Hotels Yaumatei

Op de kaart opzoeken
 • Stage
  Vanaf129€Per nacht

  Stagestars

  Yaumatei, Hong Kong , Chi wo street jordan 1 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 556 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 556 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gelegen in Yaumatei. Het etablissement ligt in het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het hotel. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 16. 7 kilometer van de accommodatie. De reizigers beschikken binnen een straal van 200 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 7. 1 kilometer van het etablissement. De reizigers verblijven op 32. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 600 meter lopen van de haven. In totaal staan er 97 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten in Stage. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Huisdieren zijn niet welkom. De klanten kunnen de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van zakelijke voorzieningen en diensten. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Silka Seaview
  Vanaf65€Per nacht

  Silka Seaviewstars

  Yaumatei, Hong Kong , shanghai street, yaumatei 268 -
  3,7/5
  Waardering van klantenvan 15 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 989 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 989 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gelegen in Yaumatei. In totaal staan er 268 eenheden ter beschikking van de gasten. Silka Seaview werd geconstrueerd in 1990. Silka Seaview beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de kamers. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Helaas zijn er geen slaapkamers waar gasten om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in Silka Seaview. Silka Seaview is geen huisdiervriendelijk etablissement. Wie in dit etablissement verblijft, kan de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. Dankzij de functionele vergaderruimtes is dit hotel een perfecte plaats voor zakenreizigers. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Caritas Bianchi Lodge
  Vanaf77€Per nacht

  Caritas Bianchi Lodgestars

  Yaumatei, Hong Kong , Cliff road, yaumatei, kowloon 4 -
  4,7/5
  Waardering van klantenvan 3 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 539 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 539 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Yaumatei. Er zijn 90 uitnodigende slaapkamers. Caritas Bianchi Lodge onderging een renovatie in 2011. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Caritas Bianchi Lodge beschikbare internetverbinding. Wie in dit etablissement verblijft, kan genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Bovendien beschikt Caritas Bianchi Lodge op aanvraag over bedjes voor kinderen. Caritas Bianchi Lodge is geen huisdiervriendelijk etablissement. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Cityview
  Vanaf99€Per nacht

  The CityviewstarsGreenProgram Icon

  Yaumatei, Hong Kong , 23 rd waterloo road -
  3,7/5
  Waardering van klantenvan 11 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3497 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3497 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel verwelkomt u in Yaumatei. Er zijn in totaal 422 slaapkamers. Dit etablissement werd volledig gerenoveerd in 2015 in de lijn met het kwaliteitsengagement. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. The Cityview beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Deze accommodatie is ontworpen om het verblijf van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken en beschikt over enkele handicapvriendelijke badkamers. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. De klanten worden welkom geheten in het milieuvriendelijke etablissement. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Bridal Tea House Yau Ma Tei
  Vanaf79€Per nacht

  Bridal Tea House Yau Ma Teistars

  Yaumatei, Hong Kong , 6 arthur street, yau ma tei, kowloon 5 -
  3,1/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 422 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 422 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel ligt in Yaumatei. In totaal staan er 127 kamers ter beschikking van de gasten. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie is 24 uur per dag geopend. Bridal Tea House Yau Ma Tei beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Bridal Tea House Yau Ma Tei is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Yaumatei

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews

 • Caritas Bianchi Lodge
  Caritas Bianchi Lodge
  4,7/5
  Waardering van klantenvan  3 Meningen

  Centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaarvervoer (Metro & Bus, 2 minuten lopen). Ruime en schone kamers. Badkamer is prima. Douche en toilet zijn gescheiden.

  Kenneth
  Klant van Hotelopia, 16/01/2018

  Vanaf77€Meer bekijken