Hotels Wanchai

Op de kaart opzoeken
 • The Harbourview
  Vanaf146€Per nacht

  The Harbourviewstars

  Wanchai, Hong Kong , 4 harbour road, wan chai 4 -
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 11 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1447 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1447 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gelegen in Wanchai. In de 320 uitnodigende slaapkamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. The Harbourview werd geconstrueerd in 1985. Wie in dit etablissement verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de kamers. Gasten worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. De gemeenschappelijke ruimtes van dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Verschillende conferentievoorzieningen zijn beschikbaar voor het gemak van zakenreizigers. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Vela Boutique Hotel
  Vanaf102€Per nacht

  Vela Boutique Hotelstars

  Wanchai, Hong Kong , 84 - 86 morrison hill road, hong kong 84 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 150 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 150 reizigersbeoordelingen

  The hotel is located a 5-minute walk from Times Square and Causeway Bay MTR Station (Exit A) and a 20-minute walk from Hong Kong Convention and Exhibition Centre.

  Meer bekijken
 • Gloucester Luk Kwok Hong Kong
  Vanaf221€Per nacht

  Gloucester Luk Kwok Hong Kongstars

  Wanchai, Hong Kong , 72 gloucester road, wanchai -
   

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Wanchai. De accommodatie herbergt in totaal 196 gastenkamers. Dit hotel onderging een renovatie in 2008. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. De receptie van Gloucester Luk Kwok Hong Kong is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Helaas zijn er geen gastenkamers waar bezoekers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. De gemeenschappelijke ruimtes van dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Deze accommodatie is ideaal voor zakenreizen. Afgevaardigden kunnen er vergaderingen organiseren. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Kew Green Hotel Wanchai Hong Kong
  Vanaf162€Per nacht

  Kew Green Hotel Wanchai Hong Kongstars

  Wanchai, Hong Kong , Hennessy road, wan chai, hong kong 41-49 -
  4,5/5
  Waardering van klantenvan 16 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1448 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1448 reizigersbeoordelingen

  Dit hotel is een ideale accommodatie die zowel centraal gelegen als toegankelijk is en ligt in het hart van Hong Kong's luxe financiële-, winkel- en uitgaansdistricten in de wijken Wanchai, Causeway Bay en Admiralty. Het Wan Chai MTR-station ligt op slechts 2 minuten afstand en het conventie- en expositiecentrum van Hong Kong ligt op slechts 10 minuten loopafstand van het hotel. Dit hotel biedt uitstekende conferentiefaciliteiten en is de ideale locatie voor zowel zakelijke- als vakantiegangers .

  Meer bekijken
 • The Charterhouse Causeway Bay
  Vanaf145€Per nacht

  The Charterhouse Causeway Baystars

  Wanchai, Hong Kong , Wan chai road 209-219 -
  3,6/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 850 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 850 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gevestigd in Wanchai. Het etablissement ligt op 800 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het hotel. De klanten kunnen op wandelafstand gebruikmaken van verschillende openbare vervoersmiddelen. De gasten verblijven op 41. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 800 meter van de haven. In de 294 uitnodigende kamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Deze accommodatie werd gebouwd in 1992. Er is vast en draadloos internet beschikbaar. Reizigers worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in The Charterhouse Causeway Bay zeer op prijs stellen. Wie in dit etablissement verblijft, kan genieten van overheerlijke gerechten in de eetzaal. Dit etablissement is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • iclub Wan Chai Hotel
  Vanaf153€Per nacht

  iclub Wan Chai Hotelstars

  Wanchai, Hong Kong , 211 johnston road, wan chai, hong kong -
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 628 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 628 reizigersbeoordelingen

  The hotel is situated in Wan Chai, a renowned location for business. Many shopping and dining facilities can be accessed nearby. Guest can reach Hong Kong Convention and Exhibition by only 10 minutes walk. The hotel is also close to famous attraction like Happy Valley Racecourse and Lan Kwai Fong.

  Meer bekijken
 • Grand Hyatt Hong Kong
  Vanaf317€Per nacht

  Grand Hyatt Hong Kongstars

  Wanchai, Hong Kong , 1 harbour road 1 -
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3392 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3392 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel bevindt zich in Wanchai. Vanuit de accommodatie zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. Er zijn 545 uitnodigende kamers. Dit etablissement werd helemaal heringericht in 2016. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van Grand Hyatt Hong Kong is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Er zijn toegankelijke, openbare ruimtes. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel. De bezoekers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. De gasten kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Grand Hyatt Hong Kong is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke culinaire specialiteiten serveren. Grand Hyatt Hong Kong beschikt over een ruime keuze van gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar de klanten mentaal en fysiek kunnen herbronnen. Dit etablissement is ideaal voor zakenreizen. Afgevaardigden kunnen er vergaderingen organiseren. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Brighton Hotel Hong Kong
  Vanaf158€Per nacht

  Brighton Hotel Hong Kongstars

  Wanchai, Hong Kong , Lockhart road 128 -
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 182 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 182 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gevestigd in Wanchai. Het hotel ligt op 10 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De gasten zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De klanten beschikken binnen een straal van 10 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 10. 0 kilometer van het etablissement. De reizigers verblijven op 37. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 900 meter van de haven. Het hotel herbergt in totaal 69 slaapkamers. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. Aangezien de receptie van dit hotel 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Bovendien beschikt dit kindvriendelijke etablissement op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. De accommodatie beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 2 handicapvriendelijke eenheid. Brighton Hotel Hong Kong is geen huisdiervriendelijk etablissement. De klanten kunnen de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • South Pacific
  Vanaf146€Per nacht

  South Pacificstars

  Wanchai, Hong Kong , 23 morrison hill, wanchai 23 -
  3,6/5
  Waardering van klantenvan 7 Meningen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Wanchai. De klanten verblijven op 3. 9 kilometer van de luchthaven. De accommodatie beschikt in totaal over 298 behaaglijke kamers. Wie in dit etablissement verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de kamers. Reizigers kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Gasten met beperkte mobiliteit kunnen in South Pacific verblijven. Het beschikt over enkele handicapvriendelijke gestenkamers. Huisdieren zijn niet toegestaan in South Pacific. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • The Wharney Guang Dong Hong Kong
  Vanaf180€Per nacht

  The Wharney Guang Dong Hong Kongstars

  Wanchai, Hong Kong , 57-73 lockhart road, wanchai . -
  3,3/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1099 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1099 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel in Wanchai is alleen toegankelijk voor volwassenen. Het etablissement ligt op 20 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De klanten verblijven op 38. 0 kilometer van de luchthaven. Er zijn 356 uitnodigende slaapkamers. Deze accommodatie werd volledig gerenoveerd in 2013 in de lijn met het kwaliteitsengagement. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. De receptie van dit etablissement is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. The Wharney Guang Dong Hong Kong is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele accommodatie-eenheden met kinderbedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. De gasten kunnen de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. Het etablissement beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. The Wharney Guang Dong Hong Kong kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  17  Hotels in Wanchai
Pagina  1  van  2
 

Populairste hotels - Wanchai

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews