Low budget hotels in Riviera Maya

Op de kaart opzoeken
Low budget hotels in Riviera Maya

Low budget hotels in Riviera MayaVanaf  12€

Aanbevolen Low budget hotels in Riviera Maya

 • El Campanario
  Vanaf38€Per nacht

  El Campanariostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. 15 norte no. 128 esquina calle 12, col centro 218 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 55 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 55 reizigersbeoordelingen

  Dit gezellige hotel verwelkomt u in Playa del Carmen. De accommodatie ligt op 50 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 1000 meter van het hotel. De bezoekers kunnen op wandelafstand gebruikmaken van verschillende openbare vervoersmiddelen. Het etablissement ligt op 300 meter van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 200 meter van de luchthaven. In totaal staan er 16 gastenkamers ter beschikking van de gasten in El Campanario. Deze accommodatie werd volledig gerenoveerd in 2009. Wie in dit hotel verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. Klanten kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. El Campanario beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan in El Campanario.

  Meer bekijken
 • Quinta Margarita, Boho Chic Hotel
  Vanaf47€Per nacht

  Quinta Margarita, Boho Chic Hotelstars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Calle 32 norte no.124, centro - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 229 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 229 reizigersbeoordelingen

  Deze pretentieloze logies en ontbijt (B&B) verwelkomt u in North Riviera Maya. Bezoekers kunnen er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 14 slaapkamers. In het etablissement is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. Helaas is de receptie niet 24 uur per dag geopend. Dit etablissement is ideaal voor gezinnen met kinderen en beschikt op aanvraag over enkele gastenkamers met kinderbedjes voor de allerkleinsten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Quinta Margarita, Boho Chic Hotel biedt een luchthaventransferdienst aan. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Villas Picalu B&B Boutique
  Vanaf63€Per nacht

  Villas Picalu B&B Boutiquestars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Calle bahia xaak 52 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 131 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 131 reizigersbeoordelingen

  Deze gezellige logies en ontbijt (B&B) voor volwassenen bevindt zich in South Riviera Maya. De logies en ontbijt (B&B) bevindt zich op 500 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het etablissement. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 30 meter van het etablissement. Het dichtstbijzijnde openbare transportmiddel bevindt zich op wandelafstand van de logies en ontbijt (B&B). Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 200 meter van de accommodatie. De logies en ontbijt (B&B) ligt op 500 meter lopen van de haven. Villas Picalu B&B Boutique staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 4 kamers zijn. Dit etablissement werd volledig gerenoveerd in 2015. Het etablissement beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. Helaas is de receptie niet 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Villas Picalu B&B Boutique. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Er is parkeerruimte in Villas Picalu B&B Boutique. De gasten kunnen de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. Villas Picalu B&B Boutique kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Casa Blanca
  Vanaf70€Per nacht

  Casa Blancastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Coral negro esq.viajaica de la mar na - Kaart
   

  Deze gezellige logies en ontbijt (B&B) voor volwassenen bevindt zich in Playa del Carmen. De logies en ontbijt (B&B) ligt op 100 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De logies en ontbijt (B&B) ligt op 1. 2kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 1000 meter van de accommodatie. Er zijn openbare vervoersverbindingen op wandelafstand. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 100 meter van de logies en ontbijt (B&B). Het etablissement ligt op 200 meter lopen van de haven. Dit etablissement herbergt slechts 15 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. Dit etablissement werd helemaal heringericht in 2015. Een wifi-internetverbinding is beschikbaar voor extra comfort en gemak. Helaas is de receptie niet 24 uur per dag geopend. Helaas zijn er geen kamers waar wie in dit etablissement verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie.

