Hotels Tulum

Op de kaart opzoeken
 • The Sian Ka'an At Grand Tulum
  Vanaf239€Per nacht

  The Sian Ka'an At Grand Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Carretera chetumal - puerto jua¡rez km 252 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 245 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 245 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel in Tulum is uitsluitend voor volwassenen. Er zijn in totaal 105 gastenkamers. Daarenboven is er ter plaatse draadloos internet beschikbaar. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit etablissement. Huisdieren zijn niet toegestaan. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in The Sian Ka'an At Grand Tulum zeer op prijs stellen. De reizigers zullen de dineeropties die beschikbaar zijn in dit hotel zeer op prijs stellen. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Elements Tulum Boutique Hotel
  Vanaf285€Per nacht

  Elements Tulum Boutique Hotelstars

  Tulum, Riviera Maya , Calle sol oriente entre av. coba sn - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 140 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 140 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Tulum. Het etablissement ligt op 300 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers kunnen op wandelafstand gebruikmaken van verschillende openbare vervoersmiddelen. Het hotel ligt op 3. 0 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. Er zijn in totaal 18 kamers. Deze accommodatie is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van Elements Tulum Boutique Hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Alle eenheden beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Er is parkeerruimte. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Luna Maya Tulum
  Vanaf55€Per nacht

  Luna Maya Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Avenida satelite 13 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 110 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 110 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is ideaal voor de homogemeenschap. Het bevindt zich in Tulum. Het hotel beschikt in totaal over 20 behaaglijke accommodatie-eenheden. Wie in dit etablissement verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. De receptie van dit hotel is niet 24 uur per dag geopend. Helaas zijn er geen accommodatie-eenheden waar reizigers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Het is mogelijk dat voor sommige services van Luna Maya Tulum moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Jashita Hotel
  Vanaf878€Per nacht

  Jashita Hotelstars

  Tulum, Riviera Maya , Baia punta soliman, - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 792 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 792 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante boetiekhotel in Tulum is uitsluitend voor volwassenen. Het etablissement herbergt 29 gezellige gastenkamers. De gasten kunnen er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. De receptie wordt niet dag en nacht bemand. Deze accommodatie beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. De gemeenschappelijke ruimtes in dit etablissement zijn handicapvriendelijk. De accommodatie beschikt eveneens over een handicapvriendelijke kamer. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Wie in dit etablissement verblijft, kan genieten van overheerlijke gerechten in de eetzaal. De gasten kunnen zich ontspannen en hun batterijen opladen in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen van het etablissement. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • L.Hotelito
  Vanaf59€Per nacht

  L.Hotelitostars

  Tulum, Riviera Maya , Av. tulum entre beta y orion s/n - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 149 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 149 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel verwelkomt u in Tulum. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 4. 0 kilometer van de accommodatie. L. Hotelito staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 10 gastenkamers zijn. Dit hotel is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Helaas is de receptie niet 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in L. Hotelito. Alleen kleine huisdieren zijn toegestaan in dit hotel.

  Meer bekijken
 • Boheme Tulum
  Vanaf245€Per nacht

  Boheme Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Sol poniente entre jupiter sur y alfa sur 5 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is exclusief ontworpen voor volwassenen en ligt in Tulum. Dit is een leuke verblijfplaats met in totaal 5 gastenkamers. Er is overal in het hotel wifi. Helaas is de receptie niet 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Boheme Tulum. Huisdieren zijn niet toegestaan. Boheme Tulum kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Arenablue Tulum
  Vanaf409€Per nacht

  Arenablue Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Carretera tulum-boca paila km. 805. - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 70 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 70 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel ligt in Tulum. Deze accommodatie herbergt slechts 10 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. Een wifi-internetverbinding is beschikbaar voor extra comfort en gemak. De receptie is de hele dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Arenablue Tulum. Huisdieren zijn niet toegestaan in Arenablue Tulum. Er is parkeerruimte in Arenablue Tulum. Het is mogelijk dat voor sommige services van Arenablue Tulum moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Zendero Tulum
  Vanaf101€Per nacht

  Zendero Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Calle venus oriente spmza 27 lt2 entre av. coba y - Kaart
   

  Dit mooie hotel bevindt zich in Tulum. Het etablissement beschikt in totaal over 17 accommodatie-eenheden. Dit hotel werd geconstrueerd in 2018. Zendero Tulum beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van Zendero Tulum is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Zendero Tulum. Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is parkeerruimte in Zendero Tulum. De klanten kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hotel Biwa Tulum
  Vanaf272€Per nacht

  Hotel Biwa Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Calle bubullek entre satelite y gemini - Kaart
   

  Dit charmante hotel is gevestigd in Tulum. Het etablissement bevindt zich in het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het etablissement. Er zijn openbare vervoersverbindingen op wandelafstand. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 10 meter van het etablissement. De bezoekers verblijven op 70 meter van de luchthaven. In de 16 uitnodigende gastenkamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Dit hotel werd volledig gerenoveerd in 2018. Het hotel beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van dit etablissement wordt niet 24 uur per dag bemand. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Hotel Biwa Tulum wil voorzien in de speciale noden van de bezoekers en beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke accommodatie-eenheden. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. De reizigers die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. Hotel Biwa Tulum past een duurzaam beleid toe. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten in Hotel Biwa Tulum. Wie in dit etablissement verblijft, zal de dineeropties die beschikbaar zijn zeer op prijs stellen. Deze accommodatie beschikt over een ruime keuze van zakelijke voorzieningen voor de perfecte combinatie van comfort en gemak tijdens uw zakenreis. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • El Cielo
  Vanaf966€Per nacht

  El Cielostars

  Tulum, Riviera Maya , Residencial el cielo, edif. punta allen 301 a 301 a - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 946 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 946 reizigersbeoordelingen

  Dit eenvoudige hotel is gevestigd in Tulum. De accommodatie ligt op 10. 0 kilometer van openbare transportverbindingen. Het etablissement ligt op 500 meter van het dichtstbijzijnde strand. Het etablissement ligt op 5. 0 kilometer van de haven. Dit gezellige hotel staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 2 gastenkamers zijn. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie is overdag niet geopend. Deze accommodatie beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Deze accommodatie begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom zijn er rolstoeltoegankelijke eenheden en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. El Cielo stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten in El Cielo. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  14  Hotels in Tulum
Pagina  1  van  2
 

Populairste hotels - Tulum

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op