Hotels Kathmandu

Op de kaart opzoeken
Hotels in Kathmandu

KathmanduVanaf  22€

Aanbevolen Hotel - Kathmandu

 • Yak & Yeti
  Vanaf203€Per nacht

  Yak & Yetistars

  Kathmandu, Kathmandu , Gpo box no. 1016, durbar marg - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1438 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1438 reizigersbeoordelingen

  The hotel is located at Durbar Marg, in the heart of Kathmandu. It is situated nearby to various shops, tourist spots and other points of attraction and adventure of the city.

  Meer bekijken
 • Summit Residency Airport Hotel Kathmandu
  Vanaf78€Per nacht

  Summit Residency Airport Hotel Kathmandustars

  Kathmandu, Kathmandu , Airport, sinamangal, kathmandu - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 111 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 111 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gevestigd in Kathmandu. De accommodatie herbergt in totaal 55 accommodatie-eenheden. Summit Residency Airport Hotel Kathmandu werd geconstrueerd in 2011. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Summit Residency Airport Hotel Kathmandu. Summit Residency Airport Hotel Kathmandu begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom beschikt het over rolstoeltoegankelijke gastenkamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. Er is parkeerruimte. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Heritage Home Hotel and Guest House
  Vanaf38€Per nacht

  Heritage Home Hotel and Guest Housestars

  Kathmandu, Kathmandu , P. o. box 6438 thamel, kathmandu, nepal - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 81 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 81 reizigersbeoordelingen

  The hotel is located in the heart of Thamel, Kathmandu's main tourist centre. Its convenient location provides guests with easy access to local tourist destinations as well as restaurants, cafés and bars plus an abundance of street markets and shopping centres. The hotel is just 25 minutes from the city's Tribhuvan International Airport.

  Meer bekijken
 • Hotel Arts Kathmandu
  Vanaf76€Per nacht

  Hotel Arts Kathmandustars

  Kathmandu, Kathmandu , Chaksibari marg, thamel - - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 245 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 245 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Kathmandu. Er zijn in totaal 60 gastenkamers in Hotel Arts Kathmandu. De receptie van Hotel Arts Kathmandu is niet 24 uur per dag geopend. Deze accommodatie beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan in Hotel Arts Kathmandu.

  Meer bekijken
 • Mirage Lords Inn
  Vanaf79€Per nacht

  Mirage Lords Innstars

  Kathmandu, Kathmandu , 310 battisputali road - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 180 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 180 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Kathmandu. In totaal staan er 48 gastenkamers ter beschikking van de gasten in Mirage Lords Inn. Wie in deze accommodatie verblijft, zal zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit hotel. Huisdieren zijn niet toegestaan in Mirage Lords Inn.

  Meer bekijken
 • Mudita
  Vanaf78€Per nacht

  Muditastars

  Kathmandu, Kathmandu , Siddhartha marg, boudha 44600 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 8 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 8 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel verwelkomt u in Kathmandu. Er zijn 29 uitnodigende eenheden. De receptie van Mudita is 24 uur per dag geopend. Mudita beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe.

  Meer bekijken
 • Hotel Mulberry
  Vanaf139€Per nacht

  Hotel Mulberrystars

  Kathmandu, Kathmandu , Jyatha, thamel - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 162 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 162 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gevestigd in Kathmandu. In totaal staan er 67 kamers ter beschikking van de gasten in Hotel Mulberry. Dit hotel is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Hotel Mulberry is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Landmark
  Vanaf44€Per nacht

  Landmarkstars

  Kathmandu, Kathmandu , P.o.box: 8975, lal durbar, - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel ligt in Kathmandu. Het etablissement beschikt in totaal over 45 eenheden. De receptie is 24 uur per dag geopend. Helaas zijn er geen accommodatie-eenheden waar gasten om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

  Meer bekijken
 • Annapurna
  Vanaf133€Per nacht

  Annapurnastars

  Kathmandu, Kathmandu , P.o. box 140, durbar marg , - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 642 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 642 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gelegen in Kathmandu. Er zijn in totaal 150 accommodatie-eenheden in Annapurna. Klanten zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Wie in deze accommodatie verblijft, kan op aanvraag over een kinderbedje in zijn slaapkamer beschikken. Huisdieren zijn niet toegestaan in Annapurna.

  Meer bekijken
 • Kathmandu Eco
  Vanaf58€Per nacht

  Kathmandu Ecostars

  Kathmandu, Kathmandu , G.p.o.box.7424 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1036 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1036 reizigersbeoordelingen

  Dit eenvoudige hotel is gevestigd in Kathmandu. De gasten verblijven op 8. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement bestaat uit 31 kamers. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie van dit hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Helaas zijn er geen accommodatie-eenheden waar klanten om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. Kathmandu Eco stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  24  Hotels in Kathmandu
Pagina  1  van  3
 

Informatie over Kathmandu

  Kathmandu is de hoofdstad van Nepal, ligt op meer dan 1300 m boven de zeespiegel en wordt druk bezocht vanwege de talrijke boeddhistische en hindoeïstische tempels en paleizen. In het dal van Kathmandu liggen zeven plekken die werelderfgoed zijn. Dichtbij stroomt de rivier Vishnumati. Bezoek ook het plein Durbar, het oudste paleis van de menselijke beschaving, het Koninklijke Paleis en het belangrijkste Tibetaanse centrum, Boudhanath, met de grootste stoepa ter wereld. U zult ook het heilig centrum van het hindoeïsme ontdekken, Pashupatinath, met de beroemde vergulde pagode. Bezoek ook het religieuze centrum Swayambhu en de regio van de meren, die ideaal is om te wandelen en door de bergen te trekken. Nepal is het paradijs van de klimmers, met de Everest als absolute uitdaging. Ook de moeite waard is een bezoek aan de stad Pokhara. Het gebied Thamel is beroemd dankzij de markten, restaurants en het bruisende nachtleven. Bezoek ook Bhaktapur, de middeleeuwse hoofdstad van Nepal, Nagarkot en Patan. Er zijn talrijke andere activiteiten mogelijk: rafting; kanovaren; op een olifant rijden; safari’s; vogels observeren; fietsen; klimmen; parapente; bungee; in een heteluchtballon vliegen; en nog veel meer. In Kathmandu is een uitgebreide keuze aan hotels, voor alle smaken en voorkeuren. Kathmandu is een spectaculaire optie voor wie zowel van cultuur als geschiedenis wil genieten, in combinatie met het mooiste avonturentoerisme.

Populairste zones van  Kathmandu

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op