Low budget hotels in Hong Kong

Op de kaart opzoeken
Low budget hotels in Hong Kong

Low budget hotels in Hong KongVanaf  28€

Aanbevolen Low budget hotels in Hong Kong

 • UK Deluxe Hotel
  Vanaf41€Per nacht

  UK Deluxe Hotelstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Flat a1, block a, 3/f, chungking mansion, nathan r 36-34 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 44 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 44 reizigersbeoordelingen

  Dit eenvoudige hotel is ideaal voor de homogemeenschap. Het bevindt zich in Tsim Sha Tsui. Het etablissement bevindt zich op 10 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De bezoekers beschikken binnen een straal van 10 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 200 meter van de accommodatie. De bezoekers verblijven op 37. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 200 meter lopen van de haven. UK Deluxe Hotel herbergt in totaal 198 accommodatie-eenheden. Dit hotel werd heringericht in 2015. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in UK Deluxe Hotel beschikbare internetverbinding. Reizigers worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Alle badkamers in dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Huisdieren zijn toegestaan in deze accommodatie. Daarenboven kunnen zij die met de auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen. De reizigers kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienstZakenreizigers kunnen gebruik maken van vergaderruimtes, ideaal voor de organisatie van een seminarie of het vieren van een speciale gelegenheid. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • California Hotel
  Vanaf109€Per nacht

  California Hotelstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , 4f., golden crown court,66-70, nathan road 66-70 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 89 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 89 reizigersbeoordelingen

  Dit pretentieloze hotel verwelkomt u in Tsim Sha Tsui. Het etablissement ligt op 50 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het etablissement ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 10. 1 kilometer van het etablissement. De bezoekers beschikken binnen een straal van 20 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De reizigers verblijven op 20. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 300 meter van de haven. In totaal staan er 60 slaapkamers ter beschikking van de gasten. Dit etablissement werd volledig heringericht in 2016. In de gemeenschappelijke ruimtes is zowel vast als draadloos internet beschikbaar voor het comfort van de gasten. De receptie van California Hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. California Hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel. Zakenreizigers zullen het gemak van de zakelijke voorzieningen zeer op prijs stellen. Het etablissement is ideaal voor een productieve werkdag. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Seasons Hotel
  Vanaf62€Per nacht

  Seasons Hotelstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , 5/f, 23 lock road 23 -
  1,3/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 31 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 31 reizigersbeoordelingen

  Dit eenvoudige hotel is gelegen in Tsim Sha Tsui. Het etablissement bevindt zich op 3 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Op wandelafstand zijn er openbare transportverbindingen. De bezoekers verblijven op 2. 5 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 5 meter lopen van de haven. Het etablissement herbergt in totaal 36 eenheden. Er is overal in het hotel wifi. De receptie is 24 uur per dag geopend. Seasons Hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Seasons Hotel is geen huisdiervriendelijk etablissement. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Downtown Backpackers
  Vanaf38€Per nacht

  Downtown Backpackersstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Block a, flat a2, chung king mansions, nathan road 36-44 -
  1,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen

  Dit eenvoudige gastenverblijf in Tsim Sha Tsui is speciaal ontworpen voor de homogemeenschap. Het gastenverblijf ligt op 100 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De reizigers verblijven op 1000 meter van de luchthaven. Downtown Backpackers herbergt in totaal 96 accommodatie-eenheden. Dit etablissement werd helemaal heringericht in 2018. Downtown Backpackers is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Downtown Backpackers. De accommodatie beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 2 handicapvriendelijke accommodatie-eenheden. Wie zijn huis niet kan verlaten zonder zijn huisdieren zal zeker op prijs stellen dat hij ze mag meebrengen naar dit etablissement. De reizigers kunnen de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. Zakenreizigers zullen het gemak van de zakelijke voorzieningen zeer op prijs stellen. Het etablissement is ideaal voor een productieve werkdag. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Galaxy Hotel Causeway Bay HK
  Vanaf90€Per nacht

