Hotels Tsuen Wan

Op de kaart opzoeken
 • Silka Far East
  Vanaf87€Per nacht

  Silka Far Eaststars

  Tsuen Wan, Hong Kong , 135-143 castle peak road, tsuen wan 135-143 -
  3,4/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 559 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 559 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Tsuen Wan. Het hotel ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers beschikken binnen een straal van 330 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De klanten verblijven op 26. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 1. 3 kilometer van de haven. In totaal staan er 240 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten. Het bouwjaar van deze accommodatie is 2006. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. De receptie van Silka Far East is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel. Er zijn zakelijke voorzieningen en diensten aanwezig voor het gemak van de gasten. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hotel Ease Tsuen Wan
  Vanaf56€Per nacht

  Hotel Ease Tsuen Wanstars

  Tsuen Wan, Hong Kong , 15-19 chun pin street, kwai chung, 15-19 -
  3,8/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 30 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 30 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Tsuen Wan. Het etablissement ligt 1. 8 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 800 meter van de accommodatie. De klanten verblijven op 28. 7 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 4. 1 kilometer van de haven. Het etablissement beschikt in totaal over 160 behaaglijke kamers. Hotel Ease Tsuen Wan werd gebouwd in 2016. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Hotel Ease Tsuen Wan beschikbare internetverbinding. De receptie van Hotel Ease Tsuen Wan is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Gasten met beperkte mobiliteit kunnen in Hotel Ease Tsuen Wan verblijven. Het beschikt over enkele handicapvriendelijke kamers. Huisdieren zijn niet welkom. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van zakelijke voorzieningen en diensten. Gastronomieliefhebbers zullen de overheerlijke, culinaire opties die beschikbaar zijn om de smaakpapillen van alle gasten te verwennen zeer op prijs stellen. Hotel Ease Tsuen Wan kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kong
  Vanaf123€Per nacht

  L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kongstars

  Tsuen Wan, Hong Kong , Yeung uk road, tsuen wan, hong kong 8 -
  4,1/5
  Waardering van klantenvan 13 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2337 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2337 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel ligt in Tsuen Wan. Het hotel bevindt zich vlakbij de belangrijkste openbare transportverbindingen. De klanten verblijven op 20. 1 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 1608 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten. L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kong werd geconstrueerd in 2007. Wie in deze accommodatie verblijft, kan er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. De receptie van L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kong is 24 uur per dag geopend. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Alle accommodatie-eenheden in L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kong zijn rolstoeltoegankelijk. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. De bezoekers zullen de dineeropties die beschikbaar zijn in deze accommodatie zeer op prijs stellen. Er zijn zakelijke voorzieningen en diensten aanwezig voor het gemak van de gasten. Het is mogelijk dat voor sommige services van L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kong moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Hotel Ease Access Tsuen Wan
  Vanaf54€Per nacht

  Hotel Ease Access Tsuen Wanstars

  Tsuen Wan, Hong Kong , Ka hing road 12 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 18 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 18 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Tsuen Wan. De accommodatie ligt op 300 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de accommodatie. Op wandelafstand zijn er openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 8. 8 kilometer van het etablissement. De bezoekers verblijven op 30. 7 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 10. 3 kilometer van de haven. Het hotel beschikt in totaal over 170 behaaglijke accommodatie-eenheden. De reizigers kunnen bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de gastenkamers. Reizigers zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Hotel Ease Access Tsuen Wan is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele slaapkamers met kinderbedjes voor kleine kinderen. Hotel Ease Access Tsuen Wan wil voorzien in de speciale noden van de bezoekers en beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke slaapkamers. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Tsuen Wan

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews