotel. The Eastern Mongkok Railway is also just about 10 minutes away from the hotel.

  Meer bekijken
 • Iclub Mong Kok Hotel
  Vanaf85€Per nacht

  Iclub Mong Kok Hotelstars

  Mongkok, Hong Kong , 2 anchor street, mong kok -
   

  Dit comfortabele hotel is gevestigd in Mongkok. Het hotel ligt op 550 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het etablissement. De reizigers kunnen de openbare transportmiddelen te voet bereiken. De reizigers verblijven op 31 meter van de luchthaven. Er zijn in totaal 288 kamers. In de accommodatie is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. Wie in dit etablissement verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in dit etablissement. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Mongkok

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op