Hotels dichtbij Tulum Archaeological Zone

Op de kaart opzoeken
Hotels in Tulum Archaeological Zone

Tulum Archaeological ZoneVanaf  14€

Aanbevolen hotels dicht bij Tulum Archaeological Zone

 • Poc Na Tulum
  Vanaf173€Per nacht

  Poc Na Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Carretera tulum a, av boca paila km 1.5 - Kaart
  Op 1.74 km van Tulum Archaeological Zone
   

  Dit comfortabele hotel ligt in Tulum. In totaal staan er 30 gastenkamers ter beschikking van de gasten in Poc Na Tulum. Poc Na Tulum onderging een renovatie in 2018. De gemeenschappelijke ruimtes van het etablissement beschikken over een wifi-internetverbinding. De receptie van Poc Na Tulum is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Helaas zijn er geen eenheden waar wie in deze accommodatie verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. De klanten die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. Poc Na Tulum kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Zendero Tulum
  Vanaf77€Per nacht

  Zendero Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Calle venus oriente spmza 27 lt2 entre av. coba y - Kaart
  Op 2.4 km van Tulum Archaeological Zone
   

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Tulum. De accommodatie beschikt in totaal over 17 slaapkamers. Zendero Tulum werd gebouwd in 2018. De reizigers kunnen overal gebruik maken van de wifi-verbinding. De receptie is de hele dag geopend. Helaas zijn er geen slaapkamers waar klanten om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Wie in deze accommodatie verblijft, kan gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • I Tour Tulum
  Vanaf38€Per nacht

  I Tour Tulumstars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Coba s/n - Kaart
  Op 2.41 km van Tulum Archaeological Zone
   

  Dit charmante hotel is homovriendelijk en is gevestigd in South Riviera Maya. Dit hotel herbergt slechts 7 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in I Tour Tulum. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Elements Tulum Boutique Hotel
  Vanaf109€Per nacht

  Elements Tulum Boutique Hotelstars

  Tulum, Riviera Maya , Calle sol oriente entre av. coba sn - Kaart
  Op 2.42 km van Tulum Archaeological Zone
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 152 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 152 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Tulum. Het etablissement ligt op 300 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers kunnen op wandelafstand gebruikmaken van verschillende openbare vervoersmiddelen. Het hotel ligt op 3. 0 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. Er zijn in totaal 18 kamers. Deze accommodatie is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van Elements Tulum Boutique Hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Alle eenheden beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Er is parkeerruimte. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Kaab Tulum
  Vanaf69€Per nacht

  Kaab Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Cl sol oriente y cl escorpión sur y av coba sur reg 004 - Kaart
  Op 2.5 km van Tulum Archaeological Zone
   

  Dit charmante aparthotel ligt in Tulum. In totaal staan er 25 eenheden ter beschikking van de gasten. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de slaapkamers. Bezoekers kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieKaab Tulum beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Kaab Tulum stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Hotels dichtbij  Tulum Archaeological Zone

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op