Hotels dichtbij San Giovanni Battista kathedraal

Op de kaart opzoeken
Hotels in San Giovanni Battista kathedraal

San Giovanni Battista kathedraalVanaf  26€

Aanbevolen hotels dicht bij San Giovanni Battista kathedraal

 • Montreal
  Vanaf59€Per nacht

  Montrealstars

  Ragusa, Sicilië , Via s. giuseppe 14 - Kaart
  Op 0.26 km van San Giovanni Battista kathedraal
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 262 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 262 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is speciaal ontworpen voor gezinnen en ligt in Ragusa. In de 54 uitnodigende kamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. De gasten kunnen overal gebruik maken van de wifi-verbinding. De receptie van Montreal is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Montreal beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke badkamers voor extra comfort. Bezoekers moeten hun kleine huisdieren niet achterlaten tijdens hun verblijf in Montreal. Montreal heeft een garage waar de gasten gebruik van kunnen maken. De aanwezige dineeropties zijn de perfecte aanvulling op het verblijf van de gasten. Montreal beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • B&B Ragusa Inn
  Vanaf500€Per nacht

  B&B Ragusa Innstars

  Ragusa, Sicilië , Via cono 52 - Kaart
  Op 0.28 km van San Giovanni Battista kathedraal
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 105 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 105 reizigersbeoordelingen

  Deze gezellige logies en ontbijt (B&B) in Ragusa is speciaal ontworpen voor de homogemeenschap. Wie in B&B Ragusa Inn verblijft, kan genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 9 eenheden. B&B Ragusa Inn beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de kamers. De receptie is niet 24 uur per dag geopend. Deze accommodatie is ideaal voor gezinnen met kinderen en beschikt op aanvraag over enkele accommodatie-eenheden met kinderbedjes voor de allerkleinsten. Dit huisdiervriendelijke etablissement staat huisdieren toe die maximaal 5 kg wegen.

  Meer bekijken
 • La Dimora di Piazza Carmine
  Vanaf65€Per nacht

  La Dimora di Piazza Carminestars

  Ragusa, Sicilië , Piazza carmine 17 - Kaart
  Op 0.45 km van San Giovanni Battista kathedraal
   

  Dit mooie hotel ligt in Ragusa. La Dimora di Piazza Carmine staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 9 accommodatie-eenheden zijn. Dit etablissement werd volledig heringericht in 2012. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit hotel. La Dimora di Piazza Carmine is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Case Francesco
  Vanaf39€Per nacht

  Case Francescostars

  Ragusa, Sicilië , Via cesareo 18 - Kaart
  Op 0.71 km van San Giovanni Battista kathedraal
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 66 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 66 reizigersbeoordelingen

  Deze pretentieloze logies en ontbijt (B&B) bevindt zich in Ragusa. Deze accommodatie herbergt slechts 4 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. In de accommodatie is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. Helaas is de receptie niet 24 uur per dag geopend. Deze kindvriendelijke accommodatie is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele accommodatie-eenheden met bedjes voor kinderen. Huisdieren die maximaal 5 kg wegen zijn toegestaan.

  Meer bekijken
 • San Giorgio Palace Hotel
  Vanaf53€Per nacht

  San Giorgio Palace Hotelstars

  Ragusa, Sicilië , Via torrenuova 50 - Kaart
  Op 1.25 km van San Giovanni Battista kathedraal
  4,7/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 966 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 966 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gelegen in Ragusa. San Giorgio Palace Hotel staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 7 accommodatie-eenheden zijn. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie is 24 uur per dag geopend. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Wie in deze accommodatie verblijft, zal niet gestoord worden tijdens zijn verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Arucimeli Resort
  Vanaf118€Per nacht

  Arucimeli Resortstars

  Ragusa, Sicilië , Ss 194 km 72 - Kaart
  Op 2.53 km van San Giovanni Battista kathedraal
   

  Dit eenvoudige hotel verwelkomt u in Ragusa. Wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur vindt rust en ontspanning in deze accommodatie. Daarenboven is er ter plaatse draadloos internet beschikbaar. De receptie van het hotel is 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit hotel. Huisdieren zijn niet toegestaan in Arucimeli Resort. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Hotels dichtbij  San Giovanni Battista kathedraal

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op