  Galaxy Hotel Causeway Bay HKstars

  Causeway Bay, Hong Kong , Flat 6b2, 6/f, kingston building na na -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 43 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 43 reizigersbeoordelingen

  Dit pretentieloze hotel is gelegen in Causeway Bay. In de 38 uitnodigende gastenkamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Galaxy Hotel Causeway Bay HK beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. De receptie van Galaxy Hotel Causeway Bay HK is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Galaxy Hotel Causeway Bay HK beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Reizigers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door het etablissement. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Mojo Nomad Aberdeen Harbour
  Vanaf89€Per nacht

  Mojo Nomad Aberdeen Harbourstars

  Aberdeen Hong Kong, Hong Kong , Shek pai wan road, tin wan 100 -
  4,6/5
  Waardering van klantenvan 11 Meningen

  Dit eenvoudige hostel bevindt zich in Aberdeen. De accommodatie ligt op 800 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Vanuit de accommodatie zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 6. 6 kilometer van de accommodatie. De gasten verblijven op 5. 0 kilometer van de luchthaven. Er zijn 217 uitnodigende kamers. Dit etablissement werd volledig gerenoveerd in 2017. Dit etablissement is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Bezoekers kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit etablissement. Huisdieren zijn niet toegestaan. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Dadol Hotel HK
  Vanaf83€Per nacht

  Dadol Hotel HKstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Block b 1 f champagne court, kimberley road 16 16 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 14 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 14 reizigersbeoordelingen

  Dit pretentieloze hotel in Tsim Sha Tsui is uitsluitend voor volwassenen. De accommodatie ligt op 30 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het etablissement ligt op wandelafstand van de belangrijkste uitgaansgebieden. Er zijn openbare vervoersverbindingen op wandelafstand. De accommodatie ligt op 200 meter van de haven. Het hotel beschikt in totaal over 41 behaaglijke gastenkamers. Dit etablissement werd het laatst gerenoveerd in 2017. De gasten kunnen overal gebruik maken van de wifi-verbinding. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Deze accommodatie beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Wie in deze accommodatie verblijft, zal de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hong Kong Star
  Vanaf41€Per nacht

  Hong Kong Starstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Flat a8, block a,3/f,chungking mansions 36-44 -
  4,1/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 11 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 11 reizigersbeoordelingen

  Dit eenvoudige hostel ligt in Tsim Sha Tsui. De accommodatie ligt op 100 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De klanten beschikken binnen een straal van 100 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De reizigers verblijven op 37. 0 kilometer van de luchthaven. Er zijn in totaal 232 gastenkamers in Hong Kong Star. Dit etablissement onderging een renovatie in 2018. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Hong Kong Star beschikbare internetverbinding. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Hong Kong Star beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Alle badkamers in Hong Kong Star zijn handicapvriendelijk. Dierenliefhebbers zullen zeker van hun verblijf in dit etablissement genieten. Het is huisdiervriendelijk. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. De gasten kunnen de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. In dit etablissement zijn conferentievoorzieningen beschikbaar. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Ashoka Hostel
  Vanaf37€Per nacht

  Ashoka Hostelstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , A4, a block,13/f,chung king mansion,36-44 nathan t 36-44 -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 132 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 132 reizigersbeoordelingen

  Dit gezellige hotel ligt in Tsim Sha Tsui. Het etablissement ligt op 100 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De gasten verblijven op 1000 meter van de luchthaven. In totaal staan er 50 kamers ter beschikking van de gasten in Ashoka Hostel. Het etablissement beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Deze accommodatie beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel.

  Meer bekijken
 • Delta
  Vanaf39€Per nacht

  Deltastars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Flat a5,16f,blocka,chungking mansion,36-44nathanrd -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 98 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 98 reizigersbeoordelingen

  Dit eenvoudige hotel verwelkomt u in Tsim Sha Tsui. Het hotel bevindt zich op 100 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers verblijven op 1000 meter van de luchthaven. Het etablissement herbergt in totaal 50 gastenkamers. Wie in dit etablissement verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. De receptie is de hele dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Delta. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  17  Hotels in Hong Kong
Pagina  1  van  2
 

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op