Hotels Kathmandu

Op de kaart opzoeken
Hotels in Kathmandu

KathmanduVanaf  11€

Aanbevolen Hotel - Kathmandu

 • Kathmandu Guest House
  Vanaf76€Per nacht

  Kathmandu Guest Housestars

  Kathmandu, Kathmandu , Ward no. 16 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1511 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1511 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante boetiekhotel is gevestigd in Kathmandu. Er zijn in totaal 31 gastenkamers in Kathmandu Guest House. De gemeenschappelijke ruimtes van het etablissement beschikken over een wifi-internetverbinding. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Kathmandu Guest House beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. De gemeenschappelijke ruimtes van dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hotel Mulberry
  Vanaf147€Per nacht

  Hotel Mulberrystars

  Kathmandu, Kathmandu , Jyatha, thamel - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 216 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 216 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Kathmandu. In totaal staan er 67 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten. Wie in deze accommodatie verblijft, kan er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Hotel Mulberry. Hotel Mulberry is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Annapurna
  Vanaf135€Per nacht

  Annapurnastars

  Kathmandu, Kathmandu , P.o. box 140, durbar marg , - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 664 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 664 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Kathmandu. Het hotel herbergt 150 gezellige slaapkamers. De receptie is de hele dag geopend. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel.

  Meer bekijken
 • Hotel Arts Kathmandu
  Vanaf70€Per nacht

  Hotel Arts Kathmandustars

  Kathmandu, Kathmandu , Chaksibari marg, thamel - - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 257 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 257 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel ligt in Kathmandu. Hotel Arts Kathmandu herbergt in totaal 60 kamers. De receptie wordt niet dag en nacht bemand. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Hotel Arts Kathmandu. Dit hotel staat geen huisdieren toe.

  Meer bekijken
 • OYO 145 Sirahali Khusbu Hotel &Lodge
  Vanaf11€Per nacht
   

  Dit eenvoudige hotel is gelegen in Kathmandu. OYO 145 Sirahali Khusbu Hotel &Lodge herbergt in totaal 16 slaapkamers. In het etablissement is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. De receptie van OYO 145 Sirahali Khusbu Hotel &Lodge is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Yak & Yeti
  Vanaf186€Per nacht

  Yak & Yetistars

  Kathmandu, Kathmandu , Gpo box no. 1016, durbar marg - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1485 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1485 reizigersbeoordelingen

  The hotel is located at Durbar Marg, in the heart of Kathmandu. It is situated nearby to various shops, tourist spots and other points of attraction and adventure of the city.

  Meer bekijken
 • Tibet
  Vanaf78€Per nacht

  Tibetstars

  Kathmandu, Kathmandu , P.o. box: 7956, lazimpath, kathmandu - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 562 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 562 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Kathmandu. Er zijn in totaal 56 gastenkamers in Tibet. Bezoekers zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Tibet. Tibet beschikt over rolstoeltoegankelijke, gemeenschappelijke ruimtes. Huisdieren zijn niet toegestaan. Tibet kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Mirage Lords Inn
  Vanaf63€Per nacht

  Mirage Lords Innstars

  Kathmandu, Kathmandu , 310 battisputali road - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 192 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 192 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Kathmandu. In totaal staan er 48 gastenkamers ter beschikking van de gasten in Mirage Lords Inn. Wie in deze accommodatie verblijft, zal zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit hotel. Huisdieren zijn niet toegestaan in Mirage Lords Inn.

  Meer bekijken
 • Tibet International
  Vanaf110€Per nacht

  Tibet Internationalstars

  Kathmandu, Kathmandu , Ward no. 6, p.o. box 908, boudha kathmandu - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 690 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 690 reizigersbeoordelingen

  Dit pretentieloze hotel ligt in Kathmandu. Het etablissement bestaat uit 68 kamers. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. Gasten zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit etablissement. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Het is mogelijk dat voor sommige services van Tibet International moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Mudita
  Vanaf71€Per nacht

  Muditastars

  Kathmandu, Kathmandu , Siddhartha marg, boudha 44600 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 11 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 11 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel verwelkomt u in Kathmandu. Er zijn 29 uitnodigende eenheden. De receptie van Mudita is 24 uur per dag geopend. Mudita beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  139  Hotels in Kathmandu
Pagina  1  van  14
 

Informatie over Kathmandu

  Kathmandu is de hoofdstad van Nepal, ligt op meer dan 1300 m boven de zeespiegel en wordt druk bezocht vanwege de talrijke boeddhistische en hindoeïstische tempels en paleizen. In het dal van Kathmandu liggen zeven plekken die werelderfgoed zijn. Dichtbij stroomt de rivier Vishnumati. Bezoek ook het plein Durbar, het oudste paleis van de menselijke beschaving, het Koninklijke Paleis en het belangrijkste Tibetaanse centrum, Boudhanath, met de grootste stoepa ter wereld. U zult ook het heilig centrum van het hindoeïsme ontdekken, Pashupatinath, met de beroemde vergulde pagode. Bezoek ook het religieuze centrum Swayambhu en de regio van de meren, die ideaal is om te wandelen en door de bergen te trekken. Nepal is het paradijs van de klimmers, met de Everest als absolute uitdaging. Ook de moeite waard is een bezoek aan de stad Pokhara. Het gebied Thamel is beroemd dankzij de markten, restaurants en het bruisende nachtleven. Bezoek ook Bhaktapur, de middeleeuwse hoofdstad van Nepal, Nagarkot en Patan. Er zijn talrijke andere activiteiten mogelijk: rafting; kanovaren; op een olifant rijden; safari’s; vogels observeren; fietsen; klimmen; parapente; bungee; in een heteluchtballon vliegen; en nog veel meer. In Kathmandu is een uitgebreide keuze aan hotels, voor alle smaken en voorkeuren. Kathmandu is een spectaculaire optie voor wie zowel van cultuur als geschiedenis wil genieten, in combinatie met het mooiste avonturentoerisme.

Populairste zones van  Kathmandu

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op