Hotels Kathmandu

Op de kaart opzoeken
Hotels in Kathmandu

KathmanduVanaf  10€

Aanbevolen Hotel - Kathmandu

 • Annapurna
  Vanaf133€Per nacht

  Annapurnastars

  Kathmandu, Kathmandu , P.o. box 140, durbar marg , - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 664 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 664 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Kathmandu. Het hotel herbergt 150 gezellige slaapkamers. De receptie is de hele dag geopend. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel.

  Meer bekijken
 • Mirage Lords Inn
  Vanaf62€Per nacht

  Mirage Lords Innstars

  Kathmandu, Kathmandu , 310 battisputali road - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 192 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 192 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Kathmandu. In totaal staan er 48 gastenkamers ter beschikking van de gasten in Mirage Lords Inn. Wie in deze accommodatie verblijft, zal zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit hotel. Huisdieren zijn niet toegestaan in Mirage Lords Inn.

  Meer bekijken
 • Hotel Mulberry
  Vanaf144€Per nacht

  Hotel Mulberrystars

  Kathmandu, Kathmandu , Jyatha, thamel - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 216 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 216 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Kathmandu. In totaal staan er 67 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten. Wie in deze accommodatie verblijft, kan er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Hotel Mulberry. Hotel Mulberry is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Kathmandu Guest House
  Vanaf54€Per nacht

  Kathmandu Guest Housestars

  Kathmandu, Kathmandu , Ward no. 16 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1511 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1511 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante boetiekhotel is gevestigd in Kathmandu. Er zijn in totaal 31 gastenkamers in Kathmandu Guest House. De gemeenschappelijke ruimtes van het etablissement beschikken over een wifi-internetverbinding. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Kathmandu Guest House beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. De gemeenschappelijke ruimtes van dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Kathmandu Eco
  Vanaf54€Per nacht

  Kathmandu Ecostars

  Kathmandu, Kathmandu , G.p.o.box.7424 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1184 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1184 reizigersbeoordelingen

  Dit pretentieloze hotel is gevestigd in Kathmandu. De klanten verblijven op 8. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel herbergt 31 gezellige gastenkamers. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie is de hele dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Kathmandu Eco zeer op prijs stellen. Het is mogelijk dat voor sommige services van Kathmandu Eco moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Hotel Arts Kathmandu
  Vanaf69€Per nacht

  Hotel Arts Kathmandustars

  Kathmandu, Kathmandu , Chaksibari marg, thamel - - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 257 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 257 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel ligt in Kathmandu. Hotel Arts Kathmandu herbergt in totaal 60 kamers. De receptie wordt niet dag en nacht bemand. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Hotel Arts Kathmandu. Dit hotel staat geen huisdieren toe.

  Meer bekijken
 • Mudita
  Vanaf70€Per nacht

  Muditastars

  Kathmandu, Kathmandu , Siddhartha marg, boudha 44600 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 11 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 11 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel verwelkomt u in Kathmandu. Er zijn 29 uitnodigende eenheden. De receptie van Mudita is 24 uur per dag geopend. Mudita beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe.

  Meer bekijken
 • Hotel Shambala, Kathmandu
  Vanaf107€Per nacht

  Hotel Shambala, Kathmandustars

  Kathmandu, Kathmandu , Po box 5831, bansbari, kathmandu - Kaart
   

  Dit mooie hotel bevindt zich in Kathmandu. Het etablissement bestaat uit 40 accommodatie-eenheden. Wie in dit etablissement verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de slaapkamers. De receptie wordt niet dag en nacht bemand. Hotel Shambala, Kathmandu beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel.

  Meer bekijken
 • Marshyangdi
  Vanaf74€Per nacht

  Marshyangdistars

  Kathmandu, Kathmandu , G.p. box 13321 ,thamel - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 274 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 274 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Kathmandu. De accommodatie beschikt in totaal over 95 behaaglijke accommodatie-eenheden. De receptie van Marshyangdi is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Dit etablissement beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door het etablissement. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Royal Singi
  Vanaf117€Per nacht

  Royal Singistars

  Kathmandu, Kathmandu , P.o. box 13168, lal durbar, kamaladi - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 267 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 267 reizigersbeoordelingen

  Hotel is conveniently situated in the heart of the city, adjacent to Durbar Marg and close to local shops and market areas, local restaurants and business as well as the tourist centers. Airport is at a distance of 6 km away from the hotel.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  108  Hotels in Kathmandu
Pagina  1  van  11
 

Informatie over Kathmandu

  Kathmandu is de hoofdstad van Nepal, ligt op meer dan 1300 m boven de zeespiegel en wordt druk bezocht vanwege de talrijke boeddhistische en hindoeïstische tempels en paleizen. In het dal van Kathmandu liggen zeven plekken die werelderfgoed zijn. Dichtbij stroomt de rivier Vishnumati. Bezoek ook het plein Durbar, het oudste paleis van de menselijke beschaving, het Koninklijke Paleis en het belangrijkste Tibetaanse centrum, Boudhanath, met de grootste stoepa ter wereld. U zult ook het heilig centrum van het hindoeïsme ontdekken, Pashupatinath, met de beroemde vergulde pagode. Bezoek ook het religieuze centrum Swayambhu en de regio van de meren, die ideaal is om te wandelen en door de bergen te trekken. Nepal is het paradijs van de klimmers, met de Everest als absolute uitdaging. Ook de moeite waard is een bezoek aan de stad Pokhara. Het gebied Thamel is beroemd dankzij de markten, restaurants en het bruisende nachtleven. Bezoek ook Bhaktapur, de middeleeuwse hoofdstad van Nepal, Nagarkot en Patan. Er zijn talrijke andere activiteiten mogelijk: rafting; kanovaren; op een olifant rijden; safari’s; vogels observeren; fietsen; klimmen; parapente; bungee; in een heteluchtballon vliegen; en nog veel meer. In Kathmandu is een uitgebreide keuze aan hotels, voor alle smaken en voorkeuren. Kathmandu is een spectaculaire optie voor wie zowel van cultuur als geschiedenis wil genieten, in combinatie met het mooiste avonturentoerisme.

Populairste zones van  Kathmandu

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op