Hotels Kathmandu

Op de kaart opzoeken
Hotels in Kathmandu

KathmanduVanaf  38€

Aanbevolen Hotel - Kathmandu

 • Yak & Yeti
  Vanaf162€Per nacht

  Yak & Yetistars

  Kathmandu, Kathmandu , Gpo box no. 1016, durbar marg - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1330 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1330 reizigersbeoordelingen

  The hotel is located at Durbar Marg, in the heart of Kathmandu. It is situated nearby to various shops, tourist spots and other points of attraction and adventure of the city.

  Meer bekijken
 • Kathmandu Eco
  Vanaf56€Per nacht

  Kathmandu Ecostars

  Kathmandu, Kathmandu , G.p.o.box.7424 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 813 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 813 reizigersbeoordelingen

  Dit eenvoudige hotel ligt in Kathmandu. De bezoekers verblijven op 8. 0 kilometer van de luchthaven. In de 31 uitnodigende kamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Dit etablissement is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Klanten kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieEr zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit hotel. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel. De reizigers die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. Kathmandu Eco kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Heritage Home Hotel and Guest House
  Vanaf38€Per nacht

  Heritage Home Hotel and Guest Housestars

  Kathmandu, Kathmandu , P. o. box 6438 thamel, kathmandu, nepal - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 78 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 78 reizigersbeoordelingen

  The hotel is located in the heart of Thamel, Kathmandu's main tourist centre. Its convenient location provides guests with easy access to local tourist destinations as well as restaurants, cafés and bars plus an abundance of street markets and shopping centres. The hotel is just 25 minutes from the city's Tribhuvan International Airport.

  Meer bekijken
 • Himalaya
  Vanaf143€Per nacht

  Himalayastars

  Kathmandu, Kathmandu , Po box 2141,sahid sukra marg,lalitpur - Kaart
   

  Dit mooie hotel ligt in Kathmandu. In totaal staan er 125 kamers ter beschikking van de gasten. Deze accommodatie werd helemaal heringericht in 2009. Bezoekers zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit hotel. Huisdieren zijn niet welkom. Er is parkeerruimte in Himalaya. De klanten kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Deze accommodatie beschikt over een ruim aanbod van dineerervaringen om de tevredenheid van de gasten in alle opzichten te garanderen. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hotel Manang
  Vanaf75€Per nacht

  Hotel Manangstars

  Kathmandu, Kathmandu , Paknajol, thamel p.o. box: 5608, kathmandu - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 446 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 446 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel ligt in Kathmandu. Het hotel beschikt in totaal over 55 behaaglijke gastenkamers. Hotel Manang onderging een renovatie in 2012. Er is vast en draadloos internet beschikbaar in Hotel Manang De receptie van dit etablissement is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Hotel Manang biedt verschillende dineerervaringen aan. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Annapurna
  Vanaf120€Per nacht

  Annapurnastars

  Kathmandu, Kathmandu , P.o. box 140, durbar marg , - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 605 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 605 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Kathmandu. In totaal staan er 150 slaapkamers ter beschikking van de gasten in Annapurna. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Bovendien beschikt deze kindvriendelijke accommodatie op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Annapurna is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Maya Manor
  Vanaf120€Per nacht

  Maya Manorstars

  Kathmandu, Kathmandu , Hattisar road - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 126 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 126 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Kathmandu. In totaal staan er 46 gastenkamers ter beschikking van de gasten in Maya Manor. Klanten kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe.

  Meer bekijken
 • Hotel Arts Kathmandu
  Vanaf67€Per nacht

  Hotel Arts Kathmandustars

  Kathmandu, Kathmandu , Chaksibari marg, thamel - - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 226 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 226 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Kathmandu. Het etablissement beschikt in totaal over 60 slaapkamers. De receptie van Hotel Arts Kathmandu wordt niet 24 uur per dag bemand. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Hotel Arts Kathmandu is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Mirage Lords Inn
  Vanaf67€Per nacht

  Mirage Lords Innstars

  Kathmandu, Kathmandu , 310 battisputali road - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 157 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 157 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Kathmandu. Mirage Lords Inn herbergt in totaal 48 eenheden. Gasten zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Helaas zijn er geen kamers waar bezoekers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Mudita
  Vanaf76€Per nacht

  Muditastars

  Kathmandu, Kathmandu , Siddhartha marg, boudha 44600 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 7 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 7 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel is gevestigd in Kathmandu. Het etablissement beschikt in totaal over 29 behaaglijke kamers. Wie in deze accommodatie verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  27  Hotels in Kathmandu
Pagina  1  van  3
 

Informatie over Kathmandu

  Kathmandu is de hoofdstad van Nepal, ligt op meer dan 1300 m boven de zeespiegel en wordt druk bezocht vanwege de talrijke boeddhistische en hindoeïstische tempels en paleizen. In het dal van Kathmandu liggen zeven plekken die werelderfgoed zijn. Dichtbij stroomt de rivier Vishnumati. Bezoek ook het plein Durbar, het oudste paleis van de menselijke beschaving, het Koninklijke Paleis en het belangrijkste Tibetaanse centrum, Boudhanath, met de grootste stoepa ter wereld. U zult ook het heilig centrum van het hindoeïsme ontdekken, Pashupatinath, met de beroemde vergulde pagode. Bezoek ook het religieuze centrum Swayambhu en de regio van de meren, die ideaal is om te wandelen en door de bergen te trekken. Nepal is het paradijs van de klimmers, met de Everest als absolute uitdaging. Ook de moeite waard is een bezoek aan de stad Pokhara. Het gebied Thamel is beroemd dankzij de markten, restaurants en het bruisende nachtleven. Bezoek ook Bhaktapur, de middeleeuwse hoofdstad van Nepal, Nagarkot en Patan. Er zijn talrijke andere activiteiten mogelijk: rafting; kanovaren; op een olifant rijden; safari’s; vogels observeren; fietsen; klimmen; parapente; bungee; in een heteluchtballon vliegen; en nog veel meer. In Kathmandu is een uitgebreide keuze aan hotels, voor alle smaken en voorkeuren. Kathmandu is een spectaculaire optie voor wie zowel van cultuur als geschiedenis wil genieten, in combinatie met het mooiste avonturentoerisme.

Populairste zones van  Kathmandu

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op