Hotels dichtbij Victoria Harbour

Op de kaart opzoeken
Hotels in Victoria Harbour

Victoria HarbourVanaf  23€

Aanbevolen hotels dicht bij Victoria Harbour

 • The Harbourview
  Vanaf75€Per nacht

  The Harbourviewstars

  Wanchai, Hong Kong , 4 harbour road, wan chai 4 -
  Op 0.69 km van Victoria Harbour
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 11 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1498 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1498 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel verwelkomt u in Wanchai. In de 320 uitnodigende gastenkamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Het hotel werd gebouwd in 1985. De gasten kunnen er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. De receptie van het hotel is 24 uur per dag geopend. Bovendien beschikt deze kindvriendelijke accommodatie op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in The Harbourview. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten in The Harbourview. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de vergaderruimtes in het etablissement. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • InterContinental Hong Kong
  Vanaf210€Per nacht

  InterContinental Hong Kongstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Salisbury road, tsim sha tsui 18 -
  Op 0.82 km van Victoria Harbour
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen

  Dit uitstekende hotel ligt in Tsim Sha Tsui. Het hotel beschikt in totaal over 500 behaaglijke slaapkamers. Deze accommodatie werd volledig gerenoveerd in 2006. Het hotel beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Huisdieren zijn niet toegestaan in InterContinental Hong Kong. De klanten zullen de gezondheids- en welzijnsdiensten in InterContinental Hong Kong zeer op prijs stellen. Gastronomieliefhebbers zullen de overheerlijke, culinaire opties die beschikbaar zijn om de smaakpapillen van alle reizigers te verwennen zeer op prijs stellen. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Gloucester Luk Kwok Hong Kong
  Vanaf140€Per nacht

  Gloucester Luk Kwok Hong Kongstars

  Wanchai, Hong Kong , 72 gloucester road, wanchai -
  Op 0.88 km van Victoria Harbour
   

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Wanchai. De accommodatie herbergt in totaal 196 gastenkamers. Dit hotel onderging een renovatie in 2008. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. De receptie van Gloucester Luk Kwok Hong Kong is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Helaas zijn er geen gastenkamers waar bezoekers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. De gemeenschappelijke ruimtes van dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Deze accommodatie is ideaal voor zakenreizen. Afgevaardigden kunnen er vergaderingen organiseren. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Apartment Kapok
  Vanaf101€Per nacht

  Apartment Kapokstars

  Wanchai, Hong Kong , Block a, causeway centre, 28 harbour road -
  Op 0.9 km van Victoria Harbour
  3,4/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 92 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 92 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel ligt in Wanchai. De accommodatie ligt op 100 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten verblijven op 30. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel herbergt 23 gezellige gastenkamers. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. De receptie van dit etablissement is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Helaas zijn er geen eenheden waar wie in deze accommodatie verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • The Salisbury – YMCA of Hong Kong
  Vanaf123€Per nacht

  The Salisbury – YMCA of Hong Kongstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , 41 salisbury road, tsim sha tsui 41 -
  Op 0.9 km van Victoria Harbour
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 18 Meningen

  Dit comfortabele hotel is speciaal ontworpen voor gezinnen en ligt in Tsim Sha Tsui. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 300 meter van het hotel. De gasten verblijven op 24. 2 kilometer van de luchthaven. Het etablissement beschikt in totaal over 372 accommodatie-eenheden. The Salisbury – YMCA of Hong Kong werd volledig gerenoveerd in 2014. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. Klanten zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. The Salisbury – YMCA of Hong Kong is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele kamers met kinderbedjes voor kleine kinderen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Wie in deze accommodatie verblijft, kan genieten van de luchthaventransferdienst. Dit etablissement beschikt over een ruim aanbod van dineerervaringen om de tevredenheid van de bezoekers in alle opzichten te garanderen. Klanten die in dit etablissement verblijven, kunnen genieten van de beschikbare welzijnsvoorzieningen. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Marco Polo Hongkong Hotel
  Vanaf159€Per nacht

