Hotels Alcudia

Op de kaart opzoeken
 • Ona Aucanada
  Vanaf130€Per nacht

  Ona Aucanadastars

  Alcudia, Mallorca , D'es mirador 5 - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 6 Meningen

  Dit comfortabele appartement in Alcudia is ideaal voor gezinnen. De accommodatie ligt op 1. 2 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 1. 6 kilometer van het etablissement. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 100 meter van het etablissement. De accommodatie ligt op 11. 3 kilometer van de haven. De accommodatie beschikt in totaal over 73 behaaglijke slaapkamers. Deze accommodatie werd helemaal heringericht in 2012. Er is vast en draadloos internet beschikbaar. De receptie van de accommodatie is 24 uur per dag geopend. Alle slaapkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in Ona Aucanada. Daarenboven kunnen zij die met hun eigen auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen in Ona Aucanada. De bezoekers kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. De bezoekers zullen de dineeropties die beschikbaar zijn in deze accommodatie zeer op prijs stellen. Het gezondheids- en welzijnsaanbod in het etablissement staat garant voor een verjongende en ontspannende ervaring. Er is geen tijd voor verveling in deze accommodatie dankzij het aanbod van entertainmentopties. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Zafiro Palace Alcudia
  Vanaf236€Per nacht

  Zafiro Palace Alcudiastars

  Alcudia, Mallorca , C/ camí real al moll 2 - Kaart
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1190 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1190 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Alcudia. Er zijn in totaal 373 accommodatie-eenheden in Zafiro Palace Alcudia. Dit hotel werd geconstrueerd in 2015. In Zafiro Palace Alcudia is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. Aangezien de receptie van dit hotel 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. De klanten kunnen proeven van heerlijke gerechten in de verschillende eetgelegenheden van het etablissement. De reizigers zullen van een leuk verblijf genieten in dit etablissement dat over een groot aanbod van entertainmentvoorzieningen beschikt. De klanten kunnen ontspannen en de dagelijkse routine ontvluchten in de welzijnsvoorzieningen van het etablissement. Deze accommodatie is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. Zafiro Palace Alcudia beschikt over verschillende activiteiten en entertainmentopties en is ideaal voor wie van sport of outdooractiviteiten houdt. Het is mogelijk dat voor sommige services van Zafiro Palace Alcudia moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Alcudia Petit
  Vanaf117€Per nacht

  Alcudia Petitstars

  Alcudia, Mallorca , Carrer d en serra 23 - Kaart
  3,9/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 128 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 128 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Alcudia. Het hotel ligt in het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 4. 0 kilometer van de accommodatie. Dit is een leuke verblijfplaats met in totaal 9 eenheden. De in 1800 gebouwde accommodatie werd volledig heringericht en gerenoveerd in 2013. Er is vast en draadloos internet beschikbaar. De receptie van dit hotel wordt niet 24 uur per dag bemand. Alcudia Petit is ideaal voor gezinnen met kinderen en beschikt op aanvraag over enkele kamers met kinderbedjes voor de allerkleinsten. Huisdieren zijn niet toegestaan in Alcudia Petit. Wie in deze accommodatie verblijft, kan de verschillende cateringdiensten van Alcudia Petit zelf ontdekken.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Alcudia

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op