Hotels Siracusa

Op de kaart opzoeken
 • Hotel President Sea Palace
  Vanaf58€Per nacht

  Hotel President Sea Palacestars

  Siracusa, Sicilië , Contrada falconara - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 124 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 124 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is speciaal ontworpen voor gezinnen en ligt in Siracusa. Het etablissement ligt op 6. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 6. 0 kilometer van het hotel. De reizigers beschikken op 6. 0 kilometer over openbare transportmiddelen. Het etablissement herbergt in totaal 76 accommodatie-eenheden. Dit hotel werd volledig gerenoveerd in 2016. De gemeenschappelijke ruimtes van het etablissement beschikken over een wifi-internetverbinding. De receptie is 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. De gemeenschappelijke ruimtes van dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Hotel President Sea Palace staat kleine huisdieren toe. Er is parkeerruimte in Hotel President Sea Palace. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. De reizigers kunnen genieten van overheerlijke gerechten in de eetzaal van het etablissement. De bezoekers zullen het ruime aanbod van entertainment, vrijetijdsactiviteiten en voorzieningen zeer op prijs stellen. Het hotel beschikt over zakelijke faciliteiten. De eetgelegenheid van het etablissement staat bekend om haar uitstekende keuken en prima service. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hotel Club Eloro
  Vanaf58€Per nacht

  Hotel Club Elorostars

  Siracusa, Sicilië , Contrada pizzuta - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 244 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 244 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gelegen in Siracusa. Het hotel ligt op 6. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Het etablissement ligt op 6. 0 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. Er zijn openbare vervoersverbindingen op 6. 0 kilometer. Het hotel beschikt in totaal over 264 gastenkamers. In de gemeenschappelijke ruimtes van het etablissement is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Sommige slaapkamers kunnen over een kinderbedje voor de allerkleinsten beschikken. Hotel Club Eloro beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke badkamers voor extra comfort. Kleine huisdieren mogen in de accommodatie verblijven. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Hotel Club Eloro zeer op prijs stellen. Gasten die in deze accommodatie verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. De reizigers kunnen zich amuseren met het entertainmentprogramma. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Lemòni Suite
  Vanaf54€Per nacht

  Lemòni Suitestars

  Siracusa, Sicilië , Via tommaso gargallo 52 - Kaart
   

  Deze charmante logies en ontbijt (B&B) in Siracusa is een goede keuze voor homo’s. Het etablissement ligt op 300 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 30. 0 kilometer van het etablissement. Het etablissement ligt op 2. 0 kilometer van openbare transportverbindingen. De logies en ontbijt (B&B) ligt op 400 meter lopen van de haven. Deze accommodatie herbergt slechts 10 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. Lemòni Suite werd gebouwd in 800 en werd volledig gerenoveerd in 2008. Lemòni Suite beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van deze accommodatie is niet 24 uur per dag geopend. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. De accommodatie beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 1 handicapvriendelijke slaapkamer. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Wie in deze accommodatie verblijft, kan genieten van de luchthaventransferdienst. Verschillende conferentievoorzieningen zijn beschikbaar voor het gemak van zakenreizigers. Lemòni Suite kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Maison Ortigia
  Vanaf52€Per nacht

  Maison Ortigiastars

  Siracusa, Sicilië , Piazza san giuseppe 25 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 88 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 88 reizigersbeoordelingen

  Deze pretentieloze logies en ontbijt (B&B) in Siracusa is ideaal voor homo’s. De gasten kunnen in Maison Ortigia genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 8 kamers. Dit etablissement werd heringericht in 2018. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van dit etablissement is niet 24 uur per dag geopend. Bovendien beschikt dit kindvriendelijke etablissement op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Maison Ortigia is geen huisdiervriendelijk etablissement. Maison Ortigia heeft een garage waar de gasten gebruik van kunnen maken. De bezoekers kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Hotel Residence Capo Campolato
  Vanaf110€Per nacht

  Hotel Residence Capo Campolatostars

  Siracusa, Sicilië , Contrada campolato - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 569 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 569 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel in Siracusa is ideaal voor gezinnen. Deze gezellige accommodatie staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 15 gastenkamers zijn. Daarenboven is er ter plaatse draadloos internet beschikbaar. De receptie is 24 uur per dag geopend. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Hotel Residence Capo Campolato wil voorzien in de speciale noden van de bezoekers en beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke gastenkamers. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Wie in dit etablissement verblijft, kan genieten van de beschikbare gezondheids- en welzijnsbehandelingen. Hotel Residence Capo Campolato is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke culinaire specialiteiten serveren. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de zakelijke voorzieningen in het etablissement. Dankzij de verschillende dineeropties kan dit etablissement aan de noden van alle gasten voldoen. Het hotel beschikt over een entertainmentprogramma en vrijetijdsactiviteiten voor het gemak van de gasten. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Masseria della Volpe
  Vanaf142€Per nacht

  Masseria della Volpestars

  Siracusa, Sicilië , Contrada casale - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 320 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 320 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel in Siracusa is een goede keuze voor gezinnen. Er zijn in totaal 22 slaapkamers in Masseria della Volpe. Wie in dit etablissement verblijft, kan overal gebruik maken van de wifi-verbinding. De receptie is de hele dag geopend. Dit kindvriendelijke hotel is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele eenheden met bedjes voor kinderen. De accommodatie beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 1 handicapvriendelijke slaapkamer. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Masseria della Volpe stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. De bezoekers kunnen ontspannen en de dagelijkse routine ontvluchten in de welzijnsvoorzieningen van het etablissement. Deze accommodatie is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke, culinaire specialiteiten serveren. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Casal Di Noto Resort
  Vanaf113€Per nacht

  Casal Di Noto Resortstars

  Siracusa, Sicilië , Local casale modica sp 26 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 65 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 65 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel in Siracusa is een goede keuze voor homo’s. De accommodatie ligt op 3. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten verblijven op 3. 5 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. Het etablissement ligt op 3. 5 kilometer van openbare transportverbindingen. Het etablissement ligt op 10. 0 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De reizigers verblijven op 50. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 35. 0 kilometer van de haven. De reizigers kunnen in Casal Di Noto Resort genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 14 gastenkamers. Deze accommodatie werd gebouwd in 2016. Dit hotel is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Wie in deze accommodatie verblijft, kan genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Alle gastenkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Deze accommodatie is rolstoeltoegankelijk. Er is 1 handicapvriendelijke accommodatie-eenheid beschikbaar. Dit etablissement staat kleine huisdieren toe. De reizigers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Masseria degli Ulivi
  Vanaf91€Per nacht

  Masseria degli Ulivistars

  Siracusa, Sicilië , C.da porcari snc 0 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 450 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 450 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gelegen in Siracusa. Er zijn in totaal 35 kamers in Masseria degli Ulivi. Aangezien de receptie van deze accommodatie 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Bovendien beschikt deze kindvriendelijke accommodatie op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Masseria degli Ulivi is geen huisdiervriendelijk etablissement. Er is parkeerruimte in Masseria degli Ulivi. Het is mogelijk dat voor sommige services van Masseria degli Ulivi moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Ortea Palace Luxury Hotel
  Vanaf329€Per nacht

  Ortea Palace Luxury Hotelstars

  Siracusa, Sicilië , Via riva nazario sauro -
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 64 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 64 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel is speciaal ontworpen voor gezinnen en ligt in Siracusa. In totaal staan er 75 eenheden ter beschikking van de gasten in Ortea Palace Luxury Hotel. Dit etablissement werd gebouwd in 1920. De klanten kunnen er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Ortea Palace Luxury Hotel is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele accommodatie-eenheden met kinderbedjes voor kleine kinderen. Ortea Palace Luxury Hotel wil voorzien in de speciale noden van de bezoekers en beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke slaapkamers. Wie in deze accommodatie verblijft, moet zijn kleine huisdieren niet achterlaten tijdens zijn verblijf. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Daarenboven heeft dit hotel milieuvriendelijke maatregelen getroffen om de impact op het milieu te minimaliseren en is het in het bezit van een certificering. Gasten die in Ortea Palace Luxury Hotel verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Dit hotel is trots op zijn gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar u kunt ontspannen en aan een gezond en fit lichaam kunt werken. Dit etablissement is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. Wie in dit etablissement verblijft, hoeft het niet te verlaten om van een heerlijke maaltijd te kunnen genieten. Het beschikt over verschillende culinaire opties. Ortea Palace Luxury Hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • B&B Nike
  Vanaf63€Per nacht

  B&B Nikestars

  Siracusa, Sicilië , Via malta n.31 (centro storico di siracusa) 31 - Kaart
   

  Deze mooie logies en ontbijt (B&B) in Siracusa is ideaal voor homo’s. Dit etablissement herbergt slechts 4 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. B&B Nike onderging een renovatie in 2014. In de accommodatie is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. De receptie is niet 24 uur per dag geopend. Bovendien beschikt B&B Nike op aanvraag over bedjes voor kinderen. Reizigers hoeven hun huisdieren niet thuis te laten, ze mogen ze meebrengen naar deze accommodatie. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. Gasten die in B&B Nike verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  30  Hotels in Siracusa
Pagina  1  van  3
 

Populairste hotels - Siracusa

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op