  Meer bekijken
 • Playa On Time
  Vanaf852€Per nacht

  Playa On Timestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av paseo coba condominio maya mar a11 playacar f.2 - Kaart
   

  Deze pretentieloze logies en ontbijt (B&B) is homovriendelijk en is gevestigd in Playa del Carmen. Het etablissement ligt op 100 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 500 meter van de logies en ontbijt (B&B). De klanten beschikken op 1. 0 kilometer over openbare transportmiddelen. Het etablissement ligt op 700 meter lopen van de haven. Dit etablissement herbergt slechts 3 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. Dit etablissement werd volledig gerenoveerd in 2016 in de lijn met het kwaliteitsengagement. Playa On Time beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van dit etablissement is niet 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Playa On Time. Huisdieren zijn niet toegestaan in Playa On Time. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hotel Gota de Sal
  Vanaf87€Per nacht

  Hotel Gota de Salstars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Ave. javier rojo gomez sn - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 119 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 119 reizigersbeoordelingen

  Dit eenvoudige hotel ligt in North Riviera Maya. Het etablissement ligt op 50 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Het dichtstbijzijnde openbare transportmiddel bevindt zich op 3. 0 kilometer van de accommodatie. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 50 meter van het etablissement. Er zijn 30 uitnodigende kamers. Hotel Gota de Sal werd volledig heringericht in 2016. Een wifi-internetverbinding is beschikbaar voor extra comfort en gemak. De receptie van dit hotel wordt niet 24 uur per dag bemand. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Hotel Gota de Sal. Huisdieren zijn niet toegestaan. Hotel Gota de Sal stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Hul-Ku
  Vanaf87€Per nacht

  Hul-Kustars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. 20 sur s/n - Kaart
   

  Dit gezellige hotel is gelegen in Playa del Carmen. De gasten kunnen op wandelafstand gebruikmaken van verschillende openbare vervoersmiddelen. De accommodatie ligt op 450 meter van het dichtstbijzijnde strand. In totaal staan er 48 slaapkamers ter beschikking van de gasten. Dit hotel werd geconstrueerd in 2001. Er is overal in het hotel wifi. Klanten kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieEr zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit hotel. Hul-Ku beschikt over rolstoeltoegankelijke, gemeenschappelijke ruimtes. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel. Hul-Ku stelt een parking en garagevoorzieningen ter beschikking. Verschillende conferentievoorzieningen zijn beschikbaar voor het gemak van zakenreizigers. Hul-Ku kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Maya Vacanze
  Vanaf502€Per nacht

  Maya Vacanzestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 4 norte entre avenida 40 y 45 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 35 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 35 reizigersbeoordelingen

  Dit pretentieloze hotel ligt in Playa del Carmen. Maya Vacanze staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 12 accommodatie-eenheden zijn. Dit etablissement werd opgericht in 2014. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. De receptie van dit etablissement is niet 24 uur per dag geopend. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Casaia Tulum
  Vanaf38€Per nacht

  Casaia Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Coba norte con calle 2 oriente 01 - Kaart
   

  Dit pretentieloze hotel verwelkomt u in Tulum. In totaal staan er 16 eenheden ter beschikking van de gasten. Casaia Tulum beschikt over vast en draadloos internet. De receptie van Casaia Tulum is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in dit hotel. Casaia Tulum staat kleine huisdieren toe. Er is parkeerruimte in Casaia Tulum. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Oyo Hotel Posada Roma
  Vanaf25€Per nacht

  Oyo Hotel Posada Romastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Antonio solis 101 cuauhtemoc - Kaart
   

  OYO Hotel Posada Roma features air-conditioned rooms with cable TV in the Centro district of Playa del Carmen. The property is around 1.6 km from Disabled-friendly beach, 2.3 km from Kool Beach Club and 3.1 km from Church of Guadalupe. Local points of interest like Quinta Alegria Shopping Mall and Rio Secreto are reachable within 1.6 km and 8 km, respectively.At the hotel, every room comes with a wardrobe. With a private bathroom equipped with a shower and free toiletries, rooms at OYO Hotel Posada Roma also provide guests with free WiFi.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  12  Hotels in Riviera Maya
Pagina  1  van  2
 

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op