Hotels dichtbij Xpu Ha

Op de kaart opzoeken
Hotels in Xpu Ha

Xpu HaVanaf  18€

Aanbevolen hotels dicht bij Xpu Ha

 • Serenity Eco Luxury Tented Camp
  Vanaf982€Per nacht

  Serenity Eco Luxury Tented Campstars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Federal xpu-ha lt6 colonial tulum, chemuyil km265 - - Kaart
  Op 0.73 km van Xpu Ha
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 356 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 356 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel voor volwassenen bevindt zich in South Riviera Maya. Serenity Eco Luxury Tented Camp herbergt in totaal 30 eenheden. Er is vast en draadloos internet beschikbaar. Reizigers worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Serenity Eco Luxury Tented Camp. Huisdieren zijn niet toegestaan. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten.

  Meer bekijken
 • Esencia
  Vanaf772€Per nacht

  Esenciastars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Carr. cancun tulum fracc 15,16 fracc pto aventuras - Kaart
  Op 1.79 km van Xpu Ha
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 348 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 348 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel verwelkomt u in South Riviera Maya. Er zijn in totaal 29 slaapkamers. Daarenboven is er ter plaatse draadloos internet beschikbaar. De receptie is de hele dag geopend. Bovendien beschikt dit kindvriendelijke hotel op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Unico 20° 87°
  Vanaf447€Per nacht

  Unico 20° 87°stars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Manzana 22 carretera federal 307 - Kaart
  Op 2.62 km van Xpu Ha
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2145 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2145 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel bevindt zich in South Riviera Maya. Het etablissement ligt 16. 7 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers beschikken op 33. 0 kilometer over het openbare transportmiddel. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 10 meter van het etablissement. De accommodatie ligt op 32. 5 kilometer van de haven. Er zijn 448 uitnodigende kamers. Er is overal in het hotel wifi. Gasten zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Dit etablissement beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Er zijn toegankelijke, openbare ruimtes. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de parkeerruimte. Wie in deze accommodatie verblijft, kan zich laten verwennen in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen. Wie in deze accommodatie verblijft, kan de verschillende cateringdiensten zelf ontdekken. Deze accommodatie beschikt over een ruime keuze van zakelijke voorzieningen voor de perfecte combinatie van comfort en gemak tijdens uw zakenreis. De eetgelegenheid van het etablissement staat bekend om haar uitstekende keuken en prima service. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Hotels dichtbij  Xpu Ha

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op