Hotels Favignana

Op de kaart opzoeken
 • Il Portico
  Vanaf380€Per nacht

  Il Porticostars

  Favignana, Sicilië , . - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 687 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 687 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Favignana. In totaal staan er 18 eenheden ter beschikking van de gasten. De accommodatie beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. Helaas is de receptie niet 24 uur per dag geopend. Alle eenheden beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe.

  Meer bekijken
 • Calamoni Di Favignana
  Vanaf171€Per nacht

  Calamoni Di Favignanastars

  Favignana, Sicilië , Contrada calamoni - Kaart
   

  Deze comfortabele verblijfplaats is gevestigd in Favignana. Er zijn 20 uitnodigende slaapkamers. De reizigers kunnen bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de kamers. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Bovendien beschikt deze kindvriendelijke accommodatie op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in Calamoni Di Favignana. De gasten die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen.

  Meer bekijken
 • L'oasi Villaggio Albergo
  Vanaf79€Per nacht

  L'oasi Villaggio Albergostars

  Favignana, Sicilië , Contrada camaro 32 - Kaart
   

  Dit eenvoudige hotel verwelkomt u in Favignana. Het hotel herbergt 18 gezellige kamers. L'oasi Villaggio Albergo beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. De receptie van deze accommodatie is niet 24 uur per dag geopend. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Alle accommodatie-eenheden in L'oasi Villaggio Albergo zijn rolstoeltoegankelijk. Huisdieren zijn niet welkom. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt.

  Meer bekijken
 • Miramare Residence
  Vanaf900€Per nacht

  Miramare Residencestars

  Favignana, Sicilië , Strada provinciale punta sottile 10 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 328 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 328 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Favignana. Er zijn 43 uitnodigende slaapkamers. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement.

  Meer bekijken
 • Resort Il Mulino
  Vanaf46€Per nacht

  Resort Il Mulinostars

  Favignana, Sicilië , Via alessandro manzoni 38 - Kaart
   

  Dit charmante vakantieresort bevindt zich in Favignana. Er zijn in totaal 61 gastenkamers. In de gemeenschappelijke ruimtes van het etablissement is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. De receptie van dit etablissement is niet 24 uur per dag geopend. Bovendien beschikt deze kindvriendelijke accommodatie op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Resort Il Mulino kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Favignana

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op