Reserveer uw hotel met PayPal

PayPal stelt bedrijven en consumenten met een e-mailadres in staat om betalingen via internet veilig, gemakkelijk en snel te sturen en ontvangen. Het PayPal-netwerk rust op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards om een ​​wereldwijde betaaloplossing in reële tijd te creëren.

Paypal

1) Kies als betaalmethode de online optie

Machanguilla

Het Hotelopia boekingsproces is hetzelfde als altijd, zonder enige extra kosten. Tijdens het boekingsproces kunt u het vakje voor online betaling kiezen om via PayPal te betalen. Vergeet niet dat u ook de betaaloptie hotel kunt kiezen, waarbij u bij aankomst op het hotel zult moeten betalen.

2) Boekingsformulier

Als u zich op het boekingsformulier bevindt, moet u alle velden goed invullen en niet vergeten om de PayPal optie bij de betalingsopties aan de onderkant te markeren, en dan nog de Algemene Voorwaarden en het privacybeleid te accepteren.
Form

3) Betaling

Paypal Log

Bij de pagina met betalingsopties heeft u twee opties:

- Gebruik uw PayPal-rekening als u daarover beschikt.

- Als u geen PayPal-rekening hebt, kunt u toch uw gegevens invullen en betalen met uw kredietkaart via het PayPal-systeem. In dit geval wordt de transactie gedaan via PayPal, ook als u daar geen rekening hebt, eenvoudig door behulp van uw debet- of kredietkaart.