Hotels Giardini Naxos

Op de kaart opzoeken
 • Villa Mora
  Vanaf66€Per nacht

  Villa Morastars

  Giardini Naxos, Sicilië , Via naxos 47 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 142 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 142 reizigersbeoordelingen

  Dit eenvoudige hotel ligt in Giardini Naxos. De bezoekers beschikken binnen een straal van 100 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het etablissement ligt op 30 meter van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 50. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 1000 meter van de haven. Er zijn 19 uitnodigende gastenkamers. Dit hotel werd volledig gerenoveerd in 2012. Villa Mora beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de accommodatie-eenheden. De receptie van dit hotel is niet 24 uur per dag geopend. Helaas zijn er geen kamers waar wie in deze accommodatie verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Wie met de auto aankomt, kan zijn voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Agriturismo Il Poggio Luxury Country Resort
  Vanaf44€Per nacht

  Agriturismo Il Poggio Luxury Country Resortstars

  Giardini Naxos, Sicilië , Contrada vitarella - via nazionale - Kaart
   

  Dit gezellige landelijke hotel verwelkomt u in Giardini Naxos. Deze gezellige accommodatie staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 5 slaapkamers zijn. Wie in deze accommodatie verblijft, kan overal gebruik maken van de wifi-verbinding. De receptie van dit etablissement wordt niet 24 uur per dag bemand. De klanten kunnen op aanvraag over een kinderbedje in hun accommodatie-eenheden beschikken. Alleen kleine huisdieren zijn toegestaan in dit etablissement. Agriturismo Il Poggio Luxury Country Resort stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten.

  Meer bekijken
 • Hotel Alexander
  Vanaf70€Per nacht

  Hotel Alexanderstars

  Giardini Naxos, Sicilië , Via nixa - Kaart
   

  Dit comfortabele hotel ligt in Giardini Naxos. Het hotel ligt op 1000 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De klanten zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De reizigers beschikken binnen een straal van 150 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 200 meter van het etablissement. De bezoekers verblijven op 40. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 1. 5 kilometer van de haven. Er zijn in totaal 34 eenheden in Hotel Alexander. Dit hotel werd helemaal heringericht in 2014. Hotel Alexander beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de accommodatie-eenheden. Wie in deze accommodatie verblijft, kan op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieEr zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Alle slaapkamers in Hotel Alexander zijn rolstoeltoegankelijk. Hotel Alexander staat kleine huisdieren toe. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de luchthaventransferdienst. De gasten zullen verrukt zijn van de maaltijden die worden geserveerd in het hotel. Het gastronomische aanbod van dit etablissement zal de bezoekers betoveren met een verfijnde keuken en magische sfeer. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Giardini Naxos

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op