Luxe hotels in Hong Kong

Op de kaart opzoeken
Luxe hotels in Hong Kong

Luxe hotels in Hong KongVanaf  26€

Aanbevolen Luxe hotels in Hong Kong

 • Icon
  Vanaf236€Per nacht

  Iconstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Science museum road tsim sha tsui east 17 -
  4,7/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 7033 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 7033 reizigersbeoordelingen

  The hotel is located in Tsim Sha Tsui East, Kowloon, one of the city's most convenient and exciting areas, at the hub of the highly efficient transportation network. Access is easy to key business addresses, glamorous shopping arcades, street markets, cultural heritage sites and entertainment complexes. Guests are never more than a few minutes away from the overwhelming majority of Hong Kong's major attractions.

  Meer bekijken
 • Pullman Park Lane Hotel
  Vanaf281€Per nacht

  Pullman Park Lane Hotelstars

  Causeway Bay, Hong Kong , 310 gloucester road 310 -
  4,1/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1949 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1949 reizigersbeoordelingen

  Het Park Lane Hong Kong, een Pullman hotel, is onlangs opnieuw ingericht. Het ademt ultra-chic met een artistieke twist en uitgesproken eigen karakter. De 832 moderne kamers zijn uitgerust met gratis WiFi en bieden adembenemend uitzicht op Victoria Harbour, Victoria Park of het stadsbeeld van Hongkong. Het hotel ligt in het centrum, op enkele minuten lopen van het openbaar vervoer, kantoren en toeristische locaties, een perfecte uitvalsbasis voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

  Meer bekijken
 • Intercontinental Grand Stanford Hotel
  Vanaf165€Per nacht

  Intercontinental Grand Stanford Hotelstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , 70 mody road, tsimshatsui east 70 -
  4,9/5
  Waardering van klantenvan 12 Meningen

  Dit uitstekende hotel ligt in Tsim Sha Tsui. In totaal staan er 570 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten in Intercontinental Grand Stanford Hotel. Deze accommodatie werd volledig heringericht in 2014. In de gemeenschappelijke ruimtes is zowel vast als draadloos internet beschikbaar voor het comfort van de gasten. De receptie van dit etablissement is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Intercontinental Grand Stanford Hotel. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Intercontinental Grand Stanford Hotel zeer op prijs stellen. Het etablissement beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. Deze accommodatie is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke, culinaire specialiteiten serveren. De bezoekers kunnen ontspannen en de dagelijkse routine ontvluchten in de welzijnsvoorzieningen van het etablissement. De eetgelegenheid van het etablissement staat bekend om haar uitstekende keuken en prima service. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • New World Millennium Hong Kong Hotel
  Vanaf193€Per nacht

  New World Millennium Hong Kong Hotelstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , mody road, tsim sha tsui 72 -
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1721 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1721 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel ligt in Tsim Sha Tsui. De reizigers zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen te voet bereiken. Het etablissement beschikt in totaal over 464 behaaglijke kamers. New World Millennium Hong Kong Hotel werd volledig heringericht in 2010. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie van het etablissement is 24 uur per dag geopend. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Gasten met beperkte mobiliteit kunnen in dit rolstoeltoegankelijke hotel verblijven. Er zijn enkele handicapvriendelijke slaapkamers. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel. Er is parkeerruimte in New World Millennium Hong Kong Hotel. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door de accommodatie. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de vergaderruimtes in het etablissement. De reizigers kunnen proeven van heerlijke gerechten in de verschillende eetgelegenheden van het etablissement. De eetgelegenheid van het etablissement staat bekend om haar uitstekende keuken en prima service. Het is mogelijk dat voor sommige services van New World Millennium Hong Kong Hotel moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • The Royal Garden
  Vanaf193€Per nacht

  The Royal Gardenstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Mody road, tsimshatsui east, 69 -
  4,2/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2663 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2663 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel ligt in Tsim Sha Tsui. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het hotel. Het dichtstbijzijnde openbare transportmiddel bevindt zich op wandelafstand van de accommodatie. De reizigers verblijven op 38. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 56 meter lopen van de haven. In totaal staan er 450 kamers ter beschikking van de gasten. Dit hotel werd opgericht in 1981. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. The Royal Garden stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. De zakelijke voorzieningen van het etablissement zijn geschikt voor allerlei bedrijfsevenementen zoals seminaries, vergaderingen, conferenties. . . De bezoekers zullen de dineervoorzieningen van het etablissement die verschillende gerechten en dranken aanbieden zeer op prijs stellen. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de aangeboden gezondheidsvoorzieningen en zich laten verwennen. Dankzij de verschillende dineeropties kan The Royal Garden aan de noden van alle gasten voldoen. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Royal Plaza Hotel
  Vanaf144€Per nacht

  Royal Plaza Hotelstars

  Mongkok, Hong Kong , Prince edward road west 193 -
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 20 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 4875 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 4875 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel in Mongkok is ideaal voor gezinnen. De accommodatie ligt op 500 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de accommodatie. Er zijn openbare vervoersverbindingen op wandelafstand. De reizigers verblijven op 23. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 4. 1 kilometer van de haven. Het hotel herbergt 699 gezellige eenheden. Dit etablissement werd volledig gerenoveerd in 2012. In Royal Plaza Hotel is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. Klanten kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Royal Plaza Hotel is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele eenheden met kinderbedjes voor kleine kinderen. Het hotel beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 7 handicapvriendelijke gastenkamer. Royal Plaza Hotel is geen huisdiervriendelijk etablissement. De aanwezige dineeropties zijn de perfecte aanvulling op het verblijf van de gasten. Dankzij het gevarieerde gezondheidsaanbod kan wie in dit etablissement verblijft aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Royal Plaza Hotel beschikt over een ruime keuze van zakelijke voorzieningen voor de perfecte combinatie van comfort en gemak tijdens uw zakenreis. Dankzij de verschillende dineeropties kan dit hotel aan de noden van alle gasten voldoen. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • The Langham Hong Kong
  Vanaf254€Per nacht

  The Langham Hong KongstarsGreenProgram Icon

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , peking road, tsim sha tsui, kowloon 8 -
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen

  Dit gesofisticeerde hotel bevindt zich in Tsim Sha Tsui. De accommodatie beschikt in totaal over 498 behaaglijke eenheden. Dit etablissement werd gebouwd in 1989. De klanten kunnen bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de eenheden. De receptie is de hele dag geopend. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. The Langham Hong Kong past milieuduurzame beleidslijnen toe. De reizigers kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienst. The Langham Hong Kong biedt verschillende dineerervaringen aan. Wie in dit etablissement verblijft, vindt het evenwicht tussen lichaam en ziel in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen van de accommodatie. Wie in deze accommodatie verblijft, kan genieten van smaakvolle maaltijden in de eetzaal van het etablissement. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Marco Polo Hongkong Hotel
  Vanaf195€Per nacht

  Marco Polo Hongkong Hotelstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Harbour city, canton road, tsim sha tsui 3 -
  3,9/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3166 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3166 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel is gelegen in Tsim Sha Tsui. De reizigers beschikken binnen een straal van 750 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De gasten verblijven op 34. 0 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 665 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten in Marco Polo Hongkong Hotel. Dit hotel werd volledig heringericht in 2011. Wie in dit hotel verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. De receptie van het hotel is 24 uur per dag geopend. Marco Polo Hongkong Hotel is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele gastenkamers met kinderbedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel. Marco Polo Hongkong Hotel biedt een luchthaventransferdienst aan. Dankzij de functionele vergaderruimtes is dit hotel een perfecte plaats voor zakenreizigers. Dit hotel is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke, culinaire specialiteiten serveren. Gastronomieliefhebbers zullen de overheerlijke, culinaire opties die beschikbaar zijn om de smaakpapillen van wie in dit etablissement verblijft te verwennen zeer op prijs stellen. Marco Polo Hongkong Hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Mira Hong Kong
  Vanaf148€Per nacht

  The Mira Hong Kongstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Mira place, 118-130 nathan road -
  4,7/5
  Waardering van klantenvan 3 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3468 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3468 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel is gevestigd in Tsim Sha Tsui. De accommodatie beschikt in totaal over 492 behaaglijke accommodatie-eenheden. Dit etablissement werd volledig heringericht in 2009. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. Wie in deze accommodatie verblijft, kan op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieThe Mira Hong Kong is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele slaapkamers met kinderbedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan. The Mira Hong Kong biedt een luchthaventransferdienst aan. De klanten kunnen zich ontspannen en hun batterijen opladen in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen van het etablissement. De bezoekers zullen de dineeropties die beschikbaar zijn in dit hotel zeer op prijs stellen. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van vergaderruimtes, ideaal voor de organisatie van een seminarie of het vieren van een speciale gelegenheid. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Regal Airport
  Vanaf146€Per nacht

  Regal AirportstarsGreenProgram Icon

  Hong Kong International Airport, Hong Kong , 9 cheong tat road, check lap kok 9 -
  2,6/5
  Waardering van klantenvan 6 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 5711 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 5711 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel verwelkomt u in Hong Kong International Airport. In de 1171 uitnodigende accommodatie-eenheden kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Dit hotel werd gebouwd in 1997. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. De receptie van de accommodatie is 24 uur per dag geopend. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Dit milieuduurzame hotel verwierf de Earth Check certificering. Aangezien dit etablissement over gezonheids- en welzijnsdiensten beschikt, is het ideaal voor een ontspannende pauze om de sleur van het dagelijkse, stresserende leven te doorbreken. De aanwezige dineeropties zijn de perfecte aanvulling op het verblijf van de gasten. De reizigers kunnen genieten van smaakvolle maaltijden in de eetzaal van het etablissement. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  32  Hotels in Hong Kong
Pagina  1  van  4
 

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op