Hotels Ostia

Op de kaart opzoeken
 • Ostia Antica Park Hotel
  Vanaf62€Per nacht

  Ostia Antica Park Hotelstars

  Ostia, Rome , Viale dei romagnoli 1041/a - Kaart
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 547 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 547 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Ostia. Het etablissement ligt op 800 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het etablissement ligt op 3. 0 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 0 kilometer van de accommodatie. De klanten beschikken binnen een straal van 50 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 5. 0 kilometer van de accommodatie. De bezoekers verblijven op 8. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 8. 0 kilometer van de haven. Ostia Antica Park Hotel herbergt in totaal 80 slaapkamers. Dit etablissement werd heringericht in 2013. In het etablissement is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. De receptie van dit hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Bovendien beschikt Ostia Antica Park Hotel op aanvraag over bedjes voor kinderen. Dit etablissement is ontworpen om het verblijf van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken en beschikt over enkele handicapvriendelijke badkamers. Gasten mogen hun huisdieren meebrengen naar het etablissement. Ostia Antica Park Hotel stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. De bezoekers zullen de gezondheids- en welzijnsdiensten in Ostia Antica Park Hotel zeer op prijs stellen. De gasten kunnen de verschillende cateringdiensten van Ostia Antica Park Hotel zelf ontdekken. Zakenreizigers zullen het gemak van de zakelijke voorzieningen zeer op prijs stellen. Het etablissement is ideaal voor een productieve werkdag. Deze accommodatie beschikt over een ruim dineeraanbod om aan de noden van alle klanten te voldoen. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Camping Village Fabulous
  Vanaf36€Per nacht

  Camping Village Fabulousstars

  Ostia, Rome , Via di malafede 205 - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen

  Meer bekijken
 • BEST WESTERN Hotel I Triangoli
  Vanaf71€Per nacht

  BEST WESTERN Hotel I Triangolistars

  Ostia, Rome , Via ermanno wolf ferrari 285 285 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 496 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 496 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Ostia. In totaal staan er 80 slaapkamers ter beschikking van de gasten in BEST WESTERN Hotel I Triangoli. De klanten kunnen gebruik maken van de wifi-verbinding in de openbare ruimtes. De receptie is de hele dag geopend. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe.

  Meer bekijken
 • Camping Village Roma Capitol
  Vanaf37€Per nacht

  Camping Village Roma Capitolstars

  Ostia, Rome , Via di castel fusano 195 - Kaart
   

  Deze comfortabele camping verwelkomt u in Ostia. De reizigers verblijven op 11. 0 kilometer van de luchthaven. Er zijn in totaal 40 kamers in Camping Village Roma Capitol. Het etablissement werd gebouwd in 2018. Het etablissement beschikt over een wifi-internetverbinding in de gemeenschappelijke ruimtes. Helaas is de receptie niet 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Kleine huisdieren mogen in de accommodatie verblijven. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Ostia

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op