Hotels Milazzo

Op de kaart opzoeken
 • Il Gabbiano Beach
  Vanaf592€Per nacht

  Il Gabbiano Beachstars

  Milazzo, Sicilië , Via marchesana marina 4 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 266 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 266 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele resort is ideaal voor gezinnen. het bevindt zich in Milazzo. In totaal staan er 40 eenheden ter beschikking van de gasten in Il Gabbiano Beach. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Il Gabbiano Beach beschikbare internetverbinding. De receptie is de hele dag geopend. Bovendien beschikt dit kindvriendelijke etablissement op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Gasten kunnen samen met hun huisdieren genieten in deze accommodatie. Il Gabbiano Beach stelt een parking en garagevoorzieningen ter beschikking. Deze milieuduurzame accommodatie verwierf de ISO 14001 certified hotels and restaurants certificering. De bezoekers kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienst. De zakelijke voorzieningen van het etablissement zijn geschikt voor allerlei bedrijfsevenementen zoals seminaries, vergaderingen, conferenties. . . De reizigers kunnen genieten van overheerlijke gerechten in de eetzaal van het etablissement. Dankzij de verschillende dineeropties kan Il Gabbiano Beach aan de noden van alle gasten voldoen. Het gevarieerde entertainmentaanbod in Il Gabbiano Beach garandeert dat de gasten van hun verblijf zullen genieten. Il Gabbiano Beach kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Redebora
  Vanaf44€Per nacht

  Redeborastars

  Milazzo, Sicilië , Via siracusa 7 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 80 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 80 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gevestigd in Milazzo. Er zijn in totaal 29 gastenkamers. Er is overal in het hotel wifi. De receptie van Redebora is 24 uur per dag geopend. Deze kindvriendelijke accommodatie is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele eenheden met bedjes voor kinderen. Redebora is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Eolian Milazzo Hotel
  Vanaf82€Per nacht

  Eolian Milazzo Hotelstars

  Milazzo, Sicilië , Via salita cappuccini 25 - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 488 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 488 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Milazzo. De gasten beschikken op 4. 5 kilometer over openbare transportmiddelen. Het etablissement ligt op 1000 meter van het dichtstbijzijnde strand. Er zijn 46 uitnodigende gastenkamers. Eolian Milazzo Hotel werd volledig gerenoveerd in 2012. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Eolian Milazzo Hotel beschikbare internetverbinding. De receptie is 24 uur per dag geopend. Sommige gastenkamers kunnen over een kinderbedje voor de allerkleinsten beschikken. Dit hotel begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom zijn er rolstoeltoegankelijke kamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is parkeerruimte in Eolian Milazzo Hotel. Dit etablissement beschikt over een ruim aanbod van dineerervaringen om de tevredenheid van de bezoekers in alle opzichten te garanderen. Zakenreizigers zullen de beschikbare vergaderruimtes en zakelijke diensten zeer op prijs stellen. De gasten kunnen genieten van de entertainmentopties van het etablissement. Er is een volledig programma met georganiseerde activiteiten voor sportliefhebbers en gasten die van een sportief verblijf houden. Het is mogelijk dat voor sommige services van Eolian Milazzo Hotel moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Residence Porto Rosa
  Vanaf56€Per nacht

  Residence Porto Rosastars

  Milazzo, Sicilië , Via prestipaolo, portorosa - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 34 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 34 reizigersbeoordelingen

  Residence Portorosa is een Siciliaanse residentiële toeristische structuur met uitzicht op de Eolische eilanden.Al meer dan 30 jaar is het beschikbaar voor internationaal toerisme als een reisbestemming of als een plaats van doorreis langs de verschillende Siciliaanse routes.Uniek in zijn soort, onze residentie heeft verschillende oplossingen, van appartementen tot villa's met zwembad voor families of eenzame reizigers tijdens elk seizoen. De residentie wordt ingevoegd in een toeristische context geserveerd door uitstekende restaurants, pizzeria's, bars, bootverhuur en markten met de beste Siciliaanse delicatessen.Naast het genieten van de natuurlijke wonderen die Sicilië biedt, kunt u de geschiedenis rond de haven ademen door de oudste dorpen met uitzicht op de zee, zoals Tindari en het achterland zoals Montalbano.

  Meer bekijken
 • Sait Hotel
  Vanaf565€Per nacht

  Sait Hotelstars

  Milazzo, Sicilië , Via nazionale terme 309 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 114 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 114 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gevestigd in Milazzo. Sait Hotel herbergt in totaal 22 accommodatie-eenheden. Dit hotel onderging een renovatie in 2017. Het etablissement beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de accommodatie-eenheden. De receptie van het hotel is 24 uur per dag geopend. Bovendien beschikt Sait Hotel op aanvraag over bedjes voor kinderen. Huisdieren zijn toegestaan in Sait Hotel. Wie in deze accommodatie verblijft, zal de parkeerruimte en garage zeer op prijs. Sait Hotel biedt een luchthaventransferdienst aan. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Grandhotel Parco Augusto
  Vanaf58€Per nacht

  Grandhotel Parco Augustostars

  Milazzo, Sicilië , Viale delle terme 85 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 698 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 698 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Milazzo. Het etablissement beschikt in totaal over 90 eenheden. De gasten kunnen bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel of wifi in de gemeenschappelijke ruimtes. De receptie van dit hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Borgo D'orlando
  Vanaf88€Per nacht

  Borgo D'orlandostars

  Milazzo, Sicilië , Contrada camma - Kaart
   

  Dit comfortabele hotel ligt in Milazzo. Dit hotel herbergt slechts 9 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Borgo D'orlando beschikbare internetverbinding. De receptie van Borgo D'orlando is 24 uur per dag geopend. Bovendien beschikt Borgo D'orlando op aanvraag over bedjes voor kinderen. Borgo D'orlando beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke badkamers voor extra comfort. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Borgo D'orlando zeer op prijs stellen. De reizigers zullen de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Milazzo

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op