Hotels Milazzo

Op de kaart opzoeken
 • Portorosa Residence
  Vanaf68€Per nacht

  Portorosa Residencestars

  Milazzo, Sicilië , Via prestipaolo, portorosa - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 34 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 34 reizigersbeoordelingen

  Residence Portorosa is een Siciliaanse residentiële toeristische structuur met uitzicht op de Eolische eilanden.Al meer dan 30 jaar is het beschikbaar voor internationaal toerisme als een reisbestemming of als een plaats van doorreis langs de verschillende Siciliaanse routes.Uniek in zijn soort, onze residentie heeft verschillende oplossingen, van appartementen tot villa's met zwembad voor families of eenzame reizigers tijdens elk seizoen. De residentie wordt ingevoegd in een toeristische context geserveerd door uitstekende restaurants, pizzeria's, bars, bootverhuur en markten met de beste Siciliaanse delicatessen.Naast het genieten van de natuurlijke wonderen die Sicilië biedt, kunt u de geschiedenis rond de haven ademen door de oudste dorpen met uitzicht op de zee, zoals Tindari en het achterland zoals Montalbano.

  Meer bekijken
 • Terraces D'orlando
  Vanaf92€Per nacht

  Terraces D'orlandostars

  Milazzo, Sicilië , Via trazzera marina 126 - Kaart
   

  Deze eenvoudige verblijfplaats ligt in Milazzo. Bezoekers kunnen er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 6 eenheden. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de accommodatie-eenheden. De receptie wordt niet dag en nacht bemand. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten.

  Meer bekijken
 • Redebora
  Vanaf450€Per nacht

  Redeborastars

  Milazzo, Sicilië , Via siracusa 7 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 82 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 82 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Milazzo. In totaal staan er 29 slaapkamers ter beschikking van de gasten. Redebora beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. De receptie is de hele dag geopend. Sommige eenheden beschikken op aanvraag over bedjes voor kinderen. Redebora is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Milazzo Hotel
  Vanaf90€Per nacht

  Milazzo Hotelstars

  Milazzo, Sicilië , Via acqueviole, 78 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 173 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 173 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Milazzo. Het etablissement ligt op 1000 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Op wandelafstand zijn er openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 2. 0 kilometer van het etablissement. Er zijn in totaal 40 accommodatie-eenheden in Milazzo Hotel. Milazzo Hotel werd gebouwd in 2012. De reizigers kunnen bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de slaapkamers. De receptie is 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Dit hotel begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom zijn er rolstoeltoegankelijke slaapkamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Klanten mogen hun huisdieren meebrengen naar de accommodatie. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. De gasten zullen de dineeropties die beschikbaar zijn in dit hotel zeer op prijs stellen. Dankzij de verschillende dineeropties kan Milazzo Hotel aan de noden van alle gasten voldoen. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Villa Ginevra Hotel
  Vanaf110€Per nacht

  Villa Ginevra Hotelstars

  Milazzo, Sicilië , Contrada sirallo, sp146 - Kaart
   

  Dit charmante hotel is gevestigd in Milazzo. Er zijn in totaal 21 gastenkamers. In Villa Ginevra Hotel is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van dit hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Bovendien beschikt Villa Ginevra Hotel op aanvraag over bedjes voor kinderen. Villa Ginevra Hotel is geen huisdiervriendelijk etablissement. Er zijn parkeer- en garagevoorzieningen.

  Meer bekijken
 • Sait Hotel
  Vanaf60€Per nacht

  Sait Hotelstars

  Milazzo, Sicilië , Via nazionale terme 309 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 116 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 116 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Milazzo. Er zijn in totaal 22 eenheden in Sait Hotel. Deze accommodatie werd volledig heringericht in 2017. De accommodatie beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Gasten kunnen met hun huisdieren in Sait Hotel verblijven. Dit etablissement beschikt over een parking en garage voor het comfort van de gasten. De bezoekers kunnen de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. Sait Hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Grandhotel Parco Augusto
  Vanaf58€Per nacht

  Grandhotel Parco Augustostars

  Milazzo, Sicilië , Viale delle terme 85 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 719 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 719 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Milazzo. Het etablissement beschikt in totaal over 90 eenheden. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie van Grandhotel Parco Augusto is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Bovendien beschikt deze kindvriendelijke accommodatie op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Milazzo

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op