Hotels Milazzo

Op de kaart opzoeken
 • Redebora
  Vanaf54€Per nacht

  Redeborastars

  Milazzo, Sicilië , Via siracusa 7 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 80 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 80 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Milazzo. In totaal staan er 29 slaapkamers ter beschikking van de gasten. Redebora beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. De receptie is de hele dag geopend. Sommige eenheden beschikken op aanvraag over bedjes voor kinderen. Redebora is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Eolian Milazzo Hotel
  Vanaf76€Per nacht

  Eolian Milazzo Hotelstars

  Milazzo, Sicilië , Via salita cappuccini 25 - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 493 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 493 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Milazzo. Er zijn openbare vervoersverbindingen op 4. 5 kilometer. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 1000 meter van het hotel. In de 46 uitnodigende gastenkamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Deze accommodatie werd opgefrist in 2012. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. Wie in deze accommodatie verblijft, zal zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Sommige accommodatie-eenheden kunnen over een kinderbedje voor de allerkleinsten beschikken. Dit hotel begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom zijn er rolstoeltoegankelijke slaapkamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel. De reizigers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. Dit hotel beschikt over een ruime keuze van zakelijke voorzieningen voor de perfecte combinatie van comfort en gemak tijdens uw zakenreis. Het entertainment van de accommodatie is bedoeld om alle reizigers te vermaken. De gasten zullen de tijd van hun leven beleven aangezien ze gebruik kunnen maken van de sportvoorzieningen en deel kunnen nemen aan de vrijetijdsactiviteiten die worden aangeboden door Eolian Milazzo Hotel. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Grandhotel Parco Augusto
  Vanaf63€Per nacht

  Grandhotel Parco Augustostars

  Milazzo, Sicilië , Viale delle terme 85 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 706 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 706 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Milazzo. Het etablissement beschikt in totaal over 90 eenheden. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie van Grandhotel Parco Augusto is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Bovendien beschikt deze kindvriendelijke accommodatie op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe.

  Meer bekijken
 • Residence Porto Rosa
  Vanaf56€Per nacht

  Residence Porto Rosastars

  Milazzo, Sicilië , Via prestipaolo, portorosa - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 34 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 34 reizigersbeoordelingen

  Residence Portorosa is een Siciliaanse residentiële toeristische structuur met uitzicht op de Eolische eilanden.Al meer dan 30 jaar is het beschikbaar voor internationaal toerisme als een reisbestemming of als een plaats van doorreis langs de verschillende Siciliaanse routes.Uniek in zijn soort, onze residentie heeft verschillende oplossingen, van appartementen tot villa's met zwembad voor families of eenzame reizigers tijdens elk seizoen. De residentie wordt ingevoegd in een toeristische context geserveerd door uitstekende restaurants, pizzeria's, bars, bootverhuur en markten met de beste Siciliaanse delicatessen.Naast het genieten van de natuurlijke wonderen die Sicilië biedt, kunt u de geschiedenis rond de haven ademen door de oudste dorpen met uitzicht op de zee, zoals Tindari en het achterland zoals Montalbano.

  Meer bekijken
 • Borgo D'orlando
  Vanaf109€Per nacht

  Borgo D'orlandostars

  Milazzo, Sicilië , Contrada camma - Kaart
   

  Dit charmante hotel is gelegen in Milazzo. Wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur vindt rust en ontspanning in dit etablissement. In Borgo D'orlando is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van het etablissement is 24 uur per dag geopend. De slaapkamers beschikken, indien noodzakelijk, over voorzieningen voor kinderen zoals kinderbedjes. De accommodatie beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 1 handicapvriendelijke eenheid. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Borgo D'orlando zeer op prijs stellen. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door het etablissement.

  Meer bekijken
 • Borgo San Francesco
  Vanaf49€Per nacht

  Borgo San Francescostars

  Milazzo, Sicilië , Contrada s. francesco 102 - Kaart
   

  Dit eenvoudige landelijke hotel is gelegen in Milazzo. In totaal staan er 21 kamers ter beschikking van de gasten in Borgo San Francesco. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Borgo San Francesco beschikbare internetverbinding. De receptie van de accommodatie is 24 uur per dag geopend. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Het etablissement staat alleen kleine huisdieren toe. De bezoekers die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen.

  Meer bekijken
 • Villa Ginevra Hotel
  Vanaf450€Per nacht

  Villa Ginevra Hotelstars

  Milazzo, Sicilië , Contrada sirallo, sp146 - Kaart
   

  Dit mooie hotel is gevestigd in Milazzo. Het etablissement bestaat uit 21 eenheden. In Villa Ginevra Hotel is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Alle slaapkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Daarenboven kunnen zij die met de auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen.

  Meer bekijken
 • Il Gabbiano Beach
  Vanaf60€Per nacht

  Il Gabbiano Beachstars

  Milazzo, Sicilië , Via marchesana marina 4 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 266 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 266 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie resort in Milazzo is ideaal voor gezinnen. Er zijn in totaal 40 slaapkamers in Il Gabbiano Beach. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van Il Gabbiano Beach is 24 uur per dag geopend. De eenheden beschikken, indien noodzakelijk, over voorzieningen voor kinderen zoals kinderbedjes. Klanten hoeven hun huisdieren niet thuis te laten, ze mogen ze meebrengen naar deze accommodatie. Parking en garagevoorzieningen zijn beschikbaar. Il Gabbiano Beach past milieuduurzame beleidslijnen toe. Wie in deze accommodatie verblijft, zal de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. Verschillende conferentievoorzieningen zijn beschikbaar voor het gemak van zakenreizigers. De klanten kunnen genieten van overheerlijke gerechten in de eetzaal van het etablissement. Dankzij de verschillende dineeropties kan Il Gabbiano Beach aan de noden van alle gasten voldoen. De beschikbare entertainmentopties zullen zeker indruk maken op wie in deze accommodatie verblijft. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Sait Hotel
  Vanaf72€Per nacht

  Sait Hotelstars

  Milazzo, Sicilië , Via nazionale terme 309 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 114 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 114 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Milazzo. Er zijn in totaal 22 eenheden in Sait Hotel. Deze accommodatie werd volledig heringericht in 2017. De accommodatie beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Gasten kunnen met hun huisdieren in Sait Hotel verblijven. Dit etablissement beschikt over een parking en garage voor het comfort van de gasten. De bezoekers kunnen de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. Sait Hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Residence Galati
  Vanaf450€Per nacht

  Residence Galatistars

  Milazzo, Sicilië , Borgo livari - Kaart
   

  Deze eenvoudige verblijfplaats bevindt zich in Milazzo. Er zijn in totaal 33 gastenkamers in Residence Galati. De gasten kunnen gebruik maken van de wifi-verbinding in de openbare ruimtes. De receptie van deze accommodatie is niet 24 uur per dag geopend. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. Er is parkeerruimte in Residence Galati.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Milazzo

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op