3 sterrenhotels in Riviera Maya

Op de kaart opzoeken
3 sterrenhotels in Riviera Maya

3 sterrenhotels in Riviera MayaVanaf  14€

Aanbevolen 3 sterrenhotels in Riviera Maya

 • Shaddai Hotel By Lhmg
  Vanaf19€Per nacht

  Shaddai Hotel By Lhmgstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Ave. 25 entre 1ra y 3ra sur 25 - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 6 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 6 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel in Playa del Carmen is speciaal ontworpen voor de homogemeenschap. Vanuit de accommodatie zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. De gasten verblijven op 19. 8 kilometer van de luchthaven. Er zijn in totaal 28 slaapkamers. Shaddai Hotel By Lhmg werd volledig heringericht in 2018. Een wifi-internetverbinding is beschikbaar voor extra comfort en gemak. Bezoekers worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Dit etablissement beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Deze accommodatie begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom zijn er rolstoeltoegankelijke slaapkamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Shaddai Hotel By Lhmg biedt een luchthaventransferdienst aan. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Maya del Carmen
  Vanaf36€Per nacht

  Maya del Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida 10 entre calle 38 y 40, col. zazil ha - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 32 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 32 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is ideaal voor de homogemeenschap. Het bevindt zich in Playa del Carmen. In totaal staan er 30 kamers ter beschikking van de gasten. Dit etablissement werd geconstrueerd in 2009. Wie in dit hotel verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. De receptie van Maya del Carmen is 24 uur per dag geopend. Helaas zijn er geen accommodatie-eenheden waar reizigers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Huisdieren zijn niet toegestaan in Maya del Carmen. Daarenboven kunnen zij die met de auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Maya del Centro - Adults Only
  Vanaf23€Per nacht

  Maya del Centro - Adults Onlystars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 6 esq. 5a av. - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 64 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 64 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is alleen voor volwassenen en is gevestigd in Playa del Carmen. Het etablissement bevindt zich op 800 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Er zijn openbare vervoersverbindingen op wandelafstand. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 80 meter van de accommodatie. De gasten verblijven op 50. 0 kilometer van de luchthaven. Dit is een leuke verblijfplaats met in totaal 14 gastenkamers. Het etablissement beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. Gasten kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieDeze accommodatie beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Reizigers moeten hun kleine huisdieren niet achterlaten tijdens hun verblijf in dit hotel. Gasten die in Maya del Centro - Adults Only verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst.

  Meer bekijken
 • Maya Del Mar
  Vanaf29€Per nacht

  Maya Del Marstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Quinta avenida y calle 8 norte - Kaart
  1,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 214 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 214 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel in Playa del Carmen is ideaal voor homo’s. Het etablissement ligt op 750 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 25 meter van het hotel. Er zijn in totaal 22 eenheden. Maya Del Mar werd volledig heringericht in 2015. Maya Del Mar beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Helaas zijn er geen gastenkamers waar bezoekers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Dit etablissement staat kleine huisdieren toe. Indien gewenst kan wie in deze accommodatie verblijft, gebruik maken van gezondheids- en welzijnsdiensten. Het is mogelijk dat voor sommige services van Maya Del Mar moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Casaejido
  Vanaf18€Per nacht

  Casaejidostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 3 sur, manzana 11, lote 9, ejidal 11 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 60 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 60 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel in Playa del Carmen is speciaal ontworpen voor de homogemeenschap. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 150 meter van het hotel. Casaejido herbergt in totaal 17 gastenkamers. Casaejido werd geconstrueerd in 2010. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie van Casaejido is niet 24 uur per dag geopend. Casaejido is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele gastenkamers met kinderbedjes voor kleine kinderen. Casaejido staat kleine huisdieren toe. De bezoekers zullen de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • El Campanario
  Vanaf66€Per nacht

  El Campanariostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. 15 norte no. 128 esquina calle 12, col centro 218 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 55 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 55 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Playa del Carmen. Het etablissement ligt op 50 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 1000 meter van de accommodatie. Vanuit het etablissement zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 300 meter van de accommodatie. De bezoekers verblijven op 200 meter van de luchthaven. De accommodatie bestaat uit 16 slaapkamers. El Campanario werd volledig heringericht in 2009. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de kamers. Reizigers kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieEr zijn geen kinderbedjes beschikbaar in El Campanario. Huisdieren zijn niet toegestaan in El Campanario.

  Meer bekijken
 • Tribeca
  Vanaf34€Per nacht

  Tribecastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 12 norte s/n mza 35 lt 4-a - Kaart
   

  Dit comfortabele hotel ligt in Playa del Carmen. De accommodatie ligt op 10 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de accommodatie. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 1000 meter van het etablissement. De reizigers kunnen de openbare transportmiddelen te voet bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 5 meter van de accommodatie. De klanten verblijven op 45. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 150 meter van de haven. Tribeca staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 11 kamers zijn. Tribeca beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de slaapkamer. De receptie van dit hotel is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Tribeca beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel.

  Meer bekijken
 • Nautilus
  Vanaf60€Per nacht

  Nautilusstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av 20 no. 172 x 6 bis centro. 6bis - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 46 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 46 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Playa del Carmen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 700 meter van de accommodatie. Het etablissement beschikt in totaal over 25 kamers. Er is overal in het hotel wifi. De receptie is de hele dag geopend. Dit etablissement beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Gasten die in Nautilus verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Aquamarina Suites
  Vanaf25€Per nacht

  Aquamarina Suitesstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 48 entre 5ta ave y 10 - Kaart
   

  Dit comfortabele hotel in Playa del Carmen is ideaal voor homo’s. Deze gezellige accommodatie staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 13 kamers zijn. Dit hotel werd het laatst gerenoveerd in 2018. Aquamarina Suites beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van dit hotel wordt niet 24 uur per dag bemand. Helaas zijn er geen gastenkamers waar wie in deze accommodatie verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. Huisdieren zijn niet toegestaan in Aquamarina Suites. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • VIA 38 Condo Boutique
  Vanaf169€Per nacht

  VIA 38 Condo Boutiquestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 38 norte 1ra y 5ta avenida sn sn - Kaart
   

  Dit mooie hotel ligt in Playa del Carmen. Dit hotel herbergt slechts 1 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de accommodatie-eenheden. Reizigers kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit etablissement. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in VIA 38 Condo Boutique zeer op prijs stellen. Gasten die in VIA 38 Condo Boutique verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  47  Hotels in Riviera Maya
Pagina  1  van  5
 

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op