Hotels Tsuen Wan

Op de kaart opzoeken
 • Silka Far East
  Vanaf67€Per nacht

  Silka Far Eaststars

  Tsuen Wan, Hong Kong , 135-143 castle peak road, tsuen wan 135-143 -
  3,4/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 557 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 557 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gelegen in Tsuen Wan. De gasten zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De bezoekers beschikken binnen een straal van 330 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De gasten verblijven op 26. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 1. 3 kilometer van de haven. In totaal staan er 240 kamers ter beschikking van de gasten in Silka Far East. Deze accommodatie werd geconstrueerd in 2006. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. Reizigers kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Silka Far East is geen huisdiervriendelijk etablissement. Verschillende conferentievoorzieningen zijn beschikbaar voor het gemak van zakenreizigers. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Panda
  Vanaf90€Per nacht

  Pandastars

  Tsuen Wan, Hong Kong , 3 tsuen wan street, tsuen wan, nt 3 -
  3,8/5
  Waardering van klantenvan 12 Meningen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Tsuen Wan. In totaal staan er 911 slaapkamers ter beschikking van de gasten in Panda. Deze accommodatie werd helemaal heringericht in 2014. Er is overal in het hotel wifi. De receptie van Panda is 24 uur per dag geopend. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. De gemeenschappelijke ruimtes van dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. Zakenreizigers zullen de beschikbare zakelijke voorzieningen in dit etablissement zeer op prijs stellen. Het is ideaal voor de organisatie van evenementen. Panda biedt verschillende dineerervaringen aan. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Hotel Ease Tsuen Wan
  Vanaf70€Per nacht

  Hotel Ease Tsuen Wanstars

  Tsuen Wan, Hong Kong , 15-19 chun pin street, kwai chung, 15-19 -
  3,8/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 30 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 30 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Tsuen Wan. Het etablissement ligt 1. 8 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. Op wandelafstand zijn er openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 800 meter van het etablissement. De gasten verblijven op 28. 7 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 4. 1 kilometer van de haven. Er zijn in totaal 160 eenheden. Hotel Ease Tsuen Wan werd geconstrueerd in 2016. Deze accommodatie is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van dit hotel is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. De accommodatie-eenheden beschikken, indien noodzakelijk, over voorzieningen voor kinderen zoals kinderbedjes. Gasten met beperkte mobiliteit kunnen in Hotel Ease Tsuen Wan verblijven. Het beschikt over enkele handicapvriendelijke accommodatie-eenheden. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Er is parkeerruimte in Hotel Ease Tsuen Wan. De reizigers zullen de dineervoorzieningen van het etablissement die verschillende gerechten en dranken aanbieden zeer op prijs stellen. Het is mogelijk dat voor sommige services van Hotel Ease Tsuen Wan moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Hotel Ease Access Tsuen Wan
  Vanaf67€Per nacht

  Hotel Ease Access Tsuen Wanstars

  Tsuen Wan, Hong Kong , Ka hing road 12 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 17 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 17 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Tsuen Wan. Het etablissement ligt op 300 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het etablissement. De bezoekers kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. Het etablissement ligt op 8. 8 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De gasten verblijven op 30. 7 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 10. 3 kilometer van de haven. Er zijn in totaal 170 kamers. Er is vast en draadloos internet beschikbaar. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Hotel Ease Access Tsuen Wan is ideaal voor gezinnen met kinderen en beschikt op aanvraag over enkele slaapkamers met kinderbedjes voor de allerkleinsten. De gemeenschappelijke ruimtes in dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Het etablissement beschikt eveneens over een handicapvriendelijke kamer. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Tsuen Wan

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews

 • Panda
  Panda
  3,8/5
  Waardering van klantenvan  12 Meningen

  Everything was okay except the room.The room was very out of date

  Andy
  Klant van Hotelopia, 27/06/2016

  Vanaf90€Meer bekijken