Hotels dichtbij Man Mo Temple

Op de kaart opzoeken
Hotels in Man Mo Temple

Man Mo TempleVanaf  26€

Aanbevolen hotels dicht bij Man Mo Temple

 • Mojo Nomad Central
  Vanaf144€Per nacht

  Mojo Nomad Centralstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 286 queen's road central 286 -
  Op 0.11 km van Man Mo Temple
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 21 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 21 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel in Central is speciaal ontworpen voor de homogemeenschap. Het etablissement ligt op 800 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De gasten zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 9 kilometer van het etablissement. De bezoekers kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 8. 3 kilometer van het etablissement. De gasten verblijven op 38. 4 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 1. 3 kilometer van de haven. De accommodatie herbergt in totaal 66 eenheden. Dit hotel werd opgefrist in 2018. Deze accommodatie is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. Mojo Nomad Central beschikt over een ruime keuze van zakelijke voorzieningen voor de perfecte combinatie van comfort en gemak tijdens uw zakenreis. Gastronomieliefhebbers zullen de overheerlijke, culinaire opties die beschikbaar zijn om de smaakpapillen van wie in dit etablissement verblijft te verwennen zeer op prijs stellen. Mojo Nomad Central kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Holiday Inn Express Soho
  Vanaf162€Per nacht

  Holiday Inn Express Sohostars

  Hong Kong West District, Hong Kong , 83 jervois street, sheung wan 83 -
  Op 0.17 km van Man Mo Temple
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1469 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1469 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel ligt in Western District. Het hotel ligt op 10 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De gasten beschikken binnen een straal van 300 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De accommodatie ligt op 800 meter lopen van de haven. Het hotel beschikt in totaal over 274 behaaglijke gastenkamers. Dit etablissement werd geconstrueerd in 2012. In de gemeenschappelijke ruimtes is zowel vast als draadloos internet beschikbaar voor het comfort van de gasten. Aangezien de receptie van deze accommodatie 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in dit etablissement. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Citadines Mercer Hong Kong
  Vanaf170€Per nacht

  Citadines Mercer Hong Kongstars

  Hong Kong West District, Hong Kong , Jervois street, sheung wan 29 -
  Op 0.24 km van Man Mo Temple
  4,7/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 619 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 619 reizigersbeoordelingen

  Located minutes away from Central and Sheung Wan, the hotel is covered by an excellent transportation network, with the Macau Ferry Terminal, Airport Express HK station and MTR all within easy walking distance.

  Meer bekijken
 • Iclub Sheung Wan Hotel
  Vanaf94€Per nacht

  Iclub Sheung Wan Hotelstars

  Sheung Wan, Hong Kong , 138, bonham strand, sheung wan, hong kong 138 -
  Op 0.29 km van Man Mo Temple
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 638 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 638 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Sheung Wan. De accommodatie ligt op 300 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het etablissement ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen te voet bereiken. Het hotel bestaat uit 248 gastenkamers. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Helaas zijn er geen kamers waar bezoekers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Het hotel beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 6 handicapvriendelijke gastenkamer. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement.

  Meer bekijken
 • Madera Hollywood
  Vanaf178€Per nacht

  Madera Hollywoodstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 53-55 hollywood road, central 53-55 -
  Op 0.31 km van Man Mo Temple
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 187 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 187 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel is gelegen in Central. De accommodatie ligt op 100 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 8. 6 kilometer van het hotel. De reizigers kunnen op wandelafstand gebruikmaken van verschillende openbare vervoersmiddelen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 2. 0 kilometer van het etablissement. De bezoekers verblijven op 3. 5 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 1. 5 kilometer van de haven. In totaal staan er 38 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten in Madera Hollywood. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. Reizigers worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Alle accommodatie-eenheden beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong
  Vanaf133€Per nacht

  Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fongstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 3 kau u fong, central hong kong 000000 -
  Op 0.31 km van Man Mo Temple
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1187 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1187 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gelegen in Central. De accommodatie ligt op 500 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het hotel bevindt zich vlakbij de belangrijkste openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 10. 0 kilometer van het etablissement. De bezoekers verblijven op 2. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie beschikt in totaal over 162 behaaglijke kamers. Deze accommodatie werd helemaal heringericht in 2013. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong beschikbare internetverbinding. Wie in dit etablissement verblijft, kan op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieEr zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong. Huisdieren zijn niet toegestaan. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Pottinger Hong Kong
  Vanaf239€Per nacht

  The Pottinger Hong Kongstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , (main entrance 21 stanley street) 74 queen's road -
  Op 0.51 km van Man Mo Temple
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 524 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 524 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel ligt in Central. Het etablissement herbergt in totaal 68 gastenkamers. The Pottinger Hong Kong onderging een renovatie in 2014. Een wifi-internetverbinding is beschikbaar voor extra comfort en gemak. De receptie van dit etablissement is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Alle slaapkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. Gasten die in The Pottinger Hong Kong verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst.

  Meer bekijken
 • Ovolo Central
  Vanaf228€Per nacht

  Ovolo Centralstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 2 arbuthnot road central -
  Op 0.66 km van Man Mo Temple
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 912 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 912 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is ideaal voor de homogemeenschap. Het bevindt zich in Central. Het etablissement ligt op 1000 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Het hotel ligt op wandelafstand van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 8. 1 kilometer van het etablissement. Het etablissement bevindt zich vlakbij de belangrijkste openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 8. 3 kilometer van het hotel. De bezoekers verblijven op 39. 7 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 1. 2 kilometer van de haven. Het hotel beschikt in totaal over 42 eenheden. Dit hotel onderging een renovatie in 2012. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. Gasten kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieOvolo Central beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Gasten zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Ovolo Central kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Bishop Lei International House
  Vanaf70€Per nacht

  Bishop Lei International Housestars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 4 robinson road, mid-levels 4 -
  Op 0.67 km van Man Mo Temple
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 6 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1145 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1145 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Central. Het hotel ligt op 1. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Het etablissement ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. De gasten beschikken vlakbij over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De reizigers verblijven op 5. 0 kilometer van de luchthaven. Er zijn in totaal 227 slaapkamers in Bishop Lei International House. Dit etablissement werd helemaal heringericht in 2009. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Sommige slaapkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes van dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan in Bishop Lei International House. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten in Bishop Lei International House. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de zakelijke voorzieningen in het etablissement. De reizigers beschikken over overheerlijke dineeropties in de omgeving. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Mini Central
  Vanaf67€Per nacht

  Mini Centralstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 38 ice house street, central -
  Op 0.74 km van Man Mo Temple
  3,4/5
  Waardering van klantenvan 17 Meningen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Central. Het etablissement bevindt zich op 100 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. Er zijn openbare vervoersverbindingen op wandelafstand. De gasten verblijven op 40. 0 kilometer van de luchthaven. Er zijn in totaal 196 slaapkamers in Mini Central. In het hotel is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. Reizigers kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Helaas zijn er geen accommodatie-eenheden waar bezoekers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  59  Hotels in Man Mo Temple
Pagina  1  van  6
 

Hotels dichtbij  Man Mo Temple

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews