Hotels Tsuen Wan

Op de kaart opzoeken
 • Silka Far East
  Vanaf55€Per nacht

  Silka Far Eaststars

  Tsuen Wan, Hong Kong , 135-143 castle peak road, tsuen wan 135-143 -
  3,4/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 562 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 562 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel ligt in Tsuen Wan. De klanten zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De reizigers beschikken binnen een straal van 330 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De bezoekers verblijven op 26. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 1. 3 kilometer van de haven. De accommodatie herbergt in totaal 240 eenheden. Dit hotel werd opgericht in 2006. In Silka Far East is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. Reizigers kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel. Er zijn zakelijke voorzieningen en diensten aanwezig voor het gemak van de gasten. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hotel Ease Tsuen Wan
  Vanaf79€Per nacht

  Hotel Ease Tsuen Wanstars

  Tsuen Wan, Hong Kong , 15-19 chun pin street, kwai chung, 15-19 -
  3,8/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 33 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 33 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Tsuen Wan. Het etablissement ligt 1. 8 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 800 meter van de accommodatie. De klanten verblijven op 28. 7 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 4. 1 kilometer van de haven. Het etablissement beschikt in totaal over 160 behaaglijke kamers. Hotel Ease Tsuen Wan werd gebouwd in 2016. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Hotel Ease Tsuen Wan beschikbare internetverbinding. De receptie van Hotel Ease Tsuen Wan is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Gasten met beperkte mobiliteit kunnen in Hotel Ease Tsuen Wan verblijven. Het beschikt over enkele handicapvriendelijke kamers. Huisdieren zijn niet welkom. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van zakelijke voorzieningen en diensten. Gastronomieliefhebbers zullen de overheerlijke, culinaire opties die beschikbaar zijn om de smaakpapillen van alle gasten te verwennen zeer op prijs stellen. Hotel Ease Tsuen Wan kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kong
  Vanaf109€Per nacht

  L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kongstars

  Tsuen Wan, Hong Kong , Yeung uk road, tsuen wan, hong kong 8 -
  4,1/5
  Waardering van klantenvan 13 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2357 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2357 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel verwelkomt u in Tsuen Wan. Vanuit het hotel zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. De reizigers verblijven op 20. 1 kilometer van de luchthaven. L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kong herbergt in totaal 1608 gastenkamers. L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kong werd gebouwd in 2007. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie van dit hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kong beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Alle badkamers in dit hotel zijn handicapvriendelijk. Huisdieren zijn niet welkom. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in L'hotel Nina et Convention Centre Hong Kong zeer op prijs stellen. De klanten zullen de dineervoorzieningen van het etablissement die verschillende gerechten en dranken aanbieden zeer op prijs stellen. Dankzij de functionele vergaderruimtes is dit hotel een perfecte plaats voor zakenreizigers. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Panda Hotel
  Vanaf85€Per nacht

  Panda Hotelstars

  Tsuen Wan, Hong Kong , 3 tsuen wan street, tsuen wan, nt 3 -
  3,8/5
  Waardering van klantenvan 12 Meningen

  Dit mooie hotel ligt in Tsuen Wan. Het hotel beschikt in totaal over 911 behaaglijke eenheden. Panda Hotel werd volledig gerenoveerd in 2014. Panda Hotel beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de accommodatie-eenheden. Wie in dit etablissement verblijft, kan genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Panda Hotel beschikt over rolstoeltoegankelijke, gemeenschappelijke ruimtes. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. Er is parkeerruimte in Panda Hotel. In deze accommodatie zijn conferentievoorzieningen beschikbaar. Dit etablissement biedt verschillende dineerervaringen aan. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hotel Ease Access Tsuen Wan
  Vanaf72€Per nacht

  Hotel Ease Access Tsuen Wanstars

  Tsuen Wan, Hong Kong , Ka hing road 12 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 28 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 28 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Tsuen Wan. De accommodatie ligt op 300 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de accommodatie. Op wandelafstand zijn er openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 8. 8 kilometer van het etablissement. De bezoekers verblijven op 30. 7 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 10. 3 kilometer van de haven. Het hotel beschikt in totaal over 170 behaaglijke accommodatie-eenheden. De reizigers kunnen bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de gastenkamers. Reizigers zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Hotel Ease Access Tsuen Wan is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele slaapkamers met kinderbedjes voor kleine kinderen. Hotel Ease Access Tsuen Wan wil voorzien in de speciale noden van de bezoekers en beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke slaapkamers. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Hotel COZI Oasis
  Vanaf85€Per nacht

  Hotel COZI Oasisstars

  Tsuen Wan, Hong Kong , Castle peak 443 -
   

  Dit mooie hotel bevindt zich in Tsuen Wan. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 22. 6 kilometer van het hotel. De klanten beschikken binnen een straal van 50 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De klanten verblijven op 32. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 3. 7 kilometer van de haven. Er zijn in totaal 582 gastenkamers in Hotel COZI Oasis. Er is overal in het hotel wifi. Wie in dit etablissement verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Hotel COZI Oasis stelt een speciaal ontworpen gezinskamer ter beschikking van gezinnen met kleine kinderen. Hotel COZI Oasis begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom beschikt het over rolstoeltoegankelijke slaapkamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Er is parkeerruimte. De accommodatie beschikt over eigen zakelijke voorzieningen die geschikt zijn voor de organisatie van seminaries, trainingen, vergaderingen. . . De gasten kunnen hun smaakpapillen verwennen in het gastronomische restaurant van het etablissement. De reizigers kunnen in het etablissement proeven van smakelijke maaltijden. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Tsuen Wan

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews