Ons bedrijf

Hotelopia maakt deel uit van de groep Hotelbeds, een van de grootste touroperators van Europa, die via haar talrijke merken diensten verleent aan 30 miljoen klanten per jaar in meer dan 180 landen.

Het doel van Hotelopia is de individuele reiziger bij te staan, zowel bij zakenreizen als plezierreizen, om op de meest eenvoudige en simpele wijze een hotel te vinden en te boeken, volkomen veilig en voor de juiste prijs. Wij bieden een brede keuze aan, van de meer goedkope tot de luxe vijf-sterren hotels en appartementen.

Wij bieden de meest populaire toeristische bestemmingen aan in alle hoeken van de wereld en zoeken nog steeds elke dag om nieuwe locaties toe te voegen. Onze klanten kunnen kiezen uit meer dan 94.000 hotels in meer dan 7.500 bestemmingen overal ter wereld.

Waarom Hotelopia?

U bent in goede handen. Wij maken deel uit van de internationale reisgroep de Hotelbeds Group, die diensten verleent aan meer dan 30 miljoen klanten in 180 landen via haar talrijke merken. Veilig online betalen. Met de certificatie van Thawte en Worldpay. Wat betekent dat? Het betekent dat u kunt reserveren en betalen in een veilige omgeving. Alle gegevens die u op de reserveringspagina opgeeft worden in versleutelde vorm opgestuurd om eebveilige transactiete garanderen. U kunt dit controleren want in de adresbalk verandert het adres en begint dan met https.
Laagste prijsgarantie. Geen extra kosten of commissie voor kaartbetalingen. Er zijn geen onaangename verrassingen, want onze prijzen zijn transparant. De getoonde uiteindelijke prijs is precies degene die van uw creditcard afgeboekt wordt zonder bijkomende kosten. Betaal online. Veel van onze hotels bieden deze betaalmethode aan. U kunt gemakkelijk en veilig.

Deze website is eigendom van Hotelopia S.L.U., zetelend te Palma de Mallorca, Complejo Mirall Balear, Camí de Son Fangos 100, Torre A, 5ª planta, CP 07007, reisbureau groothandel/kleinhandel, voorzien van btw-nummer B-57218356 met licentie BAL-481M/D en ingeschreven in het handelsregister van Mallorca op blad PM-44857, deel 2007, bladzijde 148.