Hotels dichtbij Man Mo Temple

Op de kaart opzoeken
Hotels in Man Mo Temple

Man Mo TempleVanaf  23€

Aanbevolen hotels dicht bij Man Mo Temple

 • Mojo Nomad Central
  Vanaf87€Per nacht

  Mojo Nomad Centralstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 286 queen's road central 286 -
  Op 0.11 km van Man Mo Temple
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 49 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 49 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is homovriendelijk en is gevestigd in Central. Het etablissement ligt op 800 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Het etablissement ligt op wandelafstand van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 9 kilometer van de accommodatie. De bezoekers kunnen op wandelafstand gebruikmaken van verschillende openbare vervoersmiddelen. De accommodatie ligt op 8. 3 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 38. 4 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 1. 3 kilometer van de haven. In totaal staan er 66 gastenkamers ter beschikking van de gasten. Deze accommodatie werd helemaal heringericht in 2018. Het etablissement beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van Mojo Nomad Central is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Mojo Nomad Central beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Er zijn toegankelijke, openbare ruimtes. Mojo Nomad Central is geen huisdiervriendelijk etablissement. Mojo Nomad Central biedt verschillende dineerervaringen aan. Het etablissement beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. De reizigers hoeven het etablissement niet te verlaten om van een heerlijke maaltijd te kunnen genieten. Het etablissement beschikt over verschillende culinaire opties. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Holiday Inn Express Soho
  Vanaf97€Per nacht

  Holiday Inn Express Sohostars

  Hong Kong West District, Hong Kong , 83 jervois street, sheung wan 83 -
  Op 0.17 km van Man Mo Temple
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1516 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1516 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Western District. Het hotel ligt op 10 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De klanten beschikken binnen een straal van 300 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het etablissement ligt op 800 meter lopen van de haven. Het etablissement beschikt in totaal over 274 eenheden. Het bouwjaar van dit etablissement is 2012. Holiday Inn Express Soho beschikt over vast en draadloos internet. De receptie van Holiday Inn Express Soho is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Jervois
  Vanaf240€Per nacht

  The Jervoisstars

  Sheung Wan, Hong Kong , Jervois street, sheung wan 89 -
  Op 0.19 km van Man Mo Temple
   

  Dit gesofisticeerde aparthotel is gevestigd in Sheung Wan. In totaal staan er 49 eenheden ter beschikking van de gasten. De accommodatie werd gebouwd in 2011. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Alle kamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Gasten met beperkte mobiliteit kunnen in The Jervois verblijven. Het beschikt over enkele handicapvriendelijke slaapkamers. Huisdieren zijn niet toegestaan. Iedereen mag gebruik maken van de conferentiediensten en -voorzieningen voor de organisatie van evenementen. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Citadines Mercer Hong Kong
  Vanaf158€Per nacht

  Citadines Mercer Hong Kongstars

  Hong Kong West District, Hong Kong , Jervois street, sheung wan 29 -
  Op 0.24 km van Man Mo Temple
  4,7/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 640 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 640 reizigersbeoordelingen

  Located minutes away from Central and Sheung Wan, the hotel is covered by an excellent transportation network, with the Macau Ferry Terminal, Airport Express HK station and MTR all within easy walking distance.

  Meer bekijken
 • 99 Bonham
  Vanaf204€Per nacht

  99 Bonhamstars

  Sheung Wan, Hong Kong , Bonham strand, sheung wan 99 -
  Op 0.27 km van Man Mo Temple
   

  Dit uitstekende aparthotel is gelegen in Sheung Wan. Er zijn in totaal 84 gastenkamers in 99 Bonham. Het bouwjaar van dit etablissement is 2012. Wie in dit etablissement verblijft, kan er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. Wie in deze accommodatie verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Bovendien beschikt dit kindvriendelijke etablissement op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Deze accommodatie is ontworpen om het verblijf van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken en beschikt over enkele handicapvriendelijke badkamers. Huisdieren zijn niet welkom. Gasten die in dit etablissement verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. De accommodatie beschikt over eigen zakelijke voorzieningen die geschikt zijn voor de organisatie van seminaries, trainingen, vergaderingen. . . Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong
  Vanaf121€Per nacht

  Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fongstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 3 kau u fong, central hong kong 000000 -
  Op 0.31 km van Man Mo Temple
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1222 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1222 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Central. Het hotel bevindt zich op 500 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen te voet bereiken. Het etablissement ligt op 10. 0 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 2. 0 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 162 slaapkamers ter beschikking van de gasten. Dit etablissement werd volledig heringericht in 2013. Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Wie in deze accommodatie verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Huisdieren zijn niet welkom. Het is mogelijk dat voor sommige services van Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Travelodge Central, Hollywood Road
  Vanaf94€Per nacht

  Travelodge Central, Hollywood Roadstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 263 hollywood road, central, hong kong 263 -
  Op 0.31 km van Man Mo Temple
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Central. Er zijn 148 uitnodigende accommodatie-eenheden. Er is vast en draadloos internet beschikbaar. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Deze accommodatie beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Reizigers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel.

  Meer bekijken
 • Madera Hollywood
  Vanaf194€Per nacht

  Madera Hollywoodstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 53-55 hollywood road, central 53-55 -
  Op 0.31 km van Man Mo Temple
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 199 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 199 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel is gevestigd in Central. De accommodatie bevindt zich op 100 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het hotel. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 8. 6 kilometer van de accommodatie. Het etablissement bevindt zich vlakbij de belangrijkste openbare transportverbindingen. Het hotel ligt op 2. 0 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De gasten verblijven op 3. 5 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 1. 5 kilometer van de haven. De accommodatie bestaat uit 38 eenheden. Madera Hollywood is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van Madera Hollywood is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. De reizigers kunnen op aanvraag over een kinderbedje in hun gastenkamers beschikken. Huisdieren zijn niet toegestaan in Madera Hollywood. Het is mogelijk dat voor sommige services van Madera Hollywood moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • The Pottinger Hong Kong
  Vanaf251€Per nacht

  The Pottinger Hong Kongstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , (main entrance 21 stanley street) 74 queen's road -
  Op 0.51 km van Man Mo Temple
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 571 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 571 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel is gevestigd in Central. Op wandelafstand zijn er openbare transportverbindingen. De bezoekers verblijven op 36. 5 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 1. 2 kilometer van de haven. Er zijn in totaal 68 slaapkamers. The Pottinger Hong Kong onderging een renovatie in 2014. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. De receptie van The Pottinger Hong Kong is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. De bezoekers kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Ovolo Central
  Vanaf212€Per nacht

  Ovolo Centralstars

  Hong Kong Central, Hong Kong , 2 arbuthnot road central -
  Op 0.66 km van Man Mo Temple
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 947 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 947 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is ideaal voor de homogemeenschap. Het bevindt zich in Central. Het etablissement ligt op 1000 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De accommodatie ligt op wandelafstand van de belangrijkste uitgaansgebieden. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 8. 1 kilometer van het hotel. Op wandelafstand zijn er openbare transportverbindingen. De accommodatie ligt op 8. 3 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 39. 7 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 1. 2 kilometer van de haven. De accommodatie bestaat uit 42 accommodatie-eenheden. Ovolo Central onderging een renovatie in 2012. De reizigers kunnen overal gebruik maken van de wifi-verbinding. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Alle badkamers in dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Wie in deze accommodatie verblijft, kan zijn smaakpapillen verwennen in het gastronomische restaurant van het etablissement. Zakenreizigers zullen het gemak van de zakelijke voorzieningen zeer op prijs stellen. Het etablissement is ideaal voor een productieve werkdag. De bezoekers hoeven het etablissement niet te verlaten om van een heerlijke maaltijd te kunnen genieten. Het hotel beschikt over verschillende culinaire opties. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  68  Hotels in Man Mo Temple
Pagina  1  van  7
 

Hotels dichtbij  Man Mo Temple

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews