Hotels dichtbij San Giovanni Battista kathedraal

Op de kaart opzoeken
Hotels in San Giovanni Battista kathedraal

San Giovanni Battista kathedraalVanaf  36€

Aanbevolen hotels dicht bij San Giovanni Battista kathedraal

 • Mediterraneo Palace
  Vanaf67€Per nacht

  Mediterraneo Palacestars

  Ragusa, Sicilië , Via roma 189 - Kaart
  Op 0.24 km van San Giovanni Battista kathedraal
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 649 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 649 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gevestigd in Ragusa. Het hotel ligt op 200 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De reizigers verblijven op 25. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement beschikt in totaal over 92 behaaglijke kamers. Dit etablissement werd geconstrueerd in 1958. In de accommodatie is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. De receptie is 24 uur per dag geopend. Bovendien beschikt dit kindvriendelijke hotel op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Dit is een huisdiervriendelijk etablissement. Er is parkeerruimte in Mediterraneo Palace. De accommodatie beschikt over zakelijke faciliteiten. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Montreal
  Vanaf65€Per nacht

  Montrealstars

  Ragusa, Sicilië , Via s. giuseppe 14 - Kaart
  Op 0.26 km van San Giovanni Battista kathedraal
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 268 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 268 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Ragusa. Er zijn 54 uitnodigende accommodatie-eenheden. Daarenboven is er ter plaatse draadloos internet beschikbaar. De receptie van Montreal is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. De accommodatie-eenheden beschikken, indien noodzakelijk, over voorzieningen voor kinderen zoals kinderbedjes. Montreal is ontworpen om het verblijf van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken en beschikt over enkele handicapvriendelijke badkamers. Deze huisdiervriendelijke accommodatie staat huisdieren toe die maximaal 5 kg wegen. De accommodatie heeft een garage waar de gasten gebruik van kunnen maken. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. Verschillende conferentievoorzieningen zijn beschikbaar voor het gemak van zakenreizigers. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • La Dimora di Piazza Carmine
  Vanaf85€Per nacht

  La Dimora di Piazza Carminestars

  Ragusa, Sicilië , Piazza carmine 17 - Kaart
  Op 0.45 km van San Giovanni Battista kathedraal
   

  Dit mooie hotel is gelegen in Ragusa. Wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur vindt rust en ontspanning in dit hotel. La Dimora di Piazza Carmine werd volledig gerenoveerd in 2012. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit etablissement. Huisdieren zijn niet toegestaan in La Dimora di Piazza Carmine.

  Meer bekijken
 • Case Francesco
  Vanaf60€Per nacht

  Case Francescostars

  Ragusa, Sicilië , Via cesareo 18 - Kaart
  Op 0.71 km van San Giovanni Battista kathedraal
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 66 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 66 reizigersbeoordelingen

  Deze pretentieloze logies en ontbijt (B&B) bevindt zich in Ragusa. Dit is een leuke verblijfplaats met in totaal 4 eenheden. Daarenboven is er ter plaatse draadloos internet beschikbaar. De receptie van Case Francesco wordt niet 24 uur per dag bemand. Case Francesco is ideaal voor gezinnen met kinderen en beschikt op aanvraag over enkele slaapkamers met kinderbedjes voor de allerkleinsten. Case Francesco staat kleine huisdieren toe.

  Meer bekijken
 • Arucimeli Resort
  Vanaf158€Per nacht

  Arucimeli Resortstars

  Ragusa, Sicilië , Ss 194 km 72 - Kaart
  Op 2.53 km van San Giovanni Battista kathedraal
   

  Dit eenvoudige hotel is gevestigd in Ragusa. Dit is een leuke verblijfplaats met in totaal 6 slaapkamers. De gasten kunnen overal gebruik maken van de wifi-verbinding. Gasten kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieHelaas zijn er geen accommodatie-eenheden waar gasten om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. De bezoekers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Hotels dichtbij  San Giovanni Battista kathedraal

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op