All Inclusive hotels in Riviera Maya

Op de kaart opzoeken
All Inclusive hotels in Riviera Maya

All Inclusive hotels in Riviera MayaVanaf  18€

Aanbevolen All Inclusive hotels in Riviera Maya

 • Panama Jack Resorts Gran Porto
  Vanaf249€Per nacht

  Panama Jack Resorts Gran Portostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida constituyentes, colonia centro 1 - Kaart
  3,9/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen

  Beachfront location in Playa del Carmen. The Cancun International Airport is 60 min away while the famous theme park of Xcaret is only 5 min away. The famous island of Cozumel is 45 min away by ferry.

  Meer bekijken
 • Hard Rock Hotel Riviera Maya
  Vanaf787€Per nacht

  Hard Rock Hotel Riviera MayastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Km. 72. carretera cancún-chetumal - Kaart
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen

  Dit gesofisticeerde hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in South Riviera Maya. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 27. 3 kilometer van het hotel. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 3. 0 kilometer van het etablissement. De bezoekers beschikken binnen een straal van 200 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De accommodatie ligt aan het strand. Het hotel ligt op 3. 4 kilometer van de haven. De accommodatie herbergt in totaal 687 kamers. Dit hotel werd opgefrist in 2014. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Hard Rock Hotel Riviera Maya beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in Hard Rock Hotel Riviera Maya. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de parkeerruimte. Hard Rock Hotel Riviera Maya past milieuduurzame beleidslijnen toe. Hard Rock Hotel Riviera Maya biedt een luchthaventransferdienst aan. Dit hotel is trots op zijn gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar u kunt ontspannen en aan een gezond en fit lichaam kunt werken. De bezoekers zullen de dineervoorzieningen van het etablissement die verschillende gerechten en dranken aanbieden zeer op prijs stellen. Dankzij de functionele vergaderruimtes is deze accommodatie een perfecte plaats voor zakenreizigers. Het hotel beschikt over een entertainmentprogramma en vrijetijdsactiviteiten voor het gemak van de gasten. Wie in dit etablissement verblijft, krijgt de mogelijkheid om te genieten van de maaltijden die worden geserveerd in de dineervoorzieningen. Voor de meest actieve gasten is er een uitgebreid sport- en activiteitenaanbod beschikbaar. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Royal Haciendas All Inclusive
  Vanaf330€Per nacht

  The Royal Haciendas All Inclusivestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Cancun-chetumal highway km 289+10 - Kaart
  3,2/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 4690 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 4690 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel is speciaal ontworpen voor gezinnen en ligt in Playa del Carmen. Het hotel bevindt zich op 4. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 4. 5 kilometer van het etablissement. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 1000 meter van het hotel. Op 4. 5 kilometer zijn er openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand ligt vlak aan het hotel. De accommodatie ligt op 4. 5 kilometer van de haven. De accommodatie herbergt 252 gezellige slaapkamers. The Royal Haciendas All Inclusive werd geconstrueerd in 2006. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. De receptie van het etablissement is 24 uur per dag geopend. The Royal Haciendas All Inclusive beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet welkom. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. In dit hotel zijn er verschillende gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar de gasten gebruik van kunnen maken. The Royal Haciendas All Inclusive biedt verschillende dineerervaringen aan. De klanten kunnen zich amuseren met het entertainmentprogramma. De eetzalen van het etablissement serveren een selectie van smaakvolle gerechten en dranken. De actievere gasten kunnen gebruik maken van de vrijetijdsvoorzieningen en activiteiten. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Fairmont Mayakoba
  Vanaf461€Per nacht

  Fairmont Mayakobastars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera federal cancun-playa del carmen, km 298 na - Kaart
  3,8/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 5238 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 5238 reizigersbeoordelingen

  The hotel is located some 40 min South of Cancun and 15 min from Playa del Carmen.

  Meer bekijken
 • Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May
  Vanaf829€Per nacht

  Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera Maystars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Km 72, carretera cancun-chetumal s/n - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 12285 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 12285 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel in South Riviera Maya is alleen toegankelijk voor volwassenen. De bezoekers verblijven op 27. 3 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 3. 0 kilometer van de accommodatie. De klanten beschikken binnen een straal van 200 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De bezoekers verblijven op 30. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 3. 4 kilometer van de haven. In totaal staan er 577 gastenkamers ter beschikking van de gasten. Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May werd volledig heringericht in 2014. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. De receptie van Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Helaas zijn er geen gastenkamers waar wie in deze accommodatie verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten in Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May. De klanten kunnen zich laten verwennen in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen van het hotel. De gasten kunnen de verschillende cateringdiensten van het etablissement zelf ontdekken. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van zakelijke voorzieningen en diensten. De accommodatie biedt entertainment aan op maat van de gasten. Dit etablissement beschikt over een ruim dineeraanbod om aan de noden van alle klanten te voldoen.

  Meer bekijken
 • Hideaway at Royalton Riviera Cancun
  Vanaf374€Per nacht

  Hideaway at Royalton Riviera Cancunstars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera fed. 307 tulum-cancún km 332 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 5390 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 5390 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is alleen voor volwassenen en is gevestigd in North Riviera Maya. Het hotel ligt op 20. 0 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 5. 0 kilometer van het etablissement. De accommodatie ligt op 11. 0 kilometer van de belangrijkste openbare vervoersverbindingen. De accommodatie ligt op 60 meter van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 11. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 11. 0 kilometer van de haven. Hideaway at Royalton Riviera Cancun herbergt in totaal 340 slaapkamers. Deze accommodatie werd geconstrueerd in 2014. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. Reizigers kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Helaas zijn er geen eenheden waar bezoekers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Hideaway at Royalton Riviera Cancun begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom beschikt het over rolstoeltoegankelijke kamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Daarenboven kunnen zij die met de auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen. De bezoekers kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienst. De reizigers kunnen zich volledig ontspannen in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen. Hideaway at Royalton Riviera Cancun is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke culinaire specialiteiten serveren. Dit hotel is ideaal voor zakenreizen. Afgevaardigden kunnen er vergaderingen organiseren. Dankzij de aangeboden vrijetijdsopties in dit etablissement, kunnen de reizigers van een leuke ervaring genieten. De gasten hoeven het etablissement niet te verlaten om van een heerlijke maaltijd te kunnen genieten. De accommodatie beschikt over verschillende culinaire opties.

  Meer bekijken
 • Platinum Yucatan Princess All Suites Spa
  Vanaf298€Per nacht

  Platinum Yucatan Princess All Suites Spastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Prolongación 5ta avenida, mz 20, lote 006 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 6547 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 6547 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel in Playa del Carmen is uitsluitend voor volwassenen. De accommodatie ligt op 8. 3 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten verblijven op 8. 3 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. Het hotel ligt op 8. 3 kilometer van de belangrijkste openbare transportverbindingen. Er zijn in totaal 470 slaapkamers in Platinum Yucatan Princess All Suites Spa. Platinum Yucatan Princess All Suites Spa werd gebouwd in 2014. Er is overal in het hotel wifi. Wie in deze accommodatie verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Platinum Yucatan Princess All Suites Spa. Platinum Yucatan Princess All Suites Spa wil voorzien in de speciale noden van de bezoekers en beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke gastenkamers. Huisdieren zijn niet toegestaan in Platinum Yucatan Princess All Suites Spa. Er is parkeerruimte in Platinum Yucatan Princess All Suites Spa. Platinum Yucatan Princess All Suites Spa past een duurzaam beleid toe. De gasten die op zoek zijn naar ontspanning kunnen genieten van een ruime keuze van beschikbare gezondheidsopties. Wie in deze accommodatie verblijft, kan genieten van een overheerlijke maaltijd in het gastronomische restaurant van het etablissement. Zakenreizigers zullen de beschikbare zakelijke voorzieningen in dit hotel zeer op prijs stellen. Het is ideaal voor de organisatie van evenementen. Deze accommodatie beschikt over een uitzonderlijk aanbod van indoor- en outdooractiviteiten. Het gevarieerde entertainmentaanbod in Platinum Yucatan Princess All Suites Spa garandeert dat de gasten van hun verblijf zullen genieten. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Unico 20° 87°
  Vanaf447€Per nacht

  Unico 20° 87°stars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Manzana 22 carretera federal 307 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2145 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2145 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel bevindt zich in South Riviera Maya. Het etablissement ligt 16. 7 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers beschikken op 33. 0 kilometer over het openbare transportmiddel. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 10 meter van het etablissement. De accommodatie ligt op 32. 5 kilometer van de haven. Er zijn 448 uitnodigende kamers. Er is overal in het hotel wifi. Gasten zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Dit etablissement beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Er zijn toegankelijke, openbare ruimtes. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de parkeerruimte. Wie in deze accommodatie verblijft, kan zich laten verwennen in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen. Wie in deze accommodatie verblijft, kan de verschillende cateringdiensten zelf ontdekken. Deze accommodatie beschikt over een ruime keuze van zakelijke voorzieningen voor de perfecte combinatie van comfort en gemak tijdens uw zakenreis. De eetgelegenheid van het etablissement staat bekend om haar uitstekende keuken en prima service. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Grand Riviera Princess
  Vanaf234€Per nacht

  Grand Riviera Princessstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Prolongacion 5ta avenida mza 20 lote 006 - Kaart
  4,2/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 10318 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 10318 reizigersbeoordelingen

  Ubicado justo en la playa, el hotel está a 10 km de Playa del Carmen.

  Meer bekijken
 • Oasis Tulum Lite
  Vanaf237€Per nacht

  Oasis Tulum Litestars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Carretera chetumal - puerto juárez km 252 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 57 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 57 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel in South Riviera Maya is een goede keuze voor gezinnen. In totaal staan er 70 slaapkamers ter beschikking van de gasten. Oasis Tulum Lite beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de slaapkamer. De receptie is 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Oasis Tulum Lite. Klanten zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel. Oasis Tulum Lite heeft een garage waar de gasten gebruik van kunnen maken. Oasis Tulum Lite is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke culinaire specialiteiten serveren. De bezoekers die op zoek zijn naar ontspanning kunnen genieten van een ruime keuze van beschikbare gezondheidsopties. De klanten hoeven het etablissement niet te verlaten om van een heerlijke maaltijd te kunnen genieten. Het hotel beschikt over verschillende culinaire opties. De bezoekers kunnen genieten van de entertainmentopties van het etablissement. Er worden sport- en vrijetijdsacitviteiten aangeboden in het hotel. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  26  Hotels in Riviera Maya
Pagina  1  van  3
 

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op