Hotels Tivoli

Op de kaart opzoeken
 • Carpediem Roma Golf Club
  Vanaf152€Per nacht

  Carpediem Roma Golf Clubstars

  Tivoli, Rome , Via di marco simone 80 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 173 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 173 reizigersbeoordelingen

  Deze gezellige verblijfplaats is gevestigd in Tivoli. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 10. 0 kilometer van het etablissement. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 200 meter van de accommodatie. De reizigers verblijven op 50. 0 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 64 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten. Dit etablissement werd opgefrist in 2018. In het etablissement is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. Helaas is de receptie niet 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Carpediem Roma Golf Club. Wie in dit etablissement verblijft, zal niet gestoord worden tijdens zijn verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Daarenboven kunnen zij die met de auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. In de eetzaal van het etablissement worden overheerlijke gerechten geserveerd en wordt een uitzonderlijke service geleverd. De klanten zullen de gezondheids- en welzijnsdiensten in Carpediem Roma Golf Club zeer op prijs stellen. Carpediem Roma Golf Club kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Grand Hotel Duca d'Este
  Vanaf116€Per nacht

  Grand Hotel Duca d'Estestars

  Tivoli, Rome , Via nazionale tiburtina 330 330 - Kaart
  3,7/5
  Waardering van klantenvan 6 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 695 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 695 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Tivoli. Het etablissement ligt op 10. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het hotel. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 5. 0 kilometer van het hotel. De reizigers beschikken binnen een straal van 100 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Er zijn 184 uitnodigende slaapkamers. Dit hotel onderging een renovatie in 2005. Daarenboven is er ter plaatse draadloos internet beschikbaar. Bezoekers kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Deze accommodatie beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. De accommodatie beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 4 handicapvriendelijke accommodatie-eenheid. Grand Hotel Duca d'Este is geen huisdiervriendelijk etablissement. Er zijn parkeer- en garagevoorzieningen. Grand Hotel Duca d'Este biedt een luchthaventransferdienst aan. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van zakelijke voorzieningen en diensten. De klanten zullen de dineeropties die beschikbaar zijn in dit hotel zeer op prijs stellen. In deze charmante accommodatie wordt een selectie van smaakvolle delicatessen aangeboden. In dit hotel zijn er verschillende gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar de gasten gebruik van kunnen maken. Dankzij de aangeboden vrijetijdsopties in deze accommodatie, kunnen de bezoekers van een leuke ervaring genieten. Grand Hotel Duca d'Este kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Torre Sant Angelo
  Vanaf110€Per nacht

  Torre Sant Angelostars

  Tivoli, Rome , Via quintilio varo snc . - Kaart
   

  Dit comfortabele hotel bevindt zich in Tivoli. De accommodatie herbergt in totaal 35 kamers. Wie in dit etablissement verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. De receptie is de hele dag geopend. Helaas zijn er geen eenheden waar klanten om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Torre Sant Angelo begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom beschikt het over rolstoeltoegankelijke slaapkamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Dit huisdiervriendelijke etablissement staat huisdieren toe die maximaal 5 kg wegen. Er is parkeerruimte in Torre Sant Angelo. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van vergaderruimtes, ideaal voor de organisatie van een seminarie of het vieren van een speciale gelegenheid.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Tivoli

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op