Hotels Milazzo

Op de kaart opzoeken
 • Portorosa Residence
  Vanaf55€Per nacht

  Portorosa Residencestars

  Milazzo, Sicilië , Via prestipaolo, portorosa - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 34 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 34 reizigersbeoordelingen

  Residence Portorosa is een Siciliaanse residentiële toeristische structuur met uitzicht op de Eolische eilanden.Al meer dan 30 jaar is het beschikbaar voor internationaal toerisme als een reisbestemming of als een plaats van doorreis langs de verschillende Siciliaanse routes.Uniek in zijn soort, onze residentie heeft verschillende oplossingen, van appartementen tot villa's met zwembad voor families of eenzame reizigers tijdens elk seizoen. De residentie wordt ingevoegd in een toeristische context geserveerd door uitstekende restaurants, pizzeria's, bars, bootverhuur en markten met de beste Siciliaanse delicatessen.Naast het genieten van de natuurlijke wonderen die Sicilië biedt, kunt u de geschiedenis rond de haven ademen door de oudste dorpen met uitzicht op de zee, zoals Tindari en het achterland zoals Montalbano.

  Meer bekijken
 • Villa Ginevra Hotel
  Vanaf450€Per nacht

  Villa Ginevra Hotelstars

  Milazzo, Sicilië , Contrada sirallo, sp146 - Kaart
   

  Dit comfortabele hotel is gevestigd in Milazzo. Het hotel beschikt in totaal over 21 behaaglijke gastenkamers. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. Bezoekers kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieAlle slaapkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet welkom. Er zijn parkeer- en garagevoorzieningen.

  Meer bekijken
 • Borgo D'orlando
  Vanaf129€Per nacht

  Borgo D'orlandostars

  Milazzo, Sicilië , Contrada camma - Kaart
   

  Dit charmante hotel verwelkomt u in Milazzo. De gasten kunnen in Borgo D'orlando genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 9 accommodatie-eenheden. Dit etablissement is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van Borgo D'orlando is 24 uur per dag geopend. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. De accommodatie beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 1 handicapvriendelijke eenheid. Huisdieren zijn niet toegestaan in Borgo D'orlando. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. De reizigers kunnen de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst.

  Meer bekijken
 • Milazzo Hotel
  Vanaf499€Per nacht

  Milazzo Hotelstars

  Milazzo, Sicilië , Via acqueviole, 78 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 173 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 173 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Milazzo. Het etablissement ligt op 1000 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De reizigers kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. Het hotel ligt op 2. 0 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. Er zijn in totaal 40 accommodatie-eenheden. Milazzo Hotel werd geconstrueerd in 2012. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Milazzo Hotel beschikbare internetverbinding. De receptie is de hele dag geopend. Deze accommodatie beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Alle badkamers in Milazzo Hotel zijn handicapvriendelijk. Dierenliefhebbers zullen zeker van hun verblijf in dit hotel genieten. Het is huisdiervriendelijk. De reizigers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door de accommodatie. Deze accommodatie biedt verschillende dineerervaringen aan. De bezoekers kunnen van een ruim aanbod van culinaire specialiteiten proeven dat aan de noden van alle reizigers voldoet. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Grandhotel Parco Augusto
  Vanaf57€Per nacht

  Grandhotel Parco Augustostars

  Milazzo, Sicilië , Viale delle terme 85 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 719 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 719 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Milazzo. De accommodatie beschikt in totaal over 90 accommodatie-eenheden. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. De receptie is de hele dag geopend. Alle slaapkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet welkom.

  Meer bekijken
 • Borgo San Francesco
  Vanaf500€Per nacht

  Borgo San Francescostars

  Milazzo, Sicilië , Contrada s. francesco 102 - Kaart
   

  Dit gezellige landelijke hotel is gevestigd in Milazzo. De gasten kunnen in Borgo San Francesco genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 10 slaapkamers. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Borgo San Francesco beschikbare internetverbinding. Wie in deze accommodatie verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. De kamers beschikken, indien noodzakelijk, over voorzieningen voor kinderen zoals kinderbedjes. Dit huisdiervriendelijke etablissement staat huisdieren toe die maximaal 5 kg wegen. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Borgo San Francesco zeer op prijs stellen.

  Meer bekijken
 • Sait Hotel
  Vanaf479€Per nacht

  Sait Hotelstars

  Milazzo, Sicilië , Via nazionale terme 309 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 116 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 116 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Milazzo. Er zijn in totaal 22 eenheden in Sait Hotel. Deze accommodatie werd volledig heringericht in 2017. De accommodatie beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Gasten kunnen met hun huisdieren in Sait Hotel verblijven. Dit etablissement beschikt over een parking en garage voor het comfort van de gasten. De bezoekers kunnen de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. Sait Hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Eolian Milazzo Hotel
  Vanaf100€Per nacht

  Eolian Milazzo Hotelstars

  Milazzo, Sicilië , Via salita cappuccini 25 - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 500 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 500 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel in Milazzo is ideaal voor gezinnen. Het etablissement ligt op 4. 5 kilometer van openbare transportverbindingen. Het etablissement ligt op 1000 meter van het dichtstbijzijnde strand. De accommodatie bestaat uit 46 kamers. Eolian Milazzo Hotel werd volledig heringericht in 2012. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie is 24 uur per dag geopend. Deze accommodatie is ideaal voor gezinnen met kinderen en beschikt op aanvraag over enkele eenheden met kinderbedjes voor de allerkleinsten. Alle badkamers in Eolian Milazzo Hotel zijn handicapvriendelijk. Eolian Milazzo Hotel is geen huisdiervriendelijk etablissement. Er is parkeerruimte. De klanten kunnen de verschillende cateringdiensten van Eolian Milazzo Hotel zelf ontdekken. Eolian Milazzo Hotel beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. Het etablissement biedt entertainment aan op maat van de gasten. Er is een volledig programma met georganiseerde activiteiten voor sportliefhebbers en gasten die van een sportief verblijf houden. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Il Gabbiano Beach
  Vanaf479€Per nacht

  Il Gabbiano Beachstars

  Milazzo, Sicilië , Via marchesana marina 4 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 271 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 271 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie resort in Milazzo is ideaal voor gezinnen. Er zijn in totaal 40 slaapkamers in Il Gabbiano Beach. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van Il Gabbiano Beach is 24 uur per dag geopend. De eenheden beschikken, indien noodzakelijk, over voorzieningen voor kinderen zoals kinderbedjes. Klanten hoeven hun huisdieren niet thuis te laten, ze mogen ze meebrengen naar deze accommodatie. Parking en garagevoorzieningen zijn beschikbaar. Il Gabbiano Beach past milieuduurzame beleidslijnen toe. Wie in deze accommodatie verblijft, zal de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. Verschillende conferentievoorzieningen zijn beschikbaar voor het gemak van zakenreizigers. De klanten kunnen genieten van overheerlijke gerechten in de eetzaal van het etablissement. Dankzij de verschillende dineeropties kan Il Gabbiano Beach aan de noden van alle gasten voldoen. De beschikbare entertainmentopties zullen zeker indruk maken op wie in deze accommodatie verblijft. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Redebora
  Vanaf65€Per nacht

  Redeborastars

  Milazzo, Sicilië , Via siracusa 7 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 82 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 82 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gelegen in Milazzo. Het hotel beschikt in totaal over 29 accommodatie-eenheden. Daarenboven is er ter plaatse draadloos internet beschikbaar. Wie in deze accommodatie verblijft, zal zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Deze accommodatie is ideaal voor gezinnen met kinderen en beschikt op aanvraag over enkele gastenkamers met kinderbedjes voor de allerkleinsten. Reizigers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  12  Hotels in Milazzo
Pagina  1  van  2
 

Populairste hotels - Milazzo

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op