Low budget hotels in Hong Kong

Op de kaart opzoeken
Low budget hotels in Hong Kong

Low budget hotels in Hong KongVanaf  26€

Aanbevolen Low budget hotels in Hong Kong

 • Seasons Hotel
  Vanaf60€Per nacht

  Seasons Hotelstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , 5/f, 23 lock road 23 -
  1,3/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 31 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 31 reizigersbeoordelingen

  Dit gezellige hotel verwelkomt u in Tsim Sha Tsui. De accommodatie bevindt zich op 3 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten kunnen op wandelafstand gebruikmaken van verschillende openbare vervoersmiddelen. De klanten verblijven op 2. 5 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 5 meter lopen van de haven. Er zijn in totaal 36 gastenkamers. Het etablissement beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. De receptie is de hele dag geopend. Deze accommodatie beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan in Seasons Hotel. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • California Hotel
  Vanaf68€Per nacht

  California Hotelstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , 4f., golden crown court,66-70, nathan road 66-70 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 88 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 88 reizigersbeoordelingen

  Dit pretentieloze hotel verwelkomt u in Tsim Sha Tsui. Het hotel ligt op 50 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De gasten zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 10. 1 kilometer van de accommodatie. De gasten beschikken binnen een straal van 20 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De gasten verblijven op 20. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 300 meter lopen van de haven. Er zijn 60 uitnodigende eenheden. California Hotel werd volledig heringericht in 2016. Er is vast en draadloos internet beschikbaar in de openbare ruimtes. De receptie van California Hotel is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in dit hotel. Huisdieren zijn niet toegestaan in California Hotel. Het hotel beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Galaxy Hotel Causeway Bay HK
  Vanaf60€Per nacht

  Galaxy Hotel Causeway Bay HKstars

  Causeway Bay, Hong Kong , Flat 6b2, 6/f, kingston building na na -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 41 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 41 reizigersbeoordelingen

  Dit pretentieloze hotel is gelegen in Causeway Bay. Het hotel herbergt in totaal 38 eenheden. Galaxy Hotel Causeway Bay HK beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. De receptie van Galaxy Hotel Causeway Bay HK is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Dit etablissement beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Gasten zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • UK Deluxe Hotel
  Vanaf767€Per nacht

  UK Deluxe Hotelstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Flat a1, block a, 3/f, chungking mansion, nathan r 36-34 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 42 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 42 reizigersbeoordelingen

  Dit gezellige hotel is homovriendelijk en is gevestigd in Tsim Sha Tsui. De accommodatie ligt op 10 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de accommodatie. De klanten beschikken binnen een straal van 10 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De accommodatie ligt op 200 meter van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 37. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 200 meter van de haven. Het hotel beschikt in totaal over 198 eenheden. Deze accommodatie werd het laatst gerenoveerd in 2015. De bezoekers kunnen er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. De receptie is de hele dag geopend. De reizigers kunnen op aanvraag over een kinderbedje in hun eenheden beschikkenAlle badkamers in UK Deluxe Hotel zijn handicapvriendelijk. Zowel kleine als grote huisdieren zijn welkom in dit hotel dat ten zeerste geschikt is voor reizigers die hun wollige vrienden liever niet achterlaten. Deze accommodatie stelt een parking en garagevoorzieningen ter beschikking. De gasten kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de zakelijke voorzieningen in het etablissement. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Downtown Backpackers
  Vanaf37€Per nacht

  Downtown Backpackersstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Block a, flat a2, chung king mansions, nathan road 36-44 -
  1,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen

  Dit gezellige gastenverblijf in Tsim Sha Tsui is ideaal voor homo’s. Het gastenverblijf ligt op 100 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De gasten verblijven op 1000 meter van de luchthaven. Downtown Backpackers herbergt in totaal 96 eenheden. Downtown Backpackers werd volledig gerenoveerd in 2018. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Downtown Backpackers. De accommodatie beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 2 handicapvriendelijke slaapkamer. Huisdieren zijn toegestaan in Downtown Backpackers. De reizigers kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Iedereen mag gebruik maken van de conferentiediensten en -voorzieningen voor de organisatie van evenementen. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Mojo Nomad Aberdeen Harbour
  Vanaf85€Per nacht

