Hotels New Territories

Op de kaart opzoeken
 • Royal Park
  Vanaf114€Per nacht

  Royal Parkstars

  Shatin, Hong Kong , Pak hok ting street, shatin 8 -
  4,6/5
  Waardering van klantenvan 8 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1402 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1402 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel ligt in Shatin. Het etablissement ligt op 50 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de accommodatie. De klanten kunnen de openbare transportmiddelen te voet bereiken. De bezoekers verblijven op 27. 0 kilometer van de luchthaven. Er zijn in totaal 443 accommodatie-eenheden in Royal Park. Deze accommodatie werd helemaal heringericht in 2007. Dit hotel is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Deze accommodatie is ideaal voor gezinnen met kinderen en beschikt op aanvraag over enkele accommodatie-eenheden met kinderbedjes voor de allerkleinsten. Dit handicapvriendelijke hotel beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke badkamers voor extra comfort. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. De klanten kunnen gebruik maken van de cateringdienst. Het hotel beschikt over eigen zakelijke voorzieningen die geschikt zijn voor de organisatie van seminaries, trainingen, vergaderingen. . . De reizigers kunnen weer op krachten komen met een overheerlijk gerecht in Royal Park. Het is mogelijk dat voor sommige services van Royal Park moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin
  Vanaf137€Per nacht

  Hyatt Regency Hong Kong Sha Tinstars

  Shatin, Hong Kong , chak cheung street 18 -
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 3 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2248 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2248 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Shatin. Er zijn in totaal 559 accommodatie-eenheden in Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin. De accommodatie werd gebouwd in 2009. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin beschikbare internetverbinding. De receptie van het hotel is 24 uur per dag geopend. Helaas zijn er geen eenheden waar wie in dit etablissement verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. De klanten kunnen de verschillende cateringdiensten van het etablissement zelf ontdekken. De gasten kunnen ontspannen en de dagelijkse routine ontvluchten in de welzijnsvoorzieningen van het etablissement. Een topgamma van entertainmentopties is beschikbaar voor het gemak van de gasten. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Rambler Garden
  Vanaf40€Per nacht

  Rambler Gardenstars

  Tsing Yi, Hong Kong , No.1, tsing yi road, tsing yi 1 -
  3,6/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 343 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 343 reizigersbeoordelingen

  The hotel provides 800 rooms which all are tastefully designed and reveal fabulous panoramic views or hotel's breathtaking 200-metre outdoor swimming pool.

  Meer bekijken
 • Silka Far East
  Vanaf94€Per nacht

  Silka Far Eaststars

  Tsuen Wan, Hong Kong , 135-143 castle peak road, tsuen wan 135-143 -
  3,4/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 557 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 557 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Tsuen Wan. Het hotel ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers beschikken binnen een straal van 330 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De klanten verblijven op 26. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 1. 3 kilometer van de haven. In totaal staan er 240 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten. Het bouwjaar van deze accommodatie is 2006. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. De receptie van Silka Far East is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel. Er zijn zakelijke voorzieningen en diensten aanwezig voor het gemak van de gasten. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Regal Riverside
  Vanaf82€Per nacht

  Regal RiversidestarsGreenProgram Icon

  Shatin, Hong Kong , 34-36 tai chung kiu road -
  4,1/5
  Waardering van klantenvan 7 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1810 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1810 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel in Shatin is ideaal voor gezinnen. De accommodatie beschikt in totaal over 1138 eenheden. Regal Riverside werd volledig heringericht in 2018. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. Gasten kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Dit kindvriendelijke etablissement is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele accommodatie-eenheden met bedjes voor kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in dit hotel. Regal Riverside is geen huisdiervriendelijk etablissement. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Dit hotel is ontworpen volgens strikte, ecologische standaarden en is in het bezit van de Earth Check certificering. De reizigers kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienstZakenreizigers kunnen gebruik maken van de zakelijke voorzieningen in het etablissement. Dit etablissement biedt verschillende dineerervaringen aan. Gasten die in deze accommodatie verblijven, kunnen genieten van de beschikbare welzijnsvoorzieningen. Gastronomieliefhebbers zullen de overheerlijke, culinaire opties die beschikbaar zijn om de smaakpapillen van alle klanten te verwennen zeer op prijs stellen. Het gevarieerde entertainmentaanbod in deze accommodatie garandeert dat de gasten van hun verblijf zullen genieten. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Rambler Oasis
  Vanaf41€Per nacht

  Rambler Oasisstars

  Tsing Yi, Hong Kong , Tsing yi road, tsing yi 1 -
  3,4/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Tsing Yi. De accommodatie bevindt zich op 2. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het etablissement ligt op 2. 0 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers beschikken binnen een straal van 2. 0 kilometer over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De reizigers verblijven op 20. 0 kilometer van de luchthaven. Er zijn 822 uitnodigende accommodatie-eenheden. Rambler Oasis werd geconstrueerd in 2006. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. Bezoekers kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Rambler Oasis beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan.

  Meer bekijken
 • Hotel Ease Tsuen Wan
  Vanaf71€Per nacht

  Hotel Ease Tsuen Wanstars

  Tsuen Wan, Hong Kong , 15-19 chun pin street, kwai chung, 15-19 -
  3,8/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 30 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 30 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Tsuen Wan. De klanten verblijven op 1. 8 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. Vanuit het etablissement zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. Het hotel ligt op 800 meter van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 28. 7 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 4. 1 kilometer van de haven. In de 160 uitnodigende accommodatie-eenheden kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Het bouwjaar van dit etablissement is 2016. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Hotel Ease Tsuen Wan beschikbare internetverbinding. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Alle eenheden beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Deze handicapvriendelijke accommodatie beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke badkamers voor extra comfort. Hotel Ease Tsuen Wan is geen huisdiervriendelijk etablissement. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Wie in dit etablissement verblijft, zal de dineeropties die beschikbaar zijn zeer op prijs stellen. Hotel Ease Tsuen Wan kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Harbour Plaza Resort City
  Vanaf81€Per nacht

  Harbour Plaza Resort Citystars

  Tin Shui Wai, Hong Kong , Tin yan road, tin shui wai 18 -
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 14 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 729 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 729 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel verwelkomt u in Tin Shui Wai. Het etablissement herbergt 1102 gezellige gastenkamers. Harbour Plaza Resort City werd volledig gerenoveerd in 2012. Het etablissement beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de eenheden. De receptie van dit etablissement is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Harbour Plaza Resort City is geen huisdiervriendelijk etablissement. Het hotel beschikt over gezondheids- en welzijnsdiensten. Harbour Plaza Resort City kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kong
  Vanaf110€Per nacht

  L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kongstars

  Tsuen Wan, Hong Kong , Yeung uk road, tsuen wan, hong kong 8 -
  4,1/5
  Waardering van klantenvan 13 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2335 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2335 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel ligt in Tsuen Wan. Het hotel bevindt zich vlakbij de belangrijkste openbare transportverbindingen. De klanten verblijven op 20. 1 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 1608 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten. L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kong werd geconstrueerd in 2007. Wie in deze accommodatie verblijft, kan er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. De receptie van L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kong is 24 uur per dag geopend. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Alle accommodatie-eenheden in L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kong zijn rolstoeltoegankelijk. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. De bezoekers zullen de dineeropties die beschikbaar zijn in deze accommodatie zeer op prijs stellen. Er zijn zakelijke voorzieningen en diensten aanwezig voor het gemak van de gasten. Het is mogelijk dat voor sommige services van L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kong moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Hotel Ease Access Tsuen Wan
  Vanaf67€Per nacht

  Hotel Ease Access Tsuen Wanstars

  Tsuen Wan, Hong Kong , Ka hing road 12 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 17 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 17 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Tsuen Wan. De accommodatie ligt op 300 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de accommodatie. Op wandelafstand zijn er openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 8. 8 kilometer van het etablissement. De bezoekers verblijven op 30. 7 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 10. 3 kilometer van de haven. Het hotel beschikt in totaal over 170 behaaglijke accommodatie-eenheden. De reizigers kunnen bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de gastenkamers. Reizigers zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Hotel Ease Access Tsuen Wan is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele slaapkamers met kinderbedjes voor kleine kinderen. Hotel Ease Access Tsuen Wan wil voorzien in de speciale noden van de bezoekers en beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke slaapkamers. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - New Territories

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews