Hotels Fiuggi

Op de kaart opzoeken
 • Hotel Iris Crillon
  Vanaf41€Per nacht

  Hotel Iris Crillonstars

  Fiuggi, Rome , Via fiume 7 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 228 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 228 reizigersbeoordelingen

  Hotel Iris Crillon Het Hotel Iris Crillon (3 ster) is een middelmatig hotel in Fiuggi. Het hotel beschikt over parkeermogelijkheden. Hotel gasten kunnen genieten van een maaltijd in het restaurant van het hotel. Rooms In het Hotel Iris Crillon. Roken in bepaalde kamers is toegestaan, evenals in de openbare ruimtes van het hotel. Gelieve bij het reserveren aan te geven. Andere informatie. Het hotel biedt een pendeldienst naar de luchthaven. Het hotel is huisdier vriendelijk. Een conci?e service is beschikbaar voor gasten. Het hotel beschikt over invalidenparkeerplaatsen met rolstoel toegang tot hotel, receptie, restaurant, bar, conferentie faciliteiten en invaliden parkeerplaatsen hotel locatie.

  Meer bekijken
 • Ambasciatori Place Hotel SPA
  Vanaf99€Per nacht

  Ambasciatori Place Hotel SPAstars

  Fiuggi, Rome , Via dei villini 8 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2958 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2958 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel in Fiuggi is een goede keuze voor gezinnen. Het hotel ligt op wandelafstand van de belangrijkste uitgaansgebieden. Het hotel ligt op 30. 0 kilometer van de pistes. De reizigers beschikken binnen een straal van 600 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het hotel ligt op 15. 8 kilometer van de haven. Het hotel beschikt in totaal over 86 behaaglijke eenheden. Ambasciatori Place Hotel SPA werd volledig heringericht in 2014. Wie in dit etablissement verblijft, kan er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Ambasciatori Place Hotel SPA beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. De accommodatie beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 3 handicapvriendelijke accommodatie-eenheid. Huisdieren zijn niet toegestaan in Ambasciatori Place Hotel SPA. Er is parkeerruimte in Ambasciatori Place Hotel SPA. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Iedereen mag gebruik maken van de conferentiediensten en -voorzieningen voor de organisatie van evenementen. Aangezien dit hotel over gezonheids- en welzijnsdiensten beschikt, is het ideaal voor een ontspannende pauze om de sleur van het dagelijkse, stresserende leven te doorbreken. De bezoekers kunnen genieten van een overheerlijke maaltijd in het gastronomische restaurant van het etablissement. Wie in deze accommodatie verblijft, kan genieten van de entertainmentopties van het etablissement. Ambasciatori Place Hotel SPA kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hotel dei Pini
  Vanaf53€Per nacht

  Hotel dei Pinistars

  Fiuggi, Rome , Via vallicelle 19 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 392 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 392 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Fiuggi. Er zijn 30 uitnodigende eenheden. In Hotel dei Pini is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. Aangezien de receptie van dit hotel 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Hotel dei Pini is ideaal voor gezinnen met kinderen en beschikt op aanvraag over enkele eenheden met kinderbedjes voor de allerkleinsten. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. Wie in deze accommodatie verblijft, mag gebruik maken van de garage. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • BEST WESTERN Hotel Fiuggi Terme Resort & Spa
  Vanaf133€Per nacht
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1171 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1171 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Fiuggi. De accommodatie beschikt in totaal over 64 gastenkamers. Deze accommodatie werd opgefrist in 1999. Het etablissement beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. De receptie van BEST WESTERN Hotel Fiuggi Terme Resort & Spa is niet 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit hotel. Deze accommodatie staat huisdieren toe. BEST WESTERN Hotel Fiuggi Terme Resort & Spa stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Het is mogelijk dat voor sommige services van BEST WESTERN Hotel Fiuggi Terme Resort & Spa moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Touring Wellness & Beauty
  Vanaf54€Per nacht

  Touring Wellness & Beautystars

  Fiuggi, Rome , Via nuova fonte 6 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 247 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 247 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel in Fiuggi is ideaal voor homo’s. Touring Wellness & Beauty herbergt in totaal 56 eenheden. De klanten kunnen bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de accommodatie-eenheden. De receptie van Touring Wellness & Beauty is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Sommige accommodatie-eenheden beschikken op aanvraag over bedjes voor kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Touring Wellness & Beauty staat kleine huisdieren toe. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Touring Wellness & Beauty zeer op prijs stellen. Wie even aan de dagelijkse routine wil ontsnappen kan gebruik maken van de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen. In dit charmante hotel wordt een selectie van smaakvolle delicatessen aangeboden.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Fiuggi

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op