  Mojo Nomad Aberdeen Harbourstars

  Aberdeen Hong Kong, Hong Kong , Shek pai wan road, tin wan 100 -
  4,6/5
  Waardering van klantenvan 11 Meningen

  Dit gezellige hostel is gevestigd in Aberdeen. De accommodatie ligt op 800 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De bezoekers kunnen de openbare transportmiddelen te voet bereiken. De accommodatie ligt op 6. 6 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 5. 0 kilometer van de luchthaven. Mojo Nomad Aberdeen Harbour herbergt in totaal 217 kamers. Dit etablissement werd opgefrist in 2017. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. Aangezien de receptie van deze accommodatie 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Helaas zijn er geen gastenkamers waar bezoekers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Hong Kong Star
  Vanaf41€Per nacht

  Hong Kong Starstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Flat a8, block a,3/f,chungking mansions 36-44 -
  4,1/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 11 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 11 reizigersbeoordelingen

  Dit gezellige hostel verwelkomt u in Tsim Sha Tsui. Het hostel bevindt zich op 100 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten beschikken binnen een straal van 100 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De reizigers verblijven op 37. 0 kilometer van de luchthaven. Er zijn in totaal 232 eenheden. Deze accommodatie werd het laatst gerenoveerd in 2018. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie van het etablissement is 24 uur per dag geopend. Hong Kong Star beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Alle badkamers in dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Huisdieren zijn toegestaan. De gasten die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. Zakenreizigers zullen de beschikbare vergaderruimtes en zakelijke diensten zeer op prijs stellen. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Kowloon New Hostel
  Vanaf26€Per nacht

  Kowloon New Hostelstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Flat e1,10f,room 2,mirador mansion,58 nathan road 54-56b -
  2,8/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 53 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 53 reizigersbeoordelingen

  Dit gezellige hotel is gevestigd in Tsim Sha Tsui. Het hotel bevindt zich op 50 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de accommodatie. De klanten kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. De accommodatie ligt op 500 meter lopen van de haven. Wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur vindt rust en ontspanning in dit etablissement. Deze accommodatie onderging een renovatie in 2008. De reizigers kunnen overal gebruik maken van de wifi-verbinding. De receptie wordt niet dag en nacht bemand. Kowloon New Hostel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Deze accommodatie is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. Kowloon New Hostel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Venetian Hostel
  Vanaf39€Per nacht

  Venetian Hostelstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Block c,13f,room 2,mirador mansion,54-64 nathan r. 54-64b -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 49 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 49 reizigersbeoordelingen

  Dit gezellige hotel bevindt zich in Tsim Sha Tsui. Het hotel ligt op 50 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De accommodatie ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers beschikken binnen een straal van 50 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De reizigers verblijven op 32. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 300 meter lopen van de haven. In totaal staan er 140 gastenkamers ter beschikking van de gasten. Dit hotel werd het laatst gerenoveerd in 2010. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. De receptie van deze accommodatie wordt niet 24 uur per dag bemand. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit hotel. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Het hotel beschikt over zakelijke faciliteiten. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • New Garden Hostel
  Vanaf33€Per nacht

  New Garden Hostelstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Flat c4, f13, mirador mansion, 58-64 nathan road -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 32 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 32 reizigersbeoordelingen

  Dit gezellige hotel verwelkomt u in Tsim Sha Tsui. Het hotel ligt op 50 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De klanten zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De reizigers beschikken binnen een straal van 50 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De reizigers verblijven op 33. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 300 meter van de haven. Het hotel herbergt in totaal 127 kamers. Dit hotel werd volledig heringericht in 2008. Daarenboven is er ter plaatse draadloos internet beschikbaar. De receptie van dit hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. New Garden Hostel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Zakenreizigers zullen de beschikbare vergaderruimtes en zakelijke diensten zeer op prijs stellen. New Garden Hostel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  17  Hotels in Hong Kong
Pagina  1  van  2
 

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op