  Marco Polo Hongkong Hotelstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Harbour city, canton road, tsim sha tsui 3 -
  Op 0.91 km van Victoria Harbour
  3,9/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3305 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3305 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel ligt in Tsim Sha Tsui. De reizigers beschikken binnen een straal van 750 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De bezoekers verblijven op 34. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement beschikt in totaal over 665 behaaglijke eenheden. Deze accommodatie werd volledig heringericht in 2011. Wie in dit etablissement verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. Bezoekers kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieMarco Polo Hongkong Hotel is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele slaapkamers met kinderbedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten in Marco Polo Hongkong Hotel. Dankzij de functionele vergaderruimtes is dit etablissement een perfecte plaats voor zakenreizigers. Dit hotel is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke, culinaire specialiteiten serveren. De klanten kunnen weer op krachten komen na een lange werkdag of toeristische uitstap met een overheerlijke maaltijd in één van de dineergelegenheden van het etablissement. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Wharney Guang Dong Hong Kong
  Vanaf80€Per nacht

  The Wharney Guang Dong Hong Kongstars

  Wanchai, Hong Kong , 57-73 lockhart road, wanchai . -
  Op 0.94 km van Victoria Harbour
  3,3/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1203 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1203 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel in Wanchai is alleen toegankelijk voor volwassenen. Het etablissement ligt op 20 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De klanten verblijven op 38. 0 kilometer van de luchthaven. Er zijn 356 uitnodigende slaapkamers. Deze accommodatie werd volledig gerenoveerd in 2013 in de lijn met het kwaliteitsengagement. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. De receptie van dit etablissement is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. The Wharney Guang Dong Hong Kong is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele accommodatie-eenheden met kinderbedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. De gasten kunnen de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. Het etablissement beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. The Wharney Guang Dong Hong Kong kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Peninsula Hong Kong
  Vanaf448€Per nacht

  The Peninsula Hong Kongstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Salisbury road -
  Op 0.95 km van Victoria Harbour
   

  Dit uitstekende hotel verwelkomt u in Tsim Sha Tsui. Het hotel herbergt 311 gezellige kamers. Dit etablissement werd heringericht in 2004. Deze accommodatie is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Dit etablissement beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel. De bezoekers kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienst. De gasten zullen de gezondheids- en welzijnsdiensten in het etablissement zeer op prijs stellen. Dit etablissement beschikt over een ruim aanbod van dineerervaringen om de tevredenheid van de reizigers in alle opzichten te garanderen. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • The Fleming
  Vanaf174€Per nacht

  The Flemingstars

  Wanchai, Hong Kong , 41 fleming road, wan chai -
  Op 0.95 km van Victoria Harbour
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 655 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 655 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Wanchai. In totaal staan er 66 slaapkamers ter beschikking van de gasten in The Fleming. Dit hotel werd geconstrueerd in 2006. Het etablissement beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. Gasten worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. The Fleming beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Klanten zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel.

  Meer bekijken
 • Gateway Hotel
  Vanaf166€Per nacht

  Gateway Hotelstars

  Tsim Sha Tsui, Hong Kong , Canton road, harbour city, tsim sha tsui 13 -
  Op 0.96 km van Victoria Harbour
  4,1/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen

  Dit comfortabele hotel is gevestigd in Tsim Sha Tsui. De bezoekers beschikken binnen een straal van 400 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De bezoekers verblijven op 34. 0 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 400 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten. Deze accommodatie werd opgericht in 1969. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. Aangezien de receptie van deze accommodatie 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Sommige accommodatie-eenheden beschikken op aanvraag over bedjes voor kinderen. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. De gasten kunnen de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. Het hotel beschikt over zakelijke faciliteiten. De klanten zullen verrukt zijn van de maaltijden die worden geserveerd in het etablissement. Dankzij de verschillende dineeropties kan Gateway Hotel aan de noden van alle gasten voldoen. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  126  Hotels in Victoria Harbour
Pagina  1  van  13
 

Hotels dichtbij  Victoria Harbour

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews