Hotels New Territories

Op de kaart opzoeken
 • Royal Park Hotel
  Vanaf159€Per nacht

  Royal Park Hotelstars

  Shatin, Hong Kong , Pak hok ting street, shatin 8 -
  4,6/5
  Waardering van klantenvan 8 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1415 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1415 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Shatin. Het etablissement ligt op 50 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het hotel. Vanuit de accommodatie zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. De reizigers verblijven op 27. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie herbergt in totaal 443 gastenkamers. Royal Park Hotel werd volledig heringericht in 2007. De gasten kunnen er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Dit kindvriendelijke etablissement is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele gastenkamers met bedjes voor kinderen. Gasten met beperkte mobiliteit kunnen in dit rolstoeltoegankelijke hotel verblijven. Er zijn enkele handicapvriendelijke slaapkamers. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door het hotel. De bezoekers kunnen proeven van heerlijke gerechten in de verschillende eetgelegenheden van het etablissement. In dit etablissement zijn conferentievoorzieningen beschikbaar. De eetgelegenheid van het etablissement staat bekend om haar uitstekende keuken en prima service. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin
  Vanaf132€Per nacht

  Hyatt Regency Hong Kong Sha Tinstars

  Shatin, Hong Kong , chak cheung street 18 -
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 3 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2302 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2302 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Shatin. Het etablissement beschikt in totaal over 559 slaapkamers. Dit hotel werd geconstrueerd in 2009. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit etablissement. Huisdieren zijn niet toegestaan. De eetzaal nodigt wie in dit etablissement verblijft uit om te genieten van overheerlijke gerechten in een elegante sfeer. Wie op zoek is naar rust en ontspanning kan terecht in deze accommodatie die over verschillende gezondheids- en welzijnsopties beschikt. De klanten zullen het ruime aanbod van entertainment, vrijetijdsactiviteiten en voorzieningen zeer op prijs stellen. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Silka Far East
  Vanaf100€Per nacht

  Silka Far Eaststars

  Tsuen Wan, Hong Kong , 135-143 castle peak road, tsuen wan 135-143 -
  3,4/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 559 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 559 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel ligt in Tsuen Wan. De klanten zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De reizigers beschikken binnen een straal van 330 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De bezoekers verblijven op 26. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 1. 3 kilometer van de haven. De accommodatie herbergt in totaal 240 eenheden. Dit hotel werd opgericht in 2006. In Silka Far East is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. Reizigers kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel. Er zijn zakelijke voorzieningen en diensten aanwezig voor het gemak van de gasten. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kong
  Vanaf146€Per nacht

  L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kongstars

  Tsuen Wan, Hong Kong , Yeung uk road, tsuen wan, hong kong 8 -
  4,1/5
  Waardering van klantenvan 13 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2347 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2347 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel ligt in Tsuen Wan. De klanten kunnen de openbare transportmiddelen te voet bereiken. De gasten verblijven op 20. 1 kilometer van de luchthaven. De accommodatie herbergt 1608 gezellige eenheden. Deze accommodatie werd gebouwd in 2007. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kong beschikbare internetverbinding. De receptie van L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kong is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kong beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Alle accommodatie-eenheden in deze handicapvriendelijke accommodatie zijn rolstoeltoegankelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Deze accommodatie biedt verschillende dineerervaringen aan. De accommodatie beschikt over eigen zakelijke voorzieningen die geschikt zijn voor de organisatie van seminaries, trainingen, vergaderingen. . . Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Rambler Garden
  Vanaf79€Per nacht

  Rambler Gardenstars

  Tsing Yi, Hong Kong , No.1, tsing yi road, tsing yi 1 -
  3,6/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 349 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 349 reizigersbeoordelingen

  The hotel provides 800 rooms which all are tastefully designed and reveal fabulous panoramic views or hotel's breathtaking 200-metre outdoor swimming pool.

  Meer bekijken
 • Rambler Oasis
  Vanaf79€Per nacht

  Rambler Oasisstars

  Tsing Yi, Hong Kong , Tsing yi road, tsing yi 1 -
  3,4/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Tsing Yi. De accommodatie bevindt zich op 2. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het etablissement ligt op 2. 0 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers beschikken binnen een straal van 2. 0 kilometer over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De reizigers verblijven op 20. 0 kilometer van de luchthaven. Er zijn 822 uitnodigende accommodatie-eenheden. Rambler Oasis werd geconstrueerd in 2006. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. Bezoekers kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Rambler Oasis beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan.

  Meer bekijken
 • Hotel Ease Tsuen Wan
  Vanaf75€Per nacht

  Hotel Ease Tsuen Wanstars

  Tsuen Wan, Hong Kong , 15-19 chun pin street, kwai chung, 15-19 -
  3,8/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 32 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 32 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Tsuen Wan. Het etablissement ligt 1. 8 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 800 meter van de accommodatie. De klanten verblijven op 28. 7 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 4. 1 kilometer van de haven. Het etablissement beschikt in totaal over 160 behaaglijke kamers. Hotel Ease Tsuen Wan werd gebouwd in 2016. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Hotel Ease Tsuen Wan beschikbare internetverbinding. De receptie van Hotel Ease Tsuen Wan is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Gasten met beperkte mobiliteit kunnen in Hotel Ease Tsuen Wan verblijven. Het beschikt over enkele handicapvriendelijke kamers. Huisdieren zijn niet welkom. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van zakelijke voorzieningen en diensten. Gastronomieliefhebbers zullen de overheerlijke, culinaire opties die beschikbaar zijn om de smaakpapillen van alle gasten te verwennen zeer op prijs stellen. Hotel Ease Tsuen Wan kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hotel Ease Access Tsuen Wan
  Vanaf68€Per nacht

  Hotel Ease Access Tsuen Wanstars

  Tsuen Wan, Hong Kong , Ka hing road 12 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 24 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 24 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Tsuen Wan. De accommodatie ligt op 300 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de accommodatie. Op wandelafstand zijn er openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 8. 8 kilometer van het etablissement. De bezoekers verblijven op 30. 7 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 10. 3 kilometer van de haven. Het hotel beschikt in totaal over 170 behaaglijke accommodatie-eenheden. De reizigers kunnen bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de gastenkamers. Reizigers zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Hotel Ease Access Tsuen Wan is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele slaapkamers met kinderbedjes voor kleine kinderen. Hotel Ease Access Tsuen Wan wil voorzien in de speciale noden van de bezoekers en beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke slaapkamers. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Harbour Plaza Resort City
  Vanaf106€Per nacht

  Harbour Plaza Resort Citystars

  Tin Shui Wai, Hong Kong , Tin yan road, tin shui wai 18 -
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 14 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 740 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 740 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Tin Shui Wai. In totaal staan er 1102 eenheden ter beschikking van de gasten. Dit etablissement werd volledig gerenoveerd in 2012 in de lijn met het kwaliteitsengagement. De bezoekers kunnen overal gebruik maken van de wifi-verbinding. De receptie van Harbour Plaza Resort City is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Huisdieren zijn niet welkom. Wie in deze accommodatie verblijft, kan genieten van de beschikbare gezondheids- en welzijnsbehandelingen. Het is mogelijk dat voor sommige services van Harbour Plaza Resort City moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Hotel COZi Wetland
  Vanaf89€Per nacht

  Hotel COZi Wetlandstars

  Tin Shui Wai, Hong Kong , Tin sau road, tin shui wai, yuen long 8 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 51 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 51 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Tin Shui Wai. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de accommodatie. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 10. 2 kilometer van het hotel. De klanten beschikken binnen een straal van 5 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De bezoekers verblijven op 19. 5 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 1. 0 kilometer van de haven. In totaal staan er 336 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten. Dit hotel werd gebouwd in 2017. Wie in dit hotel verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Dit hotel beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. De accommodatie beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 8 handicapvriendelijke slaapkamers. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - New Territories

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews