Hotels dichtbij Tulum Archaeological Zone

Op de kaart opzoeken
Hotels in Tulum Archaeological Zone

Tulum Archaeological ZoneVanaf  22€

Aanbevolen hotels dicht bij Tulum Archaeological Zone

 • ANDREAS TULUM
  Vanaf35€Per nacht

  ANDREAS TULUMstars

  Tulum, Riviera Maya , Av. ruinas de tamul esq calle zazilha - Kaart
  Op 0.65 km van Tulum Archaeological Zone
   

  Dit charmante hotel is gevestigd in Tulum. Wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur vindt rust en ontspanning in dit hotel. Daarenboven is er ter plaatse draadloos internet beschikbaar. De receptie is niet 24 uur per dag geopend. ANDREAS TULUM beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. De bezoekers zullen de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. De bezoekers kunnen de verschillende cateringdiensten van ANDREAS TULUM zelf ontdekken. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Poc Na Tulum
  Vanaf107€Per nacht

  Poc Na Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Carretera tulum a, av boca paila km 1.5 - Kaart
  Op 1.74 km van Tulum Archaeological Zone
   

  Dit charmante hotel is gevestigd in Tulum. In totaal staan er 30 kamers ter beschikking van de gasten in Poc Na Tulum. Dit etablissement onderging een renovatie in 2018. Poc Na Tulum beschikt over een wifi-internetverbinding in de gemeenschappelijke ruimtes. Wie in deze accommodatie verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Dit etablissement beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. Poc Na Tulum stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Zendero Tulum
  Vanaf60€Per nacht

  Zendero Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Calle venus oriente spmza 27 lt2 entre av. coba y - Kaart
  Op 2.4 km van Tulum Archaeological Zone
   

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Tulum. De accommodatie beschikt in totaal over 17 slaapkamers. Zendero Tulum werd gebouwd in 2018. De reizigers kunnen overal gebruik maken van de wifi-verbinding. De receptie is de hele dag geopend. Helaas zijn er geen slaapkamers waar klanten om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Wie in deze accommodatie verblijft, kan gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Elements Tulum Boutique Hotel
  Vanaf44€Per nacht

  Elements Tulum Boutique Hotelstars

  Tulum, Riviera Maya , Calle sol oriente entre av. coba sn - Kaart
  Op 2.42 km van Tulum Archaeological Zone
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 153 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 153 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Tulum. Het etablissement ligt op 300 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers kunnen op wandelafstand gebruikmaken van verschillende openbare vervoersmiddelen. Het hotel ligt op 3. 0 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. Er zijn in totaal 18 kamers. Deze accommodatie is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van Elements Tulum Boutique Hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Alle eenheden beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Er is parkeerruimte. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Casaia Tulum
  Vanaf38€Per nacht

  Casaia Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Coba norte con calle 2 oriente 01 - Kaart
  Op 2.44 km van Tulum Archaeological Zone
   

  Dit pretentieloze hotel verwelkomt u in Tulum. In totaal staan er 16 eenheden ter beschikking van de gasten. Casaia Tulum beschikt over vast en draadloos internet. De receptie van Casaia Tulum is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in dit hotel. Casaia Tulum staat kleine huisdieren toe. Er is parkeerruimte in Casaia Tulum. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Kaab Tulum
  Vanaf68€Per nacht

  Kaab Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Cl sol oriente y cl escorpión sur y av coba sur reg 004 - Kaart
  Op 2.5 km van Tulum Archaeological Zone
   

  Dit charmante aparthotel ligt in Tulum. In totaal staan er 25 eenheden ter beschikking van de gasten. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de slaapkamers. Bezoekers kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieKaab Tulum beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Kaab Tulum stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten.

  Meer bekijken
 • Posada 06 Tulum
  Vanaf102€Per nacht

  Posada 06 Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Andromenda oriente, manzana 10 lote 17 - Kaart
  Op 2.84 km van Tulum Archaeological Zone
   

  Dit comfortabele hotel bevindt zich in Tulum. De accommodatie ligt in het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 15 meter van de accommodatie. De accommodatie bevindt zich vlakbij de belangrijkste openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 4 meter van de accommodatie. De reizigers verblijven op 120 meter van de luchthaven. Het hotel herbergt 18 gezellige accommodatie-eenheden. Dit etablissement werd heringericht in 2016. Er is overal in het hotel wifi. De receptie is de hele dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Huisdieren zijn niet welkom. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. Wie in deze accommodatie verblijft, zal de dineervoorzieningen van het etablissement die verschillende gerechten en dranken aanbieden zeer op prijs stellen. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Luna Maya Tulum
  Vanaf33€Per nacht

  Luna Maya Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Avenida satelite 13 - Kaart
  Op 2.94 km van Tulum Archaeological Zone
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 110 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 110 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gelegen in Tulum. Het etablissement ligt op 500 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten beschikken op 1. 1 kilometer over het openbare transportmiddel. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 5. 1 kilometer van het hotel. In totaal staan er 20 eenheden ter beschikking van de gasten in Luna Maya Tulum. Dit hotel werd het laatst gerenoveerd in 2017. Het etablissement beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de eenheden. De receptie van dit hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Helaas zijn er geen slaapkamers waar wie in deze accommodatie verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Gasten die in Luna Maya Tulum verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Aluna Hotel Tulum
  Vanaf173€Per nacht

  Aluna Hotel Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Poligono 04 fracc 05 lt 4 s/n aldea zama - Kaart
  Op 2.96 km van Tulum Archaeological Zone
   

  Dit comfortabele hotel in Tulum is ideaal voor gezinnen. Er zijn 72 uitnodigende kamers. In Aluna Hotel Tulum is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie is 24 uur per dag geopend. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Alle slaapkamers in Aluna Hotel Tulum zijn rolstoeltoegankelijk. Aluna Hotel Tulum is geen huisdiervriendelijk etablissement. Er is parkeerruimte. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door het etablissement. De reizigers zullen de dineeropties die beschikbaar zijn in dit etablissement zeer op prijs stellen. Gastronomieliefhebbers zullen de overheerlijke, culinaire opties die beschikbaar zijn om de smaakpapillen van wie in dit etablissement verblijft te verwennen zeer op prijs stellen. In dit etablissement zijn er verschillende gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar de gasten gebruik van kunnen maken. Het entertainmentaanbod van het etablissement zorgt ervoor dat er geen tijd voor verveling is.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Hotels dichtbij  Tulum Archaeological Zone

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op