Hotels Pomezia

Op de kaart opzoeken
 • Simon Hotel
  Vanaf76€Per nacht

  Simon Hotelstars

  Pomezia, Rome , Via calvi 9 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1200 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1200 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Pomezia. Het etablissement ligt op 100 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De reizigers verblijven op 7. 0 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 0 kilometer van de accommodatie. De gasten beschikken binnen een straal van 50 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het hotel ligt op 7. 0 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 35. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel beschikt in totaal over 84 behaaglijke accommodatie-eenheden. In Simon Hotel is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Wie in deze accommodatie verblijft, kan op aanvraag over een kinderbedje in zijn kamer beschikken. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Huisdieren zijn niet toegestaan. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Simon Hotel zeer op prijs stellen. Simon Hotel beschikt over een ruime keuze van zakelijke voorzieningen voor de perfecte combinatie van comfort en gemak tijdens uw zakenreis.

  Meer bekijken
 • SHG Hotel Antonella
  Vanaf78€Per nacht

  SHG Hotel Antonellastars

  Pomezia, Rome , Via pontina km 28 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 978 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 978 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel bevindt zich in Pomezia. SHG Hotel Antonella herbergt in totaal 123 gastenkamers. SHG Hotel Antonella beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de slaapkamer. De receptie van SHG Hotel Antonella is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. De reizigers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Meditur Hotel Pomezia
  Vanaf56€Per nacht

  Meditur Hotel Pomeziastars

  Pomezia, Rome , Via santo domingo 15 - Kaart
  3,2/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 95 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 95 reizigersbeoordelingen

  Het hotel bevindt zich in Pomezia, een industriële stad op 25 km van Rome. Het ligt niet ver van een van de beroemdste badplaatsen in de Lazio regio. Het hotel is de ideale oplossing voor zowel zaken- als vrijetijdsreizigers. De internationale luchthaven Leonardo Da Vinci ligt op ca. 35 km afstand.Het hotel beschikt in totaal over 93 kamers en is recent geheel gerenoveerd.De gasten met een eigen laptop kunnen op de kamers gratis, 24 uur per dag, gebruik maken van internettoegang.Het eigen restaurant van het hotel, Bella Italia biedt de gasten regionale, nationale en internationale gerechten en een informele, warme atmosfeer.

  Meer bekijken
 • iH Hotels Pomezia Selene
  Vanaf350€Per nacht

  iH Hotels Pomezia Selenestars

  Pomezia, Rome , Via pontina vecchia km 30 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 730 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 730 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Pomezia. Het etablissement ligt op 50 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Er zijn openbare vervoersverbindingen op wandelafstand. Het hotel ligt op 7. 0 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. Er zijn in totaal 195 gastenkamers in iH Hotels Pomezia Selene. Deze accommodatie onderging een renovatie in 2010. Er is vast en draadloos internet beschikbaar. Gasten zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Alle eenheden beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Palace
  Vanaf49€Per nacht

  Palacestars

  Pomezia, Rome , Via campobello 37 37 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 173 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 173 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Pomezia. Er zijn 78 uitnodigende gastenkamers. Dit hotel werd opgericht in 2000. Huisdieren zijn toegestaan.

  Meer bekijken
 • President
  Vanaf49€Per nacht

  Presidentstars

  Pomezia, Rome , Dei castelli romani 77 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 117 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 117 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Pomezia. Er zijn in totaal 171 gastenkamers in President. Huisdieren zijn niet toegestaan.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Pomezia

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op