Hotels Kathmandu

Op de kaart opzoeken
Hotels in Kathmandu

KathmanduVanaf  11€

Aanbevolen Hotel - Kathmandu

 • Kathmandu Guest House
  Vanaf83€Per nacht

  Kathmandu Guest Housestars

  Kathmandu, Kathmandu , Ward no. 16 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1511 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1511 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante boetiekhotel is gevestigd in Kathmandu. Er zijn in totaal 31 gastenkamers in Kathmandu Guest House. De gemeenschappelijke ruimtes van het etablissement beschikken over een wifi-internetverbinding. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Kathmandu Guest House beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. De gemeenschappelijke ruimtes van dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Yak & Yeti
  Vanaf155€Per nacht

  Yak & Yetistars

  Kathmandu, Kathmandu , Gpo box no. 1016, durbar marg - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1485 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1485 reizigersbeoordelingen

  The hotel is located at Durbar Marg, in the heart of Kathmandu. It is situated nearby to various shops, tourist spots and other points of attraction and adventure of the city.

  Meer bekijken
 • Annapurna
  Vanaf118€Per nacht

  Annapurnastars

  Kathmandu, Kathmandu , P.o. box 140, durbar marg , - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 664 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 664 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gelegen in Kathmandu. Er zijn in totaal 150 accommodatie-eenheden in Annapurna. Klanten zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Wie in deze accommodatie verblijft, kan op aanvraag over een kinderbedje in zijn slaapkamer beschikken. Huisdieren zijn niet toegestaan in Annapurna.

  Meer bekijken
 • Tibet
  Vanaf61€Per nacht

  Tibetstars

  Kathmandu, Kathmandu , P.o. box: 7956, lazimpath, kathmandu - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 562 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 562 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Kathmandu. Er zijn in totaal 56 gastenkamers. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Tibet. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Huisdieren zijn niet toegestaan in Tibet. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hotel Arts Kathmandu
  Vanaf57€Per nacht

  Hotel Arts Kathmandustars

  Kathmandu, Kathmandu , Chaksibari marg, thamel - - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 257 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 257 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Kathmandu. Er zijn in totaal 60 gastenkamers in Hotel Arts Kathmandu. De receptie van Hotel Arts Kathmandu is niet 24 uur per dag geopend. Deze accommodatie beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan in Hotel Arts Kathmandu.

  Meer bekijken
 • Hotel Mulberry
  Vanaf124€Per nacht

  Hotel Mulberrystars

  Kathmandu, Kathmandu , Jyatha, thamel - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 216 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 216 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gevestigd in Kathmandu. In totaal staan er 67 kamers ter beschikking van de gasten in Hotel Mulberry. Dit hotel is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Hotel Mulberry is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Mirage Lords Inn
  Vanaf69€Per nacht

  Mirage Lords Innstars

  Kathmandu, Kathmandu , 310 battisputali road - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 192 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 192 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Kathmandu. In totaal staan er 48 gastenkamers ter beschikking van de gasten in Mirage Lords Inn. Wie in deze accommodatie verblijft, zal zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit hotel. Huisdieren zijn niet toegestaan in Mirage Lords Inn.

  Meer bekijken
 • Mudita
  Vanaf69€Per nacht

  Muditastars

  Kathmandu, Kathmandu , Siddhartha marg, boudha 44600 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 11 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 11 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel verwelkomt u in Kathmandu. Er zijn 29 uitnodigende eenheden. De receptie van Mudita is 24 uur per dag geopend. Mudita beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe.

  Meer bekijken
 • Nana
  Vanaf19€Per nacht

  Nanastars

  Kathmandu, Kathmandu , Chaksibari marg,thamel-29 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 81 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 81 reizigersbeoordelingen

  Dit pretentieloze hotel ligt in Kathmandu. De accommodatie bestaat uit 24 slaapkamers. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Nana. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Summit Residency Airport Hotel Kathmandu
  Vanaf69€Per nacht

  Summit Residency Airport Hotel Kathmandustars

  Kathmandu, Kathmandu , Airport, sinamangal, kathmandu - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 114 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 114 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gevestigd in Kathmandu. De accommodatie herbergt in totaal 55 accommodatie-eenheden. Summit Residency Airport Hotel Kathmandu werd geconstrueerd in 2011. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Summit Residency Airport Hotel Kathmandu. Summit Residency Airport Hotel Kathmandu begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom beschikt het over rolstoeltoegankelijke gastenkamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. Er is parkeerruimte. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  88  Hotels in Kathmandu
Pagina  1  van  9
 

Informatie over Kathmandu

  Kathmandu is de hoofdstad van Nepal, ligt op meer dan 1300 m boven de zeespiegel en wordt druk bezocht vanwege de talrijke boeddhistische en hindoeïstische tempels en paleizen. In het dal van Kathmandu liggen zeven plekken die werelderfgoed zijn. Dichtbij stroomt de rivier Vishnumati. Bezoek ook het plein Durbar, het oudste paleis van de menselijke beschaving, het Koninklijke Paleis en het belangrijkste Tibetaanse centrum, Boudhanath, met de grootste stoepa ter wereld. U zult ook het heilig centrum van het hindoeïsme ontdekken, Pashupatinath, met de beroemde vergulde pagode. Bezoek ook het religieuze centrum Swayambhu en de regio van de meren, die ideaal is om te wandelen en door de bergen te trekken. Nepal is het paradijs van de klimmers, met de Everest als absolute uitdaging. Ook de moeite waard is een bezoek aan de stad Pokhara. Het gebied Thamel is beroemd dankzij de markten, restaurants en het bruisende nachtleven. Bezoek ook Bhaktapur, de middeleeuwse hoofdstad van Nepal, Nagarkot en Patan. Er zijn talrijke andere activiteiten mogelijk: rafting; kanovaren; op een olifant rijden; safari’s; vogels observeren; fietsen; klimmen; parapente; bungee; in een heteluchtballon vliegen; en nog veel meer. In Kathmandu is een uitgebreide keuze aan hotels, voor alle smaken en voorkeuren. Kathmandu is een spectaculaire optie voor wie zowel van cultuur als geschiedenis wil genieten, in combinatie met het mooiste avonturentoerisme.

Populairste zones van  Kathmandu

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op